Reja dhe përdorur Rulota WEINSBERG në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 2
WEINSBERG
Weinsberg CaraOne 400 LK - Rulot: foto 1
Weinsberg CaraOne 400 LK - Rulot: foto 2
Weinsberg CaraOne 400 LK - Rulot: foto 3
Weinsberg CaraOne 400 LK - Rulot: foto 4
Weinsberg CaraOne 400 LK - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Weinsberg CaraOne 400 LK

Rulot
E re
Itali, VIALE BORRI 392 21100 VARESE VA, Italy
Botuar: 3d

18 480EUR

 • ≈ 1 871 358 ALL
 • ≈ 19 706 USD
E re
Itali, VIALE BORRI 392 21100 VARESE VA, Italy
Kontakto shitësin
Weinsberg CaraOne 480 QDK - Rulot: foto 1
Weinsberg CaraOne 480 QDK - Rulot: foto 2
Weinsberg CaraOne 480 QDK - Rulot: foto 3
Weinsberg CaraOne 480 QDK - Rulot: foto 4
Weinsberg CaraOne 480 QDK - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Weinsberg CaraOne 480 QDK

Rulot
E re
Itali, VIALE BORRI 392 21100 VARESE VA, Italy
Botuar: 3d

21 580EUR

 • ≈ 2 185 277 ALL
 • ≈ 23 012 USD
E re
Itali, VIALE BORRI 392 21100 VARESE VA, Italy
Kontakto shitësin
Weinsberg CaraOne 390 QD - Rulot: foto 1
Weinsberg CaraOne 390 QD - Rulot: foto 2
Weinsberg CaraOne 390 QD - Rulot: foto 3
Weinsberg CaraOne 390 QD - Rulot: foto 4
Weinsberg CaraOne 390 QD - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Weinsberg CaraOne 390 QD

Rulot
E re
Itali, VIALE BORRI 392 21100 VARESE VA, Italy
Botuar: 3d

17 950EUR

 • ≈ 1 817 688 ALL
 • ≈ 19 141 USD
E re
Itali, VIALE BORRI 392 21100 VARESE VA, Italy
Kontakto shitësin
Weinsberg CaraCito 390 QD - Rulot: foto 1
Weinsberg CaraCito 390 QD - Rulot: foto 2
Weinsberg CaraCito 390 QD - Rulot: foto 3
Weinsberg CaraCito 390 QD - Rulot: foto 4
Weinsberg CaraCito 390 QD - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Weinsberg CaraCito 390 QD

Rulot
E re2023
Gjermani, Wesenberg
Botuar: 5dNumri i referencës WKN40253JPW5200064

19 500EUR

Ankandi
 • ≈ 1 974 648 ALL
 • ≈ 20 794 USD
E re2023
Gjermani, Wesenberg
Kontakto shitësin
Weinsberg CaraOne 480 QDK Edition HOT Sondermodell 2023 - Rulot: foto 1
Weinsberg CaraOne 480 QDK Edition HOT Sondermodell 2023 - Rulot: foto 2
Weinsberg CaraOne 480 QDK Edition HOT Sondermodell 2023 - Rulot: foto 3
Weinsberg CaraOne 480 QDK Edition HOT Sondermodell 2023 - Rulot: foto 4
Weinsberg CaraOne 480 QDK Edition HOT Sondermodell 2023 - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Weinsberg CaraOne 480 QDK Edition HOT Sondermodell 2023

Rulot
E re
Gjermani, Am Flurgraben 38-42, 65462 Gustavsburg , Germany
Botuar: 6dNumri i referencës cw-16301110

18 479EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 871 257 ALL
 • ≈ 19 705 USD
E re
Gjermani, Am Flurgraben 38-42, 65462 Gustavsburg , Germany
Kontakto shitësin
Weinsberg CaraOne 480 QDK Edition HOT #9009 - Rulot: foto 1

