Reja dhe përdorur Kundërpesha në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 19
Fliegl 600kg - Kundërpeshë: foto 1
Fliegl 600kg - Kundërpeshë: foto 2

Fliegl 600kg

Kundërpeshë
E re
Austri, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
E re
Austri, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Kontakto shitësin
Fliegl - Kundërpeshë: foto 1
Fliegl - Kundërpeshë: foto 2

Fliegl

Kundërpeshë
E re
Austri, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Botuar: 2d

830EUR

 • ≈ 83 190 ALL
 • ≈ 887 USD
E re
Austri, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Kontakto shitësin
Stekro Frontgewichte - Kundërpeshë: foto 1
Stekro Frontgewichte - Kundërpeshë: foto 2
Stekro Frontgewichte - Kundërpeshë: foto 3
Stekro Frontgewichte - Kundërpeshë: foto 4

Stekro Frontgewichte

Kundërpeshë
E re
Austri, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Botuar: 2d

880EUR

 • ≈ 88 202 ALL
 • ≈ 940 USD
E re
Austri, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Kontakto shitësin
John Deere Metallgewicht 400 - 1200 kg-NEU - Kundërpeshë: foto 1
John Deere Metallgewicht 400 - 1200 kg-NEU - Kundërpeshë: foto 2
John Deere Metallgewicht 400 - 1200 kg-NEU - Kundërpeshë: foto 3
John Deere Metallgewicht 400 - 1200 kg-NEU - Kundërpeshë: foto 4
John Deere Metallgewicht 400 - 1200 kg-NEU - Kundërpeshë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

John Deere Metallgewicht 400 - 1200 kg-NEU

Kundërpeshë
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Botuar: 4d

888EUR

 • ≈ 89 004 ALL
 • ≈ 949 USD
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Kontakto shitësin
Betongewichte - Kundërpeshë: foto 1
Betongewichte - Kundërpeshë: foto 2
Betongewichte - Kundërpeshë: foto 3
Betongewichte - Kundërpeshë: foto 4
Betongewichte - Kundërpeshë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Betongewichte

Kundërpeshë
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Botuar: 4d

450EUR

 • ≈ 45 103 ALL
 • ≈ 481 USD
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Kontakto shitësin
SID AGRIBUMPER / FRONTGEWICHT Frontbalast Stahlgewicht 430 KG - Kundërpeshë për Traktor: foto 1
SID AGRIBUMPER / FRONTGEWICHT Frontbalast Stahlgewicht 430 KG - Kundërpeshë për Traktor: foto 2
SID AGRIBUMPER / FRONTGEWICHT Frontbalast Stahlgewicht 430 KG - Kundërpeshë për Traktor: foto 3
SID AGRIBUMPER / FRONTGEWICHT Frontbalast Stahlgewicht 430 KG - Kundërpeshë për Traktor: foto 4
SID AGRIBUMPER / FRONTGEWICHT Frontbalast Stahlgewicht 430 KG - Kundërpeshë për Traktor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

SID AGRIBUMPER / FRONTGEWICHT Frontbalast Stahlgewicht 430 KG

Kundërpeshë për Traktor
E re2024
Poloni, WINCENTA 4 18-500 KOLNO - Polska
Botuar: 6d

1 785EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 178 910 ALL
 • ≈ 1 908 USD
E re2024
Poloni, WINCENTA 4 18-500 KOLNO - Polska
SID Kippmulde leicht Heckcontainer / Hydraulic transport box 1200 mm x 950 mm - Kundërpeshë për Kundërpeshë: foto 1
SID Kippmulde leicht Heckcontainer / Hydraulic transport box 1200 mm x 950 mm - Kundërpeshë për Kundërpeshë: foto 2
SID Kippmulde leicht Heckcontainer / Hydraulic transport box 1200 mm x 950 mm - Kundërpeshë për Kundërpeshë: foto 3
SID Kippmulde leicht Heckcontainer / Hydraulic transport box 1200 mm x 950 mm - Kundërpeshë për Kundërpeshë: foto 4
SID Kippmulde leicht Heckcontainer / Hydraulic transport box 1200 mm x 950 mm - Kundërpeshë për Kundërpeshë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

SID Kippmulde leicht Heckcontainer / Hydraulic transport box 1200 mm x 950 mm

Kundërpeshë për Kundërpeshë
E re2024
Poloni, WINCENTA 4 18-500 KOLNO - Polska
Botuar: 6d

