Reja dhe përdorur Koka në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri | EUR
0
Kyçu / Regjistrimi
Katalogu
Shes
Vendosni një reklamë

Koka


14 914
Rezultate të gjetura
   Faqja 1 e 746 1/746   
Seleksiono sipas:
Rezultateve për faqe:
VTN Crusher Bucket VTN FB150 HD - Kovë: foto 1
VTN Crusher Bucket VTN FB150 HD - Kovë: foto 2

VTN Crusher Bucket VTN FB150 HD

2022 E re
Poloni, 32-095 Iwanowice
Botuar: 11m
Pyet për çmimin
star
2022 E re
Poloni, 32-095 Iwanowice
email Kontakto shitësin
Scania Atego 2 816 (01.04-) - Urë ngritëse: foto 1
Scania Atego 2 816 (01.04-) - Urë ngritëse: foto 2
Scania Atego 2 816 (01.04-) - Urë ngritëse: foto 3
Scania Atego 2 816 (01.04-) - Urë ngritëse: foto 4
Scania Atego 2 816 (01.04-) - Urë ngritëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Scania Atego 2 816 (01.04-)

Zëvendëson OEM: X1A-X1S-1000 X1A1000SL I pershtatshem per modele: 2675 Atego I, II (1996-2014) 2010 422 000 km Dizel 156 hp
Estoni, Tallinn
Botuar: 3m Numri i referencës 1843524

800 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Zëvendëson OEM: X1A-X1S-1000 X1A1000SL I pershtatshem per modele: 2675 Atego I, II (1996-2014) 2010 422 000 km Dizel 156 hp
Estoni, Tallinn
email Kontakto shitësin
palletbord bobcat schranklader  - Kokë: foto 1
palletbord bobcat schranklader  - Kokë: foto 2
palletbord bobcat schranklader  - Kokë: foto 3
palletbord bobcat schranklader  - Kokë: foto 4
palletbord bobcat schranklader  - Kokë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Palletbord bobcat schranklader

Holandë, Hapert
Botuar: 41min Numri i referencës 88232

100 EUR

Çmimi pa. TVSH

gavel Ankandi
star
Holandë, Hapert
email Kontakto shitësin
Onbekend  - Kovë: foto 1
Onbekend  - Kovë: foto 2
Onbekend  - Kovë: foto 3
Onbekend  - Kovë: foto 4
Onbekend  - Kovë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Onbekend

Holandë, Hapert
Botuar: 43min Numri i referencës 88246

250 EUR

Çmimi pa. TVSH

gavel Ankandi
star
Holandë, Hapert
email Kontakto shitësin
Mercedes-Benz Actros MP4 1845 (01.12-) - Vinç për kamion: foto 1
Mercedes-Benz Actros MP4 1845 (01.12-) - Vinç për kamion: foto 2
Mercedes-Benz Actros MP4 1845 (01.12-) - Vinç për kamion: foto 3
Mercedes-Benz Actros MP4 1845 (01.12-) - Vinç për kamion: foto 4

Mercedes-Benz Actros MP4 1845 (01.12-)

Zëvendëson OEM: A0013271325 0013271325 A00132710 I pershtatshem per modele: 2 675 2015 809 999 km Dizel 449 hp
Estoni, Tallinn
Botuar: 53min Numri i referencës 1705003

146 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Zëvendëson OEM: A0013271325 0013271325 A00132710 I pershtatshem per modele: 2 675 2015 809 999 km Dizel 449 hp
Estoni, Tallinn
email Kontakto shitësin
HMF 823K2 - Vinç për kamion: foto 1
HMF 823K2 - Vinç për kamion: foto 2
HMF 823K2 - Vinç për kamion: foto 3
HMF 823K2 - Vinç për kamion: foto 4

HMF 823K2

Holandë, Alkmaar
Botuar: 1orë 19min Numri i referencës 858948
Pyet për çmimin
star
Holandë, Alkmaar
email Kontakto shitësin
HMF 823K2 - Vinç për kamion: foto 1
HMF 823K2 - Vinç për kamion: foto 2
HMF 823K2 - Vinç për kamion: foto 3
HMF 823K2 - Vinç për kamion: foto 4

HMF 823K2

Holandë, Alkmaar
Botuar: 1orë 45min Numri i referencës 858947
Pyet për çmimin
star
Holandë, Alkmaar
email Kontakto shitësin
HMF 1110K1 - Vinç për kamion: foto 1
HMF 1110K1 - Vinç për kamion: foto 2
HMF 1110K1 - Vinç për kamion: foto 3

HMF 1110K1

Holandë, Alkmaar
Botuar: 1orë 45min Numri i referencës 858946
Pyet për çmimin
star
Holandë, Alkmaar
email Kontakto shitësin
HMF 823K2 - Vinç për kamion: foto 1
HMF 823K2 - Vinç për kamion: foto 2
HMF 823K2 - Vinç për kamion: foto 3

