Reja dhe përdorur Pajisje për lirimin e tokës në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Pajisje për lirimin e tokës

2191
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 110
Joskin EBR4S2 360 - Pajisje për lirimin e tokës: foto 1
Joskin EBR4S2 360 - Pajisje për lirimin e tokës: foto 2
Joskin EBR4S2 360 - Pajisje për lirimin e tokës: foto 3
Joskin EBR4S2 360 - Pajisje për lirimin e tokës: foto 4
Joskin EBR4S2 360 - Pajisje për lirimin e tokës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)
TOP

Joskin EBR4S2 360

Pajisje për lirimin e tokës
E re2023
Francë, 541 route de Chambéry 73800 FRANCIN, France
Botuar: 9orë 23minNumri i referencës EBR4S2 360

4 600EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 461 058 ALL
 • ≈ 4 918 USD
E re2023
Francë, 541 route de Chambéry 73800 FRANCIN, France
Kontakto shitësin
Lemken Kristall 9/300 NIEUW! Vleugelschaar - Kultivator: foto 1
Lemken Kristall 9/300 NIEUW! Vleugelschaar - Kultivator: foto 2
Lemken Kristall 9/300 NIEUW! Vleugelschaar - Kultivator: foto 3
Lemken Kristall 9/300 NIEUW! Vleugelschaar - Kultivator: foto 4
Lemken Kristall 9/300 NIEUW! Vleugelschaar - Kultivator: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Lemken Kristall 9/300 NIEUW! Vleugelschaar

Kultivator
2024
Holandë, Oosteinde 30 7961NE Ruinerwold, Netherlands
Botuar: 4orë 23min
Pyet për çmimin
2024
Holandë, Oosteinde 30 7961NE Ruinerwold, Netherlands
Kontakto shitësin
ASA-Lift OT2000F - Pajisje për lirimin e tokës: foto 1
ASA-Lift OT2000F - Pajisje për lirimin e tokës: foto 2
ASA-Lift OT2000F - Pajisje për lirimin e tokës: foto 3
ASA-Lift OT2000F - Pajisje për lirimin e tokës: foto 4
ASA-Lift OT2000F - Pajisje për lirimin e tokës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

ASA-Lift OT2000F

Pajisje për lirimin e tokës
2022
Mbretëria e Bashkuar, Station Road
Botuar: 5orë 35minNumri i referencës 14862

15 900EUR

 • ≈ 1 593 657 ALL
 • ≈ 16 999 USD
2022
Mbretëria e Bashkuar, Station Road
Kontakto shitësin
Quivogne ROLLMOT 730 Offre spéciale - Rul bujqësor: foto 1
Quivogne ROLLMOT 730 Offre spéciale - Rul bujqësor: foto 2
Quivogne ROLLMOT 730 Offre spéciale - Rul bujqësor: foto 3
Quivogne ROLLMOT 730 Offre spéciale - Rul bujqësor: foto 4
Quivogne ROLLMOT 730 Offre spéciale - Rul bujqësor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Quivogne ROLLMOT 730 Offre spéciale

Rul bujqësor
2000
Francë, ZA de la Charriere 70190 RIOZ, France
Botuar: 7orë 13minNumri i referencës 1086

7 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 751 725 ALL
 • ≈ 8 018 USD
2000
Francë, ZA de la Charriere 70190 RIOZ, France
Kontakto shitësin
Joskin EBR4S2 360 - Pajisje për lirimin e tokës: foto 1
Joskin EBR4S2 360 - Pajisje për lirimin e tokës: foto 2
Joskin EBR4S2 360 - Pajisje për lirimin e tokës: foto 3
Joskin EBR4S2 360 - Pajisje për lirimin e tokës: foto 4
Joskin EBR4S2 360 - Pajisje për lirimin e tokës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)
TOP

Joskin EBR4S2 360

Pajisje për lirimin e tokës
E re2023
Francë, 541 route de Chambéry 73800 FRANCIN, France
Botuar: 9orë 23minNumri i referencës EBR4S2 360

4 600EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 461 058 ALL
 • ≈ 4 918 USD
E re2023
Francë, 541 route de Chambéry 73800 FRANCIN, France
Kontakto shitësin
Agro-Masz Runner 30 + SP 230-Aktion-NEU - Kultivator: foto 1
Agro-Masz Runner 30 + SP 230-Aktion-NEU - Kultivator: foto 2
Agro-Masz Runner 30 + SP 230-Aktion-NEU - Kultivator: foto 3
Agro-Masz Runner 30 + SP 230-Aktion-NEU - Kultivator: foto 4
Agro-Masz Runner 30 + SP 230-Aktion-NEU - Kultivator: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Agro-Masz Runner 30 + SP 230-Aktion-NEU

Kultivator
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Botuar: 14orë 54min

18 480EUR

 • ≈ 1 852 250 ALL
 • ≈ 19 758 USD
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Kontakto shitësin
RABEWERK MXD - Plug: foto 1
RABEWERK MXD - Plug: foto 2
RABEWERK MXD - Plug: foto 3
RABEWERK MXD - Plug: foto 4
RABEWERK MXD - Plug: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

RABEWERK MXD

Plug
2000
Poloni, Mszczonowska 18A lok. 2B
Botuar: 16orë 59min

1 549,43EUR

 • ≈ 155 256,27 ALL
 • ≈ 1 656,14 USD
2000
Poloni, Mszczonowska 18A lok. 2B
Kontakto shitësin
Väderstad 5 m - Lesë: foto 1

