Reja dhe përdorur Kamionë shpërndarës Euro 6 në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Kamionë shpërndarës

13
Euro 6
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
Euro 6
Mercedes-Benz Sprinter 314 CDI Vendor Seller Shop truck - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 1
Mercedes-Benz Sprinter 314 CDI Vendor Seller Shop truck - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 2
Mercedes-Benz Sprinter 314 CDI Vendor Seller Shop truck - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 3
Mercedes-Benz Sprinter 314 CDI Vendor Seller Shop truck - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 4
Mercedes-Benz Sprinter 314 CDI Vendor Seller Shop truck - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 5
Shiko të gjitha fotot (39)

Mercedes-Benz Sprinter 314 CDI Vendor Seller Shop truck

Kamion shpërndarës, Kamioncine
201975586 km4x2Euro 6140 hpPesha bruto: 3500 kg
Hungari, Budapest
Botuar: 3dNumri i referencës MOM3639

23 800EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 410 083 ALL
 • ≈ 25 379 USD
201975586 km4x2Euro 6140 hpPesha bruto: 3500 kg
Hungari, Budapest
Kontakto shitësin
Fiat Ducato - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 1
Fiat Ducato - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 2
Fiat Ducato - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 3
Fiat Ducato - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 4
Fiat Ducato - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Fiat Ducato

Kamion shpërndarës, Kamioncine
201861000 kmEuro 6150 hpPesha bruto: 4500 kg
Gjermani, Industriestraße 1-3 27356 Rotenburg, Germany
Botuar: 5dNumri i referencës 64769

94 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 9 609 953 ALL
 • ≈ 101 199 USD
201861000 kmEuro 6150 hpPesha bruto: 4500 kg
Gjermani, Industriestraße 1-3 27356 Rotenburg, Germany
Kontakto shitësin
Fiat Verkaufsfahrzeug Borco Höhns - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 1
Fiat Verkaufsfahrzeug Borco Höhns - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 2
Fiat Verkaufsfahrzeug Borco Höhns - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 3
Fiat Verkaufsfahrzeug Borco Höhns - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 4
Fiat Verkaufsfahrzeug Borco Höhns - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Fiat Verkaufsfahrzeug Borco Höhns

Kamion shpërndarës, Kamioncine
2018108600 kmEuro 6150 hpPesha bruto: 4500 kg
Gjermani, Industriestraße 1-3 27356 Rotenburg, Germany
Botuar: 5dNumri i referencës 64785

69 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 7 037 848 ALL
 • ≈ 74 113 USD
2018108600 kmEuro 6150 hpPesha bruto: 4500 kg
Gjermani, Industriestraße 1-3 27356 Rotenburg, Germany
Kontakto shitësin
Renault ESSELMANN Verkaufsmobil - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 1
Renault ESSELMANN Verkaufsmobil - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 2
Renault ESSELMANN Verkaufsmobil - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 3
Renault ESSELMANN Verkaufsmobil - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 4
Renault ESSELMANN Verkaufsmobil - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Renault ESSELMANN Verkaufsmobil

Kamion shpërndarës, Kamioncine
201813000 kmEuro 6179 hpPesha bruto: 6900 kg
Gjermani, Schmiedestraße 1, 27419 Lengenbostel / Sittensen, Germany
Botuar: 26dNumri i referencës 210605

136 800EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 13 852 915 ALL
 • ≈ 145 880 USD
201813000 kmEuro 6179 hpPesha bruto: 6900 kg
Gjermani, Schmiedestraße 1, 27419 Lengenbostel / Sittensen, Germany
ESSELMANN Verkaufsmobil - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 1
ESSELMANN Verkaufsmobil - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 2
ESSELMANN Verkaufsmobil - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 3
ESSELMANN Verkaufsmobil - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 4
ESSELMANN Verkaufsmobil - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

ESSELMANN Verkaufsmobil

Kamion shpërndarës, Kamioncine
20234200 kmEuro 6145 hpPesha bruto: 4500 kg
Gjermani, Schmiedestraße 1, 27419 Lengenbostel / Sittensen, Germany
Botuar: 1m 25dNumri i referencës 212592

