Reja dhe përdorur Makina mbjellëse në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 28
Kuhn DI - Mbjellëse në radhë: foto 1
Kuhn DI - Mbjellëse në radhë: foto 2
Kuhn DI - Mbjellëse në radhë: foto 3
Kuhn DI - Mbjellëse në radhë: foto 4
Kuhn DI - Mbjellëse në radhë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)
TOP

Kuhn DI

Mbjellëse në radhë
1988
Francë, 541 route de Chambéry 73800 FRANCIN, France
Botuar: 9orë 56minNumri i referencës semoir kuhn

2 800EUR

 • ≈ 280 644 ALL
 • ≈ 2 993 USD
1988
Francë, 541 route de Chambéry 73800 FRANCIN, France
Kontakto shitësin
Kuhn DI - Mbjellëse në radhë: foto 1
Kuhn DI - Mbjellëse në radhë: foto 2
Kuhn DI - Mbjellëse në radhë: foto 3
Kuhn DI - Mbjellëse në radhë: foto 4
Kuhn DI - Mbjellëse në radhë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)
TOP

Kuhn DI

Mbjellëse në radhë
1988
Francë, 541 route de Chambéry 73800 FRANCIN, France
Botuar: 9orë 56minNumri i referencës semoir kuhn

2 800EUR

 • ≈ 280 644 ALL
 • ≈ 2 993 USD
1988
Francë, 541 route de Chambéry 73800 FRANCIN, France
Kontakto shitësin
Nordsten Lift-o-matic - Makinë mbjellëse: foto 1

Nordsten Lift-o-matic

Makinë mbjellëse
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 17orë 38min
Ankandi
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Amazone ED 602-K - Makinë mbjellëse precize: foto 1
Amazone ED 602-K - Makinë mbjellëse precize: foto 2
Amazone ED 602-K - Makinë mbjellëse precize: foto 3
Amazone ED 602-K - Makinë mbjellëse precize: foto 4
Amazone ED 602-K - Makinë mbjellëse precize: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Amazone ED 602-K

Makinë mbjellëse precize
2012
Gjermani, 49638 Nortrup
Botuar: 2dNumri i referencës 12526-168836

14 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 453 335 ALL
 • ≈ 15 502 USD
2012
Gjermani, 49638 Nortrup
Kontakto shitësin
Rauch Aero 1112 - Makinë mbjellëse: foto 1
Rauch Aero 1112 - Makinë mbjellëse: foto 2
Rauch Aero 1112 - Makinë mbjellëse: foto 3
Rauch Aero 1112 - Makinë mbjellëse: foto 4
Rauch Aero 1112 - Makinë mbjellëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Rauch Aero 1112

Makinë mbjellëse
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Amazone KE AD 303 - Mbjellëse në radhë: foto 1
Amazone KE AD 303 - Mbjellëse në radhë: foto 2
Amazone KE AD 303 - Mbjellëse në radhë: foto 3
Amazone KE AD 303 - Mbjellëse në radhë: foto 4
Amazone KE AD 303 - Mbjellëse në radhë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Amazone KE AD 303

Mbjellëse në radhë
2002
Poloni, ul. Kolejowa 5, 14-220 Kisielice, Poland
Botuar: 2d

18 204EUR

 • ≈ 1 824 586 ALL
 • ≈ 19 463 USD
2002
Poloni, ul. Kolejowa 5, 14-220 Kisielice, Poland
Kontakto shitësin
- Makinë mbjellëse: foto 1
- Makinë mbjellëse: foto 2
- Makinë mbjellëse: foto 3
- Makinë mbjellëse: foto 4

Makinë mbjellëse

Austri, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Botuar: 2d

1 500EUR

 • ≈ 150 345 ALL
 • ≈ 1 603 USD
Austri, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Kontakto shitësin
Nodet Gougis pneumasem II - Makinë mbjellëse precize: foto 1
Nodet Gougis pneumasem II - Makinë mbjellëse precize: foto 2
Nodet Gougis pneumasem II - Makinë mbjellëse precize: foto 3
Nodet Gougis pneumasem II - Makinë mbjellëse precize: foto 4
Nodet Gougis pneumasem II - Makinë mbjellëse precize: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Nodet Gougis pneumasem II

