Oferta të ngjashme

Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone SD 2x20-1x30-1x40-1x45 ft. 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis
Krone SD 2x20-1x30-1x40-1x45 ft. 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis
2008, 3-aks
Holandë, Veghel
6 200 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone SD 2x20-1x30-1x40-1x45 ft. 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis, 2008
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone SD 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis
Krone SD 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis
2008, 3-aks
Holandë, Veghel
6 200 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone SD 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis, 2008
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis
Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis
2008, 3-aks
Holandë, Veghel
5 900 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis, 2008
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis
Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis
2006, 3-aks
Holandë, Veghel
5 600 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis, 2006
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40ft. 3 axles Ausziehbar Extending Chassis
Krone 2x20-1x30-1x40ft. 3 axles Ausziehbar Extending Chassis
2012, 3-aks
Holandë, Veghel
9 900 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40ft. 3 axles Ausziehbar Extending Chassis, 2012
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20', 30', 40' 3 axles Liftachse Ausziehbar Extending Chassis
Krone 2x20', 30', 40' 3 axles Liftachse Ausziehbar Extending Chassis
2011, 3-aks
Holandë, Veghel
8 900 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20', 30', 40' 3 axles Liftachse Ausziehbar Extending Chassis, 2011
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20', 30', 40' 3 axles Liftachse Ausziehbar Extending Chassis
Krone 2x20', 30', 40' 3 axles Liftachse Ausziehbar Extending Chassis
2011, 3-aks
Holandë, Veghel
8 900 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20', 30', 40' 3 axles Liftachse Ausziehbar Extending Chassis, 2011
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone SD 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles 2x Ausziehbar Multifunctional-Chassis
Krone SD 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles 2x Ausziehbar Multifunctional-Chassis
2006, 3-aks
Holandë, Veghel
5 600 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone SD 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles 2x Ausziehbar Multifunctional-Chassis, 2006
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis
Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis
2006, 3-aks
Holandë, Veghel
6 200 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis, 2006
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis
Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis
2006, 3-aks
Holandë, Veghel
6 200 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis, 2006
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis
Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis
2006, 3-aks
Holandë, Veghel
6 200 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis, 2006
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis
Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis
2006, 3-aks
Holandë, Veghel
6 200 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis, 2006

Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis

Marka KRONE
ID 70111218
Viti i prodhimit 2008
Data e regjistrimit të parë 05.11.2008
Pesha neto 6 000 kg
Pesha bruto 41 000 kg
Ngarkesa e dobishme 35 000 kg
Vendndodhja Holandë, Veghel
Shasia/pezullimi
 • pezullimi: ajër
 • numri i akseve: 3-aks
 • marka e akseve: BPW Eco plus: 1,2,3
 • frenat: tamburi
 • ABS
 • EBS
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis

Dërgo reklamën "Po kërkoj..."

Dërgo reklamën "Po kërkoj...": transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis

Zgjidh kategorinë: çfarë po kërkon?

 • Kamioni
 • Njësia e traktorit
 • Gjysmërimorkio
 • Rimorkio
 • Kamioncine
 • Autobus
 • Kamper
 • Makineri ndërtimi
 • Pajisje për trajtimin e materialeve
 • Makineri bujqësore
 • Pajisje pylltarie
 • Mjet bujqësor/special
 • Kokë
 • Karroceri/kontejner i ndërrueshëm
 • Pjesë këmbimi
 • Makineritë e tjera

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.