Reja dhe përdorur Trincia/ Grirese degesh dhe bari në shitje - Truck1 Shqipëri

Trincia/ Grirese degesh dhe bari

400
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 20
Ferri T530P armklepelmaaier arm klepelmaaier klepelarm - Trince me krahe: foto 1

Ferri T530P armklepelmaaier arm klepelmaaier klepelarm

Trince me krahe
Holandë, Wengeweg 19 1749 DA Warmenhuizen (Region: Noord-Holland) Netherlands
Botuar: 9orë 57min

21 370EUR

 • ≈ 2 142 278 ALL
 • ≈ 23 265 USD
Holandë, Wengeweg 19 1749 DA Warmenhuizen (Region: Noord-Holland) Netherlands
Ferri klepelbak voor aan de kraan CW05 CW10 CW30 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 1
Ferri klepelbak voor aan de kraan CW05 CW10 CW30 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 2
Ferri klepelbak voor aan de kraan CW05 CW10 CW30 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 3
Ferri klepelbak voor aan de kraan CW05 CW10 CW30 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 4
Ferri klepelbak voor aan de kraan CW05 CW10 CW30 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ferri klepelbak voor aan de kraan CW05 CW10 CW30

Trince/ Grirese degesh dhe bari
Holandë, Wengeweg 19 1749 DA Warmenhuizen (Region: Noord-Holland) Netherlands
Botuar: 9orë 57min
Pyet për çmimin
Holandë, Wengeweg 19 1749 DA Warmenhuizen (Region: Noord-Holland) Netherlands
Ferri ZMTE 1800 Pro verstekklepelmaaier verstek klepelmaaier - Trince me spostim anësor: foto 1
Ferri ZMTE 1800 Pro verstekklepelmaaier verstek klepelmaaier - Trince me spostim anësor: foto 2
Ferri ZMTE 1800 Pro verstekklepelmaaier verstek klepelmaaier - Trince me spostim anësor: foto 3
Ferri ZMTE 1800 Pro verstekklepelmaaier verstek klepelmaaier - Trince me spostim anësor: foto 4
Ferri ZMTE 1800 Pro verstekklepelmaaier verstek klepelmaaier - Trince me spostim anësor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Ferri ZMTE 1800 Pro verstekklepelmaaier verstek klepelmaaier

Trince me spostim anësor
Holandë, Wengeweg 19 1749 DA Warmenhuizen (Region: Noord-Holland) Netherlands
Botuar: 9orë 57min
Pyet për çmimin
Holandë, Wengeweg 19 1749 DA Warmenhuizen (Region: Noord-Holland) Netherlands
Ferri T320A armklepelmaaier - Trince me krahe: foto 1
Ferri T320A armklepelmaaier - Trince me krahe: foto 2
Ferri T320A armklepelmaaier - Trince me krahe: foto 3
Ferri T320A armklepelmaaier - Trince me krahe: foto 4
Ferri T320A armklepelmaaier - Trince me krahe: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Ferri T320A armklepelmaaier

Trince me krahe
Holandë, Wengeweg 19 1749 DA Warmenhuizen (Region: Noord-Holland) Netherlands
Botuar: 9orë 57min
Pyet për çmimin
Holandë, Wengeweg 19 1749 DA Warmenhuizen (Region: Noord-Holland) Netherlands
Ferri TP660 armklepelmaaier, klepelmaaier, arm - Trince me krahe: foto 1
Ferri TP660 armklepelmaaier, klepelmaaier, arm - Trince me krahe: foto 2
Ferri TP660 armklepelmaaier, klepelmaaier, arm - Trince me krahe: foto 3
Ferri TP660 armklepelmaaier, klepelmaaier, arm - Trince me krahe: foto 4
Ferri TP660 armklepelmaaier, klepelmaaier, arm - Trince me krahe: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Ferri TP660 armklepelmaaier, klepelmaaier, arm