Makinë mbjellëse precize
19951 orët
Austri, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Botuar: 2d

2 490EUR

 • ≈ 249 572 ALL
 • ≈ 2 662 USD
19951 orët
Austri, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Kontakto shitësin
Austroegge 5/250 + Reform Semo 100 - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 1
Austroegge 5/250 + Reform Semo 100 - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 2
Austroegge 5/250 + Reform Semo 100 - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 3
Austroegge 5/250 + Reform Semo 100 - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 4
Austroegge 5/250 + Reform Semo 100 - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Austroegge 5/250 + Reform Semo 100

Mbjellëse e kombinuar në radhë
1
Austri, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Botuar: 2d

5 990EUR

 • ≈ 600 377 ALL
 • ≈ 6 404 USD
1
Austri, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Kontakto shitësin
Lemken Solitair 8/300-DS 150 + Zirkon 12/300 - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 1
Lemken Solitair 8/300-DS 150 + Zirkon 12/300 - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 2
Lemken Solitair 8/300-DS 150 + Zirkon 12/300 - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 3
Lemken Solitair 8/300-DS 150 + Zirkon 12/300 - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 4
Lemken Solitair 8/300-DS 150 + Zirkon 12/300 - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Lemken Solitair 8/300-DS 150 + Zirkon 12/300

Mbjellëse e kombinuar në radhë
2008
Letoni, Lettland, Rēzekne, Rēzeknes novads
Botuar: 2d

19 500EUR

 • ≈ 1 954 485 ALL
 • ≈ 20 848 USD
2008
Letoni, Lettland, Rēzekne, Rēzeknes novads
Kontakto shitësin
Horsch 6-CO - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 1
Horsch 6-CO - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 2
Horsch 6-CO - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 3
Horsch 6-CO - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 4
Horsch 6-CO - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Horsch 6-CO

Mbjellëse e kombinuar në radhë
2005
Lituani, Kirtimu street 17A, Vilnius
Botuar: 3d

9 750EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 977 242 ALL
 • ≈ 10 424 USD
2005
Lituani, Kirtimu street 17A, Vilnius
Kontakto shitësin
Kuhn Planter 2 - Makinë mbjellëse precize: foto 1
Kuhn Planter 2 - Makinë mbjellëse precize: foto 2
Kuhn Planter 2 - Makinë mbjellëse precize: foto 3
Kuhn Planter 2 - Makinë mbjellëse precize: foto 4
Kuhn Planter 2 - Makinë mbjellëse precize: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Kuhn Planter 2

Makinë mbjellëse precize
2002
Lituani, Kirtimu street 17A, Vilnius
Botuar: 3d

2 100EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 210 483 ALL
 • ≈ 2 245 USD
2002
Lituani, Kirtimu street 17A, Vilnius
Kontakto shitësin
Galucho TMR300 - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 1
Galucho TMR300 - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 2
Galucho TMR300 - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 3
Galucho TMR300 - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 4
Galucho TMR300 - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Galucho TMR300

Mbjellëse e kombinuar në radhë
2002
Gjermani, Oberer Westring 26 - 33142 Büren, Germany
Botuar: 3dNumri i referencës 12568-2230

7 000EUR

 • ≈ 701 610 ALL
 • ≈ 7 484 USD
2002
Gjermani, Oberer Westring 26 - 33142 Büren, Germany
Kontakto shitësin
John Deere 740 A Isobus - Mbjellëse në radhë: foto 1
John Deere 740 A Isobus - Mbjellëse në radhë: foto 2
John Deere 740 A Isobus - Mbjellëse në radhë: foto 3
John Deere 740 A Isobus - Mbjellëse në radhë: foto 4
John Deere 740 A Isobus - Mbjellëse në radhë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

John Deere 740 A Isobus

Mbjellëse në radhë
2006
Gjermani, Oberer Westring 26 - 33142 Büren, Germany
Botuar: 3dNumri i referencës 12568-2185

