Reja dhe përdorur Pajisje pas korrjes në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Pajisje pas korrjes

293
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 15
Trémie avec bande de transporteuse - Pajisje pas korrjes: foto 1
Trémie avec bande de transporteuse - Pajisje pas korrjes: foto 2
Trémie avec bande de transporteuse - Pajisje pas korrjes: foto 3
Trémie avec bande de transporteuse - Pajisje pas korrjes: foto 4
Trémie avec bande de transporteuse - Pajisje pas korrjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Trémie avec bande de transporteuse

Pajisje pas korrjes
Belgjikë, Nivelles
Botuar: 20orë 48minNumri i referencës 7764-017

60EUR

Ankandi
 • ≈ 6 013 ALL
 • ≈ 64 USD
Belgjikë, Nivelles
Kontakto shitësin
Schouten - Pajisje pas korrjes: foto 1
Schouten - Pajisje pas korrjes: foto 2
Schouten - Pajisje pas korrjes: foto 3
Schouten - Pajisje pas korrjes: foto 4
Schouten - Pajisje pas korrjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Schouten

Pajisje pas korrjes
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d

100EUR

Ankandi
 • ≈ 10 023 ALL
 • ≈ 106 USD
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Box tipper - Pajisje pas korrjes: foto 1
Box tipper - Pajisje pas korrjes: foto 2
Box tipper - Pajisje pas korrjes: foto 3
Box tipper - Pajisje pas korrjes: foto 4
Box tipper - Pajisje pas korrjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Box tipper

Pajisje pas korrjes
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d

100EUR

Ankandi
 • ≈ 10 023 ALL
 • ≈ 106 USD
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Fstsort - Pajisje pas korrjes: foto 1
Fstsort - Pajisje pas korrjes: foto 2
Fstsort - Pajisje pas korrjes: foto 3
Fstsort - Pajisje pas korrjes: foto 4
Fstsort - Pajisje pas korrjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Fstsort

Pajisje pas korrjes
2023
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d

2 500EUR

Ankandi
 • ≈ 250 575 ALL
 • ≈ 2 672 USD
2023
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Kartoffelsortieranlagen, JKS 220/4 Alpha, NEU - Pajisje pas korrjes: foto 1
Kartoffelsortieranlagen, JKS 220/4 Alpha, NEU - Pajisje pas korrjes: foto 2
Kartoffelsortieranlagen, JKS 220/4 Alpha, NEU - Pajisje pas korrjes: foto 3
Kartoffelsortieranlagen, JKS 220/4 Alpha, NEU - Pajisje pas korrjes: foto 4
Kartoffelsortieranlagen, JKS 220/4 Alpha, NEU - Pajisje pas korrjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Kartoffelsortieranlagen, JKS 220/4 Alpha, NEU

Pajisje pas korrjes
E re
Gjermani, Wilsumer Str. 19 – 21, D-49847 Itterbeck, Germany
Botuar: 3d

34 391EUR

 • ≈ 3 447 009 ALL
 • ≈ 36 769 USD
E re
Gjermani, Wilsumer Str. 19 – 21, D-49847 Itterbeck, Germany
Bürstenmaschinen; V 16514 NEU - Pajisje pas korrjes: foto 1
Bürstenmaschinen; V 16514 NEU - Pajisje pas korrjes: foto 2
Bürstenmaschinen; V 16514 NEU - Pajisje pas korrjes: foto 3
Bürstenmaschinen; V 16514 NEU - Pajisje pas korrjes: foto 4
Bürstenmaschinen; V 16514 NEU - Pajisje pas korrjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Bürstenmaschinen; V 16514 NEU

Pajisje pas korrjes
E re
Gjermani, Wilsumer Str. 19 – 21, D-49847 Itterbeck, Germany
Botuar: 3d

8 240,75EUR

 • ≈ 825 895,20 ALL
 • ≈ 8 809,96 USD
E re
Gjermani, Wilsumer Str. 19 – 21, D-49847 Itterbeck, Germany
Burg Putzmaschine - Pajisje pas korrjes: foto 1
Burg Putzmaschine - Pajisje pas korrjes: foto 2
Burg Putzmaschine - Pajisje pas korrjes: foto 3
Burg Putzmaschine - Pajisje pas korrjes: foto 4
Burg Putzmaschine - Pajisje pas korrjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Burg Putzmaschine