Weinsberg CaraOne 480 QDK Edition HOT #9009

Rulot
E re2024
Gjermani, Am Höhenfeld 1 84329 Wurmannsquick, Germany
Botuar: 12d

25 790EUR

 • ≈ 2 611 598 ALL
 • ≈ 27 501 USD
E re2024
Gjermani, Am Höhenfeld 1 84329 Wurmannsquick, Germany
Kontakto shitësin
Weinsberg CaraOne 480 EU - Rulot: foto 1
Weinsberg CaraOne 480 EU - Rulot: foto 2

Weinsberg CaraOne 480 EU

Rulot
E re
Itali, VIALE BORRI 392 21100 VARESE VA, Italy
Botuar: 25d

21 280EUR

 • ≈ 2 154 897 ALL
 • ≈ 22 692 USD
E re
Itali, VIALE BORRI 392 21100 VARESE VA, Italy
Kontakto shitësin
Weinsberg CaraCito 500 QDK - Rulot: foto 1
Weinsberg CaraCito 500 QDK - Rulot: foto 2
Weinsberg CaraCito 500 QDK - Rulot: foto 3
Weinsberg CaraCito 500 QDK - Rulot: foto 4
Weinsberg CaraCito 500 QDK - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Weinsberg CaraCito 500 QDK

Rulot
2023
Itali, VIALE BORRI 392 21100 VARESE VA, Italy
Botuar: 25d

21 620EUR

 • ≈ 2 189 327 ALL
 • ≈ 23 055 USD
2023
Itali, VIALE BORRI 392 21100 VARESE VA, Italy
Kontakto shitësin
Weinsberg CaraOne 420 QD - Rulot: foto 1

Weinsberg CaraOne 420 QD

Rulot
E re
Itali, VIALE BORRI 392 21100 VARESE VA, Italy
Botuar: 25d

18 100EUR

 • ≈ 1 832 878 ALL
 • ≈ 19 301 USD
E re
Itali, VIALE BORRI 392 21100 VARESE VA, Italy
Kontakto shitësin
Weinsberg CARAONE 480 QDK / 1.500kg /ETAGENBETTEN - Rulot: foto 1
Weinsberg CARAONE 480 QDK / 1.500kg /ETAGENBETTEN - Rulot: foto 2
Weinsberg CARAONE 480 QDK / 1.500kg /ETAGENBETTEN - Rulot: foto 3
Weinsberg CARAONE 480 QDK / 1.500kg /ETAGENBETTEN - Rulot: foto 4
Weinsberg CARAONE 480 QDK / 1.500kg /ETAGENBETTEN - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (30)

Weinsberg CARAONE 480 QDK / 1.500kg /ETAGENBETTEN

Rulot
E re
Gjermani, Im Derdel 26, 48161 Münster, Deutschland
Botuar: 1m 17dNumri i referencës Nr.4815 - X - SOFORT VERFÜGBAR

24 890EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

 • ≈ 2 520 460 ALL
 • ≈ 26 542 USD
E re
Gjermani, Im Derdel 26, 48161 Münster, Deutschland
Kontakto shitësin
Weinsberg CARAONE 500 FDK / 1.600kg / ETAGENBETTEN - Rulot: foto 1
Weinsberg CARAONE 500 FDK / 1.600kg / ETAGENBETTEN - Rulot: foto 2
Weinsberg CARAONE 500 FDK / 1.600kg / ETAGENBETTEN - Rulot: foto 3
Weinsberg CARAONE 500 FDK / 1.600kg / ETAGENBETTEN - Rulot: foto 4
Weinsberg CARAONE 500 FDK / 1.600kg / ETAGENBETTEN - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

Weinsberg CARAONE 500 FDK / 1.600kg / ETAGENBETTEN

Rulot
E re
Gjermani, Im Derdel 26, 48161 Münster, Deutschland
Botuar: 1m 17dNumri i referencës Nr.4673 - X - SOFORT VERFÜGBAR

24 998EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

 • ≈ 2 531 397 ALL
 • ≈ 26 657 USD
E re
Gjermani, Im Derdel 26, 48161 Münster, Deutschland
Kontakto shitësin
Weinsberg Cara One 550 QDK - Rulot: foto 1
Weinsberg Cara One 550 QDK - Rulot: foto 2
Weinsberg Cara One 550 QDK - Rulot: foto 3
Weinsberg Cara One 550 QDK - Rulot: foto 4
Weinsberg Cara One 550 QDK - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Weinsberg Cara One 550 QDK

