Reja dhe përdorur Rimorkiot bujqësore në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Rimorkiot bujqësore

537
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 27
2021 Bailey 20 Ton Tri Axle Sprung Draw Bar Tipping Trailer, Tail Gate, Air Brakes, Silage Side Kit - Rimorkio bujqësore: foto 1
2021 Bailey 20 Ton Tri Axle Sprung Draw Bar Tipping Trailer, Tail Gate, Air Brakes, Silage Side Kit - Rimorkio bujqësore: foto 2
2021 Bailey 20 Ton Tri Axle Sprung Draw Bar Tipping Trailer, Tail Gate, Air Brakes, Silage Side Kit - Rimorkio bujqësore: foto 3
2021 Bailey 20 Ton Tri Axle Sprung Draw Bar Tipping Trailer, Tail Gate, Air Brakes, Silage Side Kit - Rimorkio bujqësore: foto 4
2021 Bailey 20 Ton Tri Axle Sprung Draw Bar Tipping Trailer, Tail Gate, Air Brakes, Silage Side Kit - Rimorkio bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)
Ankandi
2021
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
Chieftain Twin Axle Draw Bar Low Loader Trailer, Ramps, 8 Stud Axle - Rimorkio bujqësore: foto 1
Chieftain Twin Axle Draw Bar Low Loader Trailer, Ramps, 8 Stud Axle - Rimorkio bujqësore: foto 2
Chieftain Twin Axle Draw Bar Low Loader Trailer, Ramps, 8 Stud Axle - Rimorkio bujqësore: foto 3
Chieftain Twin Axle Draw Bar Low Loader Trailer, Ramps, 8 Stud Axle - Rimorkio bujqësore: foto 4
Chieftain Twin Axle Draw Bar Low Loader Trailer, Ramps, 8 Stud Axle - Rimorkio bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (25)

Rimorkio bujqësore Chieftain Twin Axle Draw Bar Low Loader Trailer, Ramps, 8 Stud Axle

Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 5orë 19minNumri i referencës 140396989
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
Palmse Trailer 5850 - Rimorkio bujqësore me platformë: foto 1
Palmse Trailer 5850 - Rimorkio bujqësore me platformë: foto 2
Palmse Trailer 5850 - Rimorkio bujqësore me platformë: foto 3
Palmse Trailer 5850 - Rimorkio bujqësore me platformë: foto 4
Palmse Trailer 5850 - Rimorkio bujqësore me platformë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Rimorkio bujqësore me platformë Palmse Trailer 5850

2022Ngarkesa e dobishme: 23000 kg
Letoni, Mārupe
Botuar: 16orë 34min

16 000EUR

  • ≈ 1 658 544 ALL
  • ≈ 17 345 USD
2022Ngarkesa e dobishme: 23000 kg
Letoni, Mārupe
Kontakto shitësin
Holder C 250 - Rimorkio bujqësore: foto 1
Holder C 250 - Rimorkio bujqësore: foto 2
Holder C 250 - Rimorkio bujqësore: foto 3
Holder C 250 - Rimorkio bujqësore: foto 4
Holder C 250 - Rimorkio bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Rimorkio bujqësore Holder C 250

20126777 orët
Holandë
Botuar: 17orë 48minNumri i referencës 82557

5 000EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
  • ≈ 518 295 ALL
  • ≈ 5 420 USD
20126777 orët
Holandë
Kontakto shitësin
Holder C 250 - Rimorkio bujqësore: foto 1
Holder C 250 - Rimorkio bujqësore: foto 2
Holder C 250 - Rimorkio bujqësore: foto 3
Holder C 250 - Rimorkio bujqësore: foto 4
Holder C 250 - Rimorkio bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Rimorkio bujqësore Holder C 250

20127141 orët
Holandë
Botuar: 17orë 48minNumri i referencës 82556

5 000EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
  • ≈ 518 295 ALL
  • ≈ 5 420 USD
20127141 orët
Holandë
Kontakto shitësin
Techmont Anhänger Tandemkipper / Trailer / Remorque / Rimorchio / Прицеп монолитный двухосный тандем / Przyczepa tandem PTTCW112 12 t - Rimorkio bujqësore vetëshkarkuese/ Shkarkues: foto 1
Techmont Anhänger Tandemkipper / Trailer / Remorque / Rimorchio / Прицеп монолитный двухосный тандем / Przyczepa tandem PTTCW112 12 t - Rimorkio bujqësore vetëshkarkuese/ Shkarkues: foto 2
Techmont Anhänger Tandemkipper / Trailer / Remorque / Rimorchio / Прицеп монолитный двухосный тандем / Przyczepa tandem PTTCW112 12 t - Rimorkio bujqësore vetëshkarkuese/ Shkarkues: foto 3
Techmont Anhänger Tandemkipper / Trailer / Remorque / Rimorchio / Прицеп монолитный двухосный тандем / Przyczepa tandem PTTCW112 12 t - Rimorkio bujqësore vetëshkarkuese/ Shkarkues: foto 4
Techmont Anhänger Tandemkipper / Trailer / Remorque / Rimorchio / Прицеп монолитный двухосный тандем / Przyczepa tandem PTTCW112 12 t - Rimorkio bujqësore vetëshkarkuese/ Shkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (32)