Väderstad 5 m

Lesë
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 17orë 5min
Ankandi
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Doublet-Record Kulti-Dan - Pajisje për lirimin e tokës: foto 1

Doublet-Record Kulti-Dan

Pajisje për lirimin e tokës
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 17orë 5min
Ankandi
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Överum - Plug: foto 1

Överum

Plug
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 17orë 5min
Ankandi
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Kurzscheibenegge Kverneland Qualidisc Pro3000 Amazone Lemken - Lesë me disk: foto 1
Kurzscheibenegge Kverneland Qualidisc Pro3000 Amazone Lemken - Lesë me disk: foto 2
Kurzscheibenegge Kverneland Qualidisc Pro3000 Amazone Lemken - Lesë me disk: foto 3
Kurzscheibenegge Kverneland Qualidisc Pro3000 Amazone Lemken - Lesë me disk: foto 4
Kurzscheibenegge Kverneland Qualidisc Pro3000 Amazone Lemken - Lesë me disk: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Kurzscheibenegge Kverneland Qualidisc Pro3000 Amazone Lemken

Lesë me disk
Gjermani, 54634 Rheinland-Pfalz - Bitburg
Botuar: 17orë 5min
Pyet për çmimin
Gjermani, 54634 Rheinland-Pfalz - Bitburg
Rögle - Pajisje për lirimin e tokës: foto 1

Rögle

Pajisje për lirimin e tokës
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 17orë 5min
Ankandi
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Kvernland 13 ” - Plug: foto 1

Kvernland 13 ”

Plug
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 17orë 6min
Ankandi
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Väderstad - Pajisje për lirimin e tokës: foto 1

Väderstad

Pajisje për lirimin e tokës
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 17orë 6min
Ankandi
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Kërko fotografi të disponueshme

Köckerling Trio 400

Kultivator
2014
Gjermani, 31863 Coppenbruegge
Botuar: 17orë 16minNumri i referencës 10721-2102110704

16 500EUR

 • ≈ 1 653 795 ALL
 • ≈ 17 641 USD
2014
Gjermani, 31863 Coppenbruegge
Kontakto shitësin
Kverneland Frontpacker - Rul bujqësor: foto 1
Kverneland Frontpacker - Rul bujqësor: foto 2
Kverneland Frontpacker - Rul bujqësor: foto 3
Kverneland Frontpacker - Rul bujqësor: foto 4
Kverneland Frontpacker - Rul bujqësor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Kverneland Frontpacker

Rul bujqësor
Gjermani, Hammer Str. 19, 40219 Düsseldorf
Botuar: 17orë 22min

17EUR

Ankandi
 • ≈ 1 703 ALL
 • ≈ 18 USD
Gjermani, Hammer Str. 19, 40219 Düsseldorf
Kontakto shitësin
1996 Kuhn HRB 302 - Freze rotative: foto 1
1996 Kuhn HRB 302 - Freze rotative: foto 2
1996 Kuhn HRB 302 - Freze rotative: foto 3
1996 Kuhn HRB 302 - Freze rotative: foto 4
1996 Kuhn HRB 302 - Freze rotative: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

1996 Kuhn HRB 302

Freze rotative
Gjermani, Hammer Str. 19, 40219 Düsseldorf
Botuar: 17orë 22min

35EUR

Ankandi
 • ≈ 3 508 ALL
 • ≈ 37 USD
Gjermani, Hammer Str. 19, 40219 Düsseldorf
Kontakto shitësin
Armasz Scheibenegge mit Gülleverteiler - Lesë me disk: foto 1
Armasz Scheibenegge mit Gülleverteiler - Lesë me disk: foto 2
Armasz Scheibenegge mit Gülleverteiler - Lesë me disk: foto 3
Armasz Scheibenegge mit Gülleverteiler - Lesë me disk: foto 4
Armasz Scheibenegge mit Gülleverteiler - Lesë me disk: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

Armasz Scheibenegge mit Gülleverteiler

Lesë me disk
Gjermani, Hammer Str. 19, 40219 Düsseldorf
Botuar: 17orë 23min

111EUR

Ankandi
 • ≈ 11 125 ALL
 • ≈ 118 USD
Gjermani, Hammer Str. 19, 40219 Düsseldorf
Kontakto shitësin
Kërko fotografi të disponueshme

Horsch OPTIPACK 6AS

Rul bujqësor
2003
Gjermani, 39606 Osterburg
Botuar: 18orë 15minNumri i referencës 12362-MX12734/9999

3 400EUR

 • ≈ 340 782 ALL
 • ≈ 3 635 USD
2003
Gjermani, 39606 Osterburg
Kontakto shitësin
Kverneland LD 100-200 - Plug: foto 1
Kverneland LD 100-200 - Plug: foto 2
Kverneland LD 100-200 - Plug: foto 3

Kverneland LD 100-200

Plug
2020
Rumani, Harsova
Botuar: 18orë 26min

7 800EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 781 794 ALL
 • ≈ 8 339 USD
2020
Rumani, Harsova
Kontakto shitësin
Remac NEX 300/14 - Freze rotative: foto 1
Remac NEX 300/14 - Freze rotative: foto 2
Remac NEX 300/14 - Freze rotative: foto 3
Remac NEX 300/14 - Freze rotative: foto 4
Remac NEX 300/14 - Freze rotative: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Remac NEX 300/14

Freze rotative
Holandë, Wijhe, Overijssel
Botuar: 1dNumri i referencës EGE131121

7 750EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 776 782 ALL
 • ≈ 8 286 USD
Holandë, Wijhe, Overijssel
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 110
1 / 110
T1 new listing page - Pajisje për lirimin e tokës
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.