23 000EUR

 • ≈ 2 305 290 ALL
 • ≈ 24 590 USD
2006
Gjermani, Oberer Westring 26 - 33142 Büren, Germany
Kontakto shitësin
Becker Aeromat 4 - Makinë mbjellëse precize: foto 1
Becker Aeromat 4 - Makinë mbjellëse precize: foto 2
Becker Aeromat 4 - Makinë mbjellëse precize: foto 3
Becker Aeromat 4 - Makinë mbjellëse precize: foto 4
Becker Aeromat 4 - Makinë mbjellëse precize: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Becker Aeromat 4

Makinë mbjellëse precize
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Botuar: 3dNumri i referencës Ho45308

2 513EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 251 877 ALL
 • ≈ 2 686 USD
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Krone/Kuhn KES 150/3000 u. Venta LC 302 - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 1
Krone/Kuhn KES 150/3000 u. Venta LC 302 - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 2
Krone/Kuhn KES 150/3000 u. Venta LC 302 - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 3
Krone/Kuhn KES 150/3000 u. Venta LC 302 - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 4
Krone/Kuhn KES 150/3000 u. Venta LC 302 - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Krone/Kuhn KES 150/3000 u. Venta LC 302

Mbjellëse e kombinuar në radhë
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Botuar: 3dNumri i referencës Ho44005

8 319EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 833 813 ALL
 • ≈ 8 894 USD
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Horsch Pronto 6 DC GnF - Mbjellëse në radhë: foto 1
Horsch Pronto 6 DC GnF - Mbjellëse në radhë: foto 2
Horsch Pronto 6 DC GnF - Mbjellëse në radhë: foto 3
Horsch Pronto 6 DC GnF - Mbjellëse në radhë: foto 4
Horsch Pronto 6 DC GnF - Mbjellëse në radhë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Horsch Pronto 6 DC GnF

Mbjellëse në radhë
2014
Danimarkë, Viborgvej 198, Voldby 8450 Hammel , Denmark
Botuar: 3dNumri i referencës 13732

50 275EUR

 • ≈ 5 039 063 ALL
 • ≈ 53 752 USD
2014
Danimarkë, Viborgvej 198, Voldby 8450 Hammel , Denmark
Kontakto shitësin
SULKY GC SEMOIR - Mbjellëse në radhë: foto 1
SULKY GC SEMOIR - Mbjellëse në radhë: foto 2
SULKY GC SEMOIR - Mbjellëse në radhë: foto 3
SULKY GC SEMOIR - Mbjellëse në radhë: foto 4
SULKY GC SEMOIR - Mbjellëse në radhë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

SULKY GC SEMOIR

Mbjellëse në radhë
2001
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 3d
Ankandi
2001
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
HATZENBICHLER EXAKTOR 3M 3 m (Unused) - Mbjellëse në radhë: foto 1
HATZENBICHLER EXAKTOR 3M 3 m (Unused) - Mbjellëse në radhë: foto 2
HATZENBICHLER EXAKTOR 3M 3 m (Unused) - Mbjellëse në radhë: foto 3
HATZENBICHLER EXAKTOR 3M 3 m (Unused) - Mbjellëse në radhë: foto 4
HATZENBICHLER EXAKTOR 3M 3 m (Unused) - Mbjellëse në radhë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

HATZENBICHLER EXAKTOR 3M 3 m (Unused)

Mbjellëse në radhë
E re
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 3d
Ankandi
E re
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
Celli Lothar 280 + APV PS 300-Umkehrfräse - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 1
Celli Lothar 280 + APV PS 300-Umkehrfräse - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 2
Celli Lothar 280 + APV PS 300-Umkehrfräse - Mbjellëse e kombinuar në radhë: foto 3

Celli Lothar 280 + APV PS 300-Umkehrfräse

Mbjellëse e kombinuar në radhë
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Botuar: 3d
Pyet për çmimin
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Kontakto shitësin
Nordsten Lift-o-matic - Makinë mbjellëse: foto 1

Nordsten Lift-o-matic

Makinë mbjellëse
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 3d
Ankandi
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 28
1 / 28
T1 new listing page - Makina mbjellëse
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.