Reja dhe përdorur Koka të makinës korrëse në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Koka të makinës korrëse

398
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 20
CLAAS Maxflo 1200 - Kokë e makinës korrëse: foto 1
CLAAS Maxflo 1200 - Kokë e makinës korrëse: foto 2
CLAAS Maxflo 1200 - Kokë e makinës korrëse: foto 3
CLAAS Maxflo 1200 - Kokë e makinës korrëse: foto 4
CLAAS Maxflo 1200 - Kokë e makinës korrëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

CLAAS Maxflo 1200

Kokë e makinës korrëse
2012
Letoni, Jelgava, Jelgava, Lettland
Botuar: 15orë 11min

20 000EUR

 • ≈ 2 025 280 ALL
 • ≈ 21 327 USD
2012
Letoni, Jelgava, Jelgava, Lettland
Kontakto shitësin
Case IH 3050 - Kokë e makinës korrëse: foto 1
Case IH 3050 - Kokë e makinës korrëse: foto 2
Case IH 3050 - Kokë e makinës korrëse: foto 3
Case IH 3050 - Kokë e makinës korrëse: foto 4
Case IH 3050 - Kokë e makinës korrëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Case IH 3050

Kokë e makinës korrëse
2018
Letoni, Jelgava, Jelgava, Lettland
Botuar: 15orë 12min

33 750EUR

 • ≈ 3 417 660 ALL
 • ≈ 35 990 USD
2018
Letoni, Jelgava, Jelgava, Lettland
Kontakto shitësin
New Holland Varifeed 41V - Kokë e makinës korrëse: foto 1
New Holland Varifeed 41V - Kokë e makinës korrëse: foto 2
New Holland Varifeed 41V - Kokë e makinës korrëse: foto 3
New Holland Varifeed 41V - Kokë e makinës korrëse: foto 4
New Holland Varifeed 41V - Kokë e makinës korrëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

New Holland Varifeed 41V

Kokë e makinës korrëse
2018
Letoni, Jelgava, Jelgava, Lettland
Botuar: 15orë 13min

35 650EUR

 • ≈ 3 610 061 ALL
 • ≈ 38 016 USD
2018
Letoni, Jelgava, Jelgava, Lettland
Kontakto shitësin
CLAAS V 750 - Kokë e makinës korrëse: foto 1
CLAAS V 750 - Kokë e makinës korrëse: foto 2
CLAAS V 750 - Kokë e makinës korrëse: foto 3
CLAAS V 750 - Kokë e makinës korrëse: foto 4
CLAAS V 750 - Kokë e makinës korrëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

CLAAS V 750

Kokë e makinës korrëse
Letoni, Lettland, Jelgava, Jelgava
Botuar: 15orë 13min

14 000EUR

 • ≈ 1 417 696 ALL
 • ≈ 14 929 USD
Letoni, Lettland, Jelgava, Jelgava
Kontakto shitësin
Zworld ACCES - Koka e korrëses foragjere: foto 1
Zworld ACCES - Koka e korrëses foragjere: foto 2

Zworld ACCES

Koka e korrëses foragjere
E re
Francë, Z A LAPUZOQUE 47170 SOS FRANCE
Botuar: 3d

11 999EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 215 066 ALL
 • ≈ 12 795 USD
E re
Francë, Z A LAPUZOQUE 47170 SOS FRANCE
Kontakto shitësin
Inny Optigep Optisun CS 876 - Korrëse luledielli: foto 1
Inny Optigep Optisun CS 876 - Korrëse luledielli: foto 2
Inny Optigep Optisun CS 876 - Korrëse luledielli: foto 3
Inny Optigep Optisun CS 876 - Korrëse luledielli: foto 4
Inny Optigep Optisun CS 876 - Korrëse luledielli: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Inny Optigep Optisun CS 876

Korrëse luledielli
2023
Poloni, Piechocice 1048-317 Korfantów Poland
Botuar: 3d
Pyet për çmimin
2023
Poloni, Piechocice 1048-317 Korfantów Poland
Kontakto shitësin
Inny Optisun 876 Optigep - Korrëse luledielli: foto 1
Inny Optisun 876 Optigep - Korrëse luledielli: foto 2

Inny Optisun 876 Optigep

Korrëse luledielli
2023
Poloni, Piechocice 1048-317 Korfantów Poland
Botuar: 3d
Pyet për çmimin
2023
Poloni, Piechocice 1048-317 Korfantów Poland
Kontakto shitësin
Geringhoff Rota Disc 875 FB - Korrëse misri: foto 1
Geringhoff Rota Disc 875 FB - Korrëse misri: foto 2
Geringhoff Rota Disc 875 FB - Korrëse misri: foto 3
Geringhoff Rota Disc 875 FB - Korrëse misri: foto 4

Geringhoff Rota Disc 875 FB

Korrëse misri
1997
Poloni, Piechocice 1048-317 Korfantów Poland
Botuar: 3d
Pyet për çmimin
1997
Poloni, Piechocice 1048-317 Korfantów Poland
Kontakto shitësin
Claas C 540 - Korrëse rrepe: foto 1
Claas C 540 - Korrëse rrepe: foto 2
Claas C 540 - Korrëse rrepe: foto 3
Claas C 540 - Korrëse rrepe: foto 4
Claas C 540 - Korrëse rrepe: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Claas C 540

Korrëse rrepe
2010
Poloni, Piechocice 1048-317 Korfantów Poland
Botuar: 3d
Pyet për çmimin
2010
Poloni, Piechocice 1048-317 Korfantów Poland
Kontakto shitësin
Inny Optigep OptiSun 676 Nas - Korrëse luledielli: foto 1
Inny Optigep OptiSun 676 Nas - Korrëse luledielli: foto 2
Inny Optigep OptiSun 676 Nas - Korrëse luledielli: foto 3
Inny Optigep OptiSun 676 Nas - Korrëse luledielli: foto 4

