Reja dhe përdorur Makineri paketimi në shitje - Truck1 Shqipëri
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 13
- Makineri paketimi: foto 1

Makineri paketimi

Itali, VIA GALILEO GALILEI N 6 48018 FAENZA RA, Italy
Botuar: 3orë 57minNumri i referencës 8433

780 000EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

22% TVSH

Ankandi
  • ≈ 78 192 660 ALL
  • ≈ 849 193 USD
Itali, VIA GALILEO GALILEI N 6 48018 FAENZA RA, Italy
Kontakto shitësin
Interdibipack Mega Pack picture frame hood shrinker - Makineri paketimi: foto 1
Interdibipack Mega Pack picture frame hood shrinker - Makineri paketimi: foto 2
Interdibipack Mega Pack picture frame hood shrinker - Makineri paketimi: foto 3
Interdibipack Mega Pack picture frame hood shrinker - Makineri paketimi: foto 4
Interdibipack Mega Pack picture frame hood shrinker - Makineri paketimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Interdibipack Mega Pack picture frame hood shrinker

Makineri paketimi
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Botuar: 2dNumri i referencës 123539269
Pyet për çmimin
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Kontakto shitësin
HEIDELBERG STAHLFOLDER TI 52-6-6-F-Tremat and SAK 56 - Makineri paketimi: foto 1
HEIDELBERG STAHLFOLDER TI 52-6-6-F-Tremat and SAK 56 - Makineri paketimi: foto 2
HEIDELBERG STAHLFOLDER TI 52-6-6-F-Tremat and SAK 56 - Makineri paketimi: foto 3
HEIDELBERG STAHLFOLDER TI 52-6-6-F-Tremat and SAK 56 - Makineri paketimi: foto 4
HEIDELBERG STAHLFOLDER TI 52-6-6-F-Tremat and SAK 56 - Makineri paketimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

HEIDELBERG STAHLFOLDER TI 52-6-6-F-Tremat and SAK 56

Makineri paketimi
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Kontakto shitësin
Renz wire comb binding system SRW 360 comfort plus, pitch 3:1 - Makineri paketimi: foto 1
Renz wire comb binding system SRW 360 comfort plus, pitch 3:1 - Makineri paketimi: foto 2

Renz wire comb binding system SRW 360 comfort plus, pitch 3:1

Makineri paketimi
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Kontakto shitësin
Sealing machine series packer Kallfass Universa EC with shrink tunnel Compact 650 SEC - Makineri paketimi: foto 1
Sealing machine series packer Kallfass Universa EC with shrink tunnel Compact 650 SEC - Makineri paketimi: foto 2
Sealing machine series packer Kallfass Universa EC with shrink tunnel Compact 650 SEC - Makineri paketimi: foto 3
Sealing machine series packer Kallfass Universa EC with shrink tunnel Compact 650 SEC - Makineri paketimi: foto 4

Sealing machine series packer Kallfass Universa EC with shrink tunnel Compact 650 SEC

Makineri paketimi
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Kontakto shitësin
Mobile film wrapping - cellophane machine with tear thread Marden Edwards Model 4-12 B 100 FF Series 4 - Makineri paketimi: foto 1
Mobile film wrapping - cellophane machine with tear thread Marden Edwards Model 4-12 B 100 FF Series 4 - Makineri paketimi: foto 2
Mobile film wrapping - cellophane machine with tear thread Marden Edwards Model 4-12 B 100 FF Series 4 - Makineri paketimi: foto 3
Mobile film wrapping - cellophane machine with tear thread Marden Edwards Model 4-12 B 100 FF Series 4 - Makineri paketimi: foto 4
Mobile film wrapping - cellophane machine with tear thread Marden Edwards Model 4-12 B 100 FF Series 4 - Makineri paketimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (32)

mobile film wrapping - cellophane machine with tear thread Marden Edwards Model 4-12 B 100 FF Series 4

Makineri paketimi
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Kontakto shitësin
Theisen & Bonitz Sprint 315 VP with QSM 303 booklet maker - Makineri paketimi: foto 1
Theisen & Bonitz Sprint 315 VP with QSM 303 booklet maker - Makineri paketimi: foto 2
Theisen & Bonitz Sprint 315 VP with QSM 303 booklet maker - Makineri paketimi: foto 3
Theisen & Bonitz Sprint 315 VP with QSM 303 booklet maker - Makineri paketimi: foto 4
Theisen & Bonitz Sprint 315 VP with QSM 303 booklet maker - Makineri paketimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Theisen & Bonitz Sprint 315 VP with QSM 303 booklet maker

Makineri paketimi
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Botuar: 2dNumri i referencës 123537992
Pyet për çmimin
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Kontakto shitësin
Renz ECL 500 electric closing machine for wire comb bindings - Makineri paketimi: foto 1
Renz ECL 500 electric closing machine for wire comb bindings - Makineri paketimi: foto 2

Renz ECL 500 electric closing machine for wire comb bindings

Makineri paketimi
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Kontakto shitësin
MBO buckle plate folding machine T 500-4-F - Makineri paketimi: foto 1
MBO buckle plate folding machine T 500-4-F - Makineri paketimi: foto 2

