Reja dhe përdorur Ngarkuesit e artikuluar në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Ngarkuesit e artikuluar

208
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 11
Weidemann 4080LP - Ngarkues i artikuluar: foto 1
Weidemann 4080LP - Ngarkues i artikuluar: foto 2
Weidemann 4080LP - Ngarkues i artikuluar: foto 3
Weidemann 4080LP - Ngarkues i artikuluar: foto 4
Weidemann 4080LP - Ngarkues i artikuluar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Weidemann 4080LP

Ngarkues i artikuluar
20174800 orët
Holandë, Niederlande, Bruggeman Mechanisatie Broekland
Botuar: 17orë 55minNumri i referencës 67745

42 500EUR

 • ≈ 4 303 720 ALL
 • ≈ 45 321 USD
20174800 orët
Holandë, Niederlande, Bruggeman Mechanisatie Broekland
Kontakto shitësin
Weidemann 5080T - Ngarkues i artikuluar: foto 1
Weidemann 5080T - Ngarkues i artikuluar: foto 2
Weidemann 5080T - Ngarkues i artikuluar: foto 3
Weidemann 5080T - Ngarkues i artikuluar: foto 4
Weidemann 5080T - Ngarkues i artikuluar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Weidemann 5080T

Ngarkues i artikuluar
20195400 orët
Holandë, Niederlande, Bruggeman Mechanisatie Broekland
Botuar: 17orë 55minNumri i referencës 71633

65 000EUR

 • ≈ 6 582 160 ALL
 • ≈ 69 314 USD
20195400 orët
Holandë, Niederlande, Bruggeman Mechanisatie Broekland
Kontakto shitësin
Terex Schaeff SKL 834 - Ngarkues i artikuluar: foto 1
Terex Schaeff SKL 834 - Ngarkues i artikuluar: foto 2
Terex Schaeff SKL 834 - Ngarkues i artikuluar: foto 3
Terex Schaeff SKL 834 - Ngarkues i artikuluar: foto 4
Terex Schaeff SKL 834 - Ngarkues i artikuluar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Terex Schaeff SKL 834

Ngarkues i artikuluar
20039500 orët
Holandë, Niederlande, Bruggeman Mechanisatie Broekland
Botuar: 17orë 56minNumri i referencës 77775

19 500EUR

 • ≈ 1 974 648 ALL
 • ≈ 20 794 USD
20039500 orët
Holandë, Niederlande, Bruggeman Mechanisatie Broekland
Kontakto shitësin
Schäffer 2630 SLT - Ngarkues i artikuluar: foto 1
Schäffer 2630 SLT - Ngarkues i artikuluar: foto 2
Schäffer 2630 SLT - Ngarkues i artikuluar: foto 3
Schäffer 2630 SLT - Ngarkues i artikuluar: foto 4
Schäffer 2630 SLT - Ngarkues i artikuluar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Schäffer 2630 SLT

Ngarkues i artikuluar
E re20235 orëtPesha neto: 2100 kg24 hp
Gjermani, 09569 Oederan, Deutschland 
Botuar: 3d
Pyet për çmimin
E re20235 orëtPesha neto: 2100 kg24 hp
Gjermani, 09569 Oederan, Deutschland 
Schäffer 2028 - Ngarkues i artikuluar: foto 1
Schäffer 2028 - Ngarkues i artikuluar: foto 2
Schäffer 2028 - Ngarkues i artikuluar: foto 3
Schäffer 2028 - Ngarkues i artikuluar: foto 4
Schäffer 2028 - Ngarkues i artikuluar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Schäffer 2028

Ngarkues i artikuluar
E re20241 orët25 hp
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Botuar: 3dNumri i referencës Ho47700

28 800EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 916 403 ALL
 • ≈ 30 711 USD
E re20241 orët25 hp
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
JCB 406 - Ngarkues i artikuluar: foto 1
JCB 406 - Ngarkues i artikuluar: foto 2
JCB 406 - Ngarkues i artikuluar: foto 3
JCB 406 - Ngarkues i artikuluar: foto 4
JCB 406 - Ngarkues i artikuluar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

JCB 406

Ngarkues i artikuluar
202249 hp
Poloni, ul. Wapienna 6, 87-100 Torun, POLAND
Botuar: 4d
Pyet për çmimin
202249 hp
Poloni, ul. Wapienna 6, 87-100 Torun, POLAND
Kontakto shitësin
KUBOTA R082 - Ngarkues i artikuluar: foto 1
KUBOTA R082 - Ngarkues i artikuluar: foto 2
KUBOTA R082 - Ngarkues i artikuluar: foto 3
KUBOTA R082 - Ngarkues i artikuluar: foto 4
KUBOTA R082 - Ngarkues i artikuluar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

