Reja dhe përdorur Sistemet e vaditjes në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Sistemet e vaditjes

98
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 5
Irrigation reel - Sistemi i vaditjes: foto 1
Irrigation reel - Sistemi i vaditjes: foto 2
Irrigation reel - Sistemi i vaditjes: foto 3
Irrigation reel - Sistemi i vaditjes: foto 4
Irrigation reel - Sistemi i vaditjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Irrigation reel

Sistemi i vaditjes
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d

100EUR

Ankandi
 • ≈ 10 126 ALL
 • ≈ 106 USD
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Humer - Sistemi i vaditjes: foto 1
Humer - Sistemi i vaditjes: foto 2
Humer - Sistemi i vaditjes: foto 3
Humer - Sistemi i vaditjes: foto 4
Humer - Sistemi i vaditjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Humer

Sistemi i vaditjes
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Bonsegna Tanker Trucks (model 14 m3) - Sistemi i vaditjes: foto 1
Bonsegna Tanker Trucks (model 14 m3) - Sistemi i vaditjes: foto 2
Bonsegna Tanker Trucks (model 14 m3) - Sistemi i vaditjes: foto 3
Bonsegna Tanker Trucks (model 14 m3) - Sistemi i vaditjes: foto 4
Bonsegna Tanker Trucks (model 14 m3) - Sistemi i vaditjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Bonsegna Tanker Trucks (model 14 m3)

Sistemi i vaditjes
E re
Itali
Botuar: 4d

29 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 936 656 ALL
 • ≈ 30 925 USD
E re
Itali
Kontakto shitësin
Mobile water tank (approx. 250 litres) - Sistemi i vaditjes: foto 1
Mobile water tank (approx. 250 litres) - Sistemi i vaditjes: foto 2
Mobile water tank (approx. 250 litres) - Sistemi i vaditjes: foto 3
Mobile water tank (approx. 250 litres) - Sistemi i vaditjes: foto 4
Mobile water tank (approx. 250 litres) - Sistemi i vaditjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Mobile water tank (approx. 250 litres)

Sistemi i vaditjes
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 4d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
DAB Jet 200 m - Sistemi i vaditjes: foto 1
DAB Jet 200 m - Sistemi i vaditjes: foto 2
DAB Jet 200 m - Sistemi i vaditjes: foto 3
DAB Jet 200 m - Sistemi i vaditjes: foto 4
DAB Jet 200 m - Sistemi i vaditjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

DAB Jet 200 m

Sistemi i vaditjes
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 4d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Batch of sand suction hoses (approx. 35x) - Sistemi i vaditjes: foto 1
Batch of sand suction hoses (approx. 35x) - Sistemi i vaditjes: foto 2
Batch of sand suction hoses (approx. 35x) - Sistemi i vaditjes: foto 3
Batch of sand suction hoses (approx. 35x) - Sistemi i vaditjes: foto 4
Batch of sand suction hoses (approx. 35x) - Sistemi i vaditjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Batch of sand suction hoses (approx. 35x)

Sistemi i vaditjes
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 4d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Van Dijk Heating - Sistemi i vaditjes: foto 1
Van Dijk Heating - Sistemi i vaditjes: foto 2
Van Dijk Heating - Sistemi i vaditjes: foto 3
Van Dijk Heating - Sistemi i vaditjes: foto 4
Van Dijk Heating - Sistemi i vaditjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

van Dijk Heating

Sistemi i vaditjes
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 6d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
FM4550H - Sistemi i vaditjes: foto 1

FM4550H

Sistemi i vaditjes
2022
Gjermani, 39606 Osterburg
Botuar: 7dNumri i referencës 12362-MXFSFM4550H/0001

65 500EUR

 • ≈ 6 632 792 ALL
 • ≈ 69 847 USD
2022
Gjermani, 39606 Osterburg
Kontakto shitësin
Irrifrance Javelin - Sistemi i vaditjes: foto 1
Irrifrance Javelin - Sistemi i vaditjes: foto 2
Irrifrance Javelin - Sistemi i vaditjes: foto 3
Irrifrance Javelin - Sistemi i vaditjes: foto 4
Irrifrance Javelin - Sistemi i vaditjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Irrifrance Javelin

Sistemi i vaditjes
1998
Rumani, Rumänien
Botuar: 10d

4 500EUR

 • ≈ 455 688 ALL
 • ≈ 4 798 USD
1998
Rumani, Rumänien
Kontakto shitësin
Bauer RainStar 100/450 - Sistemi i vaditjes: foto 1
Bauer RainStar 100/450 - Sistemi i vaditjes: foto 2
Bauer RainStar 100/450 - Sistemi i vaditjes: foto 3
Bauer RainStar 100/450 - Sistemi i vaditjes: foto 4
Bauer RainStar 100/450 - Sistemi i vaditjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Bauer RainStar 100/450

Sistemi i vaditjes
1996
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 10d