Pajisje pas korrjes
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Botuar: 3d

5 800EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 581 334 ALL
 • ≈ 6 201 USD
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
- Pajisje të magazinimit: foto 1
- Pajisje të magazinimit: foto 2
- Pajisje të magazinimit: foto 3
- Pajisje të magazinimit: foto 4
- Pajisje të magazinimit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Pajisje të magazinimit

Belgjikë, Nivelles
Botuar: 3dNumri i referencës 7764-016

25EUR

Ankandi
 • ≈ 2 505 ALL
 • ≈ 26 USD
Belgjikë, Nivelles
Kontakto shitësin
Norman bock SVM021 - Pajisje të magazinimit: foto 1
Norman bock SVM021 - Pajisje të magazinimit: foto 2
Norman bock SVM021 - Pajisje të magazinimit: foto 3
Norman bock SVM021 - Pajisje të magazinimit: foto 4
Norman bock SVM021 - Pajisje të magazinimit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Norman bock SVM021

Pajisje të magazinimit
Pesha neto: 2300 kg
Belgjikë, Farciennes
Botuar: 3dNumri i referencës 7764-038

150EUR

Ankandi
 • ≈ 15 034 ALL
 • ≈ 160 USD
Pesha neto: 2300 kg
Belgjikë, Farciennes
Kontakto shitësin
Norman bock SVM015 - Pajisje të magazinimit: foto 1
Norman bock SVM015 - Pajisje të magazinimit: foto 2
Norman bock SVM015 - Pajisje të magazinimit: foto 3
Norman bock SVM015 - Pajisje të magazinimit: foto 4
Norman bock SVM015 - Pajisje të magazinimit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Norman bock SVM015

Pajisje të magazinimit
Pesha neto: 2300 kg
Belgjikë, Farciennes
Botuar: 3dNumri i referencës 7764-039

150EUR

Ankandi
 • ≈ 15 034 ALL
 • ≈ 160 USD
Pesha neto: 2300 kg
Belgjikë, Farciennes
Kontakto shitësin
Norman bock SVM054 - Pajisje të magazinimit: foto 1
Norman bock SVM054 - Pajisje të magazinimit: foto 2
Norman bock SVM054 - Pajisje të magazinimit: foto 3
Norman bock SVM054 - Pajisje të magazinimit: foto 4
Norman bock SVM054 - Pajisje të magazinimit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Norman bock SVM054

Pajisje të magazinimit
Pesha neto: 2300 kg
Belgjikë, Farciennes
Botuar: 3dNumri i referencës 7764-040

150EUR

Ankandi
 • ≈ 15 034 ALL
 • ≈ 160 USD
Pesha neto: 2300 kg
Belgjikë, Farciennes
Kontakto shitësin
DEMOISY S450 - Pajisje pas korrjes: foto 1
DEMOISY S450 - Pajisje pas korrjes: foto 2
DEMOISY S450 - Pajisje pas korrjes: foto 3
DEMOISY S450 - Pajisje pas korrjes: foto 4

DEMOISY S450

Pajisje pas korrjes
2002
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Botuar: 3dNumri i referencës 333263

520EUR

Ankandi
 • ≈ 52 119 ALL
 • ≈ 555 USD
2002
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Kontakto shitësin
Nordsten - Pajisje pas korrjes: foto 1
Nordsten - Pajisje pas korrjes: foto 2
Nordsten - Pajisje pas korrjes: foto 3
Nordsten - Pajisje pas korrjes: foto 4
Nordsten - Pajisje pas korrjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Nordsten

Pajisje pas korrjes
2010
Poloni, Mszczonowska 18A lok. 2B
Botuar: 3d

1 364,42EUR

 • ≈ 136 713,72 ALL
 • ≈ 1 458,34 USD
2010
Poloni, Mszczonowska 18A lok. 2B
Kontakto shitësin
Devo KM240 - Pajisje të magazinimit: foto 1
Devo KM240 - Pajisje të magazinimit: foto 2
Devo KM240 - Pajisje të magazinimit: foto 3
Devo KM240 - Pajisje të magazinimit: foto 4
Devo KM240 - Pajisje të magazinimit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Devo KM240

