Reja dhe përdorur Njësi frigorifer në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 5
Carrier Vector 1950 MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 1
Carrier Vector 1950 MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 2
Carrier Vector 1950 MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 3
Carrier Vector 1950 MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 4
Carrier Vector 1950 MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Carrier Vector 1950 MT

Njësi frigorifer për Rimorkio
2016
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Botuar: 5dNumri i referencës 17739
Pyet për çmimin
2016
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
THERMO KING SG 3000 - Njësi frigorifer për Kontenier transporti: foto 1
THERMO KING SG 3000 - Njësi frigorifer për Kontenier transporti: foto 2
THERMO KING SG 3000 - Njësi frigorifer për Kontenier transporti: foto 3
THERMO KING SG 3000 - Njësi frigorifer për Kontenier transporti: foto 4
THERMO KING SG 3000 - Njësi frigorifer për Kontenier transporti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

THERMO KING SG 3000

Njësi frigorifer për Kontenier transporti
2018
Poloni, Janka Wiśniewskiego 20, 81-969, Gdynia, Poland
Botuar: 6d

7 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 751 725 ALL
 • ≈ 8 018 USD
2018
Poloni, Janka Wiśniewskiego 20, 81-969, Gdynia, Poland
Kontakto shitësin
Carrier Supra 850 MT - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 1
Carrier Supra 850 MT - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 2
Carrier Supra 850 MT - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 3
Carrier Supra 850 MT - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 4
Carrier Supra 850 MT - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Carrier Supra 850 MT

Njësi frigorifer për Kamioni
2016
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Botuar: 12dNumri i referencës 18007
Pyet për çmimin
2016
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Carrier supra 1150 MT - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 1
Carrier supra 1150 MT - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 2
Carrier supra 1150 MT - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 3
Carrier supra 1150 MT - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 4
Carrier supra 1150 MT - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Carrier supra 1150 MT

Njësi frigorifer për Kamioni
2016
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Botuar: 12dNumri i referencës 18002
Pyet për çmimin
2016
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Carrier supra 1150MT - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 1
Carrier supra 1150MT - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 2
Carrier supra 1150MT - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 3
Carrier supra 1150MT - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 4
Carrier supra 1150MT - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Carrier supra 1150MT

Njësi frigorifer për Kamioni
2016
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Botuar: 12dNumri i referencës 18003
Pyet për çmimin
2016
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Carrier Vector 1950 MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 1
Carrier Vector 1950 MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 2
Carrier Vector 1950 MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 3
Carrier Vector 1950 MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 4
Carrier Vector 1950 MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Carrier Vector 1950 MT

Njësi frigorifer për Rimorkio
2016
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Botuar: 12dNumri i referencës 18018
Pyet për çmimin
2016
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
CARRIER VECTOR 1550 - Njësi frigorifer për Rimorkio frigorifer: foto 1
CARRIER VECTOR 1550 - Njësi frigorifer për Rimorkio frigorifer: foto 2
CARRIER VECTOR 1550 - Njësi frigorifer për Rimorkio frigorifer: foto 3
CARRIER VECTOR 1550 - Njësi frigorifer për Rimorkio frigorifer: foto 4
CARRIER VECTOR 1550 - Njësi frigorifer për Rimorkio frigorifer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

CARRIER VECTOR 1550

Njësi frigorifer për Rimorkio frigorifer
E re2023
Lituani, Veju g. 6 LT-00147 Palanga
Botuar: 17d

18 500EUR

 • ≈ 1 854 255 ALL
 • ≈ 19 779 USD
E re2023
Lituani, Veju g. 6 LT-00147 Palanga
Kontakto shitësin
Carrier Vector 1950 MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 1
Carrier Vector 1950 MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 2
Carrier Vector 1950 MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 3
Carrier Vector 1950 MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 4
Carrier Vector 1950 MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Carrier Vector 1950 MT

Njësi frigorifer për Rimorkio
2013
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Botuar: 23dNumri i referencës 17678
Pyet për çmimin
2013
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Carrier Vector 1950 MT# - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 1
Carrier Vector 1950 MT# - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 2
Carrier Vector 1950 MT# - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 3
Carrier Vector 1950 MT# - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 4
Carrier Vector 1950 MT# - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Carrier Vector 1950 MT#

Njësi frigorifer për Rimorkio
2013
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Botuar: 23dNumri i referencës 17680
Pyet për çmimin
2013
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Carrier Vector 1950MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 1
Carrier Vector 1950MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 2
Carrier Vector 1950MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 3
Carrier Vector 1950MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 4
Carrier Vector 1950MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Carrier Vector 1950MT

