Furgon i vogël Renault Trafic 1.6 dci T29 comfort energy 140pk nga Holandë, 9950 EUR në shitje - ID: 7808466
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
SHITUR
Hapni katalogun

Hmm, duket se artikulli është shitur

View this ad in the archive
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 1
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 2
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 3
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 4
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Furgon i vogël Renault Trafic 1.6 DCI

2018235340 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 295 hpNgarkesa e dobishme: 1305 kgPesha bruto: 3000 kg
Holandë
Botuar: 2m 21dNumri i referencës 305725

9 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 033 098 ALL
 • ≈ 10 798 USD
2018235340 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 295 hpNgarkesa e dobishme: 1305 kgPesha bruto: 3000 kg
Holandë
Kontakto shitësin
Renault Trafic Energy - Furgon i vogël: foto 1
Renault Trafic Energy - Furgon i vogël: foto 2
Renault Trafic Energy - Furgon i vogël: foto 3
Renault Trafic Energy - Furgon i vogël: foto 4
Renault Trafic Energy - Furgon i vogël: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Furgon i vogël Renault Trafic Energy

2018119000 kmdizelEuro 6150 hpPesha bruto: 1205 kg
Republika Çeke, Nové Strašecí
Botuar: 1v 2mNumri i referencës 007994

16 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 713 178 ALL
 • ≈ 17 906 USD
2018119000 kmdizelEuro 6150 hpPesha bruto: 1205 kg
Republika Çeke, Nové Strašecí
Kontakto shitësin
Renault Trafic 1.6 DCI comfort l2h1 - Furgon i vogël: foto 1
Renault Trafic 1.6 DCI comfort l2h1 - Furgon i vogël: foto 2
Renault Trafic 1.6 DCI comfort l2h1 - Furgon i vogël: foto 3
Renault Trafic 1.6 DCI comfort l2h1 - Furgon i vogël: foto 4
Renault Trafic 1.6 DCI comfort l2h1 - Furgon i vogël: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Furgon i vogël Renault Trafic 1.6 DCI comfort l2h1

201791597 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 395 hpNgarkesa e dobishme: 1305 kgPesha bruto: 3030 kg
Holandë
Botuar: 7dNumri i referencës 307595

12 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 339 394 ALL
 • ≈ 13 999 USD
201791597 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 395 hpNgarkesa e dobishme: 1305 kgPesha bruto: 3030 kg
Holandë
Kontakto shitësin
Renault Trafic 1.6 DCI l1h1 edition 145pk! - Furgon i vogël: foto 1
Renault Trafic 1.6 DCI l1h1 edition 145pk! - Furgon i vogël: foto 2
Renault Trafic 1.6 DCI l1h1 edition 145pk! - Furgon i vogël: foto 3
Renault Trafic 1.6 DCI l1h1 edition 145pk! - Furgon i vogël: foto 4
Renault Trafic 1.6 DCI l1h1 edition 145pk! - Furgon i vogël: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Furgon i vogël Renault Trafic 1.6 DCI l1h1 edition 145pk!

2018109745 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 2145 hpNgarkesa e dobishme: 1098 kgPesha bruto: 2790 kg
Holandë
Botuar: 1m 10dNumri i referencës 306988

15 750EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 635 306 ALL
 • ≈ 17 092 USD
2018109745 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 2145 hpNgarkesa e dobishme: 1098 kgPesha bruto: 2790 kg
Holandë
Kontakto shitësin
Renault Trafic 1.6 DCI l1h1 edition 145pk! - Furgon i vogël: foto 1
Renault Trafic 1.6 DCI l1h1 edition 145pk! - Furgon i vogël: foto 2
Renault Trafic 1.6 DCI l1h1 edition 145pk! - Furgon i vogël: foto 3
Renault Trafic 1.6 DCI l1h1 edition 145pk! - Furgon i vogël: foto 4
Renault Trafic 1.6 DCI l1h1 edition 145pk! - Furgon i vogël: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Furgon i vogël Renault Trafic 1.6 DCI l1h1 edition 145pk!

2018127975 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 2145 hpNgarkesa e dobishme: 1098 kgPesha bruto: 2790 kg
Holandë
Botuar: 1m 8dNumri i referencës 306980

14 750EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 531 477 ALL
 • ≈ 16 007 USD
2018127975 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 2145 hpNgarkesa e dobishme: 1098 kgPesha bruto: 2790 kg
Holandë
Kontakto shitësin
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 1
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 2
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 3
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 4
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

Furgon i vogël Renault Trafic 1.6 DCI

201753759 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 5145 hpNgarkesa e dobishme: 1065 kgPesha bruto: 2950 kg
Holandë
Botuar: 18dNumri i referencës 307489

23 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 486 704 ALL
 • ≈ 25 991 USD
201753759 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 5145 hpNgarkesa e dobishme: 1065 kgPesha bruto: 2950 kg
Holandë
Kontakto shitësin
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 1
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 2
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 3
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 4
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Furgon i vogël Renault Trafic 1.6 DCI

