Reja dhe përdorur Çikrikë në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 11
Palfinger Seilwinde KBW 002-BA5, Winch PALFINGER - Çikrik: foto 1
Palfinger Seilwinde KBW 002-BA5, Winch PALFINGER - Çikrik: foto 2
Palfinger Seilwinde KBW 002-BA5, Winch PALFINGER - Çikrik: foto 3
Palfinger Seilwinde KBW 002-BA5, Winch PALFINGER - Çikrik: foto 4
Palfinger Seilwinde KBW 002-BA5, Winch PALFINGER - Çikrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Palfinger Seilwinde KBW 002-BA5, Winch PALFINGER

Çikrik
2004
Republika Çeke, Mrstikova 399/2a, 46007 Liberec
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
2004
Republika Çeke, Mrstikova 399/2a, 46007 Liberec
Kontakto shitësin
Manitou Argano 3T - Çikrik për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 1
Manitou Argano 3T - Çikrik për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 2
Manitou Argano 3T - Çikrik për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 3
Manitou Argano 3T - Çikrik për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 4
Manitou Argano 3T - Çikrik për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Manitou Argano 3T

Çikrik për Pajisje për trajtimin e materialeve
Belgjikë, Molkereiweg , 11 ,4780 St Vith , Belgique
Botuar: 3d

6 000EUR

 • ≈ 601 380 ALL
 • ≈ 6 415 USD
Belgjikë, Molkereiweg , 11 ,4780 St Vith , Belgique
Kontakto shitësin
Hydraulic Winch - Çikrik: foto 1
Hydraulic Winch - Çikrik: foto 2
Hydraulic Winch - Çikrik: foto 3
Hydraulic Winch - Çikrik: foto 4
Hydraulic Winch - Çikrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Hydraulic Winch

Çikrik
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Botuar: 3dNumri i referencës 140415214
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Kontakto shitësin
Treuil Hydraulique Hydraulic - Çikrik: foto 1
Treuil Hydraulique Hydraulic - Çikrik: foto 2
Treuil Hydraulique Hydraulic - Çikrik: foto 3
Treuil Hydraulique Hydraulic - Çikrik: foto 4

Treuil Hydraulique Hydraulic

Çikrik
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 3d
Ankandi
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
MARY AGRI T-80EH Treuil (Non Utilise) (Unused) - Çikrik: foto 1
MARY AGRI T-80EH Treuil (Non Utilise) (Unused) - Çikrik: foto 2
MARY AGRI T-80EH Treuil (Non Utilise) (Unused) - Çikrik: foto 3
MARY AGRI T-80EH Treuil (Non Utilise) (Unused) - Çikrik: foto 4
MARY AGRI T-80EH Treuil (Non Utilise) (Unused) - Çikrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

MARY AGRI T-80EH Treuil (Non Utilise) (Unused)

Çikrik
E re2022
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 6d
Ankandi
E re2022
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
Treuil S/A - Çikrik: foto 1
Treuil S/A - Çikrik: foto 2
Treuil S/A - Çikrik: foto 3
Treuil S/A - Çikrik: foto 4
Treuil S/A - Çikrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Treuil S/A

Çikrik
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 6d
Ankandi
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
MANITOU ARGANO 3T Treuil - Çikrik: foto 1
MANITOU ARGANO 3T Treuil - Çikrik: foto 2
MANITOU ARGANO 3T Treuil - Çikrik: foto 3
MANITOU ARGANO 3T Treuil - Çikrik: foto 4
MANITOU ARGANO 3T Treuil - Çikrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

MANITOU ARGANO 3T Treuil

Çikrik
2002
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 6d
Ankandi
2002
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
IMER PUNTELLO FINEST Qte De Treuils Qty Of - Çikrik: foto 1
IMER PUNTELLO FINEST Qte De Treuils Qty Of - Çikrik: foto 2
IMER PUNTELLO FINEST Qte De Treuils Qty Of - Çikrik: foto 3
IMER PUNTELLO FINEST Qte De Treuils Qty Of - Çikrik: foto 4
IMER PUNTELLO FINEST Qte De Treuils Qty Of - Çikrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

