Reja dhe përdorur Pirunë në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 34
DURWEN Durwen DRPK 45 C - Pirunë për Pirun ngritës: foto 1
DURWEN Durwen DRPK 45 C - Pirunë për Pirun ngritës: foto 2
DURWEN Durwen DRPK 45 C - Pirunë për Pirun ngritës: foto 3
DURWEN Durwen DRPK 45 C - Pirunë për Pirun ngritës: foto 4
DURWEN Durwen DRPK 45 C - Pirunë për Pirun ngritës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

DURWEN Durwen DRPK 45 C

Pirunë për Pirun ngritës
2018
Gjermani, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Botuar: 16orë 45minNumri i referencës ANL1082100

1 800EUR

 • ≈ 180 414 ALL
 • ≈ 1 924 USD
2018
Gjermani, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Kontakto shitësin
Kvernerlands - Pirunë për Makineri bujqësore: foto 1

Kvernerlands

Pirunë për Makineri bujqësore
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 17orë 13min
Ankandi
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
SE Equipment Hydrauliska 15ton - Pirunë për Makineri ndërtimi: foto 1

SE Equipment Hydrauliska 15ton

Pirunë për Makineri ndërtimi
2022
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 17orë 13min
Ankandi
2022
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Durwen DPK30C - Pirunë: foto 1
Durwen DPK30C - Pirunë: foto 2
Durwen DPK30C - Pirunë: foto 3
Durwen DPK30C - Pirunë: foto 4
Durwen DPK30C - Pirunë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Durwen DPK30C

Pirunë
2019
Poloni, Strzałkowo
Botuar: 17orë 38minNumri i referencës OS1288

1 200EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 120 276 ALL
 • ≈ 1 283 USD
2019
Poloni, Strzałkowo
Kontakto shitësin
Norje Pallgafflar - Pirunë: foto 1
Norje Pallgafflar - Pirunë: foto 2
Norje Pallgafflar - Pirunë: foto 3
Norje Pallgafflar - Pirunë: foto 4
Norje Pallgafflar - Pirunë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Norje Pallgafflar

Pirunë
Suedi, Östergötland
Botuar: 19orë 22minNumri i referencës S7927

2 223EUR

 • ≈ 222 811 ALL
 • ≈ 2 376 USD
Suedi, Östergötland
Kontakto shitësin
Paletten Gabel passend CAT 926-930-938 - Pirunë për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 1
Paletten Gabel passend CAT 926-930-938 - Pirunë për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 2
Paletten Gabel passend CAT 926-930-938 - Pirunë për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 3
Paletten Gabel passend CAT 926-930-938 - Pirunë për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 4
Paletten Gabel passend CAT 926-930-938 - Pirunë për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Paletten Gabel passend CAT 926-930-938

Pirunë për Pajisje për trajtimin e materialeve
Belgjikë, Molkereiweg , 11 ,4780 St Vith , Belgique
Botuar: 3d

5 000EUR

 • ≈ 501 150 ALL
 • ≈ 5 345 USD
Belgjikë, Molkereiweg , 11 ,4780 St Vith , Belgique
Kontakto shitësin
Hydraulischer Palettenträger - Pirunë për Makineri ndërtimi: foto 1
Hydraulischer Palettenträger - Pirunë për Makineri ndërtimi: foto 2
Hydraulischer Palettenträger - Pirunë për Makineri ndërtimi: foto 3
Hydraulischer Palettenträger - Pirunë për Makineri ndërtimi: foto 4
Hydraulischer Palettenträger - Pirunë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Hydraulischer Palettenträger

Pirunë për Makineri ndërtimi
Belgjikë, Molkereiweg , 11 ,4780 St Vith , Belgique
Botuar: 3d

1 500EUR

 • ≈ 150 345 ALL
 • ≈ 1 603 USD
Belgjikë, Molkereiweg , 11 ,4780 St Vith , Belgique
Kontakto shitësin
K.T.S - Pirunë për Makineri ndërtimi: foto 1

K.T.S

Pirunë për Makineri ndërtimi
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 3d
Ankandi
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Mecalac - Pirunë: foto 1

Mecalac

Pirunë
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Botuar: 3dNumri i referencës 315781

1 150EUR

Ankandi
 • ≈ 115 264 ALL
 • ≈ 1 229 USD
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Kontakto shitësin
Mecalac - Pirunë: foto 1
Mecalac - Pirunë: foto 2
Mecalac - Pirunë: foto 3

Mecalac

Pirunë
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Botuar: 3dNumri i referencës 328345

1 495EUR

Ankandi
 • ≈ 149 843 ALL
 • ≈ 1 598 USD
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Kontakto shitësin
SAT-Palettengabel-Hoflader-Frontlader-NEU - Pirunë: foto 1
SAT-Palettengabel-Hoflader-Frontlader-NEU - Pirunë: foto 2
SAT-Palettengabel-Hoflader-Frontlader-NEU - Pirunë: foto 3
SAT-Palettengabel-Hoflader-Frontlader-NEU - Pirunë: foto 4
SAT-Palettengabel-Hoflader-Frontlader-NEU - Pirunë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

