Reja dhe përdorur Kamionë elektrikë e dëmtuar në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Kamionë elektrikë

0
e dëmtuar
E dëmtuar

Oferta të ngjashme

Smith’s electric D100L - Kamioni, Kamion elektrik: foto 1
Smith’s electric D100L - Kamioni, Kamion elektrik: foto 2
Smith’s electric D100L - Kamioni, Kamion elektrik: foto 3
Smith’s electric D100L - Kamioni, Kamion elektrik: foto 4
Smith’s electric D100L - Kamioni, Kamion elektrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (47)
Elektrike

Smith’s electric D100L

Kamioni, Kamion elektrik
2009Ngarkesa e dobishme: 2005 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 5d
Ankandi
2009Ngarkesa e dobishme: 2005 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Foton E Aumark 6T 4X2 6tons Electric chassis 10kW E-PTO Anschluss - Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik: foto 1
Foton E Aumark 6T 4X2 6tons Electric chassis 10kW E-PTO Anschluss - Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik: foto 2
Foton E Aumark 6T 4X2 6tons Electric chassis 10kW E-PTO Anschluss - Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik: foto 3
Foton E Aumark 6T 4X2 6tons Electric chassis 10kW E-PTO Anschluss - Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik: foto 4
Foton E Aumark 6T 4X2 6tons Electric chassis 10kW E-PTO Anschluss - Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)
Elektrike

Foton E Aumark 6T 4X2 6tons Electric chassis 10kW E-PTO Anschluss

Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik
E re202411 km4x2Euro 6136 hpNgarkesa e dobishme: 3530 kgPesha bruto: 6000 kg
Holandë, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Botuar: 1m 5dNumri i referencës 70243825

72 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 7 270 880 ALL
 • ≈ 78 690 USD
E re202411 km4x2Euro 6136 hpNgarkesa e dobishme: 3530 kgPesha bruto: 6000 kg
Holandë, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Kontakto shitësin
Quantron QARGO 4EV - Kamion frigorifer, Kamion elektrik: foto 1
Quantron QARGO 4EV - Kamion frigorifer, Kamion elektrik: foto 2
Quantron QARGO 4EV - Kamion frigorifer, Kamion elektrik: foto 3
Quantron QARGO 4EV - Kamion frigorifer, Kamion elektrik: foto 4
Quantron QARGO 4EV - Kamion frigorifer, Kamion elektrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)
Elektrike

Quantron QARGO 4EV

Kamion frigorifer, Kamion elektrik
E re100 km4x2149 hpNgarkesa e dobishme: 830 kgPesha bruto: 4250 kg
Spanjë, Calle Carles Buhigas 7 08420 Canovelles Cataluña, Barcelona, Spain
Botuar: 1m 15dNumri i referencës 1559130
Pyet për çmimin
E re100 km4x2149 hpNgarkesa e dobishme: 830 kgPesha bruto: 4250 kg
Spanjë, Calle Carles Buhigas 7 08420 Canovelles Cataluña, Barcelona, Spain
Kontakto shitësin
Quantron QARGO 4EV - Kamion frigorifer, Kamion elektrik: foto 1
Quantron QARGO 4EV - Kamion frigorifer, Kamion elektrik: foto 2
Quantron QARGO 4EV - Kamion frigorifer, Kamion elektrik: foto 3
Quantron QARGO 4EV - Kamion frigorifer, Kamion elektrik: foto 4
Quantron QARGO 4EV - Kamion frigorifer, Kamion elektrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)
Elektrike

Quantron QARGO 4EV

Kamion frigorifer, Kamion elektrik
E re50 km4x2150 hpNgarkesa e dobishme: 790 kgPesha bruto: 4250 kg
Spanjë, Calle Carles Buhigas 7 08420 Canovelles Cataluña, Barcelona, Spain
Botuar: 1m 15d
Pyet për çmimin
E re50 km4x2150 hpNgarkesa e dobishme: 790 kgPesha bruto: 4250 kg
Spanjë, Calle Carles Buhigas 7 08420 Canovelles Cataluña, Barcelona, Spain
Kontakto shitësin
Quantron QARGO 4EV - Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik: foto 1
Quantron QARGO 4EV - Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik: foto 2
Quantron QARGO 4EV - Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik: foto 3
Quantron QARGO 4EV - Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik: foto 4
Quantron QARGO 4EV - Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)
Elektrike