115 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 11 645 360 ALL
 • ≈ 122 633 USD
20234200 kmEuro 6145 hpPesha bruto: 4500 kg
Gjermani, Schmiedestraße 1, 27419 Lengenbostel / Sittensen, Germany
New EVENT, Office Mobil, Handlowy, IMBISS, Verkaufmobil - Kamion shpërndarës: foto 1
New EVENT, Office Mobil, Handlowy, IMBISS, Verkaufmobil - Kamion shpërndarës: foto 2
New EVENT, Office Mobil, Handlowy, IMBISS, Verkaufmobil - Kamion shpërndarës: foto 3
New EVENT, Office Mobil, Handlowy, IMBISS, Verkaufmobil - Kamion shpërndarës: foto 4
New EVENT, Office Mobil, Handlowy, IMBISS, Verkaufmobil - Kamion shpërndarës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (39)

New EVENT, Office Mobil, Handlowy, IMBISS, Verkaufmobil

Kamion shpërndarës
E re20231 km4x2Euro 6167 hpNgarkesa e dobishme: 750 kgPesha bruto: 3500 kg
Poloni, Bytom
Botuar: 1m 26d

63 923EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 6 473 098 ALL
 • ≈ 68 166 USD
E re20231 km4x2Euro 6167 hpNgarkesa e dobishme: 750 kgPesha bruto: 3500 kg
Poloni, Bytom
Kontakto shitësin
New FOOD TRUCK Imbiss Handlowy Burger - Kamion shpërndarës: foto 1
New FOOD TRUCK Imbiss Handlowy Burger - Kamion shpërndarës: foto 2
New FOOD TRUCK Imbiss Handlowy Burger - Kamion shpërndarës: foto 3
New FOOD TRUCK Imbiss Handlowy Burger - Kamion shpërndarës: foto 4
New FOOD TRUCK Imbiss Handlowy Burger - Kamion shpërndarës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

New FOOD TRUCK Imbiss Handlowy Burger

Kamion shpërndarës
E re20241 km4x2Euro 6162 hpNgarkesa e dobishme: 250 kgPesha bruto: 3500 kg
Poloni, Bytom
Botuar: 1m 26d

83 847EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 8 490 682 ALL
 • ≈ 89 412 USD
E re20241 km4x2Euro 6162 hpNgarkesa e dobishme: 250 kgPesha bruto: 3500 kg
Poloni, Bytom
Kontakto shitësin
Bannert EVENT, SZKOLENIA TARGI - Kamion shpërndarës: foto 1
Bannert EVENT, SZKOLENIA TARGI - Kamion shpërndarës: foto 2
Bannert EVENT, SZKOLENIA TARGI - Kamion shpërndarës: foto 3
Bannert EVENT, SZKOLENIA TARGI - Kamion shpërndarës: foto 4
Bannert EVENT, SZKOLENIA TARGI - Kamion shpërndarës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Bannert EVENT, SZKOLENIA TARGI

Kamion shpërndarës
E re20234x2Euro 6162 hpNgarkesa e dobishme: 1160 kgPesha bruto: 3500 kg
Poloni, Bytom
Botuar: 2m 13d

63 923EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 6 473 098 ALL
 • ≈ 68 166 USD
E re20234x2Euro 6162 hpNgarkesa e dobishme: 1160 kgPesha bruto: 3500 kg
Poloni, Bytom
Kontakto shitësin
Bannert Imbiss, Verkaufmobil, Food Truck!!! - Kamion shpërndarës: foto 1
Bannert Imbiss, Verkaufmobil, Food Truck!!! - Kamion shpërndarës: foto 2
Bannert Imbiss, Verkaufmobil, Food Truck!!! - Kamion shpërndarës: foto 3
Bannert Imbiss, Verkaufmobil, Food Truck!!! - Kamion shpërndarës: foto 4
Bannert Imbiss, Verkaufmobil, Food Truck!!! - Kamion shpërndarës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (29)

Bannert Imbiss, Verkaufmobil, Food Truck!!!