Rulot
E re2024
Gjermani, Friedrich - List - Str. 1 70736 Fellbach, Germany
Botuar: 1m 22dNumri i referencës WKN57356JRW510007

29 208EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

 • ≈ 2 957 718 ALL
 • ≈ 31 146 USD
E re2024
Gjermani, Friedrich - List - Str. 1 70736 Fellbach, Germany
Weinsberg Cara One 480 QDK - Rulot: foto 1
Weinsberg Cara One 480 QDK - Rulot: foto 2
Weinsberg Cara One 480 QDK - Rulot: foto 3
Weinsberg Cara One 480 QDK - Rulot: foto 4
Weinsberg Cara One 480 QDK - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Weinsberg Cara One 480 QDK

Rulot
E re2024
Gjermani, Friedrich - List - Str. 1 70736 Fellbach, Germany
Botuar: 1m 22dNumri i referencës WKN51356JRW510011

26 301EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

 • ≈ 2 663 344 ALL
 • ≈ 28 046 USD
E re2024
Gjermani, Friedrich - List - Str. 1 70736 Fellbach, Germany
Weinsberg Cara One 500 FDK - Rulot: foto 1
Weinsberg Cara One 500 FDK - Rulot: foto 2
Weinsberg Cara One 500 FDK - Rulot: foto 3
Weinsberg Cara One 500 FDK - Rulot: foto 4
Weinsberg Cara One 500 FDK - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Weinsberg Cara One 500 FDK

Rulot
E re2024
Gjermani, Friedrich - List - Str. 1 70736 Fellbach, Germany
Botuar: 1m 22dNumri i referencës WKN52320JRW510006

25 621EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

 • ≈ 2 594 484 ALL
 • ≈ 27 321 USD
E re2024
Gjermani, Friedrich - List - Str. 1 70736 Fellbach, Germany
Weinsberg CARAONE 390 QD / 2024 / 1.350 KG / DOPPELBETT - Rulot: foto 1
Weinsberg CARAONE 390 QD / 2024 / 1.350 KG / DOPPELBETT - Rulot: foto 2
Weinsberg CARAONE 390 QD / 2024 / 1.350 KG / DOPPELBETT - Rulot: foto 3
Weinsberg CARAONE 390 QD / 2024 / 1.350 KG / DOPPELBETT - Rulot: foto 4
Weinsberg CARAONE 390 QD / 2024 / 1.350 KG / DOPPELBETT - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (32)

Weinsberg CARAONE 390 QD / 2024 / 1.350 KG / DOPPELBETT

Rulot
E re2024
Gjermani, Im Derdel 26, 48161 Münster, Deutschland
Botuar: 1m 28dNumri i referencës Nr.2024 - VORLAUF.2024

19 980EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

 • ≈ 2 023 254 ALL
 • ≈ 21 306 USD
E re2024
Gjermani, Im Derdel 26, 48161 Münster, Deutschland
Kontakto shitësin
Weinsberg CARAONE 390 QD / 2024 / 1.350 KG / DOPPELBETT - Rulot: foto 1
Weinsberg CARAONE 390 QD / 2024 / 1.350 KG / DOPPELBETT - Rulot: foto 2
Weinsberg CARAONE 390 QD / 2024 / 1.350 KG / DOPPELBETT - Rulot: foto 3
Weinsberg CARAONE 390 QD / 2024 / 1.350 KG / DOPPELBETT - Rulot: foto 4
Weinsberg CARAONE 390 QD / 2024 / 1.350 KG / DOPPELBETT - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

Weinsberg CARAONE 390 QD / 2024 / 1.350 KG / DOPPELBETT

Rulot
E re2024
Gjermani, Im Derdel 26, 48161 Münster, Deutschland
Botuar: 2m 22dNumri i referencës Nr.4814