IMER PUNTELLO FINEST Qte De Treuils Qty Of

Çikrik
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 6d
Ankandi
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
Big Seilwinde 10 t hydraulisch - Çikrik: foto 1
Big Seilwinde 10 t hydraulisch - Çikrik: foto 2
Big Seilwinde 10 t hydraulisch - Çikrik: foto 3
Big Seilwinde 10 t hydraulisch - Çikrik: foto 4
Big Seilwinde 10 t hydraulisch - Çikrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Big Seilwinde 10 t hydraulisch

Çikrik
Austri, 3595 Brunn/Wild, Waiden 22
Botuar: 7d

3 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 390 897 ALL
 • ≈ 4 169 USD
Austri, 3595 Brunn/Wild, Waiden 22
Kontakto shitësin
Tre Emme Seilwinde - Çikrik: foto 1
Tre Emme Seilwinde - Çikrik: foto 2
Tre Emme Seilwinde - Çikrik: foto 3
Tre Emme Seilwinde - Çikrik: foto 4
Tre Emme Seilwinde - Çikrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Tre Emme Seilwinde

Çikrik
Gjermani, Hammer Str. 19, 40219 Düsseldorf
Botuar: 7d

35EUR

Ankandi
 • ≈ 3 508 ALL
 • ≈ 37 USD
Gjermani, Hammer Str. 19, 40219 Düsseldorf
Kontakto shitësin
Miller Evac - Çikrik: foto 1
Miller Evac - Çikrik: foto 2
Miller Evac - Çikrik: foto 3
Miller Evac - Çikrik: foto 4
Miller Evac - Çikrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Miller Evac

Çikrik
2015
Belgjikë, Manage
Botuar: 7dNumri i referencës 7912-007

50EUR

Ankandi
 • ≈ 5 011 ALL
 • ≈ 53 USD
2015
Belgjikë, Manage
Kontakto shitësin
ABC Gecos - Bielfeld F030 - P - 1 - X - Çikrik: foto 1
ABC Gecos - Bielfeld F030 - P - 1 - X - Çikrik: foto 2
ABC Gecos - Bielfeld F030 - P - 1 - X - Çikrik: foto 3
ABC Gecos - Bielfeld F030 - P - 1 - X - Çikrik: foto 4
ABC Gecos - Bielfeld F030 - P - 1 - X - Çikrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

ABC Gecos - Bielfeld F030 - P - 1 - X

Çikrik
1996
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Botuar: 7d

135EUR

Ankandi
 • ≈ 13 531 ALL
 • ≈ 144 USD
1996
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Hydraulic recovery winch - Çikrik për Vinç për kamion: foto 1

Hydraulic recovery winch

Çikrik për Vinç për kamion
E re
Spanjë, C/Sierra Nevada, 60 04738 - Vicar (Almeria), Spain
Botuar: 14d
Pyet për çmimin
E re
Spanjë, C/Sierra Nevada, 60 04738 - Vicar (Almeria), Spain
Kontakto shitësin
Hydraulic hose reel crane - Çikrik për Vinç për kamion: foto 1

Hydraulic hose reel crane

Çikrik për Vinç për kamion
Spanjë, C/Sierra Nevada, 60 04738 - Vicar (Almeria), Spain
Botuar: 14d
Pyet për çmimin
Spanjë, C/Sierra Nevada, 60 04738 - Vicar (Almeria), Spain
Kontakto shitësin
Hydraulic lifting winch 220 - Çikrik për Vinç për kamion: foto 1

