Reja dhe përdorur Karroceritë e hapura në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Karroceritë e hapura

87
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 5
Flatbed Truck Body, Ramps - Karroceri e hapur: foto 1
Flatbed Truck Body, Ramps - Karroceri e hapur: foto 2
Flatbed Truck Body, Ramps - Karroceri e hapur: foto 3
Flatbed Truck Body, Ramps - Karroceri e hapur: foto 4
Flatbed Truck Body, Ramps - Karroceri e hapur: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Karroceri e hapur Flatbed Truck Body, Ramps

Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 1dNumri i referencës 140396708
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
KRONE WPR 782, Plattform, offen, Plateau 7700mm - Karroceri e hapur: foto 1
KRONE WPR 782, Plattform, offen, Plateau 7700mm - Karroceri e hapur: foto 2
KRONE WPR 782, Plattform, offen, Plateau 7700mm - Karroceri e hapur: foto 3
KRONE WPR 782, Plattform, offen, Plateau 7700mm - Karroceri e hapur: foto 4
KRONE WPR 782, Plattform, offen, Plateau 7700mm - Karroceri e hapur: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Karroceri e hapur KRONE WPR 782, Plattform, offen, Plateau 7700mm

2012Pesha bruto: 16000 kgNgarkesa e dobishme: 15999 kg
Gjermani, Bakum
Botuar: 2dNumri i referencës 67461

2 700EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 279 879 ALL
 • ≈ 2 927 USD
2012Pesha bruto: 16000 kgNgarkesa e dobishme: 15999 kg
Gjermani, Bakum
Kontakto shitësin
Flak Bärgningsbil - Karroceri e hapur: foto 1
Flak Bärgningsbil - Karroceri e hapur: foto 2

Karroceri e hapur Flak Bärgningsbil

Suedi
Botuar: 4dNumri i referencës 121103
Pyet për çmimin
Suedi
Kontakto shitësin
CMC PLA250 Skylift - Karroceri e hapur: foto 1
CMC PLA250 Skylift - Karroceri e hapur: foto 2

Karroceri e hapur CMC PLA250 Skylift

Suedi
Botuar: 4dNumri i referencës 14733
Pyet për çmimin
Suedi
Kontakto shitësin
Sopaggregat Joab, Norba mm. - Karroceri e hapur: foto 1
Sopaggregat Joab, Norba mm. - Karroceri e hapur: foto 2
Sopaggregat Joab, Norba mm. - Karroceri e hapur: foto 3
Sopaggregat Joab, Norba mm. - Karroceri e hapur: foto 4
Sopaggregat Joab, Norba mm. - Karroceri e hapur: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)
Pyet për çmimin
Suedi
Kontakto shitësin
Scancon ML6000R - Karroceri e hapur: foto 1
Scancon ML6000R - Karroceri e hapur: foto 2
Scancon ML6000R - Karroceri e hapur: foto 3
Scancon ML6000R - Karroceri e hapur: foto 4
Scancon ML6000R - Karroceri e hapur: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)
Pyet për çmimin
Danimarkë
Kontakto shitësin
KRONE 20 x WPR 782, Plattform, offen, Plateau 7700mm - Karroceri e hapur: foto 1
KRONE 20 x WPR 782, Plattform, offen, Plateau 7700mm - Karroceri e hapur: foto 2
KRONE 20 x WPR 782, Plattform, offen, Plateau 7700mm - Karroceri e hapur: foto 3
KRONE 20 x WPR 782, Plattform, offen, Plateau 7700mm - Karroceri e hapur: foto 4
KRONE 20 x WPR 782, Plattform, offen, Plateau 7700mm - Karroceri e hapur: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Karroceri e hapur KRONE 20 x WPR 782, Plattform, offen, Plateau 7700mm

2012Pesha bruto: 16000 kgNgarkesa e dobishme: 15999 kg
Gjermani, Bakum
Botuar: 12dNumri i referencës 345345