Trince me krahe
Holandë, Wengeweg 19 1749 DA Warmenhuizen (Region: Noord-Holland) Netherlands
Botuar: 9orë 57min
Pyet për çmimin
Holandë, Wengeweg 19 1749 DA Warmenhuizen (Region: Noord-Holland) Netherlands
Ferri MKD2800 front klepelmaaier hamerklepels - Trince: foto 1
Ferri MKD2800 front klepelmaaier hamerklepels - Trince: foto 2
Ferri MKD2800 front klepelmaaier hamerklepels - Trince: foto 3
Ferri MKD2800 front klepelmaaier hamerklepels - Trince: foto 4
Ferri MKD2800 front klepelmaaier hamerklepels - Trince: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Ferri MKD2800 front klepelmaaier hamerklepels

Trince
Holandë, Wengeweg 19 1749 DA Warmenhuizen (Region: Noord-Holland) Netherlands
Botuar: 9orë 57min
Pyet për çmimin
Holandë, Wengeweg 19 1749 DA Warmenhuizen (Region: Noord-Holland) Netherlands
ELHO Tornado 560 kettingmaaier, mulcher, klepelmaaier - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 1
ELHO Tornado 560 kettingmaaier, mulcher, klepelmaaier - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 2
ELHO Tornado 560 kettingmaaier, mulcher, klepelmaaier - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 3
ELHO Tornado 560 kettingmaaier, mulcher, klepelmaaier - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 4
ELHO Tornado 560 kettingmaaier, mulcher, klepelmaaier - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

ELHO Tornado 560 kettingmaaier, mulcher, klepelmaaier

Trince/ Grirese degesh dhe bari
Holandë, Wengeweg 19 1749 DA Warmenhuizen (Region: Noord-Holland) Netherlands
Botuar: 9orë 57min
Pyet për çmimin
Holandë, Wengeweg 19 1749 DA Warmenhuizen (Region: Noord-Holland) Netherlands
ELHO Side Chopper 420 Pro klepelmaaier, hamerklepelmaaier - Trince me spostim anësor: foto 1
ELHO Side Chopper 420 Pro klepelmaaier, hamerklepelmaaier - Trince me spostim anësor: foto 2
ELHO Side Chopper 420 Pro klepelmaaier, hamerklepelmaaier - Trince me spostim anësor: foto 3
ELHO Side Chopper 420 Pro klepelmaaier, hamerklepelmaaier - Trince me spostim anësor: foto 4
ELHO Side Chopper 420 Pro klepelmaaier, hamerklepelmaaier - Trince me spostim anësor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

ELHO Side Chopper 420 Pro klepelmaaier, hamerklepelmaaier

Trince me spostim anësor
Holandë, Wengeweg 19 1749 DA Warmenhuizen (Region: Noord-Holland) Netherlands
Botuar: 9orë 57min
Pyet për çmimin
Holandë, Wengeweg 19 1749 DA Warmenhuizen (Region: Noord-Holland) Netherlands
Ferri ZLE 1800 Pro verstekklepelmaaier verstek klepelmaaier - Trince me spostim anësor: foto 1
Ferri ZLE 1800 Pro verstekklepelmaaier verstek klepelmaaier - Trince me spostim anësor: foto 2
Ferri ZLE 1800 Pro verstekklepelmaaier verstek klepelmaaier - Trince me spostim anësor: foto 3
Ferri ZLE 1800 Pro verstekklepelmaaier verstek klepelmaaier - Trince me spostim anësor: foto 4
Ferri ZLE 1800 Pro verstekklepelmaaier verstek klepelmaaier - Trince me spostim anësor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Ferri ZLE 1800 Pro verstekklepelmaaier verstek klepelmaaier

Trince me spostim anësor
Holandë, Wengeweg 19 1749 DA Warmenhuizen (Region: Noord-Holland) Netherlands
Botuar: 9orë 57min
Pyet për çmimin
Holandë, Wengeweg 19 1749 DA Warmenhuizen (Region: Noord-Holland) Netherlands
Kellfri KFDM 2550 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 1

Kellfri KFDM 2550

Trince/ Grirese degesh dhe bari
2016
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 15orë 54min
Ankandi
2016
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Kverneland 3228MT - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 1

Kverneland 3228MT

Trince/ Grirese degesh dhe bari
2011
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 15orë 54min
Ankandi
2011
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Concept Perugini GT 200 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 1