Njësi frigorifer për Rimorkio
2014
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Botuar: 26dNumri i referencës 17960
Pyet për çmimin
2014
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Carrier Vector 1950MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 1
Carrier Vector 1950MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 2
Carrier Vector 1950MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 3
Carrier Vector 1950MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 4
Carrier Vector 1950MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Carrier Vector 1950MT

Njësi frigorifer për Rimorkio
2014
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Botuar: 26dNumri i referencës 17961
Pyet për çmimin
2014
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Carrier Máxima 1000 - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 1
Carrier Máxima 1000 - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 2
Carrier Máxima 1000 - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 3
Carrier Máxima 1000 - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 4
Carrier Máxima 1000 - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Carrier Máxima 1000

Njësi frigorifer për Kamioni
2003
Holandë, Voorst, Netherlands
Botuar: 27d
Pyet për çmimin
2003
Holandë, Voorst, Netherlands
Kontakto shitësin
Thermo King - Njësi frigorifer: foto 1
Thermo King - Njësi frigorifer: foto 2
Thermo King - Njësi frigorifer: foto 3
Thermo King - Njësi frigorifer: foto 4

Thermo King

Njësi frigorifer
2013
Lituani, Varkaliai
Botuar: 30d

5 500EUR

 • ≈ 551 265 ALL
 • ≈ 5 880 USD
2013
Lituani, Varkaliai
Kontakto shitësin
FRIGOBLOCK FK251 - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 1
FRIGOBLOCK FK251 - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 2
FRIGOBLOCK FK251 - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 3
FRIGOBLOCK FK251 - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 4
FRIGOBLOCK FK251 - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

FRIGOBLOCK FK251

Njësi frigorifer për Kamioni
2016
Poloni, ul. KOŁOBRZESKA 23A 72-320 TRZEBIATÓW, woj zachodniopomorskie, POLAND
Botuar: 1m 3d

2 200EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 220 506 ALL
 • ≈ 2 352 USD
2016
Poloni, ul. KOŁOBRZESKA 23A 72-320 TRZEBIATÓW, woj zachodniopomorskie, POLAND
Kontakto shitësin
Carrier Vector 1950 MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 1
Carrier Vector 1950 MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 2
Carrier Vector 1950 MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 3
Carrier Vector 1950 MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 4
Carrier Vector 1950 MT - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Carrier Vector 1950 MT

Njësi frigorifer për Rimorkio
2013
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Botuar: 1m 14dNumri i referencës 17683
Pyet për çmimin
2013
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Carrier Supra 1150MT - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 1
Carrier Supra 1150MT - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 2
Carrier Supra 1150MT - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 3
Carrier Supra 1150MT - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 4
Carrier Supra 1150MT - Njësi frigorifer për Kamioni: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Carrier Supra 1150MT

Njësi frigorifer për Kamioni
2018
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Botuar: 1m 14dNumri i referencës 17390
Pyet për çmimin
2018
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Thermo King SLX300e - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 1
Thermo King SLX300e - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 2
Thermo King SLX300e - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 3
Thermo King SLX300e - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 4
Thermo King SLX300e - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Thermo King SLX300e

Njësi frigorifer për Rimorkio
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Botuar: 1m 17dNumri i referencës 17937
Pyet për çmimin
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Thermo King SLX300e - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 1
Thermo King SLX300e - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 2
Thermo King SLX300e - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 3
Thermo King SLX300e - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 4
Thermo King SLX300e - Njësi frigorifer për Rimorkio: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Thermo King SLX300e

Njësi frigorifer për Rimorkio
2013
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Botuar: 1m 17dNumri i referencës 17936
Pyet për çmimin
2013
Holandë, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Thermo King T-1000R kylaggregat - Njësi frigorifer: foto 1
Thermo King T-1000R kylaggregat - Njësi frigorifer: foto 2

Thermo King T-1000R kylaggregat

Njësi frigorifer
2013
Suedi, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Botuar: 1m 24d

4 271EUR

 • ≈ 428 082 ALL
 • ≈ 4 566 USD
2013
Suedi, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Kontakto shitësin
Carrier Supra 1150 Mt kylaggregat - Njësi frigorifer: foto 1
Carrier Supra 1150 Mt kylaggregat - Njësi frigorifer: foto 2

Carrier Supra 1150 Mt kylaggregat

Njësi frigorifer
2013
Suedi, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Botuar: 1m 24d

3 417EUR

 • ≈ 342 485 ALL
 • ≈ 3 653 USD
2013
Suedi, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 5
1 / 5
T1 new listing page - Njësi frigorifer
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.