2 700EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 279 879 ALL
 • ≈ 2 927 USD
2012Pesha bruto: 16000 kgNgarkesa e dobishme: 15999 kg
Gjermani, Bakum
Kontakto shitësin
New Produciamo cassoni scarrabili di tutte le misure [su ordinazione - Karroceri e hapur: foto 1
New Produciamo cassoni scarrabili di tutte le misure [su ordinazione - Karroceri e hapur: foto 2
New Produciamo cassoni scarrabili di tutte le misure [su ordinazione - Karroceri e hapur: foto 3
New Produciamo cassoni scarrabili di tutte le misure [su ordinazione - Karroceri e hapur: foto 4
New Produciamo cassoni scarrabili di tutte le misure [su ordinazione - Karroceri e hapur: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)
Scancon ML6500R Maskinlad på hejselads ramme - Karroceri e hapur: foto 1
Scancon ML6500R Maskinlad på hejselads ramme - Karroceri e hapur: foto 2
Pyet për çmimin
Danimarkë
Kontakto shitësin
Scancon MLX6000R - Luxus udgave - Karroceri e hapur: foto 1
Scancon MLX6000R - Luxus udgave - Karroceri e hapur: foto 2
Scancon MLX6000R - Luxus udgave - Karroceri e hapur: foto 3
Scancon MLX6000R - Luxus udgave - Karroceri e hapur: foto 4
Scancon MLX6000R - Luxus udgave - Karroceri e hapur: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)
Pyet për çmimin
Danimarkë
Kontakto shitësin
Flat trough 5.4m³+5.1m³ - Karroceri e hapur: foto 1
Flat trough 5.4m³+5.1m³ - Karroceri e hapur: foto 2
Flat trough 5.4m³+5.1m³ - Karroceri e hapur: foto 3
Flat trough 5.4m³+5.1m³ - Karroceri e hapur: foto 4
Flat trough 5.4m³+5.1m³ - Karroceri e hapur: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

Karroceri e hapur Flat trough 5.4m³+5.1m³

Gjermani
Botuar: 25dNumri i referencës 24037M

2 618EUR

 • ≈ 271 379 ALL
 • ≈ 2 838 USD
Gjermani
Kontakto shitësin
Hyva HARDOX 6x4 BENA basculabila CA NOUA - Karroceri e hapur: foto 1
Hyva HARDOX 6x4 BENA basculabila CA NOUA - Karroceri e hapur: foto 2
Hyva HARDOX 6x4 BENA basculabila CA NOUA - Karroceri e hapur: foto 3
Hyva HARDOX 6x4 BENA basculabila CA NOUA - Karroceri e hapur: foto 4
Hyva HARDOX 6x4 BENA basculabila CA NOUA - Karroceri e hapur: foto 5
Shiko të gjitha fotot (35)
Pyet për çmimin
Rumani
HMF VARIOFRAME 2620 K7 KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA - Karroceri e hapur: foto 1
HMF VARIOFRAME 2620 K7 KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA - Karroceri e hapur: foto 2
HMF VARIOFRAME 2620 K7 KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA - Karroceri e hapur: foto 3
HMF VARIOFRAME 2620 K7 KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA - Karroceri e hapur: foto 4
HMF VARIOFRAME 2620 K7 KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA - Karroceri e hapur: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

89 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 9 225 651 ALL
 • ≈ 96 486 USD
2017
Holandë, ANDELST
Kontakto shitësin
KRONE 7,45 BDF, Baustoff, Pritsche, mehrmals vorhanden - Karroceri e hapur: foto 1
KRONE 7,45 BDF, Baustoff, Pritsche, mehrmals vorhanden - Karroceri e hapur: foto 2
KRONE 7,45 BDF, Baustoff, Pritsche, mehrmals vorhanden - Karroceri e hapur: foto 3
KRONE 7,45 BDF, Baustoff, Pritsche, mehrmals vorhanden - Karroceri e hapur: foto 4
KRONE 7,45 BDF, Baustoff, Pritsche, mehrmals vorhanden - Karroceri e hapur: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Karroceri e hapur KRONE 7,45 BDF, Baustoff, Pritsche, mehrmals vorhanden

2006Pesha bruto: 18000 kgNgarkesa e dobishme: 17999 kg
Gjermani, Bakum
Botuar: 1m 7dNumri i referencës 67191