1 345EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 134 809 ALL
 • ≈ 1 438 USD
E re2024
Poloni, WINCENTA 4 18-500 KOLNO - Polska
LENORMAND - Kundërpeshë për Traktor: foto 1
LENORMAND - Kundërpeshë për Traktor: foto 2

LENORMAND

Kundërpeshë për Traktor
2019
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Botuar: 6dNumri i referencës 333833

1 000EUR

Ankandi
 • ≈ 100 230 ALL
 • ≈ 1 069 USD
2019
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Kontakto shitësin
SAT -Wunschgewicht - Kundërpeshë: foto 1
SAT -Wunschgewicht - Kundërpeshë: foto 2
SAT -Wunschgewicht - Kundërpeshë: foto 3
SAT -Wunschgewicht - Kundërpeshë: foto 4
SAT -Wunschgewicht - Kundërpeshë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (27)

SAT -Wunschgewicht

Kundërpeshë
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Botuar: 12d

960EUR

 • ≈ 96 220 ALL
 • ≈ 1 026 USD
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Kontakto shitësin
Liebherr Liebherr 1400-7.1 counterweight frame incl. winch 2 - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 1
Liebherr Liebherr 1400-7.1 counterweight frame incl. winch 2 - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 2
Liebherr Liebherr 1400-7.1 counterweight frame incl. winch 2 - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 3
Liebherr Liebherr 1400-7.1 counterweight frame incl. winch 2 - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 4
Liebherr Liebherr 1400-7.1 counterweight frame incl. winch 2 - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Liebherr Liebherr 1400-7.1 counterweight frame incl. winch 2

Kundërpeshë për Makineri ndërtimi
Zëvendëson OEM: 962589908 932179701
Holandë, Rijksstraatweg 59 2171 AK Sassenheim Region: Zuid-Holland, Netherlands
Botuar: 21dNumri i referencës YS 700 498
Pyet për çmimin
Zëvendëson OEM: 962589908 932179701
Holandë, Rijksstraatweg 59 2171 AK Sassenheim Region: Zuid-Holland, Netherlands
PPM ATT 400-3 Counterweight 2.5 ton - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 1
PPM ATT 400-3 Counterweight 2.5 ton - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 2
PPM ATT 400-3 Counterweight 2.5 ton - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 3
PPM ATT 400-3 Counterweight 2.5 ton - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 4
PPM ATT 400-3 Counterweight 2.5 ton - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

PPM ATT 400-3 Counterweight 2.5 ton

Kundërpeshë për Makineri ndërtimi
Zëvendëson OEM: N903822A
Holandë, Rijksstraatweg 59 2171 AK Sassenheim Region: Zuid-Holland, Netherlands
Botuar: 21dNumri i referencës JF 700 557
Pyet për çmimin
Zëvendëson OEM: N903822A
Holandë, Rijksstraatweg 59 2171 AK Sassenheim Region: Zuid-Holland, Netherlands
Liebherr Liebherr LTM 1500 counterweight 15T - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 1
Liebherr Liebherr LTM 1500 counterweight 15T - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 2
Liebherr Liebherr LTM 1500 counterweight 15T - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 3

Liebherr Liebherr LTM 1500 counterweight 15T

Kundërpeshë për Makineri ndërtimi
Zëvendëson OEM: 388303008
Holandë, Rijksstraatweg 59 2171 AK Sassenheim Region: Zuid-Holland, Netherlands
Botuar: 21dNumri i referencës KD 700 808
Pyet për çmimin
Zëvendëson OEM: 388303008
Holandë, Rijksstraatweg 59 2171 AK Sassenheim Region: Zuid-Holland, Netherlands
Faun Faun ATF 60-3 counterweight 2.0T - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 1
Faun Faun ATF 60-3 counterweight 2.0T - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 2
Faun Faun ATF 60-3 counterweight 2.0T - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 3
Faun Faun ATF 60-3 counterweight 2.0T - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 4
Faun Faun ATF 60-3 counterweight 2.0T - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Faun Faun ATF 60-3 counterweight 2.0T

Kundërpeshë për Makineri ndërtimi
Zëvendëson OEM: 99707779063
Holandë, Rijksstraatweg 59 2171 AK Sassenheim Region: Zuid-Holland, Netherlands
Botuar: 21dNumri i referencës ML 700 744
Pyet për çmimin
Zëvendëson OEM: 99707779063
Holandë, Rijksstraatweg 59 2171 AK Sassenheim Region: Zuid-Holland, Netherlands
PPM ATT 400-3 counterweight 1.3 ton - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 1
PPM ATT 400-3 counterweight 1.3 ton - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 2
PPM ATT 400-3 counterweight 1.3 ton - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 3
PPM ATT 400-3 counterweight 1.3 ton - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 4
PPM ATT 400-3 counterweight 1.3 ton - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