KUBOTA R082

Ngarkues i artikuluar
Holandë, VITTERWEG 00007 6741JN LUNTEREN, Netherlands
Botuar: 4d
Pyet për çmimin
Holandë, VITTERWEG 00007 6741JN LUNTEREN, Netherlands
Kontakto shitësin
Hoflader/Radlader Farmer 906 INKL. STRASSENZULASSUNG *16.379€ NETTO*EURO-AUFNAHME*GABEL*4 IN 1 SCHAUFEL*SCHNELLWECHSLER*SOFORT* - Ngarkues i artikuluar: foto 1
Hoflader/Radlader Farmer 906 INKL. STRASSENZULASSUNG *16.379€ NETTO*EURO-AUFNAHME*GABEL*4 IN 1 SCHAUFEL*SCHNELLWECHSLER*SOFORT* - Ngarkues i artikuluar: foto 2
Hoflader/Radlader Farmer 906 INKL. STRASSENZULASSUNG *16.379€ NETTO*EURO-AUFNAHME*GABEL*4 IN 1 SCHAUFEL*SCHNELLWECHSLER*SOFORT* - Ngarkues i artikuluar: foto 3
Hoflader/Radlader Farmer 906 INKL. STRASSENZULASSUNG *16.379€ NETTO*EURO-AUFNAHME*GABEL*4 IN 1 SCHAUFEL*SCHNELLWECHSLER*SOFORT* - Ngarkues i artikuluar: foto 4
Hoflader/Radlader Farmer 906 INKL. STRASSENZULASSUNG *16.379€ NETTO*EURO-AUFNAHME*GABEL*4 IN 1 SCHAUFEL*SCHNELLWECHSLER*SOFORT* - Ngarkues i artikuluar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

19 490EUR

 • ≈ 1 973 635 ALL
 • ≈ 20 783 USD
Gjermani, 34123 Hessen - Kassel
Atlas AR80 - Ngarkues i artikuluar: foto 1
Atlas AR80 - Ngarkues i artikuluar: foto 2
Atlas AR80 - Ngarkues i artikuluar: foto 3
Atlas AR80 - Ngarkues i artikuluar: foto 4

Atlas AR80

Ngarkues i artikuluar
20013614 orët
Danimarkë, Katkjærvej 5, 7800 Skive, Denmark
Botuar: 5dNumri i referencës 000122257
Pyet për çmimin
20013614 orët
Danimarkë, Katkjærvej 5, 7800 Skive, Denmark
Kontakto shitësin
Mustang AL306 CAB - Ngarkues i artikuluar: foto 1
Mustang AL306 CAB - Ngarkues i artikuluar: foto 2
Mustang AL306 CAB - Ngarkues i artikuluar: foto 3
Mustang AL306 CAB - Ngarkues i artikuluar: foto 4

Mustang AL306 CAB

Ngarkues i artikuluar
2018722 orët35 hp
Danimarkë, Katkjærvej 5, 7800 Skive, Denmark
Botuar: 5dNumri i referencës 000122260
Pyet për çmimin
2018722 orët35 hp
Danimarkë, Katkjærvej 5, 7800 Skive, Denmark
Kontakto shitësin
Weidemann 1390 - Ngarkues i artikuluar: foto 1
Weidemann 1390 - Ngarkues i artikuluar: foto 2
Weidemann 1390 - Ngarkues i artikuluar: foto 3
Weidemann 1390 - Ngarkues i artikuluar: foto 4
Weidemann 1390 - Ngarkues i artikuluar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Weidemann 1390

Ngarkues i artikuluar
2023
Poloni, 87-410 Kowalewo Pomorskie, Bielsk 43, Poland
Botuar: 5d

52 240EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 290 031 ALL
 • ≈ 55 707 USD
2023
Poloni, 87-410 Kowalewo Pomorskie, Bielsk 43, Poland
Kontakto shitësin
Qingdao Promising CE Marked 1.5T Articulated Loader ZL15F - Fadrom me goma, Ngarkues i artikuluar: foto 1
Qingdao Promising CE Marked 1.5T Articulated Loader ZL15F - Fadrom me goma, Ngarkues i artikuluar: foto 2
Qingdao Promising CE Marked 1.5T Articulated Loader ZL15F - Fadrom me goma, Ngarkues i artikuluar: foto 3
Qingdao Promising CE Marked 1.5T Articulated Loader ZL15F - Fadrom me goma, Ngarkues i artikuluar: foto 4
Qingdao Promising CE Marked 1.5T Articulated Loader ZL15F - Fadrom me goma, Ngarkues i artikuluar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Qingdao Promising CE Marked 1.5T Articulated Loader ZL15F

Fadrom me goma, Ngarkues i artikuluar
E re20245 km5 orëtPesha neto: 3500 kgNgarkesa e dobishme: 1500 kg50 hp
Kinë, 24th Floor Tianzhi Building, Qingdao Free Trade Zone
Botuar: 6dNumri i referencës 8429510000

