Furgona VOLKSWAGEN

Rezultate të gjetura: 564

Seleksiono sipas
  
Rezultateve për faqe
  

Filtro rezultatetPastro të gjitha

 • Tipi (1)
  Furgona
 • Marka (1)
  VOLKSWAGEN
 • Modeli
 • Shteti i shitësit
 • Gjendja
 • Ankand, qira
 • Çmimi, EUR
 • Viti
 • Opsione
 • Kilometrazhi km
 • Karburanti
 • Tipi i kabinës
 • Klasa e shkarkimeve
 • Pesha bruto, kg
 • Rendimenti i fuqisë, hp
 • Kutia e marsheve
Furgon VOLKSWAGEN Transporter Fg 2.8T 2.0TDI 102CV BUSINESS T6.
11
Furgon
VOLKSWAGEN Transporter Fg 2.8T 2.0TDI 102CV BUSINESS T6.
AUTOLICA CARROZADOS
Spanjë
Viti i prodhimit: 2017
Kilometrazhi: 38000 km
Karburanti: dizel
Klasa e shkarkimeve: Euro 6
Numri i ndenjëseve: 3
Rendimenti i fuqisë: 102 hp
16 500  EUR
Çmimi neto
Me TVSH 21%
Online: 4d
Furgon Volkswagen Transporter T6 2.0 TDI 204 PK L2H2 DSG AUTOMAAT EURO 6
20
Furgon
Volkswagen Transporter T6 2.0 TDI 204 PK L2H2 DSG AUTOMAAT EURO 6
Autobedrijf Rif B.V.
Holandë
Viti i prodhimit: 2017
Kilometrazhi: 191698 km
Karburanti: dizel
Klasa e shkarkimeve: Euro 6
Numri i ndenjëseve: 3
Rendimenti i fuqisë: 204 hp
18 950  EUR
Online: 5orë 24min
Furgon VW Caddy 2.0 SDI PARKTRONIK
13
Furgon
VW Caddy 2.0 SDI PARKTRONIK
Engel & Engel GmbH
Gjermani
Viti i prodhimit: 2007
Kilometrazhi: 98204 km
Karburanti: dizel
Klasa e shkarkimeve: Euro 4
Numri i ndenjëseve: 1
Rendimenti i fuqisë: 69 hp
Ngarkesa e dobishme: 750 kg
Pesha bruto: 2205 kg
3 000  EUR
Çmimi neto
Online: 9orë 59min
Furgon VW Caddy 2.0 SDI PARKTRONIK
14
Furgon
VW Caddy 2.0 SDI PARKTRONIK
Engel & Engel GmbH
Gjermani
Viti i prodhimit: 2008
Kilometrazhi: 147903 km
Karburanti: dizel
Klasa e shkarkimeve: Euro 4
Rendimenti i fuqisë: 69 hp
Ngarkesa e dobishme: 741 kg
Pesha bruto: 2142 kg
3 700  EUR
Çmimi neto
Online: 9orë 59min
Furgon VW Caddy 2.0 SDI PARKTRONIK Service 105tkm
13
Furgon
VW Caddy 2.0 SDI PARKTRONIK Service 105tkm
Engel & Engel GmbH
Gjermani
Viti i prodhimit: 2009
Kilometrazhi: 107421 km
Karburanti: dizel
Klasa e shkarkimeve: Euro 4
Numri i ndenjëseve: 1
Rendimenti i fuqisë: 69 hp
Ngarkesa e dobishme: 741 kg
Pesha bruto: 2142 kg
4 300  EUR
Çmimi neto
Online: 10orë
Furgon VW Caddy 2.0 SDI PARKTRONIK Service 132tkm
13
Furgon
VW Caddy 2.0 SDI PARKTRONIK Service 132tkm
Engel & Engel GmbH
Gjermani
Viti i prodhimit: 2007
Kilometrazhi: 133643 km
Karburanti: dizel
Klasa e shkarkimeve: Euro 4
Rendimenti i fuqisë: 69 hp
Ngarkesa e dobishme: 741 kg
Pesha bruto: 2142 kg
3 600  EUR
Çmimi neto
Online: 10orë
Furgon Volkswagen Caddy Nfz Kasten BMT