PPM ATT 400-3 counterweight 1.3 ton

Kundërpeshë për Makineri ndërtimi
Zëvendëson OEM: P9003823A
Holandë, Rijksstraatweg 59 2171 AK Sassenheim Region: Zuid-Holland, Netherlands
Botuar: 21dNumri i referencës JF 700 558
Pyet për çmimin
Zëvendëson OEM: P9003823A
Holandë, Rijksstraatweg 59 2171 AK Sassenheim Region: Zuid-Holland, Netherlands
CASE CX245SR - Kundërpeshë për Makineri bujqësore: foto 1
CASE CX245SR - Kundërpeshë për Makineri bujqësore: foto 2
CASE CX245SR - Kundërpeshë për Makineri bujqësore: foto 3
CASE CX245SR - Kundërpeshë për Makineri bujqësore: foto 4
CASE CX245SR - Kundërpeshë për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

CASE CX245SR

Kundërpeshë për Makineri bujqësore
Luksemburg, 38, RUE DES MARTYRS L-3739 RUMELANGE, Luxembourg
Botuar: 1m 2dNumri i referencës CONTREPOIDSCASECX245SR
Pyet për çmimin
Luksemburg, 38, RUE DES MARTYRS L-3739 RUMELANGE, Luxembourg
Kontakto shitësin
CATERPILLAR 980H - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 1
CATERPILLAR 980H - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 2
CATERPILLAR 980H - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 3
CATERPILLAR 980H - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 4
CATERPILLAR 980H - Kundërpeshë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

CATERPILLAR 980H

Kundërpeshë për Makineri ndërtimi
Luksemburg, 38, RUE DES MARTYRS L-3739 RUMELANGE, Luxembourg
Botuar: 1m 2dNumri i referencës CAT980Hcontrepoids

5 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 501 150 ALL
 • ≈ 5 345 USD
Luksemburg, 38, RUE DES MARTYRS L-3739 RUMELANGE, Luxembourg
Kontakto shitësin
GEWICHT 1100KG - Kundërpeshë: foto 1
GEWICHT 1100KG - Kundërpeshë: foto 2
GEWICHT 1100KG - Kundërpeshë: foto 3
GEWICHT 1100KG - Kundërpeshë: foto 4
GEWICHT 1100KG - Kundërpeshë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

GEWICHT 1100KG

Kundërpeshë
E re2023
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7
Botuar: 1m 3dNumri i referencës MXGEWICHT_0316

2 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 290 667 ALL
 • ≈ 3 100 USD
E re2023
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 7
- Kundërpeshë për Ekskavator: foto 1
- Kundërpeshë për Ekskavator: foto 2
- Kundërpeshë për Ekskavator: foto 3

Kundërpeshë për Ekskavator

Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 1m 4d
Ankandi
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
John Deere FRONTGEWICHT 50 KG - Kundërpeshë: foto 1
John Deere FRONTGEWICHT 50 KG - Kundërpeshë: foto 2
John Deere FRONTGEWICHT 50 KG - Kundërpeshë: foto 3
John Deere FRONTGEWICHT 50 KG - Kundërpeshë: foto 4
John Deere FRONTGEWICHT 50 KG - Kundërpeshë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

John Deere FRONTGEWICHT 50 KG

Kundërpeshë
Holandë, Hamelendijk 1C, 5541 RA Reusel
Botuar: 1m 5dNumri i referencës 31399

1 500EUR

 • ≈ 150 345 ALL
 • ≈ 1 603 USD
Holandë, Hamelendijk 1C, 5541 RA Reusel
KRAAKMAN
8
J
A
B
K
Kontakto shitësin
John Deere - Kundërpeshë për Makineri bujqësore: foto 1

John Deere

Kundërpeshë për Makineri bujqësore
Poloni, Wczasowa 41 89-511 Cekcyn Poland
Botuar: 1m 9dNumri i referencës 041563410
Pyet për çmimin
Poloni, Wczasowa 41 89-511 Cekcyn Poland
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 19
1 / 19
T1 new listing page - Kundërpesha
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.