Reja dhe përdorur Ura ngritëse në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 6
Volvo A40F - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 1
Volvo A40F - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 2
Volvo A40F - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 3
Volvo A40F - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 4
Volvo A40F - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Volvo A40F

Urë ngritëse për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 903509

5 250EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 531 636 ALL
 • ≈ 5 598 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Volvo A40E - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 1
Volvo A40E - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 2
Volvo A40E - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 3
Volvo A40E - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 4
Volvo A40E - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Volvo A40E

Urë ngritëse për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 903508

5 250EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 531 636 ALL
 • ≈ 5 598 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Volvo A40D - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 1
Volvo A40D - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 2
Volvo A40D - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 3
Volvo A40D - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 4
Volvo A40D - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Volvo A40D

Urë ngritëse për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 903507

5 250EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 531 636 ALL
 • ≈ 5 598 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Volvo A35F - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 1
Volvo A35F - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 2
Volvo A35F - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 3
Volvo A35F - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 4
Volvo A35F - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Volvo A35F

Urë ngritëse për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 903506

5 250EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 531 636 ALL
 • ≈ 5 598 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Volvo A35D - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 1
Volvo A35D - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 2
Volvo A35D - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 3
Volvo A35D - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 4
Volvo A35D - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Volvo A35D

Urë ngritëse për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 903504

5 250EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 531 636 ALL
 • ≈ 5 598 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Volvo A35E - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 1
Volvo A35E - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 2
Volvo A35E - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 3
Volvo A35E - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 4
Volvo A35E - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Volvo A35E

Urë ngritëse për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 903505

5 250EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 531 636 ALL
 • ≈ 5 598 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Volvo A30G - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 1
Volvo A30G - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 2
Volvo A30G - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 3
Volvo A30G - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 4
Volvo A30G - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Volvo A30G

Urë ngritëse për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 903782

5 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 506 320 ALL
 • ≈ 5 331 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Volvo A30F - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 1
Volvo A30F - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 2
Volvo A30F - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 3
Volvo A30F - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 4
Volvo A30F - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Volvo A30F

Urë ngritëse për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 903503

5 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 506 320 ALL
 • ≈ 5 331 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Volvo A30E - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 1
Volvo A30E - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 2
Volvo A30E - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 3
Volvo A30E - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 4
Volvo A30E - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Volvo A30E

Urë ngritëse për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 903502

5 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 506 320 ALL
 • ≈ 5 331 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Volvo A30D - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 1
Volvo A30D - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 2
Volvo A30D - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 3
Volvo A30D - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 4
Volvo A30D - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Volvo A30D

Urë ngritëse për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 903501

5 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 506 320 ALL
 • ≈ 5 331 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Volvo A25F - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 1
Volvo A25F - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 2
Volvo A25F - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 3
Volvo A25F - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 4
Volvo A25F - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Volvo A25F

Urë ngritëse për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 903500

4 750EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 481 004 ALL
 • ≈ 5 065 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Volvo A25E - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 1
Volvo A25E - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 2
Volvo A25E - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 3
Volvo A25E - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 4
Volvo A25E - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Volvo A25E

Urë ngritëse për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 903499

4 750EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 481 004 ALL
 • ≈ 5 065 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Volvo A25D - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 1
Volvo A25D - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 2
Volvo A25D - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 3
Volvo A25D - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 4
Volvo A25D - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Volvo A25D

Urë ngritëse për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 903498

4 750EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 481 004 ALL
 • ≈ 5 065 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Cat 745C - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat 745C - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat 745C - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat 745C - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat 745C - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Cat 745C

Urë ngritëse për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 903497

5 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 556 952 ALL
 • ≈ 5 865 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Cat 745 - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat 745 - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat 745 - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat 745 - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat 745 - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Cat 745

Urë ngritëse për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 903787

5 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 556 952 ALL
 • ≈ 5 865 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Cat 740B - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat 740B - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat 740B - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat 740B - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat 740B - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Cat 740B

Urë ngritëse për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 903496

5 250EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 531 636 ALL
 • ≈ 5 598 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Cat 740 - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat 740 - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat 740 - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat 740 - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat 740 - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Cat 740

Urë ngritëse për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 903495

5 250EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 531 636 ALL
 • ≈ 5 598 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Cat 735C - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat 735C - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat 735C - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat 735C - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat 735C - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Cat 735C

Urë ngritëse për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 903494

5 250EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 531 636 ALL
 • ≈ 5 598 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Cat 735B - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat 735B - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat 735B - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat 735B - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat 735B - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Cat 735B

Urë ngritëse për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 904210

5 250EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 531 636 ALL
 • ≈ 5 598 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Cat 735 - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 1
Cat 735 - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 2
Cat 735 - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 3
Cat 735 - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 4
Cat 735 - Urë ngritëse për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Cat 735

Urë ngritëse për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 903493

5 250EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 531 636 ALL
 • ≈ 5 598 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 6
1 / 6
T1 new listing page - Ura ngritëse
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.