19 890EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

 • ≈ 2 014 140 ALL
 • ≈ 21 210 USD
E re2024
Gjermani, Im Derdel 26, 48161 Münster, Deutschland
Kontakto shitësin
Weinsberg CaraOne 480 QDK Auflastung 1500 kg - Rulot: foto 1
Weinsberg CaraOne 480 QDK Auflastung 1500 kg - Rulot: foto 2
Weinsberg CaraOne 480 QDK Auflastung 1500 kg - Rulot: foto 3
Weinsberg CaraOne 480 QDK Auflastung 1500 kg - Rulot: foto 4
Weinsberg CaraOne 480 QDK Auflastung 1500 kg - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Weinsberg CaraOne 480 QDK Auflastung 1500 kg

Rulot
E re
Gjermani, Am Kanal 6 78652 Deißlingen-Lauffen, Germany
Botuar: 2m 23dNumri i referencës cw-18453716

25 900EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

 • ≈ 2 622 737 ALL
 • ≈ 27 619 USD
E re
Gjermani, Am Kanal 6 78652 Deißlingen-Lauffen, Germany
Kontakto shitësin
Weinsberg CARAONE 390 PUH / -2024- / 1.400kg / HUBBETT - Rulot: foto 1
Weinsberg CARAONE 390 PUH / -2024- / 1.400kg / HUBBETT - Rulot: foto 2
Weinsberg CARAONE 390 PUH / -2024- / 1.400kg / HUBBETT - Rulot: foto 3
Weinsberg CARAONE 390 PUH / -2024- / 1.400kg / HUBBETT - Rulot: foto 4
Weinsberg CARAONE 390 PUH / -2024- / 1.400kg / HUBBETT - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (35)

Weinsberg CARAONE 390 PUH / -2024- / 1.400kg / HUBBETT

Rulot
E re2024
Gjermani, Im Derdel 26, 48161 Münster, Deutschland
Botuar: 2m 29dNumri i referencës Nr.4812

23 890EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

19% TVSH

 • ≈ 2 419 196 ALL
 • ≈ 25 475 USD
E re2024
Gjermani, Im Derdel 26, 48161 Münster, Deutschland
Kontakto shitësin
Wohnwagen Weinsberg CaraOne 390 PUH #0100 - Rulot: foto 1
Wohnwagen Weinsberg CaraOne 390 PUH #0100 - Rulot: foto 2
Wohnwagen Weinsberg CaraOne 390 PUH #0100 - Rulot: foto 3
Wohnwagen Weinsberg CaraOne 390 PUH #0100 - Rulot: foto 4
Wohnwagen Weinsberg CaraOne 390 PUH #0100 - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (30)

Wohnwagen Weinsberg CaraOne 390 PUH #0100

Rulot
E re2023
Gjermani, Am Höhenfeld 1 84329 Wurmannsquick, Germany
Botuar: 3m 11d

25 471EUR

 • ≈ 2 579 295 ALL
 • ≈ 27 161 USD
E re2023
Gjermani, Am Höhenfeld 1 84329 Wurmannsquick, Germany
Kontakto shitësin
Wohnwagen Weinsberg CaraCito 470 QDK #0132 - Rulot: foto 1
Wohnwagen Weinsberg CaraCito 470 QDK #0132 - Rulot: foto 2
Wohnwagen Weinsberg CaraCito 470 QDK #0132 - Rulot: foto 3
Wohnwagen Weinsberg CaraCito 470 QDK #0132 - Rulot: foto 4
Wohnwagen Weinsberg CaraCito 470 QDK #0132 - Rulot: foto 5
Shiko të gjitha fotot (32)

Wohnwagen Weinsberg CaraCito 470 QDK #0132

Rulot
E re2023
Gjermani, Am Höhenfeld 1 84329 Wurmannsquick, Germany
Botuar: 3m 11d

24 970EUR

 • ≈ 2 528 562 ALL
 • ≈ 26 627 USD
E re2023
Gjermani, Am Höhenfeld 1 84329 Wurmannsquick, Germany
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 2
1 / 2
T1 new listing page - Rulota WEINSBERG
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.