Reja dhe përdorur Konvejerë në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Konvejerë, transportiere

559
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 28
Kleemann - Konvejer: foto 1
Kleemann - Konvejer: foto 2
Kleemann - Konvejer: foto 3
Kleemann - Konvejer: foto 4
Kleemann - Konvejer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Kleemann

Konvejer
Gjermani, Göppingen
Botuar: 20orë 44minNumri i referencës 10938475

9 900EUR

Ankandi
 • ≈ 992 277 ALL
 • ≈ 10 584 USD
Gjermani, Göppingen
Kontakto shitësin
Quantity of (1) Pallet of - Konvejer: foto 1
Quantity of (1) Pallet of - Konvejer: foto 2
Quantity of (1) Pallet of - Konvejer: foto 3
Quantity of (1) Pallet of - Konvejer: foto 4

Quantity of (1) Pallet of

Konvejer
Itali, CAORSO, ITA
Botuar: 3d
Ankandi
Itali, CAORSO, ITA
Kontakto shitësin
Système porte container - Konvejer: foto 1
Système porte container - Konvejer: foto 2
Système porte container - Konvejer: foto 3
Système porte container - Konvejer: foto 4
Système porte container - Konvejer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Système porte container

Konvejer
Belgjikë, Bovigny
Botuar: 3dNumri i referencës 7946-021

500EUR

Ankandi
 • ≈ 50 115 ALL
 • ≈ 534 USD
Belgjikë, Bovigny
Kontakto shitësin
NNP Elevator screw conveyor - Konvejer: foto 1
NNP Elevator screw conveyor - Konvejer: foto 2
NNP Elevator screw conveyor - Konvejer: foto 3
NNP Elevator screw conveyor - Konvejer: foto 4
NNP Elevator screw conveyor - Konvejer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

NNP Elevator screw conveyor

Konvejer
Mbretëria e Bashkuar, Summit House Horsecroft Road Harlow CM19 5BN, United Kingdom
Botuar: 3dNumri i referencës 3617
Pyet për çmimin
Mbretëria e Bashkuar, Summit House Horsecroft Road Harlow CM19 5BN, United Kingdom
Kontakto shitësin
Potato conveyor belt (2x) - Shirit transportues: foto 1
Potato conveyor belt (2x) - Shirit transportues: foto 2
Potato conveyor belt (2x) - Shirit transportues: foto 3
Potato conveyor belt (2x) - Shirit transportues: foto 4

Potato conveyor belt (2x)

Shirit transportues
Belgjikë
Botuar: 4d
Ankandi
Belgjikë
Kontakto shitësin
Spinnenkop - Shirit transportues: foto 1
Spinnenkop - Shirit transportues: foto 2
Spinnenkop - Shirit transportues: foto 3
Spinnenkop - Shirit transportues: foto 4
Spinnenkop - Shirit transportues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Spinnenkop

Shirit transportues
Belgjikë
Botuar: 4d
Ankandi
Belgjikë
Kontakto shitësin
EMT - Shirit transportues: foto 1
EMT - Shirit transportues: foto 2
EMT - Shirit transportues: foto 3
EMT - Shirit transportues: foto 4
EMT - Shirit transportues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

EMT

Shirit transportues
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 4d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Steel plate belt / Stahlplattenband - Shirit transportues: foto 1

Steel plate belt / Stahlplattenband

Shirit transportues
Gjermani, Metten
Botuar: 4d
Pyet për çmimin
Gjermani, Metten
Kontakto shitësin
New SERIE PESANTE - Konvejer: foto 1
New SERIE PESANTE - Konvejer: foto 2
New SERIE PESANTE - Konvejer: foto 3
New SERIE PESANTE - Konvejer: foto 4
New SERIE PESANTE - Konvejer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

New SERIE PESANTE

Konvejer
Itali, Via Domenico Scolari, 8, 33033, Codroipo (UD), Italy
Botuar: 4d
Pyet për çmimin
Itali, Via Domenico Scolari, 8, 33033, Codroipo (UD), Italy
Kontakto shitësin
- Konvejer: foto 1
- Konvejer: foto 2
- Konvejer: foto 3
- Konvejer: foto 4
- Konvejer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Konvejer

Belgjikë, Bovigny
Botuar: 4dNumri i referencës 7946-007

500EUR

Ankandi
 • ≈ 50 115 ALL
 • ≈ 534 USD
Belgjikë, Bovigny
Kontakto shitësin
Van Trier 10,5-80 Bulk truck loader - Konvejer: foto 1
Van Trier 10,5-80 Bulk truck loader - Konvejer: foto 2
Van Trier 10,5-80 Bulk truck loader - Konvejer: foto 3
Van Trier 10,5-80 Bulk truck loader - Konvejer: foto 4
Van Trier 10,5-80 Bulk truck loader - Konvejer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Van Trier 10,5-80 Bulk truck loader

Konvejer
Holandë, LORENTZWEG 2, 4691SR THOLEN, Netherlands
Botuar: 6dNumri i referencës 136

28 200EUR

 • ≈ 2 826 486 ALL
 • ≈ 30 150 USD
Holandë, LORENTZWEG 2, 4691SR THOLEN, Netherlands
Kontakto shitësin
Breston HV16-80 Store loader - Shirit transportues: foto 1
Breston HV16-80 Store loader - Shirit transportues: foto 2
Breston HV16-80 Store loader - Shirit transportues: foto 3
Breston HV16-80 Store loader - Shirit transportues: foto 4
Breston HV16-80 Store loader - Shirit transportues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Breston HV16-80 Store loader