18 141EUR

Çmimi pa. TVSH

  • ≈ 1 880 477 ALL
  • ≈ 19 667 USD
E re2024Ngarkesa e dobishme: 12000 kg
Poloni
Single Axle Draw Bar 7200 Litre Dust Supression Unit, Hydraulic Pump, Sprung Draw Bar - Rimorkio bujqësore: foto 1
Single Axle Draw Bar 7200 Litre Dust Supression Unit, Hydraulic Pump, Sprung Draw Bar - Rimorkio bujqësore: foto 2
Single Axle Draw Bar 7200 Litre Dust Supression Unit, Hydraulic Pump, Sprung Draw Bar - Rimorkio bujqësore: foto 3
Single Axle Draw Bar 7200 Litre Dust Supression Unit, Hydraulic Pump, Sprung Draw Bar - Rimorkio bujqësore: foto 4
Single Axle Draw Bar 7200 Litre Dust Supression Unit, Hydraulic Pump, Sprung Draw Bar - Rimorkio bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2013 BAILEY TRAILERS LTD Twin Axle Slurry Tanker, Draw Bar - Rimorkio bujqësore: foto 1
2013 BAILEY TRAILERS LTD Twin Axle Slurry Tanker, Draw Bar - Rimorkio bujqësore: foto 2
2013 BAILEY TRAILERS LTD Twin Axle Slurry Tanker, Draw Bar - Rimorkio bujqësore: foto 3
2013 BAILEY TRAILERS LTD Twin Axle Slurry Tanker, Draw Bar - Rimorkio bujqësore: foto 4
2013 BAILEY TRAILERS LTD Twin Axle Slurry Tanker, Draw Bar - Rimorkio bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (25)

Rimorkio bujqësore 2013 BAILEY TRAILERS LTD Twin Axle Slurry Tanker, Draw Bar

2013
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 1dNumri i referencës 140394990
Ankandi
2013
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2018 Single Axle Draw Bar 7200 Litre Dust Supression Unit, Hydraulic Pump - Rimorkio bujqësore: foto 1
2018 Single Axle Draw Bar 7200 Litre Dust Supression Unit, Hydraulic Pump - Rimorkio bujqësore: foto 2
2018 Single Axle Draw Bar 7200 Litre Dust Supression Unit, Hydraulic Pump - Rimorkio bujqësore: foto 3
2018 Single Axle Draw Bar 7200 Litre Dust Supression Unit, Hydraulic Pump - Rimorkio bujqësore: foto 4
2018 Single Axle Draw Bar 7200 Litre Dust Supression Unit, Hydraulic Pump - Rimorkio bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Rimorkio bujqësore 2018 Single Axle Draw Bar 7200 Litre Dust Supression Unit, Hydraulic Pump

2018
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 1dNumri i referencës 140396468
Ankandi
2018
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2019 Tyrone Trailers Twin Axle Draw Bar Low Loader Trailer, Sprung Drawbar - Rimorkio bujqësore: foto 1
2019 Tyrone Trailers Twin Axle Draw Bar Low Loader Trailer, Sprung Drawbar - Rimorkio bujqësore: foto 2
2019 Tyrone Trailers Twin Axle Draw Bar Low Loader Trailer, Sprung Drawbar - Rimorkio bujqësore: foto 3
2019 Tyrone Trailers Twin Axle Draw Bar Low Loader Trailer, Sprung Drawbar - Rimorkio bujqësore: foto 4
2019 Tyrone Trailers Twin Axle Draw Bar Low Loader Trailer, Sprung Drawbar - Rimorkio bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)

Rimorkio bujqësore 2019 Tyrone Trailers Twin Axle Draw Bar Low Loader Trailer, Sprung Drawbar

2019
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 1dNumri i referencës 140397496
Ankandi
2019
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
Unused 2023 Redrock 3000 - Rimorkio bujqësore: foto 1
Unused 2023 Redrock 3000 - Rimorkio bujqësore: foto 2
Unused 2023 Redrock 3000 - Rimorkio bujqësore: foto 3
Unused 2023 Redrock 3000 - Rimorkio bujqësore: foto 4
Unused 2023 Redrock 3000 - Rimorkio bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (36)