Inny Optigep OptiSun 676 Nas

Korrëse luledielli
E re2022
Poloni, Piechocice 1048-317 Korfantów Poland
Botuar: 3d
Pyet për çmimin
E re2022
Poloni, Piechocice 1048-317 Korfantów Poland
Kontakto shitësin
Claas ORBIS 600 - Korrëse misri: foto 1
Claas ORBIS 600 - Korrëse misri: foto 2
Claas ORBIS 600 - Korrëse misri: foto 3
Claas ORBIS 600 - Korrëse misri: foto 4
Claas ORBIS 600 - Korrëse misri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Claas ORBIS 600

Korrëse misri
2011
Holandë, Industriestraat 23, 5961 PH, Horst, The Netherlands
Botuar: 4dNumri i referencës 24032
Pyet për çmimin
2011
Holandë, Industriestraat 23, 5961 PH, Horst, The Netherlands
Kontakto shitësin
Kemper 460 PLUS - Korrëse misri: foto 1
Kemper 460 PLUS - Korrëse misri: foto 2
Kemper 460 PLUS - Korrëse misri: foto 3
Kemper 460 PLUS - Korrëse misri: foto 4
Kemper 460 PLUS - Korrëse misri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Kemper 460 PLUS

Korrëse misri
2022
Gjermani, Am Bahnhof 32
Botuar: 4dNumri i referencës 26369

75 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 7 594 800 ALL
 • ≈ 79 978 USD
2022
Gjermani, Am Bahnhof 32
Kontakto shitësin
Kërko fotografi të disponueshme

CLAAS Vario 1230 *Schneidwerk*

Koka e autokombajnës
2015
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 16 in 28876 Oyten
Botuar: 4dNumri i referencës 75808-386661110348

19 800EUR

 • ≈ 2 005 027 ALL
 • ≈ 21 114 USD
2015
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 16 in 28876 Oyten
Kontakto shitësin
New Holland 836 New Holland 980CF 6R80cm Corn header. NEW and - Kokë e makinës korrëse: foto 1
New Holland 836 New Holland 980CF 6R80cm Corn header. NEW and - Kokë e makinës korrëse: foto 2
New Holland 836 New Holland 980CF 6R80cm Corn header. NEW and - Kokë e makinës korrëse: foto 3
New Holland 836 New Holland 980CF 6R80cm Corn header. NEW and - Kokë e makinës korrëse: foto 4
New Holland 836 New Holland 980CF 6R80cm Corn header. NEW and - Kokë e makinës korrëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)

New Holland 836 New Holland 980CF 6R80cm Corn header. NEW and

Kokë e makinës korrëse
Danimarkë, Dänemark, Lintrup
Botuar: 5dNumri i referencës 8861933A

32 110EUR

 • ≈ 3 251 587 ALL
 • ≈ 34 241 USD
Danimarkë, Dänemark, Lintrup
Kontakto shitësin
Kemper 460 PRO - Korrëse misri: foto 1
Kemper 460 PRO - Korrëse misri: foto 2
Kemper 460 PRO - Korrëse misri: foto 3
Kemper 460 PRO - Korrëse misri: foto 4
Kemper 460 PRO - Korrëse misri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

Kemper 460 PRO

Korrëse misri
2024
Holandë, Industriestraat 23, 5961 PH, Horst, The Netherlands
Botuar: 6dNumri i referencës 23157
Pyet për çmimin
2024
Holandë, Industriestraat 23, 5961 PH, Horst, The Netherlands
Kontakto shitësin
Kemper 490 PRO - Korrëse misri: foto 1
Kemper 490 PRO - Korrëse misri: foto 2
Kemper 490 PRO - Korrëse misri: foto 3
Kemper 490 PRO - Korrëse misri: foto 4
Kemper 490 PRO - Korrëse misri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Kemper 490 PRO

Korrëse misri
2024
Holandë, Industriestraat 23, 5961 PH, Horst, The Netherlands
Botuar: 6dNumri i referencës 23160
Pyet për çmimin
2024
Holandë, Industriestraat 23, 5961 PH, Horst, The Netherlands
Kontakto shitësin
- Kokë e makinës korrëse: foto 1
- Kokë e makinës korrëse: foto 2

Kokë e makinës korrëse

Itali, CAORSO, ITA
Botuar: 6d
Ankandi
Itali, CAORSO, ITA
Kontakto shitësin
- Kokë e makinës korrëse: foto 1
- Kokë e makinës korrëse: foto 2

Kokë e makinës korrëse

Itali, CAORSO, ITA
Botuar: 6d
Ankandi
Itali, CAORSO, ITA
Kontakto shitësin
- Kokë e makinës korrëse: foto 1
- Kokë e makinës korrëse: foto 2

Kokë e makinës korrëse

Itali, CAORSO, ITA
Botuar: 6d
Ankandi
Itali, CAORSO, ITA
Kontakto shitësin
Kërko fotografi të disponueshme

Kemper Champion 375

Korrëse misri
2011
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 16 in 28876 Oyten
Botuar: 7dNumri i referencës 75808-386400210348

24 900EUR

 • ≈ 2 521 473 ALL
 • ≈ 26 552 USD
2011
Gjermani, Rudolf-Diesel-Str. 16 in 28876 Oyten
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 20
1 / 20
T1 new listing page - Koka të makinës korrëse
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.