MBO buckle plate folding machine T 500-4-F

Makineri paketimi
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Kontakto shitësin
Beck case packer KV 600 pneumatic with 200cm infeed belt - Makineri paketimi: foto 1
Beck case packer KV 600 pneumatic with 200cm infeed belt - Makineri paketimi: foto 2

beck case packer KV 600 pneumatic with 200cm infeed belt

Makineri paketimi
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Kontakto shitësin
Wire-O Binder S-303 - Makineri paketimi: foto 1

Wire-O Binder S-303

Makineri paketimi
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Kontakto shitësin
Band All / Bandall TRL 24-30 - Makineri paketimi: foto 1
Band All / Bandall TRL 24-30 - Makineri paketimi: foto 2
Band All / Bandall TRL 24-30 - Makineri paketimi: foto 3

Band All / Bandall TRL 24-30

Makineri paketimi
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Kontakto shitësin
High Speed Creasing, Folding Machine PETRATTO CORDOBA 3d model BA Z+F - Makineri paketimi: foto 1
High Speed Creasing, Folding Machine PETRATTO CORDOBA 3d model BA Z+F - Makineri paketimi: foto 2
High Speed Creasing, Folding Machine PETRATTO CORDOBA 3d model BA Z+F - Makineri paketimi: foto 3
High Speed Creasing, Folding Machine PETRATTO CORDOBA 3d model BA Z+F - Makineri paketimi: foto 4
High Speed Creasing, Folding Machine PETRATTO CORDOBA 3d model BA Z+F - Makineri paketimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

High Speed Creasing, Folding Machine PETRATTO CORDOBA 3d model BA Z+F

Makineri paketimi
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Kontakto shitësin
Table - banding machine Akebono OB 360 - Makineri paketimi: foto 1
Table - banding machine Akebono OB 360 - Makineri paketimi: foto 2

Table - banding machine Akebono OB 360

Makineri paketimi
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Kontakto shitësin
Semi-automatic angle welder Meurer CMW 3 - Makineri paketimi: foto 1
Semi-automatic angle welder Meurer CMW 3 - Makineri paketimi: foto 2
Semi-automatic angle welder Meurer CMW 3 - Makineri paketimi: foto 3
Semi-automatic angle welder Meurer CMW 3 - Makineri paketimi: foto 4
Semi-automatic angle welder Meurer CMW 3 - Makineri paketimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

semi-automatic angle welder Meurer CMW 3

Makineri paketimi
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Kontakto shitësin
Hugo Beck S 17-32.5 Series packer - Makineri paketimi: foto 1
Hugo Beck S 17-32.5 Series packer - Makineri paketimi: foto 2
Hugo Beck S 17-32.5 Series packer - Makineri paketimi: foto 3
Hugo Beck S 17-32.5 Series packer - Makineri paketimi: foto 4
Hugo Beck S 17-32.5 Series packer - Makineri paketimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Hugo Beck S 17-32.5 Series packer

Makineri paketimi
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Botuar: 2dNumri i referencës 123539028
Pyet për çmimin
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Kontakto shitësin
Ernst Nagel/Watkiss small brochure production - Makineri paketimi: foto 1
Ernst Nagel/Watkiss small brochure production - Makineri paketimi: foto 2
Ernst Nagel/Watkiss small brochure production - Makineri paketimi: foto 3

Ernst Nagel/Watkiss small brochure production

Makineri paketimi
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Botuar: 2dNumri i referencës 123539222
Pyet për çmimin
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Kontakto shitësin
Signode Newsmaster 5500 cross strapping machines - Makineri paketimi: foto 1

Signode Newsmaster 5500 cross strapping machines

Makineri paketimi
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Botuar: 2dNumri i referencës 123538850
Pyet për çmimin
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Kontakto shitësin
Nagel SP Plus Square Press - Ernst Nagel SP Plus online - Makineri paketimi: foto 1
Nagel SP Plus Square Press - Ernst Nagel SP Plus online - Makineri paketimi: foto 2
Nagel SP Plus Square Press - Ernst Nagel SP Plus online - Makineri paketimi: foto 3
Nagel SP Plus Square Press - Ernst Nagel SP Plus online - Makineri paketimi: foto 4
Nagel SP Plus Square Press - Ernst Nagel SP Plus online - Makineri paketimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Nagel SP Plus Square Press - Ernst Nagel SP Plus online

Makineri paketimi
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Kontakto shitësin
Shrink tunnel Hugo Beck SLB 5020/25 - Makineri paketimi: foto 1
Shrink tunnel Hugo Beck SLB 5020/25 - Makineri paketimi: foto 2
Shrink tunnel Hugo Beck SLB 5020/25 - Makineri paketimi: foto 3
Shrink tunnel Hugo Beck SLB 5020/25 - Makineri paketimi: foto 4
Shrink tunnel Hugo Beck SLB 5020/25 - Makineri paketimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Shrink tunnel Hugo Beck SLB 5020/25

Makineri paketimi
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
Gjermani, Dabergotz 16818 , Bahnhofstrasse 13 a, Germany
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 13
1 / 13
T1 new listing page - Makineri paketimi
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.