Quantron QARGO 4EV

Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik
E re4x2Euro 6163 hpPesha bruto: 4250 kg
Spanjë, Calle Carles Buhigas 7 08420 Canovelles Cataluña, Barcelona, Spain
Botuar: 1m 15dNumri i referencës BT204102
Pyet për çmimin
E re4x2Euro 6163 hpPesha bruto: 4250 kg
Spanjë, Calle Carles Buhigas 7 08420 Canovelles Cataluña, Barcelona, Spain
Kontakto shitësin
SAIC Maxus EV80 LWB Veegvuilkipper 100% elektrisch - Kamion vetëshkarkues, Kamion elektrik: foto 1
SAIC Maxus EV80 LWB Veegvuilkipper 100% elektrisch - Kamion vetëshkarkues, Kamion elektrik: foto 2
SAIC Maxus EV80 LWB Veegvuilkipper 100% elektrisch - Kamion vetëshkarkues, Kamion elektrik: foto 3
SAIC Maxus EV80 LWB Veegvuilkipper 100% elektrisch - Kamion vetëshkarkues, Kamion elektrik: foto 4
SAIC Maxus EV80 LWB Veegvuilkipper 100% elektrisch - Kamion vetëshkarkues, Kamion elektrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)
Elektrike

SAIC Maxus EV80 LWB Veegvuilkipper 100% elektrisch

Kamion vetëshkarkues, Kamion elektrik
202112225 km4x2125 hpNgarkesa e dobishme: 720 kgPesha bruto: 3500 kg
Holandë, Wageningsestraat 17, NL-6673 DB Andelst, Postbus 68 6670 AB Zetten, The Netherlands
Botuar: 1m 20dNumri i referencës 42155
Pyet për çmimin
202112225 km4x2125 hpNgarkesa e dobishme: 720 kgPesha bruto: 3500 kg
Holandë, Wageningsestraat 17, NL-6673 DB Andelst, Postbus 68 6670 AB Zetten, The Netherlands
Kontakto shitësin
Diversen 509 - Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik: foto 1
Diversen 509 - Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik: foto 2
Diversen 509 - Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik: foto 3
Elektrike

Diversen 509

Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik
2010100000 km4x2
Holandë, Lemelerveld, Netherlands
Botuar: 2m 29dNumri i referencës 44935

1 500EUR

 • ≈ 150 432 ALL
 • ≈ 1 628 USD
2010100000 km4x2
Holandë, Lemelerveld, Netherlands
Kontakto shitësin
Quantron QARGO 4EV - Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik: foto 1
Quantron QARGO 4EV - Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik: foto 2
Quantron QARGO 4EV - Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik: foto 3
Quantron QARGO 4EV - Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik: foto 4
Quantron QARGO 4EV - Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)
Elektrike

Quantron QARGO 4EV

Kamion kabinë-shasi, Kamion elektrik
E re4x2150 hpNgarkesa e dobishme: 2000 kgPesha bruto: 4200 kg
Spanjë, Calle Carles Buhigas 7 08420 Canovelles Cataluña, Barcelona, Spain
Botuar: 3m 11d
Pyet për çmimin
E re4x2150 hpNgarkesa e dobishme: 2000 kgPesha bruto: 4200 kg
Spanjë, Calle Carles Buhigas 7 08420 Canovelles Cataluña, Barcelona, Spain
Kontakto shitësin
DAF GINAF HYTRUCK!! 100% ELECTRIC!! ZERO EMISSION!!!68dkm!!ELEKTRISCH!!Huur/rental mogelijk!! - Kamion vagonetë, Kamion elektrik: foto 1
DAF GINAF HYTRUCK!! 100% ELECTRIC!! ZERO EMISSION!!!68dkm!!ELEKTRISCH!!Huur/rental mogelijk!! - Kamion vagonetë, Kamion elektrik: foto 2
DAF GINAF HYTRUCK!! 100% ELECTRIC!! ZERO EMISSION!!!68dkm!!ELEKTRISCH!!Huur/rental mogelijk!! - Kamion vagonetë, Kamion elektrik: foto 3
DAF GINAF HYTRUCK!! 100% ELECTRIC!! ZERO EMISSION!!!68dkm!!ELEKTRISCH!!Huur/rental mogelijk!! - Kamion vagonetë, Kamion elektrik: foto 4
DAF GINAF HYTRUCK!! 100% ELECTRIC!! ZERO EMISSION!!!68dkm!!ELEKTRISCH!!Huur/rental mogelijk!! - Kamion vagonetë, Kamion elektrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)
Elektrike

DAF GINAF HYTRUCK!! 100% ELECTRIC!! ZERO EMISSION!!!68dkm!!ELEKTRISCH!!Huur/rental mogelijk!!

