Reja dhe përdorur Karroceri të kamionëve vetëshkarkues në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Karroceri të kamionëve vetëshkarkues

123
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 7
LASTO 6550 mm 27m3 Snegl-container - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 1
LASTO 6550 mm 27m3 Snegl-container - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 2
LASTO 6550 mm 27m3 Snegl-container - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 3
LASTO 6550 mm 27m3 Snegl-container - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 4
LASTO 6550 mm 27m3 Snegl-container - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

LASTO 6550 mm 27m3 Snegl-container

2020
Danimarkë
Botuar: 11orë 46min
Pyet për çmimin
2020
Danimarkë
Kontakto shitësin
KTK A0,KIPPER AFZET - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 1
KTK A0,KIPPER AFZET - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 2
KTK A0,KIPPER AFZET - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 3
KTK A0,KIPPER AFZET - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 4
KTK A0,KIPPER AFZET - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

KTK A0,KIPPER AFZET

2001
Belgjikë
Botuar: 2d
Ankandi
2001
Belgjikë
Kontakto shitësin
Scancon SL6022 6000mm lukket container 22m3 - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 1
Scancon SL6022 6000mm lukket container 22m3 - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 2

Scancon SL6022 6000mm lukket container 22m3

Pesha neto: 2075 kg
Danimarkë
Botuar: 3d
Pyet për çmimin
Pesha neto: 2075 kg
Danimarkë
Kontakto shitësin
Scancon Automatbagsmæk - komplet sæt - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 1
Scancon Automatbagsmæk - komplet sæt - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 2
Scancon Automatbagsmæk - komplet sæt - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 3
Scancon Automatbagsmæk - komplet sæt - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 4
Scancon Automatbagsmæk - komplet sæt - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)
Pyet për çmimin
Danimarkë
Kontakto shitësin
Miljø Art A/S 21m3 container - 6000 mm - Lukket frontrum - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 1
Miljø Art A/S 21m3 container - 6000 mm - Lukket frontrum - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 2
Miljø Art A/S 21m3 container - 6000 mm - Lukket frontrum - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 3
Miljø Art A/S 21m3 container - 6000 mm - Lukket frontrum - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 4
Miljø Art A/S 21m3 container - 6000 mm - Lukket frontrum - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)
Pyet për çmimin
Danimarkë
Kontakto shitësin
Scancon SL6027 - 5950 mm lukket container 27m3 - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 1
Scancon SL6027 - 5950 mm lukket container 27m3 - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 2
Scancon SL6027 - 5950 mm lukket container 27m3 - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 3
Scancon SL6027 - 5950 mm lukket container 27m3 - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 4
Scancon SL6027 - 5950 mm lukket container 27m3 - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Scancon SL6027 - 5950 mm lukket container 27m3

Pesha neto: 2210 kg
Danimarkë
Botuar: 3d
Pyet për çmimin
Pesha neto: 2210 kg
Danimarkë
Kontakto shitësin
Diverse 6050mm 17m3 med bagdøre - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 1
Diverse 6050mm 17m3 med bagdøre - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 2
Diverse 6050mm 17m3 med bagdøre - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 3
Diverse 6050mm 17m3 med bagdøre - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 4
Diverse 6050mm 17m3 med bagdøre - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)
Pyet për çmimin
Danimarkë
Kontakto shitësin
Billenös felépítmény MAN Meiller MAN 35.464 cargo - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 1
Billenös felépítmény MAN Meiller MAN 35.464 cargo - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 2
Billenös felépítmény MAN Meiller MAN 35.464 cargo - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 3
Billenös felépítmény MAN Meiller MAN 35.464 cargo - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 4
Billenös felépítmény MAN Meiller MAN 35.464 cargo - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

4 800EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 497 553 ALL
 • ≈ 5 194 USD
1998
Hungari
Kontakto shitësin
Scancon S6014M - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 1
Scancon S6014M - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 2
Scancon S6014M - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 3
Scancon S6014M - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 4
Scancon S6014M - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Scancon S6014M

Danimarkë
Botuar: 7d
Pyet për çmimin
Danimarkë
Kontakto shitësin
Volvo - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 1
Volvo - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 2
Volvo - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 3
Volvo - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 4
Volvo - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Volvo

Suedi, Växjö
Botuar: 8d

1 788EUR

Ankandi
 • ≈ 185 338 ALL
 • ≈ 1 935 USD
Suedi, Växjö
Kontakto shitësin
Okänd okänd - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 1
Okänd okänd - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 2
Okänd okänd - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 3
Okänd okänd - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 4
Okänd okänd - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Okänd okänd

Suedi
Botuar: 9dNumri i referencës S7231

6 151EUR

 • ≈ 637 594 ALL
 • ≈ 6 657 USD
Suedi
Kontakto shitësin
Kel-berg Body to suit Tipper Lorry, Easy Sheet - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 1
Kel-berg Body to suit Tipper Lorry, Easy Sheet - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 2
Kel-berg Body to suit Tipper Lorry, Easy Sheet - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 3
Kel-berg Body to suit Tipper Lorry, Easy Sheet - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 4
Kel-berg Body to suit Tipper Lorry, Easy Sheet - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Kel-berg Body to suit Tipper Lorry, Easy Sheet

Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 12dNumri i referencës 140394046
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
Thompson Body to suit Tipper Lorry, Palfinger Epsilon Crane, Grab - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 1
Thompson Body to suit Tipper Lorry, Palfinger Epsilon Crane, Grab - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 2
Thompson Body to suit Tipper Lorry, Palfinger Epsilon Crane, Grab - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 3
Thompson Body to suit Tipper Lorry, Palfinger Epsilon Crane, Grab - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 4
Thompson Body to suit Tipper Lorry, Palfinger Epsilon Crane, Grab - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (30)

Thompson Body to suit Tipper Lorry, Palfinger Epsilon Crane, Grab

Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 16dNumri i referencës 140393435
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
Meiller 3-Seiten-Kippaufbau, Wechselsystem, Kran HIAB - Karroceri e kamionit vetëshkarkues, Kamion me vinç: foto 1
Meiller 3-Seiten-Kippaufbau, Wechselsystem, Kran HIAB - Karroceri e kamionit vetëshkarkues, Kamion me vinç: foto 2
Meiller 3-Seiten-Kippaufbau, Wechselsystem, Kran HIAB - Karroceri e kamionit vetëshkarkues, Kamion me vinç: foto 3
Meiller 3-Seiten-Kippaufbau, Wechselsystem, Kran HIAB - Karroceri e kamionit vetëshkarkues, Kamion me vinç: foto 4
Meiller 3-Seiten-Kippaufbau, Wechselsystem, Kran HIAB - Karroceri e kamionit vetëshkarkues, Kamion me vinç: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Meiller 3-Seiten-Kippaufbau, Wechselsystem, Kran HIAB

2004
Gjermani, Göttingen
Botuar: 22dNumri i referencës 8618

18 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 959 117 ALL
 • ≈ 20 455 USD
2004
Gjermani, Göttingen
Kontakto shitësin
Hyva Suprastructura EUROTRAKKER 6x4 Basculabila - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 1
Hyva Suprastructura EUROTRAKKER 6x4 Basculabila - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 2
Hyva Suprastructura EUROTRAKKER 6x4 Basculabila - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 3
Hyva Suprastructura EUROTRAKKER 6x4 Basculabila - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 4
Hyva Suprastructura EUROTRAKKER 6x4 Basculabila - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (29)
Pyet për çmimin
Rumani
Hyva bena originala Scania 8x4 cu semisasiu si cilindru basculare - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 1
Hyva bena originala Scania 8x4 cu semisasiu si cilindru basculare - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 2

3 790EUR

 • ≈ 392 860 ALL
 • ≈ 4 101 USD
Rumani
Hyva bena originala DAF 8x4 cu semisasiu si cilindru basculare - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 1
Hyva bena originala DAF 8x4 cu semisasiu si cilindru basculare - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 2
Hyva bena originala DAF 8x4 cu semisasiu si cilindru basculare - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 3

3 750EUR

 • ≈ 388 713 ALL
 • ≈ 4 058 USD
Rumani
Hardox Bena basculabila cu semisasiu 7m : 8x4 - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 1
Hardox Bena basculabila cu semisasiu 7m : 8x4 - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 2
Hardox Bena basculabila cu semisasiu 7m : 8x4 - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 3
Hardox Bena basculabila cu semisasiu 7m : 8x4 - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 4
Hardox Bena basculabila cu semisasiu 7m : 8x4 - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)
Pyet për çmimin
Rumani
Meiller PRIMERZHOFER suprastructura: semisasiu 6,4m + bena basculabila + - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 1
Meiller PRIMERZHOFER suprastructura: semisasiu 6,4m + bena basculabila + - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 2
Meiller PRIMERZHOFER suprastructura: semisasiu 6,4m + bena basculabila + - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 3
Meiller PRIMERZHOFER suprastructura: semisasiu 6,4m + bena basculabila + - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 4
Meiller PRIMERZHOFER suprastructura: semisasiu 6,4m + bena basculabila + - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (30)
Hyva Bena 8x4 cu semisasiu , cilindru basculare si rezervor ulei hidr - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 1
Hyva Bena 8x4 cu semisasiu , cilindru basculare si rezervor ulei hidr - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 2
Hyva Bena 8x4 cu semisasiu , cilindru basculare si rezervor ulei hidr - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 3
Hyva Bena 8x4 cu semisasiu , cilindru basculare si rezervor ulei hidr - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 4
Hyva Bena 8x4 cu semisasiu , cilindru basculare si rezervor ulei hidr - Karroceri e kamionit vetëshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)
Faqja 1 e 7
1 / 7
T1 new listing page - Karroceri të kamionëve vetëshkarkues
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.