SAT-Palettengabel-Hoflader-Frontlader-NEU

Pirunë
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Botuar: 4d

900EUR

 • ≈ 90 207 ALL
 • ≈ 962 USD
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Kontakto shitësin
Aktion-Stammgreifer-Niederhalter XXL-NEU - Pirunë për Pajisje pylltarie: foto 1
Aktion-Stammgreifer-Niederhalter XXL-NEU - Pirunë për Pajisje pylltarie: foto 2
Aktion-Stammgreifer-Niederhalter XXL-NEU - Pirunë për Pajisje pylltarie: foto 3
Aktion-Stammgreifer-Niederhalter XXL-NEU - Pirunë për Pajisje pylltarie: foto 4
Aktion-Stammgreifer-Niederhalter XXL-NEU - Pirunë për Pajisje pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Aktion-Stammgreifer-Niederhalter XXL-NEU

Pirunë për Pajisje pylltarie
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Botuar: 4d

790EUR

 • ≈ 79 181 ALL
 • ≈ 844 USD
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Kontakto shitësin
NEU-Palettengabel hydraulisch verstellbar-NEU - Pirunë për Makineri bujqësore: foto 1
NEU-Palettengabel hydraulisch verstellbar-NEU - Pirunë për Makineri bujqësore: foto 2
NEU-Palettengabel hydraulisch verstellbar-NEU - Pirunë për Makineri bujqësore: foto 3
NEU-Palettengabel hydraulisch verstellbar-NEU - Pirunë për Makineri bujqësore: foto 4
NEU-Palettengabel hydraulisch verstellbar-NEU - Pirunë për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

NEU-Palettengabel hydraulisch verstellbar-NEU

Pirunë për Makineri bujqësore
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Botuar: 4d

1 990EUR

 • ≈ 199 457 ALL
 • ≈ 2 127 USD
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Kontakto shitësin
SAT Palettengabel Euro-Dreipunkt-NEU - Pirunë për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 1
SAT Palettengabel Euro-Dreipunkt-NEU - Pirunë për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 2
SAT Palettengabel Euro-Dreipunkt-NEU - Pirunë për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 3
SAT Palettengabel Euro-Dreipunkt-NEU - Pirunë për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 4
SAT Palettengabel Euro-Dreipunkt-NEU - Pirunë për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

SAT Palettengabel Euro-Dreipunkt-NEU

Pirunë për Pajisje për trajtimin e materialeve
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Botuar: 4d

1 050EUR

 • ≈ 105 241 ALL
 • ≈ 1 122 USD
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Kontakto shitësin
Hydraulische Ballengabel - Pirunë për Makineri bujqësore: foto 1
Hydraulische Ballengabel - Pirunë për Makineri bujqësore: foto 2
Hydraulische Ballengabel - Pirunë për Makineri bujqësore: foto 3

Hydraulische Ballengabel

Pirunë për Makineri bujqësore
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Botuar: 4d

1 344EUR

 • ≈ 134 709 ALL
 • ≈ 1 436 USD
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Kontakto shitësin
Granit AKTION-Ballentransporter - Pirunë për Makineri bujqësore: foto 1
Granit AKTION-Ballentransporter - Pirunë për Makineri bujqësore: foto 2

Granit AKTION-Ballentransporter

Pirunë për Makineri bujqësore
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Botuar: 4d

465EUR

 • ≈ 46 606 ALL
 • ≈ 497 USD
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Kontakto shitësin
NEU-Rundballentransportgabel - Pirunë për Makineri bujqësore: foto 1
NEU-Rundballentransportgabel - Pirunë për Makineri bujqësore: foto 2
NEU-Rundballentransportgabel - Pirunë për Makineri bujqësore: foto 3
NEU-Rundballentransportgabel - Pirunë për Makineri bujqësore: foto 4
NEU-Rundballentransportgabel - Pirunë për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

NEU-Rundballentransportgabel

Pirunë për Makineri bujqësore
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Botuar: 4d

1 380EUR

 • ≈ 138 317 ALL
 • ≈ 1 475 USD
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Kontakto shitësin
Fliegl Ballenspieß mit Erhöhung-Schwerlastzinken - Pirunë për Makineri bujqësore: foto 1
Fliegl Ballenspieß mit Erhöhung-Schwerlastzinken - Pirunë për Makineri bujqësore: foto 2
Fliegl Ballenspieß mit Erhöhung-Schwerlastzinken - Pirunë për Makineri bujqësore: foto 3
Fliegl Ballenspieß mit Erhöhung-Schwerlastzinken - Pirunë për Makineri bujqësore: foto 4
Fliegl Ballenspieß mit Erhöhung-Schwerlastzinken - Pirunë për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Fliegl Ballenspieß mit Erhöhung-Schwerlastzinken

Pirunë për Makineri bujqësore
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Botuar: 4d

890EUR

 • ≈ 89 204 ALL
 • ≈ 951 USD
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Kontakto shitësin
SAT Palettengabel 2,5 to-NEUGERÄT - Pirunë për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 1
SAT Palettengabel 2,5 to-NEUGERÄT - Pirunë për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 2
SAT Palettengabel 2,5 to-NEUGERÄT - Pirunë për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 3
SAT Palettengabel 2,5 to-NEUGERÄT - Pirunë për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 4
SAT Palettengabel 2,5 to-NEUGERÄT - Pirunë për Pajisje për trajtimin e materialeve: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

SAT Palettengabel 2,5 to-NEUGERÄT

Pirunë për Pajisje për trajtimin e materialeve
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Botuar: 4d

900EUR

 • ≈ 90 207 ALL
 • ≈ 962 USD
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Kontakto shitësin
Kërko fotografi të disponueshme

SE Equipment 10 Ton

Pirunë për Makineri ndërtimi
2023
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 4d
Ankandi
2023
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 34
1 / 34
T1 new listing page - Pirunë
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.