Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone Schiebeplane, 7,45 BDF Tautliner, Wechselbrücke

Online: 2m 15d

Marka KRONE
ID 32885
Viti i prodhimit 2007
Pesha bruto 16 000 kg
Ngarkesa e dobishme 13 400 kg
Gjerësia 2 550 mm
Lartësia 2 750 mm
Vendndodhja Gjermani, Bakum
Telefoni +49(0) 444...
Shasia/pezullimi
  • numri i akseve: 2-aks
Karroceria/supestruktura
  • gjatësia e ngarkesës: 7 300 mm
  • gjerësia e ngarkesës: 2 480 mm
  • lartësia e ngarkesës: 2 500 mm
  • vëllimi i ngarkesës: 45.00 m³
3480 EUR
3 480
EUR
  • 422 851 ALL
  • 3 836 USD

Çmimi neto

Transimpex GmbH
Shitësi
Transimpex GmbH
Gjermani
I besueshëm
Më shumë se 4 vjet me Truck1
Ora lokale e shitësit
22:52
Personi i kontaktit
Patrick und Manuel Kleene
Български, Deutsch, English, Nederlands
3 480
EUR
  Kontakto shitësin
Objekti i mesazhit

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

Ky informacion është grumbulluar nga Truck1.eu, SIA për t'u ofruar përdoruesve shërbimet e saj online. Ne nuk do të grumbullojmë dhe ruajmë informacionin tuaj të ndjeshëm. Ky informacion është grumbulluar në përputhje me nenin 6(1) (b) të GDPR. Këto të dhëna do të mbahen për aq kohë që të nevojitet për ofrimin e shërbimeve për ju. Ky informacion mund të merret nga përfaqësuesi ynë rajonal përgjegjës për vendndodhjen tuaj, ndoshta jashtë BE-së. Ju keni të drejtën për të marrë një kopje të këtyre të dhënave, për t'i ndryshuar ose tërhequr pëlqimin tuaj për përpunimin e të dhënave duke na kontaktuar, duke përcaktuar qartë detajet tuaja dhe çështjen. Ju keni të drejtë të paraqitni një ankesë pranë Autoritetit tuaj lokal të Mbrojtes së të Dhënave.
  Kuota e dërgimit me anije
Kërko llogaritjen manuale të dërgimit me anije

Oferta të ngjashme

Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone Schiebeplane, 7,45 Tautliner, BDF Wechselbrücke
Krone Schiebeplane, 7,45 Tautliner, BDF Wechselbrücke
2007, 2-aks
Gjermani, Bakum
3 480 EUR
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone Schiebeplane, 7,45 Tautliner, BDF Wechselbrücke, 2007
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone Schiebeplane, 7,45 BDF Tautliner, Wechselbrücke
Krone Schiebeplane, 7,45 BDF Tautliner, Wechselbrücke
2007, 2-aks
Gjermani, Bakum
3 480 EUR
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone Schiebeplane, 7,45 BDF Tautliner, Wechselbrücke, 2007
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone Schiebeplane, 7,45 Tautliner, BDF Wechselbrücke
Krone Schiebeplane, 7,45 Tautliner, BDF Wechselbrücke
2007, 2-aks
Gjermani, Bakum
3 480 EUR
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone Schiebeplane, 7,45 Tautliner, BDF Wechselbrücke, 2007
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone Schiebeplane, 7,45 Tautliner, BDF Wechselbrücke
Krone Schiebeplane, 7,45 Tautliner, BDF Wechselbrücke
2007, 2-aks
Gjermani, Bakum
3 480 EUR
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone Schiebeplane, 7,45 Tautliner, BDF Wechselbrücke, 2007
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone 7,45 BDF Wechselbrücke Tautliner
Krone 7,45 BDF Wechselbrücke Tautliner
2007, 2-aks
Gjermani, Bakum
3 480 EUR
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone 7,45 BDF Wechselbrücke Tautliner, 2007
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone 7,45 Tautliner, BDF Wechselbrücke neue Plane
Krone 7,45 Tautliner, BDF Wechselbrücke neue Plane
2007, 2-aks
Gjermani, Bakum
3 480 EUR
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone 7,45 Tautliner, BDF Wechselbrücke neue Plane, 2007
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone Schiebeplane, 7,45 BDF Tautliner, neue Plane
Krone Schiebeplane, 7,45 BDF Tautliner, neue Plane
2007, 2-aks
Gjermani, Bakum
3 480 EUR
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone Schiebeplane, 7,45 BDF Tautliner, neue Plane, 2007
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone 7,45 BDF Wechelbrücke Tautliner,
Krone 7,45 BDF Wechelbrücke Tautliner,
2007, 2-aks
Gjermani, Bakum
3 480 EUR
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone 7,45 BDF Wechelbrücke Tautliner,, 2007
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone 7,45 BDF Wechelbrücke Tautliner,
Krone 7,45 BDF Wechelbrücke Tautliner,
2007, 2-aks
Gjermani, Bakum
3 480 EUR
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone 7,45 BDF Wechelbrücke Tautliner,, 2007
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone Schiebeplane, 7,45 Tautliner, mehrmals vorhanden
Krone Schiebeplane, 7,45 Tautliner, mehrmals vorhanden
2007, 2-aks
Gjermani, Bakum
3 480 EUR
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone Schiebeplane, 7,45 Tautliner, mehrmals vorhanden, 2007
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone Schiebeplane, 7,45 Tautliner, mehrmals vorhanden
Krone Schiebeplane, 7,45 Tautliner, mehrmals vorhanden
2007, 2-aks
Gjermani, Bakum
3 480 EUR
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone Schiebeplane, 7,45 Tautliner, mehrmals vorhanden, 2007
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone Schiebeplane, 7,45 Tautliner, mehrmals vorhanden
Krone Schiebeplane, 7,45 Tautliner, mehrmals vorhanden
2007, 2-aks
Gjermani, Bakum
2 480 EUR
Karroceri e ndërrueshme me perde anësore Krone Schiebeplane, 7,45 Tautliner, mehrmals vorhanden, 2007

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.