Reja dhe përdorur Spërkatës në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 16
Hardi LXY1000 - Spërkatës: foto 1
Hardi LXY1000 - Spërkatës: foto 2
Hardi LXY1000 - Spërkatës: foto 3
Hardi LXY1000 - Spërkatës: foto 4

Hardi LXY1000

Spërkatës
Lituani, Baltijos 31, Jonuciu km., LT-53305 Kauno r., Lithuania
Botuar: 11orë 34min

1 900EUR

 • ≈ 192 401 ALL
 • ≈ 2 026 USD
Lituani, Baltijos 31, Jonuciu km., LT-53305 Kauno r., Lithuania
Kontakto shitësin
Hardi Commander 2600 - Spërkatës: foto 1
Hardi Commander 2600 - Spërkatës: foto 2
Hardi Commander 2600 - Spërkatës: foto 3
Hardi Commander 2600 - Spërkatës: foto 4
Hardi Commander 2600 - Spërkatës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Hardi Commander 2600

Spërkatës
2000
Lituani, Baltijos 31, Jonuciu km., LT-53305 Kauno r., Lithuania
Botuar: 11orë 34min
Pyet për çmimin
2000
Lituani, Baltijos 31, Jonuciu km., LT-53305 Kauno r., Lithuania
Kontakto shitësin
EKKO 2500 - Spërkatës: foto 1
EKKO 2500 - Spërkatës: foto 2
EKKO 2500 - Spërkatës: foto 3
EKKO 2500 - Spërkatës: foto 4
EKKO 2500 - Spërkatës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

EKKO 2500

Spërkatës
Lituani, Baltijos 31, Jonuciu km., LT-53305 Kauno r., Lithuania
Botuar: 11orë 34min

2 600EUR

 • ≈ 263 286 ALL
 • ≈ 2 772 USD
Lituani, Baltijos 31, Jonuciu km., LT-53305 Kauno r., Lithuania
Kontakto shitësin
Amazone Limiter rechts - Spërkatës: foto 1

Amazone Limiter rechts

Spërkatës
E re2023
Gjermani, Industriestraße 19b
Botuar: 12orë 18minNumri i referencës 000000000003133398

1 555EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 157 465 ALL
 • ≈ 1 658 USD
E re2023
Gjermani, Industriestraße 19b
Kontakto shitësin
Bury Feldspritze / Sprayer / Pulvérisateur / Polverizzatore / Opryskiwacz zawieszany Perkoz 800 l 18 m - Spërkatës i montuar në traktor: foto 1
Bury Feldspritze / Sprayer / Pulvérisateur / Polverizzatore / Opryskiwacz zawieszany Perkoz 800 l 18 m - Spërkatës i montuar në traktor: foto 2
Bury Feldspritze / Sprayer / Pulvérisateur / Polverizzatore / Opryskiwacz zawieszany Perkoz 800 l 18 m - Spërkatës i montuar në traktor: foto 3
Bury Feldspritze / Sprayer / Pulvérisateur / Polverizzatore / Opryskiwacz zawieszany Perkoz 800 l 18 m - Spërkatës i montuar në traktor: foto 4
Bury Feldspritze / Sprayer / Pulvérisateur / Polverizzatore / Opryskiwacz zawieszany Perkoz 800 l 18 m - Spërkatës i montuar në traktor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Bury Feldspritze / Sprayer / Pulvérisateur / Polverizzatore / Opryskiwacz zawieszany Perkoz 800 l 18 m

Spërkatës i montuar në traktor
E re2024
Poloni, 09-440 Staroźreby, Polen
Botuar: 13orë 3min

7 548EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 764 340 ALL
 • ≈ 8 049 USD
E re2024
Poloni, 09-440 Staroźreby, Polen
Hardi 1301 LY-800 BK-12-HY - Spërkatës: foto 1

Hardi 1301 LY-800 BK-12-HY

Spërkatës
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 15min
Ankandi
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Hardi 361 LX 1000-15 MB - Spërkatës: foto 1

Hardi 361 LX 1000-15 MB

Spërkatës
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 16orë 16min
Ankandi
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
25 cm doppen Kverneland - Spërkatës: foto 1
25 cm doppen Kverneland - Spërkatës: foto 2
25 cm doppen Kverneland - Spërkatës: foto 3

25 cm doppen Kverneland

Spërkatës
E re2024
Holandë, Hamelendijk 1C, 5541 RA Reusel
Botuar: 17orë 54minNumri i referencës 31179
Pyet për çmimin
E re2024
Holandë, Hamelendijk 1C, 5541 RA Reusel
KRAAKMAN
8
J
A
B
K
Kontakto shitësin
John Deere 740i - Spërkatës me rimorkio: foto 1
John Deere 740i - Spërkatës me rimorkio: foto 2
John Deere 740i - Spërkatës me rimorkio: foto 3
John Deere 740i - Spërkatës me rimorkio: foto 4
John Deere 740i - Spërkatës me rimorkio: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

John Deere 740i

Spërkatës me rimorkio
201132767 orët
Gjermani, 23881 Alt Mölln
Botuar: 2dNumri i referencës 12522-183574