Kamion shpërndarës
E re20234x2Euro 6162 hpNgarkesa e dobishme: 1050 kgPesha bruto: 3500 kg
Poloni, Bytom
Botuar: 2m 13d

54 180EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 486 483 ALL
 • ≈ 57 776 USD
E re20234x2Euro 6162 hpNgarkesa e dobishme: 1050 kgPesha bruto: 3500 kg
Poloni, Bytom
Kontakto shitësin
Renault Food truck,Verkauftmobil,Emtpy,In Stock - Kamion shpërndarës: foto 1
Renault Food truck,Verkauftmobil,Emtpy,In Stock - Kamion shpërndarës: foto 2
Renault Food truck,Verkauftmobil,Emtpy,In Stock - Kamion shpërndarës: foto 3
Renault Food truck,Verkauftmobil,Emtpy,In Stock - Kamion shpërndarës: foto 4
Renault Food truck,Verkauftmobil,Emtpy,In Stock - Kamion shpërndarës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Renault Food truck,Verkauftmobil,Emtpy,In Stock

Kamion shpërndarës
E re20231 km4x2Euro 6162 hpNgarkesa e dobishme: 1050 kgPesha bruto: 3500 kg
Poloni, Bytom
Botuar: 2m 13d

43 480EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 402 958 ALL
 • ≈ 46 366 USD
E re20231 km4x2Euro 6162 hpNgarkesa e dobishme: 1050 kgPesha bruto: 3500 kg
Poloni, Bytom
Kontakto shitësin
Renault Master 165 Messefahrzeug - Kamion shpërndarës: foto 1
Renault Master 165 Messefahrzeug - Kamion shpërndarës: foto 2
Renault Master 165 Messefahrzeug - Kamion shpërndarës: foto 3
Renault Master 165 Messefahrzeug - Kamion shpërndarës: foto 4
Renault Master 165 Messefahrzeug - Kamion shpërndarës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Renault Master 165 Messefahrzeug

Kamion shpërndarës
E re202420 kmEuro 616315 hpNgarkesa e dobishme: 1100 kgPesha bruto: 3500 kg
Gjermani, Alfred-Dick-Strasse 9 94356 Kirchroth, Germany
Botuar: 3m 18dNumri i referencës 20886226

69 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 7 078 353 ALL
 • ≈ 74 539 USD
E re202420 kmEuro 616315 hpNgarkesa e dobishme: 1100 kgPesha bruto: 3500 kg
Gjermani, Alfred-Dick-Strasse 9 94356 Kirchroth, Germany
Kontakto shitësin
Renault Master Imbiss Verkauf Handel - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 1
Renault Master Imbiss Verkauf Handel - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 2
Renault Master Imbiss Verkauf Handel - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 3
Renault Master Imbiss Verkauf Handel - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 4
Renault Master Imbiss Verkauf Handel - Kamion shpërndarës, Kamioncine: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)

Renault Master Imbiss Verkauf Handel

Kamion shpërndarës, Kamioncine
E re5 kmEuro 6163 hpPesha bruto: 3500 kg
Gjermani, Friedrich-List-Str. 9, 33100 Paderborn, Germany
Botuar: 4m 22d

55 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 660 657 ALL
 • ≈ 59 610 USD
E re5 kmEuro 6163 hpPesha bruto: 3500 kg
Gjermani, Friedrich-List-Str. 9, 33100 Paderborn, Germany
Kontakto shitësin
RENAULT Renault Master Verkaufs/Imbisswagen, Konrad Aufbau - Kamion shpërndarës: foto 1
RENAULT Renault Master Verkaufs/Imbisswagen, Konrad Aufbau - Kamion shpërndarës: foto 2
RENAULT Renault Master Verkaufs/Imbisswagen, Konrad Aufbau - Kamion shpërndarës: foto 3
RENAULT Renault Master Verkaufs/Imbisswagen, Konrad Aufbau - Kamion shpërndarës: foto 4
RENAULT Renault Master Verkaufs/Imbisswagen, Konrad Aufbau - Kamion shpërndarës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

RENAULT Renault Master Verkaufs/Imbisswagen, Konrad Aufbau

Kamion shpërndarës
201757696 km4x2Euro 6110 hpNgarkesa e dobishme: 490 kgPesha bruto: 3500 kg
Gjermani, Hansawinkel 4
Botuar: 5m 18dNumri i referencës 80460

38 790EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 928 030 ALL
 • ≈ 41 364 USD
201757696 km4x2Euro 6110 hpNgarkesa e dobishme: 490 kgPesha bruto: 3500 kg
Gjermani, Hansawinkel 4
Kontakto shitësin
T1 new listing page - Kamionë shpërndarës
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.