Concept Perugini GT 200

Trince/ Grirese degesh dhe bari
2006
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 15orë 54min
Ankandi
2006
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Humus PMF 280 Front Heck - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 1
Humus PMF 280 Front Heck - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 2
Humus PMF 280 Front Heck - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 3
Humus PMF 280 Front Heck - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 4
Humus PMF 280 Front Heck - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Humus PMF 280 Front Heck

Trince/ Grirese degesh dhe bari
E re2024
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Botuar: 16orë 15minNumri i referencës Ho#48362 #48363 #48364

9 850EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 987 432 ALL
 • ≈ 10 723 USD
E re2024
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Rousseau 1600 TS - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 1
Rousseau 1600 TS - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 2
Rousseau 1600 TS - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 3
Rousseau 1600 TS - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 4
Rousseau 1600 TS - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Rousseau 1600 TS

Trince/ Grirese degesh dhe bari
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Botuar: 16orë 55minNumri i referencës 334695

2 090EUR

Ankandi
 • ≈ 209 516 ALL
 • ≈ 2 275 USD
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Kontakto shitësin
Jaguar 2070 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 1
Jaguar 2070 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 2
Jaguar 2070 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 3
Jaguar 2070 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 4
Jaguar 2070 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Jaguar 2070

Trince/ Grirese degesh dhe bari
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Botuar: 17orë 2minNumri i referencës 336441

1 169EUR

Ankandi
 • ≈ 117 188 ALL
 • ≈ 1 272 USD
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Kontakto shitësin
Rousseau FULGOR 7000+ - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 1
Rousseau FULGOR 7000+ - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 2
Rousseau FULGOR 7000+ - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 3
Rousseau FULGOR 7000+ - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 4
Rousseau FULGOR 7000+ - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Rousseau FULGOR 7000+

Trince/ Grirese degesh dhe bari
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Botuar: 17orë 4minNumri i referencës 334697

2 895EUR

Ankandi
 • ≈ 290 215 ALL
 • ≈ 3 151 USD
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Kontakto shitësin
Rousseau FULGOR 6001 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 1
Rousseau FULGOR 6001 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 2
Rousseau FULGOR 6001 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 3
Rousseau FULGOR 6001 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 4
Rousseau FULGOR 6001 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Rousseau FULGOR 6001

Trince/ Grirese degesh dhe bari
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Botuar: 17orë 5minNumri i referencës 334675

5 195EUR

Ankandi
 • ≈ 520 783 ALL
 • ≈ 5 655 USD
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Kontakto shitësin
Perugini PT 250 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 1
Perugini PT 250 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 2
Perugini PT 250 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 3
Perugini PT 250 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 4
Perugini PT 250 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

Perugini PT 250

Trince/ Grirese degesh dhe bari
2016Pesha neto: 615 kg
Lituani, Kirtimu street 17A, Vilnius
Botuar: 1d

800EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 80 197 ALL
 • ≈ 870 USD
2016Pesha neto: 615 kg
Lituani, Kirtimu street 17A, Vilnius
Kontakto shitësin
Bednar Mulcher MZ 4500/540 - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 1

Bednar Mulcher MZ 4500/540

Trince/ Grirese degesh dhe bari
2017
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 1d
Ankandi
2017
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Cerruti Cerruti Schlegel Mulcher 100cm (20737) - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 1
Cerruti Cerruti Schlegel Mulcher 100cm (20737) - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 2
Cerruti Cerruti Schlegel Mulcher 100cm (20737) - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 3
Cerruti Cerruti Schlegel Mulcher 100cm (20737) - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 4
Cerruti Cerruti Schlegel Mulcher 100cm (20737) - Trince/ Grirese degesh dhe bari: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Cerruti Cerruti Schlegel Mulcher 100cm (20737)

Trince/ Grirese degesh dhe bari
E re2022
Austri, Gewerbegebiet 258, 5092 St. Martin bei Lofer, Austria
Botuar: 1d

2 590EUR

 • ≈ 259 639 ALL
 • ≈ 2 819 USD
E re2022
Austri, Gewerbegebiet 258, 5092 St. Martin bei Lofer, Austria
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 20
1 / 20
T1 new listing page - Trincia/ Grirese degesh dhe bari
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.