Shirit transportues
Holandë, LORENTZWEG 2, 4691SR THOLEN, Netherlands
Botuar: 6dNumri i referencës 12

69 850EUR

 • ≈ 7 001 065 ALL
 • ≈ 74 681 USD
Holandë, LORENTZWEG 2, 4691SR THOLEN, Netherlands
Kontakto shitësin
Van Trier 800-80 Conveyor belt - Konvejer: foto 1
Van Trier 800-80 Conveyor belt - Konvejer: foto 2
Van Trier 800-80 Conveyor belt - Konvejer: foto 3
Van Trier 800-80 Conveyor belt - Konvejer: foto 4
Van Trier 800-80 Conveyor belt - Konvejer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Van Trier 800-80 Conveyor belt

Konvejer
Holandë, LORENTZWEG 2, 4691SR THOLEN, Netherlands
Botuar: 6dNumri i referencës 170

11 355EUR

 • ≈ 1 138 111 ALL
 • ≈ 12 140 USD
Holandë, LORENTZWEG 2, 4691SR THOLEN, Netherlands
Kontakto shitësin
Miedema Dewulf MB34 Box filler - Konvejer: foto 1
Miedema Dewulf MB34 Box filler - Konvejer: foto 2
Miedema Dewulf MB34 Box filler - Konvejer: foto 3
Miedema Dewulf MB34 Box filler - Konvejer: foto 4
Miedema Dewulf MB34 Box filler - Konvejer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Miedema Dewulf MB34 Box filler

Konvejer
Holandë, LORENTZWEG 2, 4691SR THOLEN, Netherlands
Botuar: 6dNumri i referencës 291

25 195EUR

 • ≈ 2 525 294 ALL
 • ≈ 26 937 USD
Holandë, LORENTZWEG 2, 4691SR THOLEN, Netherlands
Kontakto shitësin
Breston EB13-120BL Flat conveyor - Konvejer: foto 1

Breston EB13-120BL Flat conveyor

Konvejer
Holandë, LORENTZWEG 2, 4691SR THOLEN, Netherlands
Botuar: 6dNumri i referencës 312

39 750EUR

 • ≈ 3 984 142 ALL
 • ≈ 42 499 USD
Holandë, LORENTZWEG 2, 4691SR THOLEN, Netherlands
Kontakto shitësin
Breston Z18-80XW Store loader - Shirit transportues: foto 1
Breston Z18-80XW Store loader - Shirit transportues: foto 2
Breston Z18-80XW Store loader - Shirit transportues: foto 3
Breston Z18-80XW Store loader - Shirit transportues: foto 4
Breston Z18-80XW Store loader - Shirit transportues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Breston Z18-80XW Store loader

Shirit transportues
Holandë, LORENTZWEG 2, 4691SR THOLEN, Netherlands
Botuar: 6dNumri i referencës 38

74 900EUR

 • ≈ 7 507 227 ALL
 • ≈ 80 080 USD
Holandë, LORENTZWEG 2, 4691SR THOLEN, Netherlands
Kontakto shitësin
Breston Z22-100XW Ship loader - Konvejer: foto 1
Breston Z22-100XW Ship loader - Konvejer: foto 2
Breston Z22-100XW Ship loader - Konvejer: foto 3
Breston Z22-100XW Ship loader - Konvejer: foto 4
Breston Z22-100XW Ship loader - Konvejer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Breston Z22-100XW Ship loader

Konvejer
Holandë, LORENTZWEG 2, 4691SR THOLEN, Netherlands
Botuar: 6dNumri i referencës 35

83 950EUR

 • ≈ 8 414 308 ALL
 • ≈ 89 756 USD
Holandë, LORENTZWEG 2, 4691SR THOLEN, Netherlands
Kontakto shitësin
Breston Z26-120XW Ship loader - Konvejer: foto 1
Breston Z26-120XW Ship loader - Konvejer: foto 2
Breston Z26-120XW Ship loader - Konvejer: foto 3
Breston Z26-120XW Ship loader - Konvejer: foto 4
Breston Z26-120XW Ship loader - Konvejer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Breston Z26-120XW Ship loader

Konvejer
Holandë, LORENTZWEG 2, 4691SR THOLEN, Netherlands
Botuar: 6dNumri i referencës 16

171 500EUR

 • ≈ 17 189 445 ALL
 • ≈ 183 362 USD
Holandë, LORENTZWEG 2, 4691SR THOLEN, Netherlands
Kontakto shitësin
Van Trier 9-65 Conveyor belt - Konvejer: foto 1
Van Trier 9-65 Conveyor belt - Konvejer: foto 2
Van Trier 9-65 Conveyor belt - Konvejer: foto 3
Van Trier 9-65 Conveyor belt - Konvejer: foto 4
Van Trier 9-65 Conveyor belt - Konvejer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Van Trier 9-65 Conveyor belt

Konvejer
Holandë, LORENTZWEG 2, 4691SR THOLEN, Netherlands
Botuar: 6dNumri i referencës 172

13 950EUR

 • ≈ 1 398 208 ALL
 • ≈ 14 914 USD
Holandë, LORENTZWEG 2, 4691SR THOLEN, Netherlands
Kontakto shitësin
Breston EB13-120BL Flat conveyor - Konvejer: foto 1

Breston EB13-120BL Flat conveyor

Konvejer
Holandë, LORENTZWEG 2, 4691SR THOLEN, Netherlands
Botuar: 6dNumri i referencës 309

39 750EUR

 • ≈ 3 984 142 ALL
 • ≈ 42 499 USD
Holandë, LORENTZWEG 2, 4691SR THOLEN, Netherlands
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 28
1 / 28
T1 new listing page - Konvejerë, transportiere
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.