Reja dhe përdorur Fshesa në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 12
Holms SL280C - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 1

Holms SL280C

Fshesë për Mjet bujqësor/ Special
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 44min
Ankandi
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Tuchel Profi 660-230 - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 1
Tuchel Profi 660-230 - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 2
Tuchel Profi 660-230 - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 3
Tuchel Profi 660-230 - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 4
Tuchel Profi 660-230 - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Tuchel Profi 660-230

Fshesë për Mjet bujqësor/ Special
E re2023
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Botuar: 3dNumri i referencës Ho45450

7 400EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 749 353 ALL
 • ≈ 7 891 USD
E re2023
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Tokvam kost - Fshesë për Makineri ndërtimi: foto 1
Tokvam kost - Fshesë për Makineri ndërtimi: foto 2
Tokvam kost - Fshesë për Makineri ndërtimi: foto 3
Tokvam kost - Fshesë për Makineri ndërtimi: foto 4
Tokvam kost - Fshesë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Tokvam kost

Fshesë për Makineri ndërtimi
2021
Norvegji, 2056, Akershus
Botuar: 4dNumri i referencës 17635

6 800EUR

 • ≈ 688 595 ALL
 • ≈ 7 251 USD
2021
Norvegji, 2056, Akershus
Kontakto shitësin
Holms SH-3.0 - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 1

Holms SH-3.0

Fshesë për Mjet bujqësor/ Special
2001
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 5d
Ankandi
2001
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Drivex T250 - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 1

Drivex T250

Fshesë për Mjet bujqësor/ Special
2011
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 5d
Ankandi
2011
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Wille 602 - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 1

Wille 602

Fshesë për Mjet bujqësor/ Special
2004
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 5d
Ankandi
2004
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Fliegl Profi 2300 - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 1
Fliegl Profi 2300 - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 2
Fliegl Profi 2300 - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 3

Fliegl Profi 2300

Fshesë për Mjet bujqësor/ Special
2021
Austri, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Botuar: 5d

11 990EUR

 • ≈ 1 214 155 ALL
 • ≈ 12 785 USD
2021
Austri, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Kontakto shitësin
Tuchel Eco 230 Front - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 1
Tuchel Eco 230 Front - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 2
Tuchel Eco 230 Front - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 3
Tuchel Eco 230 Front - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 4

Tuchel Eco 230 Front

Fshesë për Mjet bujqësor/ Special
2021
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Botuar: 6dNumri i referencës Ho40002

2 600EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 263 286 ALL
 • ≈ 2 772 USD
2021
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Dalen kost - Fshesë për Makineri ndërtimi: foto 1
Dalen kost - Fshesë për Makineri ndërtimi: foto 2
Dalen kost - Fshesë për Makineri ndërtimi: foto 3
Dalen kost - Fshesë për Makineri ndërtimi: foto 4
Dalen kost - Fshesë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Dalen kost

Fshesë për Makineri ndërtimi
Norvegji, 7081, Sør-Trøndelag
Botuar: 7dNumri i referencës 17593

2 500EUR

 • ≈ 253 160 ALL
 • ≈ 2 665 USD
Norvegji, 7081, Sør-Trøndelag
Kontakto shitësin
Holms SL-2.5 - Fshesë: foto 1
Holms SL-2.5 - Fshesë: foto 2
Holms SL-2.5 - Fshesë: foto 3
Holms SL-2.5 - Fshesë: foto 4
Holms SL-2.5 - Fshesë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Holms SL-2.5

Fshesë
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Botuar: 7d

1 287EUR

Ankandi
 • ≈ 130 326 ALL
 • ≈ 1 372 USD
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Kontakto shitësin
Agrometal KMS 2300 - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 1
Agrometal KMS 2300 - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 2
Agrometal KMS 2300 - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 3
Agrometal KMS 2300 - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 4
Agrometal KMS 2300 - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Agrometal KMS 2300

Fshesë për Mjet bujqësor/ Special
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 10d

3 500EUR

 • ≈ 354 424 ALL
 • ≈ 3 732 USD
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
2021 SVD Group 230 - Fshesë: foto 1
2021 SVD Group 230 - Fshesë: foto 2
2021 SVD Group 230 - Fshesë: foto 3
2021 SVD Group 230 - Fshesë: foto 4
2021 SVD Group 230 - Fshesë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

2021 SVD Group 230

Fshesë
Gjermani, Hammer Str. 19, 40219 Düsseldorf
Botuar: 11d

163EUR

Ankandi
 • ≈ 16 506 ALL
 • ≈ 173 USD
Gjermani, Hammer Str. 19, 40219 Düsseldorf
Kontakto shitësin
GRÜNIG GSX-1500 Kehrmaschine - Fshesë për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 1
GRÜNIG GSX-1500 Kehrmaschine - Fshesë për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 2
GRÜNIG GSX-1500 Kehrmaschine - Fshesë për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 3
GRÜNIG GSX-1500 Kehrmaschine - Fshesë për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 4
GRÜNIG GSX-1500 Kehrmaschine - Fshesë për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

GRÜNIG GSX-1500 Kehrmaschine

Fshesë për Pajisje për trajtimin e materialeve
2021
Gjermani, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Botuar: 12dNumri i referencës FANL1080611