Hydraulic lifting winch 220

Çikrik për Vinç për kamion
E re
Spanjë, C/Sierra Nevada, 60 04738 - Vicar (Almeria), Spain
Botuar: 14d
Pyet për çmimin
E re
Spanjë, C/Sierra Nevada, 60 04738 - Vicar (Almeria), Spain
Kontakto shitësin
Wciągarka hydrauliczna Jansen TSW-500 for Jansen TS-22, TS-30 log splitter - Çikrik për Makinë prerëse druri: foto 1
Wciągarka hydrauliczna Jansen TSW-500 for Jansen TS-22, TS-30 log splitter - Çikrik për Makinë prerëse druri: foto 2

Wciągarka hydrauliczna Jansen TSW-500 for Jansen TS-22, TS-30 log splitter

Çikrik për Makinë prerëse druri
Poloni, Kacice
Botuar: 19d

975EUR

 • ≈ 97 724 ALL
 • ≈ 1 042 USD
Poloni, Kacice
Magni Seilwinde / W 6 I / 6 To / RTH / TH / NEU - Çikrik: foto 1
Magni Seilwinde / W 6 I / 6 To / RTH / TH / NEU - Çikrik: foto 2
Magni Seilwinde / W 6 I / 6 To / RTH / TH / NEU - Çikrik: foto 3
Magni Seilwinde / W 6 I / 6 To / RTH / TH / NEU - Çikrik: foto 4
Magni Seilwinde / W 6 I / 6 To / RTH / TH / NEU - Çikrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Magni Seilwinde / W 6 I / 6 To / RTH / TH / NEU

Çikrik
E re
Gjermani, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Botuar: 20dNumri i referencës magniseilwinde6t

11 990EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 201 757 ALL
 • ≈ 12 819 USD
E re
Gjermani, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Kontakto shitësin
Magni Ausleger mit Seilwinde JW2000 / RTH / TH - Çikrik: foto 1
Magni Ausleger mit Seilwinde JW2000 / RTH / TH - Çikrik: foto 2
Magni Ausleger mit Seilwinde JW2000 / RTH / TH - Çikrik: foto 3
Magni Ausleger mit Seilwinde JW2000 / RTH / TH - Çikrik: foto 4
Magni Ausleger mit Seilwinde JW2000 / RTH / TH - Çikrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Magni Ausleger mit Seilwinde JW2000 / RTH / TH

Çikrik
E re
Gjermani, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Botuar: 20dNumri i referencës magniauslegermitseilwinde2to

8 990EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 901 067 ALL
 • ≈ 9 611 USD
E re
Gjermani, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Kontakto shitësin
Terex Terex Challenger 3160 winch - Çikrik për Autovinç: foto 1
Terex Terex Challenger 3160 winch - Çikrik për Autovinç: foto 2
Terex Terex Challenger 3160 winch - Çikrik për Autovinç: foto 3
Terex Terex Challenger 3160 winch - Çikrik për Autovinç: foto 4
Terex Terex Challenger 3160 winch - Çikrik për Autovinç: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Terex Terex Challenger 3160 winch

Çikrik për Autovinç
I pershtatshem per modele: 3439 3160Zëvendëson OEM: 54205512
Holandë, Rijksstraatweg 59 2171 AK Sassenheim Region: Zuid-Holland, Netherlands
Botuar: 21dNumri i referencës ML 700 538
Pyet për çmimin
I pershtatshem per modele: 3439 3160Zëvendëson OEM: 54205512
Holandë, Rijksstraatweg 59 2171 AK Sassenheim Region: Zuid-Holland, Netherlands
Winch - Çikrik: foto 1
Winch - Çikrik: foto 2
Winch - Çikrik: foto 3
Winch - Çikrik: foto 4
Winch - Çikrik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Winch

Çikrik
Hungari
Botuar: 23d

540EUR

Ankandi
 • ≈ 54 124 ALL
 • ≈ 577 USD
Hungari
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 11
1 / 11
T1 new listing page - Çikrikë
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.