Reja dhe përdorur Thika në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 26
Cat D8R NEW SU BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat D8R NEW SU BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat D8R NEW SU BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat D8R NEW SU BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat D8R NEW SU BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Thikë për Makineri ndërtimi Cat D8R NEW SU BLADE

E re2023
Holandë
Botuar: 17min Numri i referencës 904486

28 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 907 212 ALL
 • ≈ 30 387 USD
E re2023
Holandë
Kontakto shitësin
Cat D8N NEW SU BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat D8N NEW SU BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat D8N NEW SU BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat D8N NEW SU BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat D8N NEW SU BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Thikë për Makineri ndërtimi Cat D8N NEW SU BLADE

E re2023
Holandë
Botuar: 17min Numri i referencës 905245

28 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 907 212 ALL
 • ≈ 30 387 USD
E re2023
Holandë
Kontakto shitësin
Volvo QR NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 1
Volvo QR NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 2
Volvo QR NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 3
Volvo QR NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 4
Volvo QR NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Thikë për Makineri ndërtimi Volvo QR NEW FRONT BLADE

E re2023
Holandë
Botuar: 17min Numri i referencës 904488

2 975EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 308 891 ALL
 • ≈ 3 228 USD
E re2023
Holandë
Kontakto shitësin
Cat FRONT BLADE + LIFT 12H / 120M / 120H / 140G / 140H - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat FRONT BLADE + LIFT 12H / 120M / 120H / 140G / 140H - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat FRONT BLADE + LIFT 12H / 120M / 120H / 140G / 140H - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 3

Thikë për Makineri ndërtimi Cat FRONT BLADE + LIFT 12H / 120M / 120H / 140G / 140H

E re2024
Holandë
Botuar: 17min Numri i referencës 902719

3 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 410 124 ALL
 • ≈ 4 286 USD
E re2024
Holandë
Kontakto shitësin
Cat D8T NEW SU BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat D8T NEW SU BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat D8T NEW SU BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat D8T NEW SU BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat D8T NEW SU BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Thikë për Makineri ndërtimi Cat D8T NEW SU BLADE

E re2023
Holandë
Botuar: 19min Numri i referencës 904487

28 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 907 212 ALL
 • ≈ 30 387 USD
E re2023
Holandë
Kontakto shitësin
Cat BLADE EXTENSION 12H / 140H / 12K / 140K - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat BLADE EXTENSION 12H / 140H / 12K / 140K - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat BLADE EXTENSION 12H / 140H / 12K / 140K - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat BLADE EXTENSION 12H / 140H / 12K / 140K - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 4

Thikë për Makineri ndërtimi Cat BLADE EXTENSION 12H / 140H / 12K / 140K

2021
Holandë
Botuar: 19min Numri i referencës 904223

750EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 77 871 ALL
 • ≈ 813 USD
2021
Holandë
Kontakto shitësin
Cat 160M NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat 160M NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat 160M NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat 160M NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat 160M NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Thikë për Makineri ndërtimi Cat 160M NEW FRONT BLADE

E re2024
Holandë
Botuar: 19min Numri i referencës 903775

6 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 674 888 ALL
 • ≈ 7 054 USD
E re2024
Holandë
Kontakto shitësin
Cat 160 NG NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat 160 NG NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat 160 NG NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat 160 NG NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat 160 NG NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Thikë për Makineri ndërtimi Cat 160 NG NEW FRONT BLADE

E re2024
Holandë
Botuar: 19min Numri i referencës 904164

6 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 674 888 ALL
 • ≈ 7 054 USD
E re2024
Holandë
Kontakto shitësin
Cat 160K NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat 160K NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat 160K NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat 160K NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat 160K NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Thikë për Makineri ndërtimi Cat 160K NEW FRONT BLADE

E re2024
Holandë
Botuar: 19min Numri i referencës 903774

6 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 674 888 ALL
 • ≈ 7 054 USD
E re2024
Holandë
Kontakto shitësin
Cat 140K NEW MOLDBOARD - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat 140K NEW MOLDBOARD - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat 140K NEW MOLDBOARD - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat 140K NEW MOLDBOARD - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat 140K NEW MOLDBOARD - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Thikë për Makineri ndërtimi Cat 140K NEW MOLDBOARD

