Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone - Große Auswahl an Wechselbrücken nga Gjermani në shitje - ID: 6567744
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
SHITUR
Hapni katalogun
Oferta të ngjashme:
Kërko fotografi të disponueshme

Krone Große Auswahl an Wechselbrücken

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme
Gjermani, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Botuar: 4m 8dNumri i referencës 20765771
Pyet për çmimin
Gjermani, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Kontakto shitësin
Krone Große Auswahl an Wechselbrücken - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1

Krone Große Auswahl an Wechselbrücken

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme
Gjermani, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Botuar: 6dNumri i referencës 20765881
Pyet për çmimin
Gjermani, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Kontakto shitësin
Krone Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
Krone Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
Krone Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
Krone Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
Krone Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Krone Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme
2011Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3360 kg
Gjermani, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Botuar: 1m 15dNumri i referencës G0116233

2 750EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 275 811 ALL
 • ≈ 2 976 USD
2011Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3360 kg
Gjermani, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Kontakto shitësin
Krone Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
Krone Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
Krone Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
Krone Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
Krone Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

Krone Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme
2011Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3360 kg
Gjermani, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Botuar: 1m 15dNumri i referencës G0116233

2 750EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 275 811 ALL
 • ≈ 2 976 USD
2011Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3360 kg
Gjermani, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Kontakto shitësin
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Krone

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme
2012
Poloni, Józefowo 15 62-635 Przedecz Wielkopolskie, Poland
Botuar: 1m 17d

5 973EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 599 062 ALL
 • ≈ 6 466 USD
2012
Poloni, Józefowo 15 62-635 Przedecz Wielkopolskie, Poland
Kontakto shitësin
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Krone

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme
2016Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3040 kgNgarkesa e dobishme: 12960 kg
Gjermani, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Botuar: 1m 27dNumri i referencës G0115543_1

5 550EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 556 637 ALL
 • ≈ 6 008 USD
2016Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3040 kgNgarkesa e dobishme: 12960 kg
Gjermani, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Kontakto shitësin
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Krone

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme
2015Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3080 kgNgarkesa e dobishme: 12920 kg
Gjermani, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Botuar: 1m 27dNumri i referencës G0121460_1

4 475EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 448 820 ALL
 • ≈ 4 844 USD
2015Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3080 kgNgarkesa e dobishme: 12920 kg
Gjermani, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Kontakto shitësin
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Krone

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme
2011Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3040 kgNgarkesa e dobishme: 12960 kg
Gjermani, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Botuar: 2m 5dNumri i referencës G0120047_1

2 250EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 225 663 ALL
 • ≈ 2 435 USD
2011Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3040 kgNgarkesa e dobishme: 12960 kg
Gjermani, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Kontakto shitësin
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Krone

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme
2012Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3400 kgNgarkesa e dobishme: 12600 kg
Gjermani, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Botuar: 2m 5dNumri i referencës G0120064_1

1 775EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 178 023 ALL
 • ≈ 1 921 USD
2012Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3400 kgNgarkesa e dobishme: 12600 kg
Gjermani, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Kontakto shitësin
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
Krone - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Krone

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme
2012Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3400 kgNgarkesa e dobishme: 12600 kg
Gjermani, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Botuar: 2m 5dNumri i referencës G0120837_1

2 650EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 265 781 ALL
 • ≈ 2 868 USD
2012Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3400 kgNgarkesa e dobishme: 12600 kg
Gjermani, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Kontakto shitësin

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone - Große Auswahl an Wechselbrücken

Botuar: 10m 9d

Hmm, duket se artikulli është shitur
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone - Große Auswahl an Wechselbrücken: foto 1

Gjeni oferta të reja në katalog

Hapni katalogun
zoom in
Karroceri - vagonetë e ndërrueshme Krone - Große Auswahl an Wechselbrücken: foto 1
See what's in stock now

Botuar: 10m 9d

SHITUR

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Marka

Vendndodhja

Gjermani, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Më shumë informacion

Sehr geehrte Kunden,Sie finden unseren kompletten Fahrzeugbestand an gebrauchten Wechselsystemen, direkt vom Hersteller unter:www.swapstore.brueggen-gmbh.deWeitere Details auf Rücksprache:Brüggen Swap-Store Beckumer Str. 51 59302 Oelde ☎ +49 (0) 2522 937 25 10 ???? +49 (0)151 - 125 130 06 ✉ swapstore@brueggen-gmbh.de

SHITUR

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.
t1 old test archive
t1 test archive - Swap body/ Container
t1 test archive - BRÜGGEN SWAP-STORE