Karroceri - vagoneta të ndërrueshme


325
Rezultate të gjetura
   Faqja 1 e 17 1/17   
Seleksiono sipas:
Rezultateve për faqe:
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - karroceri - vagonetë e ndërrueshme
 7
6 750 EUR
2012
Pesha bruto: 16 000 kg
Pesha neto: 2 880 kg
Ngarkesa e dobishme: 13 120 kg

Online: 7orë 50min

BRÜGGEN SWAP-STORE

Gjermani, Oelde

ID G0109757

 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - karroceri - vagonetë e ndërrueshme
 15
5 875 EUR
2003
Pesha bruto: 16 000 kg
Pesha neto: 3 660 kg
Ngarkesa e dobishme: 12 340 kg

Online: 7orë 50min

BRÜGGEN SWAP-STORE

Gjermani, Oelde

ID G0106130

 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - karroceri - vagonetë e ndërrueshme
 13
5 950 EUR
2007
Pesha bruto: 16 000 kg
Pesha neto: 2 860 kg
Ngarkesa e dobishme: 13 140 kg

Online: 7orë 50min

BRÜGGEN SWAP-STORE

Gjermani, Oelde

ID G0106215

 Krone - Wechselkoffer Heck Hohe Portaltüren - karroceri - vagonetë e ndërrueshme
 15
2 875 EUR
2012
Pesha bruto: 16 000 kg
Pesha neto: 3 360 kg
Ngarkesa e dobishme: 12 640 kg

Online: 7orë 50min

BRÜGGEN SWAP-STORE

Gjermani, Oelde

ID G0107673

 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - karroceri - vagonetë e ndërrueshme
 13
8 250 EUR
2019
Pesha bruto: 16 000 kg
Pesha neto: 3 160 kg
Ngarkesa e dobishme: 12 840 kg

Online: 7orë 50min

BRÜGGEN SWAP-STORE

Gjermani, Oelde

ID G0109707

 Krone - Wechselkoffer Heck Hohe Portaltüren - karroceri - vagonetë e ndërrueshme
 6
5 850 EUR
2007
Pesha bruto: 16 000 kg
Pesha neto: 2 980 kg
Ngarkesa e dobishme: 13 020 kg

Online: 7orë 50min

BRÜGGEN SWAP-STORE

Gjermani, Oelde

ID G0106106

 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - karroceri - vagonetë e ndërrueshme
 14
5 750 EUR
2007
Pesha bruto: 16 000 kg
Pesha neto: 2 880 kg
Ngarkesa e dobishme: 13 120 kg

Online: 7orë 50min

BRÜGGEN SWAP-STORE

Gjermani, Oelde

ID G0100734

 / - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - karroceri - vagonetë e ndërrueshme
 15
5 250 EUR
2001
Pesha bruto: 16 000 kg
Pesha neto: 2 860 kg
Ngarkesa e dobishme: 13 140 kg

Online: 7orë 50min

BRÜGGEN SWAP-STORE

Gjermani, Oelde

ID G0105493

 Krone - Wechselkoffer Heck Portaltüren - karroceri - vagonetë e ndërrueshme
 15
2 750 EUR
2011
Pesha bruto: 16 000 kg
Pesha neto: 3 360 kg
Ngarkesa e dobishme: 12 640 kg

Online: 7orë 50min

BRÜGGEN SWAP-STORE

Gjermani, Oelde

ID G0105275

 Krone - Jumbo Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - karroceri - vagonetë e ndërrueshme
 14
6 250 EUR
2007
Pesha bruto: 16 000 kg
Pesha neto: 3 660 kg
Ngarkesa e dobishme: 12 340 kg

Online: 7orë 50min

BRÜGGEN SWAP-STORE

Gjermani, Oelde

ID G0101782

 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - karroceri - vagonetë e ndërrueshme
 15
7 675 EUR
2010
Pesha bruto: 16 000 kg
Pesha neto: 3 360 kg
Ngarkesa e dobishme: 12 640 kg

Online: 7orë 50min

BRÜGGEN SWAP-STORE

Gjermani, Oelde

ID G0107082

 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - karroceri - vagonetë e ndërrueshme
 14
5 850 EUR
2007
Pesha bruto: 16 000 kg
Pesha neto: 2 940 kg
Ngarkesa e dobishme: 13 060 kg

Online: 7orë 50min

BRÜGGEN SWAP-STORE

Gjermani, Oelde

ID G0103135

 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - karroceri - vagonetë e ndërrueshme
 15
8 175 EUR
2011
Pesha bruto: 16 000 kg
Pesha neto: 3 360 kg
Ngarkesa e dobishme: 12 640 kg

Online: 7orë 50min

BRÜGGEN SWAP-STORE

Gjermani, Oelde

ID G0107081

 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - karroceri - vagonetë e ndërrueshme
 14
8 450 EUR
2016
Pesha bruto: 16 000 kg
Pesha neto: 3 580 kg
Ngarkesa e dobishme: 12 420 kg

Online: 7orë 50min

BRÜGGEN SWAP-STORE

Gjermani, Oelde

ID G0109133

 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - karroceri - vagonetë e ndërrueshme
 15
4 375 EUR
2012
Pesha bruto: 16 000 kg
Pesha neto: 2 880 kg
Ngarkesa e dobishme: 13 120 kg

Online: 7orë 50min

BRÜGGEN SWAP-STORE

Gjermani, Oelde

ID G0111645

 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - karroceri - vagonetë e ndërrueshme
 14
5 650 EUR
2008
Pesha bruto: 16 000 kg
Pesha neto: 2 860 kg
Ngarkesa e dobishme: 13 140 kg

Online: 7orë 50min

BRÜGGEN SWAP-STORE

Gjermani, Oelde

ID G0108685

 Krone - Wechselkoffer Heck Hohe Portaltüren - karroceri - vagonetë e ndërrueshme
 15
1 575 EUR
2010
Pesha bruto: 16 000 kg
Pesha neto: 3 360 kg
Ngarkesa e dobishme: 12 640 kg

Online: 7orë 50min

BRÜGGEN SWAP-STORE

Gjermani, Oelde

ID G0102325

 Krone - Wechselkoffer Heck Hohe Portaltüren - karroceri - vagonetë e ndërrueshme
 6
5 950 EUR
2012
Pesha bruto: 16 000 kg
Pesha neto: 3 360 kg
Ngarkesa e dobishme: 12 640 kg

Online: 7orë 50min

BRÜGGEN SWAP-STORE

Gjermani, Oelde

ID G0101945

 / - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - karroceri - vagonetë e ndërrueshme
 15
1 925 EUR
2001
Pesha bruto: 16 000 kg
Pesha neto: 2 860 kg
Ngarkesa e dobishme: 13 140 kg

Online: 7orë 50min

BRÜGGEN SWAP-STORE

Gjermani, Oelde

ID G0105582

 Krone - Wechselkoffer Heck Hohe Portaltüren - karroceri - vagonetë e ndërrueshme
 15
6 375 EUR
2011
Pesha bruto: 16 000 kg
Pesha neto: 3 360 kg
Ngarkesa e dobishme: 12 640 kg

Online: 7orë 50min

BRÜGGEN SWAP-STORE

Gjermani, Oelde

ID G0101011

1 2 3 17   

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.