Oferta të ngjashme

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette
Krone Koffer Glattwandkassette
2011
Gjermani, Oelde
7 750 EUR
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette, 2011
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette
Krone Koffer Glattwandkassette
2007
Gjermani, Oelde
5 875 EUR
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette, 2007
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette
Krone Koffer Glattwandkassette
2011
Gjermani, Oelde
7 450 EUR
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette, 2011
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette
Krone Koffer Glattwandkassette
2011
Gjermani, Oelde
8 250 EUR
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette, 2011
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette
Krone Koffer Glattwandkassette
2007
Gjermani, Oelde
995 EUR
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette, 2007
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette
Krone Koffer Glattwandkassette
2011
Gjermani, Oelde
5 950 EUR
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette, 2011
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette
Krone Koffer Glattwandkassette
2011
Gjermani, Oelde
6 575 EUR
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette, 2011
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette
Krone Koffer Glattwandkassette
2007
Gjermani, Oelde
3 675 EUR
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette, 2007
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette
Krone Koffer Glattwandkassette
2007
Gjermani, Oelde
5 875 EUR
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette, 2007
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette
Krone Koffer Glattwandkassette
2007
Gjermani, Oelde
5 450 EUR
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette, 2007
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette
Krone Koffer Glattwandkassette
2007
Gjermani, Oelde
5 850 EUR
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette, 2007
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette
Krone Koffer Glattwandkassette
2007
Gjermani, Oelde
5 875 EUR
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette, 2007

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette

Marka KRONE
ID G0103339
Viti i prodhimit 2004
Pesha neto 3 660 kg
Pesha bruto 16 000 kg
Ngjyra e bardhë
Vendndodhja Gjermani, Oelde
Karroceria/supestruktura
 • gjatësia e ngarkesës: 7 670 mm
 • gjerësia e ngarkesës: 2 470 mm
 • vëllimi i ngarkesës: 55 m³
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette

Dërgo reklamën "Po kërkoj..."

Dërgo reklamën "Po kërkoj...": karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone Koffer Glattwandkassette

Zgjidh kategorinë: çfarë po kërkon?

 • Kamioni
 • Njësia e traktorit
 • Gjysmërimorkio
 • Rimorkio
 • Kamioncine
 • Autobus
 • Kamper
 • Makineri ndërtimi
 • Pajisje për trajtimin e materialeve
 • Makineri bujqësore
 • Pajisje pylltarie
 • Mjet bujqësor/special
 • Kokë
 • Karroceri/kontejner i ndërrueshëm
 • Pjesë këmbimi
 • Makineritë e tjera

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.