2 650EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 274 696 ALL
 • ≈ 2 872 USD
2006Pesha bruto: 18000 kgNgarkesa e dobishme: 17999 kg
Gjermani, Bakum
Kontakto shitësin
Krone 7.45m BDF Wechselpritsche - - Karroceri e hapur: foto 1
Krone 7.45m BDF Wechselpritsche - - Karroceri e hapur: foto 2
Krone 7.45m BDF Wechselpritsche - - Karroceri e hapur: foto 3
Krone 7.45m BDF Wechselpritsche - - Karroceri e hapur: foto 4
Krone 7.45m BDF Wechselpritsche - - Karroceri e hapur: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Karroceri e hapur Krone 7.45m BDF Wechselpritsche -

Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 1800 kg
Gjermani, Lippstadt
Botuar: 1m 7dNumri i referencës 20185
Pyet për çmimin
Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 1800 kg
Gjermani, Lippstadt
Kontakto shitësin
Krone 7.45m BDF mit fabrikneuen eloxierten Bordwänden - Karroceri e hapur: foto 1
Krone 7.45m BDF mit fabrikneuen eloxierten Bordwänden - Karroceri e hapur: foto 2
Krone 7.45m BDF mit fabrikneuen eloxierten Bordwänden - Karroceri e hapur: foto 3
Krone 7.45m BDF mit fabrikneuen eloxierten Bordwänden - Karroceri e hapur: foto 4
Krone 7.45m BDF mit fabrikneuen eloxierten Bordwänden - Karroceri e hapur: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Karroceri e hapur Krone 7.45m BDF mit fabrikneuen eloxierten Bordwänden

Gjermani, Lippstadt
Botuar: 1m 7dNumri i referencës 20187
Pyet për çmimin
Gjermani, Lippstadt
Kontakto shitësin
Lasto Pendellad 5,9 n Wirehejs - Karroceri e hapur: foto 1
Lasto Pendellad 5,9 n Wirehejs - Karroceri e hapur: foto 2
Lasto Pendellad 5,9 n Wirehejs - Karroceri e hapur: foto 3
Lasto Pendellad 5,9 n Wirehejs - Karroceri e hapur: foto 4
Lasto Pendellad 5,9 n Wirehejs - Karroceri e hapur: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Karroceri e hapur Lasto Pendellad 5,9 n Wirehejs

2007
Danimarkë, Odense
Botuar: 1m 9dNumri i referencës 98568
Pyet për çmimin
2007
Danimarkë, Odense
Kontakto shitësin
Scancon ML6200R Maskinlad på hejselads ramme - Karroceri e hapur: foto 1
Scancon ML6200R Maskinlad på hejselads ramme - Karroceri e hapur: foto 2
Scancon ML6200R Maskinlad på hejselads ramme - Karroceri e hapur: foto 3
Scancon ML6200R Maskinlad på hejselads ramme - Karroceri e hapur: foto 4
Pyet për çmimin
Danimarkë
Kontakto shitësin
- Karroceri e hapur: foto 1
- Karroceri e hapur: foto 2
- Karroceri e hapur: foto 3
- Karroceri e hapur: foto 4
- Karroceri e hapur: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Karroceri e hapur

Danimarkë
Botuar: 1m 19d
Pyet për çmimin
Danimarkë
Kontakto shitësin
Krone Jumbo BDF 7,82 Holz Tieflader Plattform Plateau - Karroceri e hapur: foto 1
Krone Jumbo BDF 7,82 Holz Tieflader Plattform Plateau - Karroceri e hapur: foto 2
Krone Jumbo BDF 7,82 Holz Tieflader Plattform Plateau - Karroceri e hapur: foto 3
Krone Jumbo BDF 7,82 Holz Tieflader Plattform Plateau - Karroceri e hapur: foto 4
Krone Jumbo BDF 7,82 Holz Tieflader Plattform Plateau - Karroceri e hapur: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Karroceri e hapur Krone Jumbo BDF 7,82 Holz Tieflader Plattform Plateau

2011Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 1850 kg
Gjermani, Braunschweig
Botuar: 1m 24dNumri i referencës 200

3 850EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 399 087 ALL
 • ≈ 4 173 USD
2011Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 1850 kg
Gjermani, Braunschweig
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 5
1 / 5
T1 new listing page - Karroceritë e hapura
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.