Pajisje të magazinimit
Pesha neto: 20000 kg
Belgjikë
Botuar: 4d
Ankandi
Pesha neto: 20000 kg
Belgjikë
Kontakto shitësin
New TRAMOGGIA CONTENITORE PER MULETTO - Pajisje të magazinimit: foto 1
New TRAMOGGIA CONTENITORE PER MULETTO - Pajisje të magazinimit: foto 2

New TRAMOGGIA CONTENITORE PER MULETTO

Pajisje të magazinimit
E re
Itali, Via Domenico Scolari, 8, 33033, Codroipo (UD), Italy
Botuar: 4d
Pyet për çmimin
E re
Itali, Via Domenico Scolari, 8, 33033, Codroipo (UD), Italy
Kontakto shitësin
New - Pajisje të magazinimit: foto 1
New - Pajisje të magazinimit: foto 2
New - Pajisje të magazinimit: foto 3

New

Pajisje të magazinimit
E re
Itali, Via Domenico Scolari, 8, 33033, Codroipo (UD), Italy
Botuar: 4d
Pyet për çmimin
E re
Itali, Via Domenico Scolari, 8, 33033, Codroipo (UD), Italy
Kontakto shitësin
Linder / Kamas - Pajisje pas korrjes: foto 1
Linder / Kamas - Pajisje pas korrjes: foto 2
Linder / Kamas - Pajisje pas korrjes: foto 3
Linder / Kamas - Pajisje pas korrjes: foto 4
Linder / Kamas - Pajisje pas korrjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Linder / Kamas

Pajisje pas korrjes
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Botuar: 4d

890EUR

Ankandi
 • ≈ 89 204 ALL
 • ≈ 951 USD
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Kontakto shitësin
Grimme SL 919 Q - Pajisje të magazinimit: foto 1
Grimme SL 919 Q - Pajisje të magazinimit: foto 2
Grimme SL 919 Q - Pajisje të magazinimit: foto 3
Grimme SL 919 Q - Pajisje të magazinimit: foto 4
Grimme SL 919 Q - Pajisje të magazinimit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Grimme SL 919 Q

Pajisje të magazinimit
E re2024
Francë, 5158 chemin de la Wissche
Botuar: 5dNumri i referencës 14741

99 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 10 012 977 ALL
 • ≈ 106 810 USD
E re2024
Francë, 5158 chemin de la Wissche
Kontakto shitësin
Abfall- Austageband für Verlesetisch, NEU - Pajisje pas korrjes: foto 1
Abfall- Austageband für Verlesetisch, NEU - Pajisje pas korrjes: foto 2
Abfall- Austageband für Verlesetisch, NEU - Pajisje pas korrjes: foto 3
Abfall- Austageband für Verlesetisch, NEU - Pajisje pas korrjes: foto 4
Abfall- Austageband für Verlesetisch, NEU - Pajisje pas korrjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Abfall- Austageband für Verlesetisch, NEU

Pajisje pas korrjes
E re
Gjermani, Wilsumer Str. 19 – 21, D-49847 Itterbeck, Germany
Botuar: 6d
Pyet për çmimin
E re
Gjermani, Wilsumer Str. 19 – 21, D-49847 Itterbeck, Germany
Kistenkippgerät auf Podest mit Vorratsbunker, NE - Pajisje pas korrjes: foto 1
Kistenkippgerät auf Podest mit Vorratsbunker, NE - Pajisje pas korrjes: foto 2
Kistenkippgerät auf Podest mit Vorratsbunker, NE - Pajisje pas korrjes: foto 3
Kistenkippgerät auf Podest mit Vorratsbunker, NE - Pajisje pas korrjes: foto 4
Kistenkippgerät auf Podest mit Vorratsbunker, NE - Pajisje pas korrjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Kistenkippgerät auf Podest mit Vorratsbunker, NE

Pajisje pas korrjes
E re
Gjermani, Wilsumer Str. 19 – 21, D-49847 Itterbeck, Germany
Botuar: 6d
Pyet për çmimin
E re
Gjermani, Wilsumer Str. 19 – 21, D-49847 Itterbeck, Germany
Faqja 1 e 15
1 / 15
T1 new listing page - Pajisje pas korrjes
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.