14
Furgon
Volkswagen Caddy Nfz Kasten BMT
Garage Losch Truck, VAN & BUS S.A R.L.
Luksemburg
Viti i prodhimit: 2020
Kilometrazhi: 13990 km
Karburanti: dizel
Klasa e shkarkimeve: Euro 6
Numri i ndenjëseve: 2
Rendimenti i fuqisë: 102 hp
Pesha bruto: 2161 kg
14 900  EUR
Çmimi neto
Online: 15orë 25min
Furgon Volkswagen Caddy 2.0 TDI 102pk BMT EURO 6
20
Furgon
Volkswagen Caddy 2.0 TDI 102pk BMT EURO 6
Autobedrijf Rif B.V.
Holandë
Viti i prodhimit: 2018
Kilometrazhi: 236192 km
Karburanti: dizel
Klasa e shkarkimeve: Euro 6
Numri i ndenjëseve: 2
Rendimenti i fuqisë: 102 hp
9 950  EUR
Çmimi neto
Online: 23orë 57min
Furgon, kamioncine dopio kabinë Volkswagen Transporter TDI 96 KW DC L2H1 5 Zits Euro 4
20
Furgon, kamioncine dopio kabinë
Volkswagen Transporter TDI 96 KW DC L2H1 5 Zits Euro 4
Autobedrijf Rif B.V.
Holandë
Viti i prodhimit: 2006
Kilometrazhi: 393241 km
Karburanti: dizel
Klasa e shkarkimeve: Euro 4
Numri i ndenjëseve: 6
Rendimenti i fuqisë: 131 hp
5 950  EUR
Çmimi neto
Online: 1d
Furgon VOLKSWAGEN Caddy MAXI
14
Furgon
VOLKSWAGEN Caddy MAXI
CICHOCKI ADAM P.H.U."FRANC-MAX"
Poloni
Viti i prodhimit: 2014
Kilometrazhi: 143067 km
Karburanti: dizel
Numri i ndenjëseve: 3
Rendimenti i fuqisë: 100 hp
6 500  EUR
Çmimi neto
Online: 1d
Furgon Volkswagen CADDY 1 Hand/Scheckheft
8
Furgon
Volkswagen CADDY 1 Hand/Scheckheft
InterM GmbH
Gjermani
Viti i prodhimit: 2010
Kilometrazhi: 169081 km
Karburanti: dizel
Klasa e shkarkimeve: Euro 4
Numri i ndenjëseve: 2
Rendimenti i fuqisë: 69 hp
Pesha bruto: 2240 kg
2 700  EUR
Çmimi neto
Online: 1d
Furgon Volkswagen CADDY 1 Hand/Scheckheft
9
Furgon
Volkswagen CADDY 1 Hand/Scheckheft
InterM GmbH
Gjermani
Viti i prodhimit: 2010
Kilometrazhi: 147306 km
Karburanti: dizel
Klasa e shkarkimeve: Euro 4
Numri i ndenjëseve: 2
Rendimenti i fuqisë: 69 hp
Pesha bruto: 2240 kg
3 200  EUR
Çmimi neto
Online: 1d
Furgon Volkswagen CADDY 1 Hand/Scheckheft
7
Furgon
Volkswagen CADDY 1 Hand/Scheckheft
InterM GmbH
Gjermani
Viti i prodhimit: 2010
Kilometrazhi: 140680 km
Karburanti: dizel
Klasa e shkarkimeve: Euro 4
Numri i ndenjëseve: 2
Rendimenti i fuqisë: 69 hp
Pesha bruto: 2240 kg
2 900  EUR
Çmimi neto
Online: 1d
Furgon VOLKSWAGEN TRANSPORTER 2.5
20
Furgon
VOLKSWAGEN TRANSPORTER 2.5
Ritchie Bros Auctioneers Spain
Spanjë
Viti i prodhimit: 2007
Pyet për çmimin
Ankandi
Online: 1d
Furgon Volkswagen Crafter 2.0 TDI 177PK Automaat L2H1 L3H2 Camera 10m3 Towbar
1
20
Furgon
Volkswagen Crafter 2.0 TDI 177PK Automaat L2H1 L3H2 Camera 10m3 Towbar