HMF 823K2

Holandë, Alkmaar
Botuar: 1orë 49min Numri i referencës 858945
Pyet për çmimin
star
Holandë, Alkmaar
email Kontakto shitësin
HMF 1110K1 - Vinç për kamion: foto 1
HMF 1110K1 - Vinç për kamion: foto 2
HMF 1110K1 - Vinç për kamion: foto 3
HMF 1110K1 - Vinç për kamion: foto 4

HMF 1110K1

Holandë, Alkmaar
Botuar: 1orë 51min Numri i referencës 858944
Pyet për çmimin
star
Holandë, Alkmaar
email Kontakto shitësin
Flötzinger FSM-R 118 25 305 - Kovë fadrome: foto 1
Flötzinger FSM-R 118 25 305 - Kovë fadrome: foto 2
Flötzinger FSM-R 118 25 305 - Kovë fadrome: foto 3

Flötzinger FSM-R 118 25 305

2016 Pesha neto: 565 kg
Austri, Deutsch Goritz
Botuar: 2orë 15min Numri i referencës 0036
Pyet për çmimin
star
2016 Pesha neto: 565 kg
Austri, Deutsch Goritz
email Kontakto shitësin
Durwen PBK40 - Fashetë: foto 1
Durwen PBK40 - Fashetë: foto 2
Durwen PBK40 - Fashetë: foto 3
Durwen PBK40 - Fashetë: foto 4
Durwen PBK40 - Fashetë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Durwen PBK40

2015 Pesha neto: 1 300 kg Ngarkesa e dobishme: 3 200 kg Qiraja
Sllovakia, Zvolenská cesta 37
Botuar: 5orë 14min

1 750 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
2015 Pesha neto: 1 300 kg Ngarkesa e dobishme: 3 200 kg Qiraja
Sllovakia, Zvolenská cesta 37
email Kontakto shitësin
GP Equipment MCW10-S45-GEBR-1 - Bashkues i shpejtë: foto 1
GP Equipment MCW10-S45-GEBR-1 - Bashkues i shpejtë: foto 2
GP Equipment MCW10-S45-GEBR-1 - Bashkues i shpejtë: foto 3

GP Equipment MCW10-S45-GEBR-1

2022
Holandë, Nederweert
Botuar: 8orë 43min

1 000 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
2022
Holandë, Nederweert
email Kontakto shitësin
KNORR-BREMSE FE (01.13-) - Vinç për kamion: foto 1
KNORR-BREMSE FE (01.13-) - Vinç për kamion: foto 2
KNORR-BREMSE FE (01.13-) - Vinç për kamion: foto 3
KNORR-BREMSE FE (01.13-) - Vinç për kamion: foto 4
KNORR-BREMSE FE (01.13-) - Vinç për kamion: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

KNORR-BREMSE FE (01.13-)

Zëvendëson OEM: 20850557 8144352 20514066 951767 I pershtatshem per modele: 2819 FL, FE (2013-) 2020 191 915 km Dizel 280 hp
Estoni, Tallinn
Botuar: 9orë 17min Numri i referencës 1883269

63 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Zëvendëson OEM: 20850557 8144352 20514066 951767 I pershtatshem per modele: 2819 FL, FE (2013-) 2020 191 915 km Dizel 280 hp
Estoni, Tallinn
email Kontakto shitësin
Rammer Chisel S54 - Çekiç hidraulik: foto 1
Rammer Chisel S54 - Çekiç hidraulik: foto 2
Rammer Chisel S54 - Çekiç hidraulik: foto 3
Rammer Chisel S54 - Çekiç hidraulik: foto 4
Rammer Chisel S54 - Çekiç hidraulik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Rammer Chisel S54

E re Pesha neto: 78 kg
Holandë, DEURNE
Botuar: 9orë 31min Numri i referencës K03935

695 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
E re Pesha neto: 78 kg
Holandë, DEURNE
email Kontakto shitësin
NPK H30X - Çekiç hidraulik: foto 1
NPK H30X - Çekiç hidraulik: foto 2
NPK H30X - Çekiç hidraulik: foto 3
NPK H30X - Çekiç hidraulik: foto 4
NPK H30X - Çekiç hidraulik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

NPK H30X

Pesha neto: 4 808 kg
Holandë, DEURNE
Botuar: 9orë 33min Numri i referencës K03134

24 500 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Pesha neto: 4 808 kg
Holandë, DEURNE
email Kontakto shitësin
Onbekend Adapter plate - Çekiç hidraulik: foto 1
Onbekend Adapter plate - Çekiç hidraulik: foto 2
Onbekend Adapter plate - Çekiç hidraulik: foto 3
Onbekend Adapter plate - Çekiç hidraulik: foto 4
Onbekend Adapter plate - Çekiç hidraulik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Onbekend Adapter plate