8 400EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 850 617 ALL
 • ≈ 8 957 USD
E re20245 km5 orëtPesha neto: 3500 kgNgarkesa e dobishme: 1500 kg50 hp
Kinë, 24th Floor Tianzhi Building, Qingdao Free Trade Zone
GiANT D 263S - Ngarkues i artikuluar: foto 1
GiANT D 263S - Ngarkues i artikuluar: foto 2
GiANT D 263S - Ngarkues i artikuluar: foto 3
GiANT D 263S - Ngarkues i artikuluar: foto 4
GiANT D 263S - Ngarkues i artikuluar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

GiANT D 263S

Ngarkues i artikuluar
20124059 orët35 hp
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Botuar: 6dNumri i referencës Ho47780

17 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 812 625 ALL
 • ≈ 19 088 USD
20124059 orët35 hp
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Schäffer 5470 Z - Ngarkues i artikuluar: foto 1
Schäffer 5470 Z - Ngarkues i artikuluar: foto 2
Schäffer 5470 Z - Ngarkues i artikuluar: foto 3
Schäffer 5470 Z - Ngarkues i artikuluar: foto 4
Schäffer 5470 Z - Ngarkues i artikuluar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Schäffer 5470 Z

Ngarkues i artikuluar
2021138 orët75 hp
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Botuar: 6dNumri i referencës Ho45584

57 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 863 185 ALL
 • ≈ 61 743 USD
2021138 orët75 hp
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Schäffer 2630 - Ngarkues i artikuluar: foto 1
Schäffer 2630 - Ngarkues i artikuluar: foto 2
Schäffer 2630 - Ngarkues i artikuluar: foto 3
Schäffer 2630 - Ngarkues i artikuluar: foto 4

Schäffer 2630

Ngarkues i artikuluar
2021164 orët25 hp
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Botuar: 6dNumri i referencës Ho40639

32 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 331 585 ALL
 • ≈ 35 083 USD
2021164 orët25 hp
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
JCB 419 S - Ngarkues i artikuluar: foto 1
JCB 419 S - Ngarkues i artikuluar: foto 2
JCB 419 S - Ngarkues i artikuluar: foto 3
JCB 419 S - Ngarkues i artikuluar: foto 4
JCB 419 S - Ngarkues i artikuluar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

JCB 419 S

Ngarkues i artikuluar
20194316 orët
Mbretëria e Bashkuar, Grossbritannien
Botuar: 6d

85 376EUR

 • ≈ 8 645 515 ALL
 • ≈ 91 043 USD
20194316 orët
Mbretëria e Bashkuar, Grossbritannien
Kontakto shitësin
Liebherr L 506 - Ngarkues i artikuluar: foto 1
Liebherr L 506 - Ngarkues i artikuluar: foto 2
Liebherr L 506 - Ngarkues i artikuluar: foto 3
Liebherr L 506 - Ngarkues i artikuluar: foto 4
Liebherr L 506 - Ngarkues i artikuluar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Liebherr L 506

Ngarkues i artikuluar
19956100 orëtPesha neto: 5400 kg
Francë, 103 RUE LUDOVIC BOUTLEUX 62400 BETHUNE, FRANCE
Botuar: 6d

15 000EUR

 • ≈ 1 518 960 ALL
 • ≈ 15 995 USD
19956100 orëtPesha neto: 5400 kg
Francë, 103 RUE LUDOVIC BOUTLEUX 62400 BETHUNE, FRANCE
Kontakto shitësin
Avant 760 2 Speed 2023 - Ngarkues i artikuluar: foto 1
Avant 760 2 Speed 2023 - Ngarkues i artikuluar: foto 2
Avant 760 2 Speed 2023 - Ngarkues i artikuluar: foto 3
Avant 760 2 Speed 2023 - Ngarkues i artikuluar: foto 4
Avant 760 2 Speed 2023 - Ngarkues i artikuluar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Avant 760 2 Speed 2023

Ngarkues i artikuluar
202345 orët
Holandë, Vuurijzer 5 5753 SV Deurne The Netherlands
Botuar: 8dNumri i referencës 18405

35 000EUR

Ankandi
 • ≈ 3 544 240 ALL
 • ≈ 37 323 USD
202345 orët
Holandë, Vuurijzer 5 5753 SV Deurne The Netherlands
Kontakto shitësin
JPC ME18 - Ngarkues i artikuluar: foto 1
JPC ME18 - Ngarkues i artikuluar: foto 2
JPC ME18 - Ngarkues i artikuluar: foto 3
JPC ME18 - Ngarkues i artikuluar: foto 4
JPC ME18 - Ngarkues i artikuluar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

JPC ME18

Ngarkues i artikuluar
2022
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 10d

8 500EUR

 • ≈ 860 744 ALL
 • ≈ 9 064 USD
2022
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
Schäffer Schaffer - Ngarkues i artikuluar: foto 1
Schäffer Schaffer - Ngarkues i artikuluar: foto 2

Schäffer Schaffer

Ngarkues i artikuluar
2000
Rumani, Rumänien
Botuar: 10d

8 000EUR

 • ≈ 810 112 ALL
 • ≈ 8 531 USD
2000
Rumani, Rumänien
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 11
1 / 11
T1 new listing page - Ngarkuesit e artikuluar
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.