Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Talson 2 AXLE CLOSED BOX TRAILER

Online: 2v 10m

Marka TALSON
ID 16256
Viti i prodhimit 1997
Data e regjistrimit të parë 01.10.1997
Vendndodhja Holandë, Schiedam
Telefoni +31 6539...
Shasia/pezullimi
  • pezullimi: ajër
  • numri i akseve: 2-aks
  • ABS
1900 EUR
1 900
EUR
  • 234 498 ALL
  • 2 097 USD

Van Schaften Trucks Import Export
Shitësi
Van Schaften Trucks Import Export
Holandë
I besueshëm
14 Më shumë se 14 vjet me Truck1
Ora lokale e shitësit
02:56
1 900
EUR
  Kontakto shitësin
Objekti i mesazhit

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

Ky informacion është grumbulluar nga Truck1.eu, SIA për t'u ofruar përdoruesve shërbimet e saj online. Ne nuk do të grumbullojmë dhe ruajmë informacionin tuaj të ndjeshëm. Ky informacion është grumbulluar në përputhje me nenin 6(1) (b) të GDPR. Këto të dhëna do të mbahen për aq kohë që të nevojitet për ofrimin e shërbimeve për ju. Ky informacion mund të merret nga përfaqësuesi ynë rajonal përgjegjës për vendndodhjen tuaj, ndoshta jashtë BE-së. Ju keni të drejtën për të marrë një kopje të këtyre të dhënave, për t'i ndryshuar ose tërhequr pëlqimin tuaj për përpunimin e të dhënave duke na kontaktuar, duke përcaktuar qartë detajet tuaja dhe çështjen. Ju keni të drejtë të paraqitni një ankesë pranë Autoritetit tuaj lokal të Mbrojtes së të Dhënave.
  Kuota e dërgimit me anije
Kërko llogaritjen manuale të dërgimit me anije

Oferta të ngjashme

Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Talson 2 AXLE CLOSED BOX TRAILER
Talson 2 AXLE CLOSED BOX TRAILER
1997, 2-aks
Holandë, Schiedam
1 900 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Talson 2 AXLE CLOSED BOX TRAILER, 1997
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur HTF 2 AXLE CLOSED BOX TRAILER
HTF 2 AXLE CLOSED BOX TRAILER
1996, 2-aks
Holandë, Schiedam
2 600 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur HTF 2 AXLE CLOSED BOX TRAILER, 1996
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur HTF 2 AXLE CLOSED BOX TRAILER
HTF 2 AXLE CLOSED BOX TRAILER
1996, 2-aks
Holandë, Schiedam
2 600 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur HTF 2 AXLE CLOSED BOX TRAILER, 1996
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Groenewegen 2 AXLE CLOSED BOX TRAILER
Groenewegen 2 AXLE CLOSED BOX TRAILER
2002, 2-aks
Holandë, Schiedam
1 750 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Groenewegen 2 AXLE CLOSED BOX TRAILER, 2002
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Fruehauf 2 AXLE CLOSED BOX TRAILER
Fruehauf 2 AXLE CLOSED BOX TRAILER
2003, 2-aks
Holandë, Schiedam
3 250 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Fruehauf 2 AXLE CLOSED BOX TRAILER, 2003
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur LAMBERET 3 AXLE CLOSED BOX TRAILER
LAMBERET 3 AXLE CLOSED BOX TRAILER
2000, 3-aks
Holandë, Schiedam
2 750 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur LAMBERET 3 AXLE CLOSED BOX TRAILER, 2000
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Floor 3 AXLE CLOSED BOX TRAILER
Floor 3 AXLE CLOSED BOX TRAILER
1992, 3-aks
Holandë, Schiedam
2 250 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Floor 3 AXLE CLOSED BOX TRAILER, 1992
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur H.T.F. 3 AXLE CLOSED BOX TRAILER
H.T.F. 3 AXLE CLOSED BOX TRAILER
1998, 3-aks
Holandë, Schiedam
2 750 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur H.T.F. 3 AXLE CLOSED BOX TRAILER, 1998
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Talson Box trailer
Talson Box trailer
1998, 2-aks
Belgjikë, Wingene
3 850 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Talson Box trailer, 1998
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Fruehauf 2-axle closed box trailer 81.2 m3
Fruehauf 2-axle closed box trailer 81.2 m3
1986, 2-aks
Holandë, Hoogerheide
1 400 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur Fruehauf 2-axle closed box trailer 81.2 m3, 1986
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur General Trailer Closed Box
General Trailer Closed Box
2002
Belgjikë, Hooglede
2 500 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur General Trailer Closed Box, 2002
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur General Trailer Closed Box - 3 axles
General Trailer Closed Box - 3 axles
2003, 3-aks
Belgjikë, Houffalize
4 500 EUR
Gjysmërimorkio me vagonetë të mbyllur General Trailer Closed Box - 3 axles, 2003

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.