11 500EUR

 • ≈ 1 164 536 ALL
 • ≈ 12 263 USD
1996
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
Krone Tambur irigat - Sistemi i vaditjes: foto 1
Krone Tambur irigat - Sistemi i vaditjes: foto 2
Krone Tambur irigat - Sistemi i vaditjes: foto 3
Krone Tambur irigat - Sistemi i vaditjes: foto 4
Krone Tambur irigat - Sistemi i vaditjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Krone Tambur irigat

Sistemi i vaditjes
1998
Rumani, Rumänien
Botuar: 10d

5 000EUR

 • ≈ 506 320 ALL
 • ≈ 5 331 USD
1998
Rumani, Rumänien
Kontakto shitësin
Doda 100 - Sistemi i vaditjes: foto 1
Doda 100 - Sistemi i vaditjes: foto 2
Doda 100 - Sistemi i vaditjes: foto 3
Doda 100 - Sistemi i vaditjes: foto 4
Doda 100 - Sistemi i vaditjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Doda 100

Sistemi i vaditjes
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 10d

6 500EUR

 • ≈ 658 216 ALL
 • ≈ 6 931 USD
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
Selwood D100 - Sistemi i vaditjes: foto 1
Selwood D100 - Sistemi i vaditjes: foto 2
Selwood D100 - Sistemi i vaditjes: foto 3
Selwood D100 - Sistemi i vaditjes: foto 4

Selwood D100

Sistemi i vaditjes
2010
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 10d

4 000EUR

 • ≈ 405 056 ALL
 • ≈ 4 265 USD
2010
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
Bauer RainStar 100/430 - Sistemi i vaditjes: foto 1
Bauer RainStar 100/430 - Sistemi i vaditjes: foto 2
Bauer RainStar 100/430 - Sistemi i vaditjes: foto 3
Bauer RainStar 100/430 - Sistemi i vaditjes: foto 4
Bauer RainStar 100/430 - Sistemi i vaditjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Bauer RainStar 100/430

Sistemi i vaditjes
1995
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 10d

13 000EUR

 • ≈ 1 316 432 ALL
 • ≈ 13 862 USD
1995
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
Caprari MEC-MR 125 - Sistemi i vaditjes: foto 1
Caprari MEC-MR 125 - Sistemi i vaditjes: foto 2
Caprari MEC-MR 125 - Sistemi i vaditjes: foto 3
Caprari MEC-MR 125 - Sistemi i vaditjes: foto 4
Caprari MEC-MR 125 - Sistemi i vaditjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Caprari MEC-MR 125

Sistemi i vaditjes
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 10d

8 500EUR

 • ≈ 860 744 ALL
 • ≈ 9 064 USD
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
Rovatti S3K100/3e - Sistemi i vaditjes: foto 1
Rovatti S3K100/3e - Sistemi i vaditjes: foto 2

Rovatti S3K100/3e

Sistemi i vaditjes
2004
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 10d

5 500EUR

 • ≈ 556 952 ALL
 • ≈ 5 865 USD
2004
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
Irrifrance Optima 3TTI - Sistemi i vaditjes: foto 1
Irrifrance Optima 3TTI - Sistemi i vaditjes: foto 2
Irrifrance Optima 3TTI - Sistemi i vaditjes: foto 3

Irrifrance Optima 3TTI

Sistemi i vaditjes
1998
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 10d

16 500EUR

 • ≈ 1 670 856 ALL
 • ≈ 17 595 USD
1998
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
Bauer Rainstar 90/320 - Sistemi i vaditjes: foto 1
Bauer Rainstar 90/320 - Sistemi i vaditjes: foto 2
Bauer Rainstar 90/320 - Sistemi i vaditjes: foto 3
Bauer Rainstar 90/320 - Sistemi i vaditjes: foto 4
Bauer Rainstar 90/320 - Sistemi i vaditjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Bauer Rainstar 90/320

Sistemi i vaditjes
1996
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 10d

7 000EUR

 • ≈ 708 848 ALL
 • ≈ 7 464 USD
1996
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
Sterling QI150RT - Sistemi i vaditjes: foto 1
Sterling QI150RT - Sistemi i vaditjes: foto 2
Sterling QI150RT - Sistemi i vaditjes: foto 3
Sterling QI150RT - Sistemi i vaditjes: foto 4
Sterling QI150RT - Sistemi i vaditjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Sterling QI150RT

Sistemi i vaditjes
Rumani, Rumänien
Botuar: 10d

4 500EUR

 • ≈ 455 688 ALL
 • ≈ 4 798 USD
Rumani, Rumänien
Kontakto shitësin
Bauer RainStar 110/500 - Sistemi i vaditjes: foto 1
Bauer RainStar 110/500 - Sistemi i vaditjes: foto 2
Bauer RainStar 110/500 - Sistemi i vaditjes: foto 3
Bauer RainStar 110/500 - Sistemi i vaditjes: foto 4
Bauer RainStar 110/500 - Sistemi i vaditjes: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Bauer RainStar 110/500

Sistemi i vaditjes
1999
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 10d

16 500EUR

 • ≈ 1 670 856 ALL
 • ≈ 17 595 USD
1999
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 5
1 / 5
T1 new listing page - Sistemet e vaditjes
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.