2017153528 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 5145 hpNgarkesa e dobishme: 1065 kgPesha bruto: 2950 kg
Holandë
Botuar: 26dNumri i referencës 307197

17 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 863 730 ALL
 • ≈ 19 480 USD
2017153528 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 5145 hpNgarkesa e dobishme: 1065 kgPesha bruto: 2950 kg
Holandë
Kontakto shitësin
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 1
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 2
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 3
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 4
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Furgon i vogël Renault Trafic 1.6 DCI

2015244258 kmdizelEuro 5Numri i ndenjëseve: 5120 hpNgarkesa e dobishme: 1086 kgPesha bruto: 2940 kg
Holandë
Botuar: 2m 10dNumri i referencës 306268

11 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 240 756 ALL
 • ≈ 12 968 USD
2015244258 kmdizelEuro 5Numri i ndenjëseve: 5120 hpNgarkesa e dobishme: 1086 kgPesha bruto: 2940 kg
Holandë
Kontakto shitësin
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 1
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 2
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 3
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 4
Renault Trafic 1.6 DCI - Furgon i vogël: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Furgon i vogël Renault Trafic 1.6 DCI

2017162023 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 3145 hpNgarkesa e dobishme: 1305 kgPesha bruto: 3040 kg
Holandë
Botuar: 14dNumri i referencës 307554

18 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 967 559 ALL
 • ≈ 20 565 USD
2017162023 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 3145 hpNgarkesa e dobishme: 1305 kgPesha bruto: 3040 kg
Holandë
Kontakto shitësin
Renault Trafic 1.6 DCI dci 125 l2h1 - Furgon i vogël: foto 1
Renault Trafic 1.6 DCI dci 125 l2h1 - Furgon i vogël: foto 2
Renault Trafic 1.6 DCI dci 125 l2h1 - Furgon i vogël: foto 3
Renault Trafic 1.6 DCI dci 125 l2h1 - Furgon i vogël: foto 4
Renault Trafic 1.6 DCI dci 125 l2h1 - Furgon i vogël: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Furgon i vogël Renault Trafic 1.6 DCI dci 125 l2h1

201863211 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 2125 hpNgarkesa e dobishme: 1305 kgPesha bruto: 3010 kg
Holandë
Botuar: 2m 21dNumri i referencës 305592

13 750EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 427 648 ALL
 • ≈ 14 922 USD
201863211 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 2125 hpNgarkesa e dobishme: 1305 kgPesha bruto: 3010 kg
Holandë
Kontakto shitësin

Furgon i vogël Renault Trafic 1.6 dci T29 comfort energy 140pk

Botuar: 4m 13d

Hmm, duket se artikulli është shitur
Furgon i vogël Renault Trafic 1.6 dci T29 comfort energy 140pk: foto 1

Gjeni oferta të reja në katalog

Hapni katalogun
zoom in
Furgon i vogël Renault Trafic 1.6 dci T29 comfort energy 140pk: foto 1
See what's in stock now

Botuar: 4m 13d

SHITUR

9 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 033 098 ALL
 • ≈ 10 798 USD

21 Shkurt 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Marka

Numri i referencës

V474NR
Viti i prodhimit

2018
Kilometrazhi

230096 km
Data e regjistrimit të parë

16.10.2018
Pesha neto

1705 kg
Pesha bruto

3010 kg
Ngarkesa e dobishme

1305 kg
Gjatësia

2890 mm
Gjerësia

1640 mm
Lartësia

1400 mm
Ngjyra

e zezë
Vendndodhja

Holandë, Renault Used Trucks Corner Celciusstraat 8, 2652 XT Berkel en Rodenrijs
Motori/linja e ngarjes
klasa e shkarkimeve

karburanti

zhvendosja

1598 cc
cilindrat e motorit

4
rendimenti i fuqisë

140 hp
kutia e marsheve

transmisioni

Schaltgetriebe
ASR

Shasia/pezullimi
ABS

goma me aliazh të lehtë

serbatorët e karburantit

80L
bashkuesi i rimorkios

Karroceria/supestruktura
gjatësia e ngarkesës

2890 mm
gjerësia e ngarkesës

1640 mm
lartësia e ngarkesës

1400 mm
Kabina/pjesa e brendshme
pasqyra elektrike

kyçja qendrore

kontrolli i shpejtësisë

radio

CD

kompjuter bordi

Pjesë shtesë
libri i servisit

Më shumë informacion

Additional options and accessories

 • Driver's airbag
 • Heated door mirrors

More information

Cab: single

length/height: L2H1

General condition: average

VAT/margin: VAT qualifying

SHITUR

9 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 033 098 ALL
 • ≈ 10 798 USD

21 Shkurt 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.
t1 old test archive
t1 test archive - Van
t1 test archive - Used Truck Center B.V.