5 200EUR

 • ≈ 526 572 ALL
 • ≈ 5 545 USD
2021
Gjermani, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Kontakto shitësin
Top Clean 180 DEMO MODEL GKB - Fshesë për Makineri bujqësore: foto 1
Top Clean 180 DEMO MODEL GKB - Fshesë për Makineri bujqësore: foto 2
Top Clean 180 DEMO MODEL GKB - Fshesë për Makineri bujqësore: foto 3
Top Clean 180 DEMO MODEL GKB - Fshesë për Makineri bujqësore: foto 4
Top Clean 180 DEMO MODEL GKB - Fshesë për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Top Clean 180 DEMO MODEL GKB

Fshesë për Makineri bujqësore
E re2022
Holandë, Arnoudstraat 10 2182 DZ Hillegom
Botuar: 13dNumri i referencës 31087
Pyet për çmimin
E re2022
Holandë, Arnoudstraat 10 2182 DZ Hillegom
KRAAKMAN
8
J
A
B
K
Kontakto shitësin
Nordicc Broomex BM-180 Dust Brush - Fshesë: foto 1
Nordicc Broomex BM-180 Dust Brush - Fshesë: foto 2
Nordicc Broomex BM-180 Dust Brush - Fshesë: foto 3
Nordicc Broomex BM-180 Dust Brush - Fshesë: foto 4
Nordicc Broomex BM-180 Dust Brush - Fshesë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Nordicc Broomex BM-180 Dust Brush

Fshesë
Suedi, Västra Götaland
Botuar: 14dNumri i referencës S4773

1 715EUR

 • ≈ 173 667 ALL
 • ≈ 1 828 USD
Suedi, Västra Götaland
Kontakto shitësin
Engcon SR1300B - Fshesë: foto 1
Engcon SR1300B - Fshesë: foto 2
Engcon SR1300B - Fshesë: foto 3
Engcon SR1300B - Fshesë: foto 4
Engcon SR1300B - Fshesë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

Engcon SR1300B

Fshesë
2019
Suedi, Västernorrland
Botuar: 18dNumri i referencës S7473

4 287EUR

 • ≈ 434 118 ALL
 • ≈ 4 571 USD
2019
Suedi, Västernorrland
Kontakto shitësin
XCMG 0201 road sweepers roller brush broom sweeper - Fshesë për Makinë fshirëse për rrugët: foto 1
XCMG 0201 road sweepers roller brush broom sweeper - Fshesë për Makinë fshirëse për rrugët: foto 2
XCMG 0201 road sweepers roller brush broom sweeper - Fshesë për Makinë fshirëse për rrugët: foto 3
XCMG 0201 road sweepers roller brush broom sweeper - Fshesë për Makinë fshirëse për rrugët: foto 4
XCMG 0201 road sweepers roller brush broom sweeper - Fshesë për Makinë fshirëse për rrugët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

XCMG 0201 road sweepers roller brush broom sweeper

Fshesë për Makinë fshirëse për rrugët
E re2023
Kinë, Room 505, Block C, Building 1, Xuzhou Software Park, No.6 Software Park Road, Quanshan District, Xuzhou City, JIangsu Province, China
Botuar: 19d
Pyet për çmimin
E re2023
Kinë, Room 505, Block C, Building 1, Xuzhou Software Park, No.6 Software Park Road, Quanshan District, Xuzhou City, JIangsu Province, China
Kontakto shitësin
Suton FSC213 Collector Sweeper Bucket 213cm - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 1
Suton FSC213 Collector Sweeper Bucket 213cm - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 2
Suton FSC213 Collector Sweeper Bucket 213cm - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 3
Suton FSC213 Collector Sweeper Bucket 213cm - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 4
Suton FSC213 Collector Sweeper Bucket 213cm - Fshesë për Mjet bujqësor/ Special: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

Suton FSC213 Collector Sweeper Bucket 213cm

Fshesë për Mjet bujqësor/ Special
2014
Holandë, Niederlande, Eindhoven
Botuar: 23dNumri i referencës 777678

1 950EUR

 • ≈ 197 464 ALL
 • ≈ 2 079 USD
2014
Holandë, Niederlande, Eindhoven
Kontakto shitësin
Holms SH-2.5 - Fshesë për Makineri ndërtimi: foto 1
Holms SH-2.5 - Fshesë për Makineri ndërtimi: foto 2
Holms SH-2.5 - Fshesë për Makineri ndërtimi: foto 3
Holms SH-2.5 - Fshesë për Makineri ndërtimi: foto 4
Holms SH-2.5 - Fshesë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Holms SH-2.5

Fshesë për Makineri ndërtimi
2016
Norvegji, 5783, Hordaland
Botuar: 27dNumri i referencës 17480

5 100EUR

 • ≈ 516 446 ALL
 • ≈ 5 438 USD
2016
Norvegji, 5783, Hordaland
Kontakto shitësin
Kost med vanntank til hjullaster - Fshesë për Makineri ndërtimi: foto 1
Kost med vanntank til hjullaster - Fshesë për Makineri ndërtimi: foto 2
Kost med vanntank til hjullaster - Fshesë për Makineri ndërtimi: foto 3
Kost med vanntank til hjullaster - Fshesë për Makineri ndërtimi: foto 4
Kost med vanntank til hjullaster - Fshesë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Kost med vanntank til hjullaster

Fshesë për Makineri ndërtimi
1900
Norvegji, 6899, Sogn og Fjordane
Botuar: 27dNumri i referencës 17493

2 200EUR

 • ≈ 222 780 ALL
 • ≈ 2 346 USD
1900
Norvegji, 6899, Sogn og Fjordane
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 12
1 / 12
T1 new listing page - Fshesa
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.