Reja dhe përdorur Makina korrëse në shitje - Truck1 Shqipëri
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 38
Massey Ferguson Ideal 9T - Autokombajnë: foto 1
Massey Ferguson Ideal 9T - Autokombajnë: foto 2
Massey Ferguson Ideal 9T - Autokombajnë: foto 3
Massey Ferguson Ideal 9T - Autokombajnë: foto 4
Massey Ferguson Ideal 9T - Autokombajnë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)
TOP

Massey Ferguson Ideal 9T

Autokombajnë
2019
Mbretëria e Bashkuar, 22 Common Road Walton Highway Wisbech PE14 7DG, United Kingdom
Botuar: 12orë 41min

177 183EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 17 762 064 ALL
 • ≈ 192 900 USD
2019
Mbretëria e Bashkuar, 22 Common Road Walton Highway Wisbech PE14 7DG, United Kingdom
Kontakto shitësin
New Holland CX8.70 - Autokombajnë: foto 1
New Holland CX8.70 - Autokombajnë: foto 2
New Holland CX8.70 - Autokombajnë: foto 3
New Holland CX8.70 - Autokombajnë: foto 4
New Holland CX8.70 - Autokombajnë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)
TOP

New Holland CX8.70

Autokombajnë
2018
Mbretëria e Bashkuar, 22 Common Road Walton Highway Wisbech PE14 7DG, United Kingdom
Botuar: 12orë 41min
Pyet për çmimin
2018
Mbretëria e Bashkuar, 22 Common Road Walton Highway Wisbech PE14 7DG, United Kingdom
Kontakto shitësin
Grimme SV 260 MS TAT - Makinë korrëse: foto 1
Grimme SV 260 MS TAT - Makinë korrëse: foto 2
Grimme SV 260 MS TAT - Makinë korrëse: foto 3
Grimme SV 260 MS TAT - Makinë korrëse: foto 4
Grimme SV 260 MS TAT - Makinë korrëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

Grimme SV 260 MS TAT

Makinë korrëse
2014
Belgjikë, Ovenhoek 4
Botuar: 11orë 7minNumri i referencës 13741

79 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 7 919 513 ALL
 • ≈ 86 008 USD
2014
Belgjikë, Ovenhoek 4
Kontakto shitësin
CLAAS Lexion 480 - Autokombajnë: foto 1
CLAAS Lexion 480 - Autokombajnë: foto 2
CLAAS Lexion 480 - Autokombajnë: foto 3
CLAAS Lexion 480 - Autokombajnë: foto 4
CLAAS Lexion 480 - Autokombajnë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

CLAAS Lexion 480

Autokombajnë
20031915 orët303 hp
Gjermani, Oberer Westring 26 - 33142 Büren, Germany
Botuar: 11orë 21minNumri i referencës 12568-2274
Pyet për çmimin
20031915 orët303 hp
Gjermani, Oberer Westring 26 - 33142 Büren, Germany
Kontakto shitësin
GRIMME FA-200 - Makinë korrëse: foto 1
GRIMME FA-200 - Makinë korrëse: foto 2
GRIMME FA-200 - Makinë korrëse: foto 3
GRIMME FA-200 - Makinë korrëse: foto 4
GRIMME FA-200 - Makinë korrëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

GRIMME FA-200

Makinë korrëse
Danimarkë, -
Botuar: 11orë 45minNumri i referencës 60107

2 700EUR

 • ≈ 270 666 ALL
 • ≈ 2 939 USD
Danimarkë, -
Kontakto shitësin
Gruse VL-30-B - Makinë korrëse: foto 1
Gruse VL-30-B - Makinë korrëse: foto 2
Gruse VL-30-B - Makinë korrëse: foto 3
Gruse VL-30-B - Makinë korrëse: foto 4
Gruse VL-30-B - Makinë korrëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

Gruse VL-30-B

Makinë korrëse
1998
Danimarkë, -
Botuar: 11orë 55minNumri i referencës 60106

6 100EUR

 • ≈ 611 506 ALL
 • ≈ 6 641 USD
1998
Danimarkë, -
Kontakto shitësin
MacDon FD241 - Autokombajnë: foto 1
MacDon FD241 - Autokombajnë: foto 2
MacDon FD241 - Autokombajnë: foto 3
MacDon FD241 - Autokombajnë: foto 4
MacDon FD241 - Autokombajnë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)
TOP

MacDon FD241

Autokombajnë
2021
Mbretëria e Bashkuar, 22 Common Road Walton Highway Wisbech PE14 7DG, United Kingdom
Botuar: 12orë 36min
Pyet për çmimin
2021
Mbretëria e Bashkuar, 22 Common Road Walton Highway Wisbech PE14 7DG, United Kingdom
Kontakto shitësin
John Deere 9780I CTS - Autokombajnë: foto 1
John Deere 9780I CTS - Autokombajnë: foto 2
John Deere 9780I CTS - Autokombajnë: foto 3
John Deere 9780I CTS - Autokombajnë: foto 4
John Deere 9780I CTS - Autokombajnë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)
TOP