17 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 772 120 ALL
 • ≈ 18 661 USD
201132767 orët
Gjermani, 23881 Alt Mölln
Kontakto shitësin
Douven - Spërkatës: foto 1
Douven - Spërkatës: foto 2
Douven - Spërkatës: foto 3
Douven - Spërkatës: foto 4
Douven - Spërkatës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Douven

Spërkatës
1991
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d
Ankandi
1991
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
John Deere R4040I - Spërkatës: foto 1

John Deere R4040I

Spërkatës
20151163 orët258 hp
Suedi, Arlöv
Botuar: 3dNumri i referencës M260-4073
Ankandi
20151163 orët258 hp
Suedi, Arlöv
Kontakto shitësin
Hardi Master Twinstream - Spërkatës: foto 1

Hardi Master Twinstream

Spërkatës
1997
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 3d
Ankandi
1997
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Amazone UX4201 Super - Spërkatës: foto 1

Amazone UX4201 Super

Spërkatës
2022
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 3d
Ankandi
2022
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Hardi Commander 2800 - Spërkatës me rimorkio: foto 1
Hardi Commander 2800 - Spërkatës me rimorkio: foto 2
Hardi Commander 2800 - Spërkatës me rimorkio: foto 3
Hardi Commander 2800 - Spërkatës me rimorkio: foto 4
Hardi Commander 2800 - Spërkatës me rimorkio: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Hardi Commander 2800

Spërkatës me rimorkio
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Botuar: 3d

2 660EUR

Ankandi
 • ≈ 269 362 ALL
 • ≈ 2 836 USD
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Kontakto shitësin
Berthoud Raptor 4200 D.P. TRONIC - Spërkatës i vetëlëvizshëm: foto 1
Berthoud Raptor 4200 D.P. TRONIC - Spërkatës i vetëlëvizshëm: foto 2
Berthoud Raptor 4200 D.P. TRONIC - Spërkatës i vetëlëvizshëm: foto 3
Berthoud Raptor 4200 D.P. TRONIC - Spërkatës i vetëlëvizshëm: foto 4
Berthoud Raptor 4200 D.P. TRONIC - Spërkatës i vetëlëvizshëm: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Berthoud Raptor 4200 D.P. TRONIC

Spërkatës i vetëlëvizshëm
20115368 orët
Poloni, Piechocice 1048-317 Korfantów Poland
Botuar: 3d
Pyet për çmimin
20115368 orët
Poloni, Piechocice 1048-317 Korfantów Poland
Kontakto shitësin
Kverneland Spridotrain GVI 28 - Spërkatës: foto 1
Kverneland Spridotrain GVI 28 - Spërkatës: foto 2
Kverneland Spridotrain GVI 28 - Spërkatës: foto 3
Kverneland Spridotrain GVI 28 - Spërkatës: foto 4
Kverneland Spridotrain GVI 28 - Spërkatës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

Kverneland Spridotrain GVI 28

Spërkatës
2003
Lituani, Kirtimu street 17A, Vilnius
Botuar: 4d

4 200EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 425 308 ALL
 • ≈ 4 478 USD
2003
Lituani, Kirtimu street 17A, Vilnius
Kontakto shitësin
Tad-len TL 3021 - Spërkatës: foto 1
Tad-len TL 3021 - Spërkatës: foto 2
Tad-len TL 3021 - Spërkatës: foto 3
Tad-len TL 3021 - Spërkatës: foto 4
Tad-len TL 3021 - Spërkatës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Tad-len TL 3021

Spërkatës
2015
Lituani, Kirtimu street 17A, Vilnius
Botuar: 4d

6 400EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 648 089 ALL
 • ≈ 6 824 USD
2015
Lituani, Kirtimu street 17A, Vilnius
Kontakto shitësin
John Deere TRSP700-40/740 - Spërkatës: foto 1
John Deere TRSP700-40/740 - Spërkatës: foto 2
John Deere TRSP700-40/740 - Spërkatës: foto 3
John Deere TRSP700-40/740 - Spërkatës: foto 4
John Deere TRSP700-40/740 - Spërkatës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

John Deere TRSP700-40/740

Spërkatës
2011Pesha neto: 3380 kg
Lituani, Kirtimu street 17A, Vilnius
Botuar: 4d

7 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 708 848 ALL
 • ≈ 7 464 USD
2011Pesha neto: 3380 kg
Lituani, Kirtimu street 17A, Vilnius
Kontakto shitësin
Vertical Spray Mast - Spërkatës: foto 1
Vertical Spray Mast - Spërkatës: foto 2
Vertical Spray Mast - Spërkatës: foto 3
Vertical Spray Mast - Spërkatës: foto 4
Vertical Spray Mast - Spërkatës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Vertical Spray Mast

Spërkatës
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 4d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Berthoud - Spërkatës: foto 1
Berthoud - Spërkatës: foto 2
Berthoud - Spërkatës: foto 3
Berthoud - Spërkatës: foto 4

Berthoud

Spërkatës
Belgjikë
Botuar: 4d

250EUR

Ankandi
 • ≈ 25 316 ALL
 • ≈ 266 USD
Belgjikë
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 16
1 / 16
T1 new listing page - Spërkatës
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.