E re2023
Holandë
Botuar: 19min Numri i referencës 904704

4 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 513 953 ALL
 • ≈ 5 371 USD
E re2023
Holandë
Kontakto shitësin
Cat 140M2 NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat 140M2 NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat 140M2 NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat 140M2 NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat 140M2 NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Thikë për Makineri ndërtimi Cat 140M2 NEW FRONT BLADE

E re2024
Holandë
Botuar: 19min Numri i referencës 903778

6 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 674 888 ALL
 • ≈ 7 054 USD
E re2024
Holandë
Kontakto shitësin
Cat 150 NG NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat 150 NG NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat 150 NG NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat 150 NG NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat 150 NG NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Thikë për Makineri ndërtimi Cat 150 NG NEW FRONT BLADE

E re2024
Holandë
Botuar: 19min Numri i referencës 904163

6 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 674 888 ALL
 • ≈ 7 054 USD
E re2024
Holandë
Kontakto shitësin
Cat 140GC NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat 140GC NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat 140GC NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat 140GC NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat 140GC NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Thikë për Makineri ndërtimi Cat 140GC NEW FRONT BLADE

E re2024
Holandë
Botuar: 19min Numri i referencës 904161

6 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 674 888 ALL
 • ≈ 7 054 USD
E re2024
Holandë
Kontakto shitësin
Cat 140G NEW MOLDBOARD - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat 140G NEW MOLDBOARD - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat 140G NEW MOLDBOARD - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat 140G NEW MOLDBOARD - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat 140G NEW MOLDBOARD - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Thikë për Makineri ndërtimi Cat 140G NEW MOLDBOARD

E re2023
Holandë
Botuar: 19min Numri i referencës 904702

4 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 513 953 ALL
 • ≈ 5 371 USD
E re2023
Holandë
Kontakto shitësin
Cat 140H NEW MOLDBOARD - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat 140H NEW MOLDBOARD - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat 140H NEW MOLDBOARD - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat 140H NEW MOLDBOARD - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat 140H NEW MOLDBOARD - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Thikë për Makineri ndërtimi Cat 140H NEW MOLDBOARD

E re2023
Holandë
Botuar: 21min Numri i referencës 904703

4 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 513 953 ALL
 • ≈ 5 371 USD
E re2023
Holandë
Kontakto shitësin
Cat 140G NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat 140G NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat 140G NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat 140G NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat 140G NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Thikë për Makineri ndërtimi Cat 140G NEW FRONT BLADE

E re2024
Holandë
Botuar: 21min Numri i referencës 903768

6 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 674 888 ALL
 • ≈ 7 054 USD
E re2024
Holandë
Kontakto shitësin
Cat 140H NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat 140H NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat 140H NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat 140H NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat 140H NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Thikë për Makineri ndërtimi Cat 140H NEW FRONT BLADE

E re2024
Holandë
Botuar: 21min Numri i referencës 903769

6 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 674 888 ALL
 • ≈ 7 054 USD
E re2024
Holandë
Kontakto shitësin
Cat 12M NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat 12M NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat 12M NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat 12M NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat 12M NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Thikë për Makineri ndërtimi Cat 12M NEW FRONT BLADE

E re2024
Holandë
Botuar: 21min Numri i referencës 904159

6 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 674 888 ALL
 • ≈ 7 054 USD
E re2024
Holandë
Kontakto shitësin
Cat 140 NG NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat 140 NG NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat 140 NG NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat 140 NG NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat 140 NG NEW FRONT BLADE - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Thikë për Makineri ndërtimi Cat 140 NG NEW FRONT BLADE

E re2024
Holandë
Botuar: 21min Numri i referencës 904162

6 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 674 888 ALL
 • ≈ 7 054 USD
E re2024
Holandë
Kontakto shitësin
Cat 12K NEW MOLDBOARD - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat 12K NEW MOLDBOARD - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat 12K NEW MOLDBOARD - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat 12K NEW MOLDBOARD - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat 12K NEW MOLDBOARD - Thikë për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Thikë për Makineri ndërtimi Cat 12K NEW MOLDBOARD

E re2023
Holandë
Botuar: 21min Numri i referencës 904701

4 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 513 953 ALL
 • ≈ 5 371 USD
E re2023
Holandë
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 26
1 / 26
T1 new listing page - Thika
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.