Reja dhe përdorur Rulota FENDT në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri | EUR
0
Kyçu / Regjistrimi
Katalogu
Shes
Vendosni një reklamë

Rulota FENDT


   Faqja 1 e 8 1/8   
Seleksiono sipas:
Rezultateve për faqe:
Fendt Apero 515 SG 2023 2000kg. sofort verf. - Rulot: foto 1
Fendt Apero 515 SG 2023 2000kg. sofort verf. - Rulot: foto 2
Fendt Apero 515 SG 2023 2000kg. sofort verf. - Rulot: foto 3
Fendt Apero 515 SG 2023 2000kg. sofort verf. - Rulot: foto 4
Fendt Apero 515 SG 2023 2000kg. sofort verf. - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (29)

Fendt Apero 515 SG 2023 2000kg. sofort verf.

2023 E re Pesha bruto: 2 000 kg 1-aks
Gjermani, Ascheberg
Botuar: 3m 21d Numri i referencës cw-16431726

29 995 EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

star
2023 E re Pesha bruto: 2 000 kg 1-aks
Gjermani, Ascheberg
email Kontakto shitësin
Fendt BIANCO ACTIV 445 SFB - Rulot: foto 1

Fendt BIANCO ACTIV 445 SFB

2023 E re Pesha bruto: 1 700 kg
Gjermani, Sulzemoos
Botuar: 1d Numri i referencës FW24140

30 907 EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

star
2023 E re Pesha bruto: 1 700 kg
Gjermani, Sulzemoos
email Kontakto shitësin
Fendt APERO 495 SG - Rulot: foto 1

Fendt APERO 495 SG

2023 E re Pesha bruto: 2 000 kg
Gjermani, Sulzemoos
Botuar: 1d Numri i referencës FW24119

33 869 EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

star
2023 E re Pesha bruto: 2 000 kg
Gjermani, Sulzemoos
email Kontakto shitësin
Fendt BIANCO ACTIV 465 SFH - Rulot: foto 1

Fendt BIANCO ACTIV 465 SFH

2023 E re Pesha bruto: 1 600 kg
Gjermani, Sulzemoos
Botuar: 1d Numri i referencës FW24155

29 574 EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

star
2023 E re Pesha bruto: 1 600 kg
Gjermani, Sulzemoos
email Kontakto shitësin
Fendt BIANCO ACTIV 390 FHS - Rulot: foto 1

Fendt BIANCO ACTIV 390 FHS

2023 E re Pesha bruto: 1 700 kg
Gjermani, Sulzemoos
Botuar: 1d Numri i referencës FW24136

26 942 EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

star
2023 E re Pesha bruto: 1 700 kg
Gjermani, Sulzemoos
email Kontakto shitësin
Fendt APERO 495 SG - Rulot: foto 1

Fendt APERO 495 SG

2023 E re Pesha bruto: 2 000 kg
Gjermani, Sulzemoos
Botuar: 1d Numri i referencës FW24118

32 833 EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

star
2023 E re Pesha bruto: 2 000 kg
Gjermani, Sulzemoos
email Kontakto shitësin
Fendt BIANCO ACTIV 465 SGE - Rulot: foto 1

Fendt BIANCO ACTIV 465 SGE

2023 E re Pesha bruto: 1 800 kg
Gjermani, Sulzemoos
Botuar: 1d Numri i referencës FW24157

34 146 EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

star
2023 E re Pesha bruto: 1 800 kg
Gjermani, Sulzemoos
email Kontakto shitësin
Fendt APERO 495 SFB - Rulot: foto 1

Fendt APERO 495 SFB

2023 E re Pesha bruto: 2 000 kg
Gjermani, Sulzemoos
Botuar: 1d Numri i referencës FW24186

32 640 EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

star
2023 E re Pesha bruto: 2 000 kg
Gjermani, Sulzemoos
email Kontakto shitësin
Fendt APERO 515 SG - Rulot: foto 1

Fendt APERO 515 SG

2023 E re Pesha bruto: 2 000 kg
Gjermani, Sulzemoos
Botuar: 1d Numri i referencës FW24035

34 451 EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

star
2023 E re Pesha bruto: 2 000 kg
Gjermani, Sulzemoos
email Kontakto shitësin
Fendt APERO 465 TG - Rulot: foto 1

Fendt APERO 465 TG

2023 E re Pesha bruto: 1 800 kg
Gjermani, Sulzemoos
Botuar: 1d Numri i referencës FW24121

30 634 EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

star
2023 E re Pesha bruto: 1 800 kg
Gjermani, Sulzemoos
email Kontakto shitësin
Fendt APERO 495 SKM - Rulot: foto 1

Fendt APERO 495 SKM

2023 E re Pesha bruto: 2 000 kg
Gjermani, Sulzemoos
Botuar: 1d Numri i referencës FW24085

33 233 EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

star
2023 E re Pesha bruto: 2 000 kg
Gjermani, Sulzemoos
email Kontakto shitësin
Fendt APERO 465 SFB - Rulot: foto 1

Fendt APERO 465 SFB

2023 E re Pesha bruto: 1 800 kg
Gjermani, Sulzemoos
Botuar: 1d Numri i referencës FW24015

31 349 EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

star
2023 E re Pesha bruto: 1 800 kg
Gjermani, Sulzemoos
email Kontakto shitësin
Fendt APERO 560 SKM - Rulot: foto 1
Fendt APERO 560 SKM - Rulot: foto 2
Fendt APERO 560 SKM - Rulot: foto 3
Fendt APERO 560 SKM - Rulot: foto 4
Fendt APERO 560 SKM - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Fendt APERO 560 SKM