John Deere 9780I CTS

Autokombajnë
2005
Mbretëria e Bashkuar, 22 Common Road Walton Highway Wisbech PE14 7DG, United Kingdom
Botuar: 12orë 36min

56 013EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 615 135 ALL
 • ≈ 60 981 USD
2005
Mbretëria e Bashkuar, 22 Common Road Walton Highway Wisbech PE14 7DG, United Kingdom
Kontakto shitësin
Case IH 9250 - Autokombajnë: foto 1
Case IH 9250 - Autokombajnë: foto 2
Case IH 9250 - Autokombajnë: foto 3
Case IH 9250 - Autokombajnë: foto 4
Case IH 9250 - Autokombajnë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Case IH 9250

Autokombajnë
2019
Mbretëria e Bashkuar, 22 Common Road Walton Highway Wisbech PE14 7DG, United Kingdom
Botuar: 12orë 39min
Pyet për çmimin
2019
Mbretëria e Bashkuar, 22 Common Road Walton Highway Wisbech PE14 7DG, United Kingdom
Kontakto shitësin
New Holland CX8.70 - Autokombajnë: foto 1
New Holland CX8.70 - Autokombajnë: foto 2
New Holland CX8.70 - Autokombajnë: foto 3
New Holland CX8.70 - Autokombajnë: foto 4
New Holland CX8.70 - Autokombajnë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)
TOP

New Holland CX8.70

Autokombajnë
2018
Mbretëria e Bashkuar, 22 Common Road Walton Highway Wisbech PE14 7DG, United Kingdom
Botuar: 12orë 41min
Pyet për çmimin
2018
Mbretëria e Bashkuar, 22 Common Road Walton Highway Wisbech PE14 7DG, United Kingdom
Kontakto shitësin
Massey Ferguson Ideal 9T - Autokombajnë: foto 1
Massey Ferguson Ideal 9T - Autokombajnë: foto 2
Massey Ferguson Ideal 9T - Autokombajnë: foto 3
Massey Ferguson Ideal 9T - Autokombajnë: foto 4
Massey Ferguson Ideal 9T - Autokombajnë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)
TOP

Massey Ferguson Ideal 9T

Autokombajnë
2019
Mbretëria e Bashkuar, 22 Common Road Walton Highway Wisbech PE14 7DG, United Kingdom
Botuar: 12orë 41min

177 183EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 17 762 064 ALL
 • ≈ 192 900 USD
2019
Mbretëria e Bashkuar, 22 Common Road Walton Highway Wisbech PE14 7DG, United Kingdom
Kontakto shitësin
Case IH 2388 - Autokombajnë: foto 1
Case IH 2388 - Autokombajnë: foto 2
Case IH 2388 - Autokombajnë: foto 3
Case IH 2388 - Autokombajnë: foto 4
Case IH 2388 - Autokombajnë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)
TOP

Case IH 2388

Autokombajnë
2000
Mbretëria e Bashkuar, 22 Common Road Walton Highway Wisbech PE14 7DG, United Kingdom
Botuar: 12orë 41min

27 435EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 750 276 ALL
 • ≈ 29 868 USD
2000
Mbretëria e Bashkuar, 22 Common Road Walton Highway Wisbech PE14 7DG, United Kingdom
Kontakto shitësin
New Holland 1900 - Korrëse foragjere: foto 1
New Holland 1900 - Korrëse foragjere: foto 2
New Holland 1900 - Korrëse foragjere: foto 3
New Holland 1900 - Korrëse foragjere: foto 4
New Holland 1900 - Korrëse foragjere: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)
TOP

New Holland 1900

Korrëse foragjere
1986
Mbretëria e Bashkuar, 22 Common Road Walton Highway Wisbech PE14 7DG, United Kingdom
Botuar: 12orë 41min

13 717EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 375 088 ALL
 • ≈ 14 933 USD
1986
Mbretëria e Bashkuar, 22 Common Road Walton Highway Wisbech PE14 7DG, United Kingdom
Kontakto shitësin
Massey Ferguson 9280 AL delta - Autokombajnë: foto 1
Massey Ferguson 9280 AL delta - Autokombajnë: foto 2
Massey Ferguson 9280 AL delta - Autokombajnë: foto 3
Massey Ferguson 9280 AL delta - Autokombajnë: foto 4
Massey Ferguson 9280 AL delta - Autokombajnë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)
Massey Ferguson 9280 AL delta - Autokombajnë: foto 1
Massey Ferguson 9280 AL delta - Autokombajnë: foto 2

Massey Ferguson 9280 AL delta

Autokombajnë
2016
Mbretëria e Bashkuar, 22 Common Road Walton Highway Wisbech PE14 7DG, United Kingdom
Botuar: 12orë 41min

97 165EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 9 740 499 ALL
 • ≈ 105 784 USD
2016
Mbretëria e Bashkuar, 22 Common Road Walton Highway Wisbech PE14 7DG, United Kingdom
GRIMME GL-660 - Makinë korrëse: foto 1
GRIMME GL-660 - Makinë korrëse: foto 2
GRIMME GL-660 - Makinë korrëse: foto 3
GRIMME GL-660 - Makinë korrëse: foto 4
GRIMME GL-660 - Makinë korrëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