Rimorkio bujqësore Unused 2023 Redrock 3000

2023
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 1dNumri i referencës 140394581
Ankandi
2023
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
Herbst 13.5 Ton Twin Axle Draw Bar DumpTrailer - Rimorkio bujqësore: foto 1
Herbst 13.5 Ton Twin Axle Draw Bar DumpTrailer - Rimorkio bujqësore: foto 2
Herbst 13.5 Ton Twin Axle Draw Bar DumpTrailer - Rimorkio bujqësore: foto 3
Herbst 13.5 Ton Twin Axle Draw Bar DumpTrailer - Rimorkio bujqësore: foto 4
Herbst 13.5 Ton Twin Axle Draw Bar DumpTrailer - Rimorkio bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

Rimorkio bujqësore Herbst 13.5 Ton Twin Axle Draw Bar DumpTrailer

Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 1dNumri i referencës 140397502
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
Trilo SG400 - Rimorkio bujqësore: foto 1
Trilo SG400 - Rimorkio bujqësore: foto 2
Trilo SG400 - Rimorkio bujqësore: foto 3
Trilo SG400 - Rimorkio bujqësore: foto 4
Trilo SG400 - Rimorkio bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)

Rimorkio bujqësore Trilo SG400

Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 1dNumri i referencës 140396880
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2022 Barford L22 - Rimorkio bujqësore: foto 1
2022 Barford L22 - Rimorkio bujqësore: foto 2
2022 Barford L22 - Rimorkio bujqësore: foto 3
2022 Barford L22 - Rimorkio bujqësore: foto 4
2022 Barford L22 - Rimorkio bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

Rimorkio bujqësore 2022 Barford L22

2022
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 1dNumri i referencës 140396175
Ankandi
2022
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
Panther Mechanische - Rimorkio bujqësore vetëshkarkuese/ Shkarkues: foto 1
Panther Mechanische - Rimorkio bujqësore vetëshkarkuese/ Shkarkues: foto 2
Panther Mechanische - Rimorkio bujqësore vetëshkarkuese/ Shkarkues: foto 3
Panther Mechanische - Rimorkio bujqësore vetëshkarkuese/ Shkarkues: foto 4
Panther Mechanische - Rimorkio bujqësore vetëshkarkuese/ Shkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

150EUR

Ankandi
  • ≈ 15 548 ALL
  • ≈ 162 USD
Holandë, Amsterdam
Kontakto shitësin
Schuitenmaker SMS3000 - Rimorkio bujqësore: foto 1
Schuitenmaker SMS3000 - Rimorkio bujqësore: foto 2
Schuitenmaker SMS3000 - Rimorkio bujqësore: foto 3
Schuitenmaker SMS3000 - Rimorkio bujqësore: foto 4
Schuitenmaker SMS3000 - Rimorkio bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Rimorkio bujqësore Schuitenmaker SMS3000

Pesha neto: 830 kg
Holandë, Amsterdam
Botuar: 1d
Ankandi
Pesha neto: 830 kg
Holandë, Amsterdam
Kontakto shitësin
Meiller mhks 40/2 L - Rimorkio bujqësore: foto 1
Meiller mhks 40/2 L - Rimorkio bujqësore: foto 2
Meiller mhks 40/2 L - Rimorkio bujqësore: foto 3
Meiller mhks 40/2 L - Rimorkio bujqësore: foto 4
Meiller mhks 40/2 L - Rimorkio bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)
Ankandi
Rumani
Kontakto shitësin
GSH 0PK-2A-36T-01 - Rimorkio bujqësore vetëshkarkuese/ Shkarkues: foto 1
GSH 0PK-2A-36T-01 - Rimorkio bujqësore vetëshkarkuese/ Shkarkues: foto 2
GSH 0PK-2A-36T-01 - Rimorkio bujqësore vetëshkarkuese/ Shkarkues: foto 3
GSH 0PK-2A-36T-01 - Rimorkio bujqësore vetëshkarkuese/ Shkarkues: foto 4
GSH 0PK-2A-36T-01 - Rimorkio bujqësore vetëshkarkuese/ Shkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)
Ankandi
2006
Belgjikë
Kontakto shitësin
Meiller MHKS 41/2 - Rimorkio bujqësore vetëshkarkuese/ Shkarkues: foto 1
Meiller MHKS 41/2 - Rimorkio bujqësore vetëshkarkuese/ Shkarkues: foto 2
Meiller MHKS 41/2 - Rimorkio bujqësore vetëshkarkuese/ Shkarkues: foto 3
Meiller MHKS 41/2 - Rimorkio bujqësore vetëshkarkuese/ Shkarkues: foto 4
Meiller MHKS 41/2 - Rimorkio bujqësore vetëshkarkuese/ Shkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)
Ankandi
2006
Belgjikë
Kontakto shitësin
STHIK EPSB260B Remorque Agricole - Rimorkio bujqësore: foto 1
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 27
1 / 27
T1 new listing page - Rimorkiot bujqësore
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.