Kamion vagonetë, Kamion elektrik
201368385 km4x2Euro 6
Holandë, Middelingseweg 22 5321 JH Hedel, The Netherlands
Botuar: 4m 27dNumri i referencës 11BBR9

39 750EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 986 448 ALL
 • ≈ 43 144 USD
201368385 km4x2Euro 6
Holandë, Middelingseweg 22 5321 JH Hedel, The Netherlands
Kontakto shitësin
Mitsubishi Fuso Canter 7C15 4x2, Automat., Getranke, Hybrid - Kamion pijesh, Kamion elektrik: foto 1
Mitsubishi Fuso Canter 7C15 4x2, Automat., Getranke, Hybrid - Kamion pijesh, Kamion elektrik: foto 2
Mitsubishi Fuso Canter 7C15 4x2, Automat., Getranke, Hybrid - Kamion pijesh, Kamion elektrik: foto 3
Mitsubishi Fuso Canter 7C15 4x2, Automat., Getranke, Hybrid - Kamion pijesh, Kamion elektrik: foto 4
Mitsubishi Fuso Canter 7C15 4x2, Automat., Getranke, Hybrid - Kamion pijesh, Kamion elektrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)
Elektrike

Mitsubishi Fuso Canter 7C15 4x2, Automat., Getranke, Hybrid

Kamion pijesh, Kamion elektrik
201650268 kmEuro 6150 hpPesha bruto: 7490 kg
Gjermani, Waldteichstrasse 9146149 Oberhausen Germany
Botuar: 5m 5dNumri i referencës 255 G

16 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 699 881 ALL
 • ≈ 18 397 USD
201650268 kmEuro 6150 hpPesha bruto: 7490 kg
Gjermani, Waldteichstrasse 9146149 Oberhausen Germany
Kontakto shitësin
MAN EMOSS E-TRUCK 160kwh electric - Kamion vagonetë, Kamion elektrik: foto 1
MAN EMOSS E-TRUCK 160kwh electric - Kamion vagonetë, Kamion elektrik: foto 2
MAN EMOSS E-TRUCK 160kwh electric - Kamion vagonetë, Kamion elektrik: foto 3
MAN EMOSS E-TRUCK 160kwh electric - Kamion vagonetë, Kamion elektrik: foto 4
MAN EMOSS E-TRUCK 160kwh electric - Kamion vagonetë, Kamion elektrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)
Elektrike

MAN EMOSS E-TRUCK 160kwh electric

Kamion vagonetë, Kamion elektrik
201491756 km4x2Euro 1163 hpNgarkesa e dobishme: 4015 kgPesha bruto: 11990 kg
Holandë, Vuren, The Netherlands
Botuar: 5m 9dNumri i referencës 293856

39 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 006 505 ALL
 • ≈ 43 361 USD
201491756 km4x2Euro 1163 hpNgarkesa e dobishme: 4015 kgPesha bruto: 11990 kg
Holandë, Vuren, The Netherlands
Kontakto shitësin
MAN E FULL ELECTRIC 30wh 150km range - Kamion vagonetë, Kamion elektrik: foto 1
MAN E FULL ELECTRIC 30wh 150km range - Kamion vagonetë, Kamion elektrik: foto 2
MAN E FULL ELECTRIC 30wh 150km range - Kamion vagonetë, Kamion elektrik: foto 3
MAN E FULL ELECTRIC 30wh 150km range - Kamion vagonetë, Kamion elektrik: foto 4
MAN E FULL ELECTRIC 30wh 150km range - Kamion vagonetë, Kamion elektrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)
Elektrike

MAN E FULL ELECTRIC 30wh 150km range

Kamion vagonetë, Kamion elektrik
2014105735 km4x2Euro 1234 hpNgarkesa e dobishme: 1145 kgPesha bruto: 7490 kg
Holandë, Vuren, The Netherlands
Botuar: 5m 16dNumri i referencës 298683

119 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 11 934 272 ALL
 • ≈ 129 161 USD
2014105735 km4x2Euro 1234 hpNgarkesa e dobishme: 1145 kgPesha bruto: 7490 kg
Holandë, Vuren, The Netherlands
Kontakto shitësin
T1 new listing page - Kamionë elektrikë
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.