Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis

Online: 1m 1d

Marka KRONE
ID 70111205
Viti i prodhimit 2006
Data e regjistrimit të parë 16.11.2006
Pesha neto 6 000 kg
Pesha bruto 41 000 kg
Ngarkesa e dobishme 35 000 kg
Vendndodhja Holandë, Veghel
Telefoni +31 413 7...
Shasia/pezullimi
  • pezullimi: ajër
  • numri i akseve: 3-aks
  • marka e akseve: BPW Eco plus: 1,2,3
  • frenat: tamburi
  • ABS
  • EBS
5600 EUR
5 600
EUR
  • 680 450 ALL
  • 6 173 USD

Çmimi neto

BAS Trucks B.V.
Shitësi
BAS Trucks B.V.
Holandë
I besueshëm
12 Më shumë se 12 vjet me Truck1
V Volvo shitës i autorizuar
Ora lokale e shitësit
22:52
5 600
EUR
  Kontakto shitësin
Objekti i mesazhit

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

Ky informacion është grumbulluar nga Truck1.eu, SIA për t'u ofruar përdoruesve shërbimet e saj online. Ne nuk do të grumbullojmë dhe ruajmë informacionin tuaj të ndjeshëm. Ky informacion është grumbulluar në përputhje me nenin 6(1) (b) të GDPR. Këto të dhëna do të mbahen për aq kohë që të nevojitet për ofrimin e shërbimeve për ju. Ky informacion mund të merret nga përfaqësuesi ynë rajonal përgjegjës për vendndodhjen tuaj, ndoshta jashtë BE-së. Ju keni të drejtën për të marrë një kopje të këtyre të dhënave, për t'i ndryshuar ose tërhequr pëlqimin tuaj për përpunimin e të dhënave duke na kontaktuar, duke përcaktuar qartë detajet tuaja dhe çështjen. Ju keni të drejtë të paraqitni një ankesë pranë Autoritetit tuaj lokal të Mbrojtes së të Dhënave.
  Kuota e dërgimit me anije
Kërko llogaritjen manuale të dërgimit me anije

Oferta të ngjashme

Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone SD 2x20-1x30-1x40-1x45 ft. 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis
Krone SD 2x20-1x30-1x40-1x45 ft. 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis
2008, 3-aks
Holandë, Veghel
6 200 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone SD 2x20-1x30-1x40-1x45 ft. 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis, 2008
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone SD 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis
Krone SD 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis
2008, 3-aks
Holandë, Veghel
6 200 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone SD 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis, 2008
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis
Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis
2008, 3-aks
Holandë, Veghel
5 900 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 3 axles 2x Ausziehbar Extending-Multifunctional-Chassis, 2008
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40ft. 3 axles Ausziehbar Extending Chassis
Krone 2x20-1x30-1x40ft. 3 axles Ausziehbar Extending Chassis
2012, 3-aks
Holandë, Veghel
9 900 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40ft. 3 axles Ausziehbar Extending Chassis, 2012
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone SD 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles 2x Ausziehbar Multifunctional-Chassis
Krone SD 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles 2x Ausziehbar Multifunctional-Chassis
2006, 3-aks
Holandë, Veghel
5 600 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone SD 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles 2x Ausziehbar Multifunctional-Chassis, 2006
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20', 30', 40' 3 axles Liftachse Ausziehbar Extending Chassis
Krone 2x20', 30', 40' 3 axles Liftachse Ausziehbar Extending Chassis
2011, 3-aks
Holandë, Veghel
8 900 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20', 30', 40' 3 axles Liftachse Ausziehbar Extending Chassis, 2011
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20', 30', 40' 3 axles Liftachse Ausziehbar Extending Chassis
Krone 2x20', 30', 40' 3 axles Liftachse Ausziehbar Extending Chassis
2011, 3-aks
Holandë, Veghel
8 900 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20', 30', 40' 3 axles Liftachse Ausziehbar Extending Chassis, 2011
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis
Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis
2006, 3-aks
Holandë, Veghel
6 200 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis, 2006
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis
Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis
2006, 3-aks
Holandë, Veghel
6 200 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis, 2006
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis
Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis
2006, 3-aks
Holandë, Veghel
6 200 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis, 2006
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis
Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis
2006, 3-aks
Holandë, Veghel
6 200 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis, 2006
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis
Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis
2006, 3-aks
Holandë, Veghel
5 900 EUR
Transportjer kontejnerësh/ gjysmërimorkio me karroceri të çmontueshme Krone 2x20-1x30-1x40-1x45 ft 3 axles Multifunctional Chassis, 2006

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.