Reja dhe përdorur Makineri printimi në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Makineri printimi

1895
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 95
Skrivare Ricoh Aficio MP 161SPF - Makinë printimi: foto 1
Skrivare Ricoh Aficio MP 161SPF - Makinë printimi: foto 2
Skrivare Ricoh Aficio MP 161SPF - Makinë printimi: foto 3
Skrivare Ricoh Aficio MP 161SPF - Makinë printimi: foto 4
Skrivare Ricoh Aficio MP 161SPF - Makinë printimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Makinë printimi Skrivare Ricoh Aficio MP 161SPF

Suedi
Botuar: 9orë 32minNumri i referencës 1071785
Ankandi
Suedi
Kontakto shitësin
Skrivare Hp Laserjet Pro M102w - Makinë printimi: foto 1
Skrivare Hp Laserjet Pro M102w - Makinë printimi: foto 2
Skrivare Hp Laserjet Pro M102w - Makinë printimi: foto 3
Skrivare Hp Laserjet Pro M102w - Makinë printimi: foto 4

Makinë printimi Skrivare Hp Laserjet Pro M102w

Suedi
Botuar: 9orë 33minNumri i referencës 1071811
Ankandi
Suedi
Kontakto shitësin
HANDTOP 3200 PLOTER HYBRYDOWY - Makinë printimi: foto 1
HANDTOP 3200 PLOTER HYBRYDOWY - Makinë printimi: foto 2
HANDTOP 3200 PLOTER HYBRYDOWY - Makinë printimi: foto 3
HANDTOP 3200 PLOTER HYBRYDOWY - Makinë printimi: foto 4
HANDTOP 3200 PLOTER HYBRYDOWY - Makinë printimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Makinë printimi HANDTOP 3200 PLOTER HYBRYDOWY

Poloni, KOMORNIKI
Botuar: 9orë 35minNumri i referencës 661/BZ/AU/2024

4 780EUR

Ankandi
  • ≈ 496 302 ALL
  • ≈ 5 187 USD
Poloni, KOMORNIKI
Kontakto shitësin
HEIDELBERG XL 106-4-L - Makinë printimi: foto 1

Makinë printimi HEIDELBERG XL 106-4-L

Gjermani
Botuar: 18orë 38minNumri i referencës 23054
Pyet për çmimin
Gjermani
Kopiator Konica Minolta - Makinë printimi: foto 1
Kopiator Konica Minolta - Makinë printimi: foto 2
Kopiator Konica Minolta - Makinë printimi: foto 3
Kopiator Konica Minolta - Makinë printimi: foto 4
Kopiator Konica Minolta - Makinë printimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Makinë printimi Kopiator Konica Minolta

Suedi
Botuar: 21orë 25minNumri i referencës 1159436
Ankandi
Suedi
Kontakto shitësin
PEGASUS PE3 6090 PLOTER - Makinë printimi: foto 1
PEGASUS PE3 6090 PLOTER - Makinë printimi: foto 2
PEGASUS PE3 6090 PLOTER - Makinë printimi: foto 3
PEGASUS PE3 6090 PLOTER - Makinë printimi: foto 4
PEGASUS PE3 6090 PLOTER - Makinë printimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Makinë printimi PEGASUS PE3 6090 PLOTER

Poloni, KOMORNIKI
Botuar: 21orë 26minNumri i referencës 844/ML/AU/2024

5 421EUR

Ankandi
  • ≈ 562 857 ALL
  • ≈ 5 883 USD
Poloni, KOMORNIKI
Kontakto shitësin
PEGASUS PE3 6090 MASZYNA POLIGRAFICZNA - Makinë printimi: foto 1
PEGASUS PE3 6090 MASZYNA POLIGRAFICZNA - Makinë printimi: foto 2
PEGASUS PE3 6090 MASZYNA POLIGRAFICZNA - Makinë printimi: foto 3
PEGASUS PE3 6090 MASZYNA POLIGRAFICZNA - Makinë printimi: foto 4
PEGASUS PE3 6090 MASZYNA POLIGRAFICZNA - Makinë printimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Makinë printimi PEGASUS PE3 6090 MASZYNA POLIGRAFICZNA

Poloni, KOMORNIKI
Botuar: 21orë 26minNumri i referencës 875/ML/AU/2024

9 399EUR

Ankandi
  • ≈ 975 888 ALL
  • ≈ 10 200 USD
Poloni, KOMORNIKI
Kontakto shitësin
HP LATEX 3000 PLOTER WIELKOFORMATOWY DRUKUJĄCY - Makinë printimi: foto 1
HP LATEX 3000 PLOTER WIELKOFORMATOWY DRUKUJĄCY - Makinë printimi: foto 2
HP LATEX 3000 PLOTER WIELKOFORMATOWY DRUKUJĄCY - Makinë printimi: foto 3
HP LATEX 3000 PLOTER WIELKOFORMATOWY DRUKUJĄCY - Makinë printimi: foto 4
HP LATEX 3000 PLOTER WIELKOFORMATOWY DRUKUJĄCY - Makinë printimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Makinë printimi HP LATEX 3000 PLOTER WIELKOFORMATOWY DRUKUJĄCY

Poloni, KOMORNIKI
Botuar: 21orë 26minNumri i referencës 848/ML/AU/2024

25 789EUR

Ankandi
  • ≈ 2 677 646 ALL
  • ≈ 27 987 USD
Poloni, KOMORNIKI
Kontakto shitësin
Bograma BS Multi 450 S - Makinë printimi: foto 1
Bograma BS Multi 450 S - Makinë printimi: foto 2
Bograma BS Multi 450 S - Makinë printimi: foto 3

