Reja dhe përdorur Punto në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 8
Stihl BT 130 - Punto për Makineri bujqësore: foto 1
Stihl BT 130 - Punto për Makineri bujqësore: foto 2
Stihl BT 130 - Punto për Makineri bujqësore: foto 3
Stihl BT 130 - Punto për Makineri bujqësore: foto 4
Stihl BT 130 - Punto për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Stihl BT 130

Punto për Makineri bujqësore
2016
Rumani
Botuar: 4d
Ankandi
2016
Rumani
Kontakto shitësin
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 1
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 2
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 3
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 4
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Stihl BT 131

Punto për Makineri bujqësore
2022
Rumani
Botuar: 4d

310EUR

Ankandi
 • ≈ 31 391 ALL
 • ≈ 330 USD
2022
Rumani
Kontakto shitësin
Stihl BT 130 - Punto për Makineri bujqësore: foto 1
Stihl BT 130 - Punto për Makineri bujqësore: foto 2
Stihl BT 130 - Punto për Makineri bujqësore: foto 3
Stihl BT 130 - Punto për Makineri bujqësore: foto 4
Stihl BT 130 - Punto për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Stihl BT 130

Punto për Makineri bujqësore
2015
Rumani
Botuar: 4d
Ankandi
2015
Rumani
Kontakto shitësin
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 1
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 2
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 3
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 4
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Stihl BT 131

Punto për Makineri bujqësore
2022
Rumani
Botuar: 4d

320EUR

Ankandi
 • ≈ 32 404 ALL
 • ≈ 341 USD
2022
Rumani
Kontakto shitësin
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 1
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 2
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 3
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 4
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Stihl BT 131

Punto për Makineri bujqësore
2020
Rumani
Botuar: 4d

300EUR

Ankandi
 • ≈ 30 379 ALL
 • ≈ 319 USD
2020
Rumani
Kontakto shitësin
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 1
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 2
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 3
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 4
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Stihl BT 131

Punto për Makineri bujqësore
2021
Rumani
Botuar: 4d
Ankandi
2021
Rumani
Kontakto shitësin
Wood chip feeder - Punto për Makineri bujqësore: foto 1
Wood chip feeder - Punto për Makineri bujqësore: foto 2
Wood chip feeder - Punto për Makineri bujqësore: foto 3
Wood chip feeder - Punto për Makineri bujqësore: foto 4
Wood chip feeder - Punto për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Wood chip feeder

Punto për Makineri bujqësore
Austri
Botuar: 4d

100EUR

Ankandi
 • ≈ 10 126 ALL
 • ≈ 106 USD
Austri
Kontakto shitësin
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 1
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 2
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 3
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 4
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Stihl BT 131

Punto për Makineri bujqësore
2022
Rumani
Botuar: 4d

300EUR

Ankandi
 • ≈ 30 379 ALL
 • ≈ 319 USD
2022
Rumani
Kontakto shitësin
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 1
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 2
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 3
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 4
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Stihl BT 131

Punto për Makineri bujqësore
2020
Rumani
Botuar: 4d
Ankandi
2020
Rumani
Kontakto shitësin
Stihl BT 130 - Punto për Makineri bujqësore: foto 1
Stihl BT 130 - Punto për Makineri bujqësore: foto 2
Stihl BT 130 - Punto për Makineri bujqësore: foto 3
Stihl BT 130 - Punto për Makineri bujqësore: foto 4
Stihl BT 130 - Punto për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Stihl BT 130

Punto për Makineri bujqësore
2016
Rumani
Botuar: 4d
Ankandi
2016
Rumani
Kontakto shitësin
Atlas Copco LPHB-M - Punto për Makineri bujqësore: foto 1
Atlas Copco LPHB-M - Punto për Makineri bujqësore: foto 2
Atlas Copco LPHB-M - Punto për Makineri bujqësore: foto 3
Atlas Copco LPHB-M - Punto për Makineri bujqësore: foto 4

Atlas Copco LPHB-M

Punto për Makineri bujqësore
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 4d

100EUR

Ankandi
 • ≈ 10 126 ALL
 • ≈ 106 USD
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 1
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 2
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 3
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 4
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Stihl BT 131

Punto për Makineri bujqësore
2020
Rumani
Botuar: 4d
Ankandi
2020
Rumani
Kontakto shitësin
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 1
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 2
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 3
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 4
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Stihl BT 131

Punto për Makineri bujqësore
2020
Rumani
Botuar: 4d
Ankandi
2020
Rumani
Kontakto shitësin
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 1
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 2
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 3
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 4
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Stihl BT 131

Punto për Makineri bujqësore
2020
Rumani
Botuar: 4d
Ankandi
2020
Rumani
Kontakto shitësin
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 1
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 2
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 3
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 4
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Stihl BT 131

Punto për Makineri bujqësore
2020
Rumani
Botuar: 4d
Ankandi
2020
Rumani
Kontakto shitësin
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 1
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 2
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 3
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 4
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Stihl BT 131

Punto për Makineri bujqësore
2020
Rumani
Botuar: 4d
Ankandi
2020
Rumani
Kontakto shitësin
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 1
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 2
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 3
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 4
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Stihl BT 131

Punto për Makineri bujqësore
2020
Rumani
Botuar: 4d
Ankandi
2020
Rumani
Kontakto shitësin
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 1
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 2
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 3
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 4
Stihl BT 131 - Punto për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Stihl BT 131

Punto për Makineri bujqësore
2022
Rumani
Botuar: 4d
Ankandi
2022
Rumani
Kontakto shitësin
ABC Jordbod - Punto për Makineri ndërtimi: foto 1
ABC Jordbod - Punto për Makineri ndërtimi: foto 2
ABC Jordbod - Punto për Makineri ndërtimi: foto 3
ABC Jordbod - Punto për Makineri ndërtimi: foto 4
ABC Jordbod - Punto për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

ABC Jordbod

Punto për Makineri ndërtimi
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Botuar: 4d

270EUR

Ankandi
 • ≈ 27 341 ALL
 • ≈ 287 USD
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Stahlworks 450/200 - Punto për Makineri bujqësore: foto 1
Stahlworks 450/200 - Punto për Makineri bujqësore: foto 2
Stahlworks 450/200 - Punto për Makineri bujqësore: foto 3
Stahlworks 450/200 - Punto për Makineri bujqësore: foto 4
Stahlworks 450/200 - Punto për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Stahlworks 450/200

Punto për Makineri bujqësore
2024
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 6d
Ankandi
2024
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 8
1 / 8
T1 new listing page - Punto
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.