Holandë, DEURNE
Botuar: 9orë 33min Numri i referencës K01483

400 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Holandë, DEURNE
email Kontakto shitësin
Volvo Schnellwechsler / quick coupler (99002529) - Bashkues i shpejtë: foto 1
Volvo Schnellwechsler / quick coupler (99002529) - Bashkues i shpejtë: foto 2
Volvo Schnellwechsler / quick coupler (99002529) - Bashkues i shpejtë: foto 3
Volvo Schnellwechsler / quick coupler (99002529) - Bashkues i shpejtë: foto 4
Volvo Schnellwechsler / quick coupler (99002529) - Bashkues i shpejtë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Volvo Schnellwechsler / quick coupler (99002529)

Pesha neto: 550 kg
Gjermani, Grossenaspe, Schleswig-Holstein
Botuar: 10orë 19min Numri i referencës 99002529

2 500 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Pesha neto: 550 kg
Gjermani, Grossenaspe, Schleswig-Holstein
email Kontakto shitësin
STEELWRIST S60 Schnellwechsler / quick coupler (99002541) - Bashkues i shpejtë: foto 1
STEELWRIST S60 Schnellwechsler / quick coupler (99002541) - Bashkues i shpejtë: foto 2
STEELWRIST S60 Schnellwechsler / quick coupler (99002541) - Bashkues i shpejtë: foto 3
STEELWRIST S60 Schnellwechsler / quick coupler (99002541) - Bashkues i shpejtë: foto 4
STEELWRIST S60 Schnellwechsler / quick coupler (99002541) - Bashkues i shpejtë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

STEELWRIST S60 Schnellwechsler / quick coupler (99002541)

Pesha neto: 150 kg
Gjermani, Grossenaspe, Schleswig-Holstein
Botuar: 10orë 19min Numri i referencës 99002541

2 500 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Pesha neto: 150 kg
Gjermani, Grossenaspe, Schleswig-Holstein
email Kontakto shitësin
STEELWRIST S60 Schnellwechsler / quick coupler (99002537) - Bashkues i shpejtë: foto 1
STEELWRIST S60 Schnellwechsler / quick coupler (99002537) - Bashkues i shpejtë: foto 2
STEELWRIST S60 Schnellwechsler / quick coupler (99002537) - Bashkues i shpejtë: foto 3
STEELWRIST S60 Schnellwechsler / quick coupler (99002537) - Bashkues i shpejtë: foto 4
STEELWRIST S60 Schnellwechsler / quick coupler (99002537) - Bashkues i shpejtë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

STEELWRIST S60 Schnellwechsler / quick coupler (99002537)

Pesha neto: 125 kg
Gjermani, Grossenaspe, Schleswig-Holstein
Botuar: 10orë 19min Numri i referencës 99002537

2 500 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Pesha neto: 125 kg
Gjermani, Grossenaspe, Schleswig-Holstein
email Kontakto shitësin
OilQuick Tiltrotator OQ TR 60 (99002525) OQ 65 - Bashkues i shpejtë: foto 1
OilQuick Tiltrotator OQ TR 60 (99002525) OQ 65 - Bashkues i shpejtë: foto 2
OilQuick Tiltrotator OQ TR 60 (99002525) OQ 65 - Bashkues i shpejtë: foto 3
OilQuick Tiltrotator OQ TR 60 (99002525) OQ 65 - Bashkues i shpejtë: foto 4
OilQuick Tiltrotator OQ TR 60 (99002525) OQ 65 - Bashkues i shpejtë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

OilQuick Tiltrotator OQ TR 60 (99002525) OQ 65

Pesha neto: 620 kg Qiraja
Gjermani, Grossenaspe, Schleswig-Holstein
Botuar: 10orë 19min Numri i referencës 99002525

12 500 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Pesha neto: 620 kg Qiraja
Gjermani, Grossenaspe, Schleswig-Holstein
email Kontakto shitësin
Caterpillar MP 318 CC MIETE / RENTAL - Tranxha demolimi: foto 1
Caterpillar MP 318 CC MIETE / RENTAL - Tranxha demolimi: foto 2
Caterpillar MP 318 CC MIETE / RENTAL - Tranxha demolimi: foto 3
Caterpillar MP 318 CC MIETE / RENTAL - Tranxha demolimi: foto 4
Caterpillar MP 318 CC MIETE / RENTAL - Tranxha demolimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Caterpillar MP 318 CC MIETE / RENTAL

Pesha neto: 2 250 kg Qiraja
Gjermani, Grossenaspe, Schleswig-Holstein
Botuar: 10orë 19min

22 000 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Pesha neto: 2 250 kg Qiraja
Gjermani, Grossenaspe, Schleswig-Holstein
email Kontakto shitësin
1 2 3 746   
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.
t1 test Attachments
t1 old