Makinë printimi Bograma BS Multi 450 S

Gjermani
Botuar: 1dNumri i referencës 23053
Pyet për çmimin
Gjermani
FKS KB 2000 - Makinë printimi: foto 1
FKS KB 2000 - Makinë printimi: foto 2

Makinë printimi FKS KB 2000

Gjermani
Botuar: 2dNumri i referencës 23000
Pyet për çmimin
Gjermani
Schmedt PraeForm HHS 20 - Makinë printimi: foto 1
Schmedt PraeForm HHS 20 - Makinë printimi: foto 2
Schmedt PraeForm HHS 20 - Makinë printimi: foto 3
Schmedt PraeForm HHS 20 - Makinë printimi: foto 4
Schmedt PraeForm HHS 20 - Makinë printimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Makinë printimi Schmedt PraeForm HHS 20

Gjermani
Botuar: 4dNumri i referencës 09
Pyet për çmimin
Gjermani
Kontakto shitësin
Hang 136D - Makinë printimi: foto 1
Hang 136D - Makinë printimi: foto 2
Hang 136D - Makinë printimi: foto 3
Hang 136D - Makinë printimi: foto 4
Hang 136D - Makinë printimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Makinë printimi Hang 136D

Gjermani
Botuar: 4dNumri i referencës 71789
Pyet për çmimin
Gjermani
Kontakto shitësin
Traenklein ZP 39 - Makinë printimi: foto 1
Traenklein ZP 39 - Makinë printimi: foto 2
Traenklein ZP 39 - Makinë printimi: foto 3

Makinë printimi Traenklein ZP 39

Gjermani
Botuar: 4dNumri i referencës 87367728
Pyet për çmimin
Gjermani
Kontakto shitësin
Mueller Martini FK IV - Makinë printimi: foto 1
Mueller Martini FK IV - Makinë printimi: foto 2
Mueller Martini FK IV - Makinë printimi: foto 3
Mueller Martini FK IV - Makinë printimi: foto 4
Mueller Martini FK IV - Makinë printimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)
Pyet për çmimin
Gjermani
Kontakto shitësin
BEIER EZf - Makinë printimi: foto 1
BEIER EZf - Makinë printimi: foto 2
BEIER EZf - Makinë printimi: foto 3
BEIER EZf - Makinë printimi: foto 4
BEIER EZf - Makinë printimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Makinë printimi BEIER EZf

Gjermani
Botuar: 4d
Pyet për çmimin
Gjermani
Kontakto shitësin
Jllig TS 100 V - Makinë printimi: foto 1
Jllig TS 100 V - Makinë printimi: foto 2
Jllig TS 100 V - Makinë printimi: foto 3
Jllig TS 100 V - Makinë printimi: foto 4
Jllig TS 100 V - Makinë printimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Makinë printimi Jllig TS 100 V

Gjermani
Botuar: 4dNumri i referencës 959
Pyet për çmimin
Gjermani
Kontakto shitësin
Wohlenberg 76 SPM - Makinë printimi: foto 1
Wohlenberg 76 SPM - Makinë printimi: foto 2
Wohlenberg 76 SPM - Makinë printimi: foto 3
Wohlenberg 76 SPM - Makinë printimi: foto 4
Wohlenberg 76 SPM - Makinë printimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Makinë printimi Wohlenberg 76 SPM

Gjermani
Botuar: 4dNumri i referencës 3212-011
Pyet për çmimin
Gjermani
Kontakto shitësin
Baier GEBA 1/F - Makinë printimi: foto 1
Baier GEBA 1/F - Makinë printimi: foto 2
Baier GEBA 1/F - Makinë printimi: foto 3
Baier GEBA 1/F - Makinë printimi: foto 4
Baier GEBA 1/F - Makinë printimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Makinë printimi Baier GEBA 1/F

Gjermani
Botuar: 4dNumri i referencës 67204
Pyet për çmimin
Gjermani
Kontakto shitësin
Kopiator Toshiba Estudio 281C - Repobjekt - Makinë printimi: foto 1
Kopiator Toshiba Estudio 281C - Repobjekt - Makinë printimi: foto 2
Kopiator Toshiba Estudio 281C - Repobjekt - Makinë printimi: foto 3
Kopiator Toshiba Estudio 281C - Repobjekt - Makinë printimi: foto 4
Kopiator Toshiba Estudio 281C - Repobjekt - Makinë printimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Makinë printimi Kopiator Toshiba Estudio 281C - Repobjekt

Suedi
Botuar: 5dNumri i referencës 1117621
Ankandi
Suedi
Kontakto shitësin
Skrivare HP LaserJet Pro M404dn - Makinë printimi: foto 1
Skrivare HP LaserJet Pro M404dn - Makinë printimi: foto 2
Skrivare HP LaserJet Pro M404dn - Makinë printimi: foto 3
Skrivare HP LaserJet Pro M404dn - Makinë printimi: foto 4
Skrivare HP LaserJet Pro M404dn - Makinë printimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Makinë printimi Skrivare HP LaserJet Pro M404dn

Suedi
Botuar: 5dNumri i referencës 1052862
Ankandi
Suedi
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 95
1 / 95
T1 new listing page - Makineri printimi
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.