GRIMME GL-660

Makinë korrëse
E re2015
Danimarkë, -
Botuar: 12orë 48minNumri i referencës 60105

73 800EUR

 • ≈ 7 398 228 ALL
 • ≈ 80 346 USD
E re2015
Danimarkë, -
Kontakto shitësin
GRIMME GL-660 - Makinë korrëse: foto 1
GRIMME GL-660 - Makinë korrëse: foto 2
GRIMME GL-660 - Makinë korrëse: foto 3
GRIMME GL-660 - Makinë korrëse: foto 4
GRIMME GL-660 - Makinë korrëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

GRIMME GL-660

Makinë korrëse
2014
Danimarkë, -
Botuar: 12orë 59minNumri i referencës 60104

80 500EUR

 • ≈ 8 069 883 ALL
 • ≈ 87 641 USD
2014
Danimarkë, -
Kontakto shitësin
GRIMME GL-860 Compacta - Makinë korrëse: foto 1
GRIMME GL-860 Compacta - Makinë korrëse: foto 2
GRIMME GL-860 Compacta - Makinë korrëse: foto 3
GRIMME GL-860 Compacta - Makinë korrëse: foto 4
GRIMME GL-860 Compacta - Makinë korrëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

GRIMME GL-860 Compacta

Makinë korrëse
2018
Danimarkë, -
Botuar: 13orë 7minNumri i referencës 60103

119 500EUR

 • ≈ 11 979 516 ALL
 • ≈ 130 100 USD
2018
Danimarkë, -
Kontakto shitësin
New Holland 836 New Holland 980CF 6R80cm Corn header. NEW and - Autokombajnë: foto 1
New Holland 836 New Holland 980CF 6R80cm Corn header. NEW and - Autokombajnë: foto 2
New Holland 836 New Holland 980CF 6R80cm Corn header. NEW and - Autokombajnë: foto 3
New Holland 836 New Holland 980CF 6R80cm Corn header. NEW and - Autokombajnë: foto 4
New Holland 836 New Holland 980CF 6R80cm Corn header. NEW and - Autokombajnë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

New Holland 836 New Holland 980CF 6R80cm Corn header. NEW and

Autokombajnë
2024
Danimarkë, Lintrup, Dänemark
Botuar: 14orë 27minNumri i referencës 8861933A

32 141EUR

 • ≈ 3 222 038 ALL
 • ≈ 34 992 USD
2024
Danimarkë, Lintrup, Dänemark
Kontakto shitësin
John Deere 1550 CWS - Autokombajnë: foto 1
John Deere 1550 CWS - Autokombajnë: foto 2
John Deere 1550 CWS - Autokombajnë: foto 3
John Deere 1550 CWS - Autokombajnë: foto 4
John Deere 1550 CWS - Autokombajnë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

John Deere 1550 CWS

Autokombajnë
2004
Rumani, Bors, Bihor, Rumänien
Botuar: 15orë 1min

45 000EUR

 • ≈ 4 511 115 ALL
 • ≈ 48 991 USD
2004
Rumani, Bors, Bihor, Rumänien
Kontakto shitësin
Claas Lexion 570 C - Autokombajnë: foto 1
Claas Lexion 570 C - Autokombajnë: foto 2
Claas Lexion 570 C - Autokombajnë: foto 3
Claas Lexion 570 C - Autokombajnë: foto 4
Claas Lexion 570 C - Autokombajnë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

Claas Lexion 570 C

Autokombajnë
20073289 orët
Mbretëria e Bashkuar, York, Grossbritannien
Botuar: 15orë 26min

65 486EUR

 • ≈ 6 564 775 ALL
 • ≈ 71 295 USD
20073289 orët
Mbretëria e Bashkuar, York, Grossbritannien
Kontakto shitësin
Claas Lexion 410 - Autokombajnë: foto 1
Claas Lexion 410 - Autokombajnë: foto 2
Claas Lexion 410 - Autokombajnë: foto 3
Claas Lexion 410 - Autokombajnë: foto 4
Claas Lexion 410 - Autokombajnë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (36)

Claas Lexion 410

Autokombajnë
19963300 orët
Mbretëria e Bashkuar, Grossbritannien, York
Botuar: 15orë 27min

29 171EUR

 • ≈ 2 924 305 ALL
 • ≈ 31 758 USD
19963300 orët
Mbretëria e Bashkuar, Grossbritannien, York
Kontakto shitësin
Kërko fotografi të disponueshme

New Holland CX 8080

Autokombajnë
20123028 orët265 hp
Gjermani, 39606 Osterburg
Botuar: 16orë 9minNumri i referencës 12362-MX12909/9999

120 000EUR

 • ≈ 12 029 640 ALL
 • ≈ 130 645 USD
20123028 orët265 hp
Gjermani, 39606 Osterburg
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 38
1 / 38
T1 new listing page - Makina korrëse
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.