BAS World
Holandë
Viti i prodhimit: 2017
Kilometrazhi: 132458 km
Karburanti: dizel
Klasa e shkarkimeve: Euro 6
Numri i ndenjëseve: 2
Rendimenti i fuqisë: 180 hp
Ngarkesa e dobishme: 1428 kg
Pesha bruto: 3500 kg
19 400  EUR
Çmimi neto
Online: 2d
Furgon Volkswagen Crafter 2.0 TDI 177PK Automaat L2H1 L3H2 Grootbeeld Camera 10m3
1
20
Furgon
Volkswagen Crafter 2.0 TDI 177PK Automaat L2H1 L3H2 Grootbeeld Camera 10m3
BAS World
Holandë
Viti i prodhimit: 2017
Kilometrazhi: 142128 km
Karburanti: dizel
Klasa e shkarkimeve: Euro 6
Numri i ndenjëseve: 2
Rendimenti i fuqisë: 180 hp
Ngarkesa e dobishme: 1428 kg
Pesha bruto: 3500 kg
18 900  EUR
Çmimi neto
Online: 2d
Furgon Volkswagen Caddy 2.0 sdi
10
Furgon
Volkswagen Caddy 2.0 sdi
Kleyn Vans B.V.
Holandë
Viti i prodhimit: 2008
Kilometrazhi: 261789 km
Karburanti: dizel
Klasa e shkarkimeve: Euro 4
Numri i ndenjëseve: 2
Rendimenti i fuqisë: 69 hp
Ngarkesa e dobishme: 499 kg
Pesha bruto: 1864 kg
2 950  EUR
Çmimi neto
Online: 2d
Furgon Volkswagen Caddy 2.0 tdi 102pk maxi!
14
Furgon
Volkswagen Caddy 2.0 tdi 102pk maxi!
Kleyn Vans B.V.
Holandë
Viti i prodhimit: 2017
Kilometrazhi: 241926 km
Karburanti: dizel
Klasa e shkarkimeve: Euro 6
Numri i ndenjëseve: 2
Rendimenti i fuqisë: 102 hp
Ngarkesa e dobishme: 837 kg
Pesha bruto: 2299 kg
10 900  EUR
Çmimi neto
Online: 2d
Furgon Volkswagen Caddy 2.0 tdi 102pk highline!
14
Furgon
Volkswagen Caddy 2.0 tdi 102pk highline!
Kleyn Vans B.V.
Holandë
Viti i prodhimit: 2017
Kilometrazhi: 212064 km
Karburanti: dizel
Klasa e shkarkimeve: Euro 6
Numri i ndenjëseve: 2
Rendimenti i fuqisë: 102 hp
Ngarkesa e dobishme: 740 kg
Pesha bruto: 2177 kg
11 700  EUR
Çmimi neto
Online: 2d
Furgon Volkswagen Caddy 1.6 TDI Maxi Airco ,Cruise.Alu Velg marge geen btw
18
Furgon
Volkswagen Caddy 1.6 TDI Maxi Airco ,Cruise.Alu Velg marge geen btw
BedrijfsWagenCentrum Roosendaal B.V.
Holandë
Viti i prodhimit: 2015
Kilometrazhi: 170565 km
Karburanti: dizel
Klasa e shkarkimeve: Euro 5
Numri i ndenjëseve: 2
9 950  EUR
Online: 2d
Furgon, kamioncine dopio kabinë VOLKSWAGEN Crafter 2.5 TDi
20
Furgon, kamioncine dopio kabinë
VOLKSWAGEN Crafter 2.5 TDi
Ziegler Verwaltungs GmbH & Co. Treuhand KG
Gjermani
Viti i prodhimit: 2008
Kilometrazhi: 177740 km
Rendimenti i fuqisë: 108 hp
2 000  EUR
Ankandi
Online: 2d
Faqja 1 e 29
Rezultate të gjetura: 564
Kërkimi u ruajt!

t1test

U shtua te shenjat e referencës!
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.