Reja dhe përdorur Kontejnerë ndërtimi në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Kontejnerë ndërtimi

346
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 18
Unused Golden Mount 40' x 40' x 15' PVC Fabric Building - Kontejner ndërtimi: foto 1
Unused Golden Mount 40' x 40' x 15' PVC Fabric Building - Kontejner ndërtimi: foto 2
Unused Golden Mount 40' x 40' x 15' PVC Fabric Building - Kontejner ndërtimi: foto 3
Unused Golden Mount 40' x 40' x 15' PVC Fabric Building - Kontejner ndërtimi: foto 4
Unused Golden Mount 40' x 40' x 15' PVC Fabric Building - Kontejner ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Unused Golden Mount 40' x 40' x 15' PVC Fabric Building

Kontejner ndërtimi
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Botuar: 16orë 56minNumri i referencës 140415386
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Kontakto shitësin
Unused Golden Mount 6m x 6m x 3.7m PVC Fabric Biulding - Kontejner ndërtimi: foto 1
Unused Golden Mount 6m x 6m x 3.7m PVC Fabric Biulding - Kontejner ndërtimi: foto 2
Unused Golden Mount 6m x 6m x 3.7m PVC Fabric Biulding - Kontejner ndërtimi: foto 3
Unused Golden Mount 6m x 6m x 3.7m PVC Fabric Biulding - Kontejner ndërtimi: foto 4
Unused Golden Mount 6m x 6m x 3.7m PVC Fabric Biulding - Kontejner ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Unused Golden Mount 6m x 6m x 3.7m PVC Fabric Biulding

Kontejner ndërtimi
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Botuar: 16orë 59minNumri i referencës 140414706
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Kontakto shitësin
Vallavagnen PV 4 - Kontejner ndërtimi, Rimorkio: foto 1

Vallavagnen PV 4

Kontejner ndërtimi, Rimorkio
1988
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 18orë 30min
Ankandi
1988
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Norrlandsvagnar OMT4/6 - Kontejner ndërtimi: foto 1

Norrlandsvagnar OMT4/6

Kontejner ndërtimi
2012
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 18orë 30min
Ankandi
2012
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Volymbyggen OMTD6 - Kontejner ndërtimi: foto 1

Volymbyggen OMTD6

Kontejner ndërtimi
2002
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 18orë 30min
Ankandi
2002
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Arbetsvagnar PVFTD-6 - Kontejner ndërtimi, Rimorkio: foto 1

Arbetsvagnar PVFTD-6

Kontejner ndërtimi, Rimorkio
2005
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 18orë 30min
Ankandi
2005
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Volymbyggen OMTDW6 - Kontejner ndërtimi: foto 1

Volymbyggen OMTDW6

Kontejner ndërtimi
1999
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 18orë 30min
Ankandi
1999
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Danfo WCS1 - Kontejner ndërtimi: foto 1

Danfo WCS1

Kontejner ndërtimi
2001
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 18orë 31min
Ankandi
2001
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
KIL OMTDW6 - Kontejner ndërtimi: foto 1

KIL OMTDW6

Kontejner ndërtimi
1998
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 18orë 31min
Ankandi
1998
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
(15ft*20ft) - Kontejner ndërtimi: foto 1
(15ft*20ft) - Kontejner ndërtimi: foto 2
(15ft*20ft) - Kontejner ndërtimi: foto 3
(15ft*20ft) - Kontejner ndërtimi: foto 4
(15ft*20ft) - Kontejner ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)

(15ft*20ft)

Kontejner ndërtimi
2024Pesha neto: 2650 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d
Ankandi
2024Pesha neto: 2650 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Stahlworks Double - Kontejner ndërtimi: foto 1
Stahlworks Double - Kontejner ndërtimi: foto 2
Stahlworks Double - Kontejner ndërtimi: foto 3
Stahlworks Double - Kontejner ndërtimi: foto 4
Stahlworks Double - Kontejner ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Stahlworks Double

Kontejner ndërtimi
2024Pesha neto: 490 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d
Ankandi
2024Pesha neto: 490 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
2 persoons - Kontejner ndërtimi: foto 1
2 persoons - Kontejner ndërtimi: foto 2
2 persoons - Kontejner ndërtimi: foto 3
2 persoons - Kontejner ndërtimi: foto 4
2 persoons - Kontejner ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (35)