2023 E re Pesha bruto: 2 000 kg
Gjermani, Sulzemoos
Botuar: 1d Numri i referencës FW24185

35 711 EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

star
2023 E re Pesha bruto: 2 000 kg
Gjermani, Sulzemoos
email Kontakto shitësin
 Fendt Fendt Bianco 515 SD 2023 - Rulot: foto 1
 Fendt Fendt Bianco 515 SD 2023 - Rulot: foto 2
 Fendt Fendt Bianco 515 SD 2023 - Rulot: foto 3
 Fendt Fendt Bianco 515 SD 2023 - Rulot: foto 4
 Fendt Fendt Bianco 515 SD 2023 - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Fendt Fendt Bianco 515 SD 2023

2023 E re Pesha bruto: 1 700 kg 1-aks
Poloni, Bieruń
Botuar: 2d

29 876 EUR

star
2023 E re Pesha bruto: 1 700 kg 1-aks
Poloni, Bieruń
email Kontakto shitësin
 Fendt Fendt Bianco 560 SKM - Rulot: foto 1
 Fendt Fendt Bianco 560 SKM - Rulot: foto 2
 Fendt Fendt Bianco 560 SKM - Rulot: foto 3
 Fendt Fendt Bianco 560 SKM - Rulot: foto 4
 Fendt Fendt Bianco 560 SKM - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Fendt Fendt Bianco 560 SKM

2023 Pesha bruto: 1 700 kg 1-aks
Poloni, Bieruń
Botuar: 2d

31 864 EUR

star
2023 Pesha bruto: 1 700 kg 1-aks
Poloni, Bieruń
email Kontakto shitësin
 Fendt Fendt Bianco 515 SD 2023 - Rulot: foto 1
 Fendt Fendt Bianco 515 SD 2023 - Rulot: foto 2
 Fendt Fendt Bianco 515 SD 2023 - Rulot: foto 3
 Fendt Fendt Bianco 515 SD 2023 - Rulot: foto 4
 Fendt Fendt Bianco 515 SD 2023 - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Fendt Fendt Bianco 515 SD 2023

2023 E re Pesha bruto: 1 700 kg 1-aks
Poloni, Bieruń
Botuar: 2d

33 569 EUR

star
2023 E re Pesha bruto: 1 700 kg 1-aks
Poloni, Bieruń
email Kontakto shitësin
 Fendt Diamant 560 SD - Rulot: foto 1
 Fendt Diamant 560 SD - Rulot: foto 2
 Fendt Diamant 560 SD - Rulot: foto 3
 Fendt Diamant 560 SD - Rulot: foto 4
 Fendt Diamant 560 SD - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Fendt Diamant 560 SD

2023 E re Pesha bruto: 2 000 kg Ngarkesa e dobishme: 370 kg 1-aks
Poloni, Bieruń
Botuar: 2d

43 117 EUR

star
2023 E re Pesha bruto: 2 000 kg Ngarkesa e dobishme: 370 kg 1-aks
Poloni, Bieruń
email Kontakto shitësin
 Fendt BIANCO 550 SKM - Rulot: foto 1
 Fendt BIANCO 550 SKM - Rulot: foto 2
 Fendt BIANCO 550 SKM - Rulot: foto 3
 Fendt BIANCO 550 SKM - Rulot: foto 4
 Fendt BIANCO 550 SKM - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Fendt BIANCO 550 SKM

2023 E re Pesha bruto: 1 600 kg Ngarkesa e dobishme: 200 kg 1-aks
Poloni, Bieruń
Botuar: 2d

29 538 EUR

star
2023 E re Pesha bruto: 1 600 kg Ngarkesa e dobishme: 200 kg 1-aks
Poloni, Bieruń
email Kontakto shitësin
 Fendt APERO 560 SKM - Rulot: foto 1
 Fendt APERO 560 SKM - Rulot: foto 2
 Fendt APERO 560 SKM - Rulot: foto 3
 Fendt APERO 560 SKM - Rulot: foto 4
 Fendt APERO 560 SKM - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Fendt APERO 560 SKM

2023 E re Pesha bruto: 1 700 kg 1-aks
Poloni, Bieruń
Botuar: 2d

30 382 EUR

star
2023 E re Pesha bruto: 1 700 kg 1-aks
Poloni, Bieruń
email Kontakto shitësin
 Fendt Tendenza 560 SFDW - Rulot: foto 1
 Fendt Tendenza 560 SFDW - Rulot: foto 2
 Fendt Tendenza 560 SFDW - Rulot: foto 3
 Fendt Tendenza 560 SFDW - Rulot: foto 4
 Fendt Tendenza 560 SFDW - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Fendt Tendenza 560 SFDW

2023 E re Pesha bruto: 2 000 kg Ngarkesa e dobishme: 430 kg 1-aks
Poloni, Bieruń
Botuar: 2d

40 322 EUR

star
2023 E re Pesha bruto: 2 000 kg Ngarkesa e dobishme: 430 kg 1-aks
Poloni, Bieruń
email Kontakto shitësin
Fendt Bianco Activ 560 SKM Modell 2024 - Rulot: foto 1

Fendt Bianco Activ 560 SKM Modell 2024

E re Pesha bruto: 2 000 kg 1-aks
Gjermani, Gustavsburg
Botuar: 2d Numri i referencës cw-18094838

30 913 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
E re Pesha bruto: 2 000 kg 1-aks
Gjermani, Gustavsburg
email Kontakto shitësin
1 2 3 8   
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.
t1 test Campers - Caravans - FENDT
t1 old