2 persoons

Kontejner ndërtimi
2024
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d
Ankandi
2024
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Stahlworks Gehandicapte - Kontejner ndërtimi: foto 1
Stahlworks Gehandicapte - Kontejner ndërtimi: foto 2
Stahlworks Gehandicapte - Kontejner ndërtimi: foto 3
Stahlworks Gehandicapte - Kontejner ndërtimi: foto 4
Stahlworks Gehandicapte - Kontejner ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Stahlworks Gehandicapte

Kontejner ndërtimi
2024
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d
Ankandi
2024
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Compleet Deluxe (19ft*20ft) - Kontejner ndërtimi: foto 1
Compleet Deluxe (19ft*20ft) - Kontejner ndërtimi: foto 2
Compleet Deluxe (19ft*20ft) - Kontejner ndërtimi: foto 3
Compleet Deluxe (19ft*20ft) - Kontejner ndërtimi: foto 4
Compleet Deluxe (19ft*20ft) - Kontejner ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Compleet Deluxe (19ft*20ft)

Kontejner ndërtimi
2024Pesha neto: 3550 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d
Ankandi
2024Pesha neto: 3550 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Robust site hut - Kontejner ndërtimi, Rimorkio: foto 1
Robust site hut - Kontejner ndërtimi, Rimorkio: foto 2
Robust site hut - Kontejner ndërtimi, Rimorkio: foto 3
Robust site hut - Kontejner ndërtimi, Rimorkio: foto 4

Robust site hut

Kontejner ndërtimi, Rimorkio
Belgjikë
Botuar: 2d
Ankandi
Belgjikë
Kontakto shitësin
2 persoons - Kontejner ndërtimi: foto 1
2 persoons - Kontejner ndërtimi: foto 2
2 persoons - Kontejner ndërtimi: foto 3
2 persoons - Kontejner ndërtimi: foto 4
2 persoons - Kontejner ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (30)

2 persoons

Kontejner ndërtimi
2024
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d
Ankandi
2024
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Compleet Deluxe (19ft*20ft) - Kontejner ndërtimi: foto 1
Compleet Deluxe (19ft*20ft) - Kontejner ndërtimi: foto 2
Compleet Deluxe (19ft*20ft) - Kontejner ndërtimi: foto 3
Compleet Deluxe (19ft*20ft) - Kontejner ndërtimi: foto 4
Compleet Deluxe (19ft*20ft) - Kontejner ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Compleet Deluxe (19ft*20ft)

Kontejner ndërtimi
2024Pesha neto: 3550 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d
Ankandi
2024Pesha neto: 3550 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Stahlworks Double - Kontejner ndërtimi: foto 1
Stahlworks Double - Kontejner ndërtimi: foto 2
Stahlworks Double - Kontejner ndërtimi: foto 3
Stahlworks Double - Kontejner ndërtimi: foto 4
Stahlworks Double - Kontejner ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Stahlworks Double

Kontejner ndërtimi
2024Pesha neto: 490 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d
Ankandi
2024Pesha neto: 490 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Stahlworks Double - Kontejner ndërtimi: foto 1
Stahlworks Double - Kontejner ndërtimi: foto 2
Stahlworks Double - Kontejner ndërtimi: foto 3
Stahlworks Double - Kontejner ndërtimi: foto 4
Stahlworks Double - Kontejner ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Stahlworks Double

Kontejner ndërtimi
2024Pesha neto: 490 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d
Ankandi
2024Pesha neto: 490 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Compleet Deluxe (19ft*20ft) - Kontejner ndërtimi: foto 1
Compleet Deluxe (19ft*20ft) - Kontejner ndërtimi: foto 2
Compleet Deluxe (19ft*20ft) - Kontejner ndërtimi: foto 3
Compleet Deluxe (19ft*20ft) - Kontejner ndërtimi: foto 4
Compleet Deluxe (19ft*20ft) - Kontejner ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Compleet Deluxe (19ft*20ft)

Kontejner ndërtimi
2024Pesha neto: 3550 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d
Ankandi
2024Pesha neto: 3550 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 18
1 / 18
T1 new listing page - Kontejnerë ndërtimi
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.