Reja dhe përdorur Makineri ushqimore në shitje - Truck1 Shqipëri

Makineri ushqimore

633
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 32
Axor - Makineri ushqimore: foto 1
Axor - Makineri ushqimore: foto 2
Axor - Makineri ushqimore: foto 3
Axor - Makineri ushqimore: foto 4
Axor - Makineri ushqimore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Axor

Makineri ushqimore
Itali, 88900, Crotone (KR)
Botuar: 2orë 59minNumri i referencës 8441_1

250 000EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

22% TVSH

Ankandi
 • ≈ 25 061 750 ALL
 • ≈ 272 177 USD
Itali, 88900, Crotone (KR)
Kontakto shitësin
Alto Pack ADN-P1 s/n 08071217 - Makineri ushqimore: foto 1
Alto Pack ADN-P1 s/n 08071217 - Makineri ushqimore: foto 2
Alto Pack ADN-P1 s/n 08071217 - Makineri ushqimore: foto 3
Alto Pack ADN-P1 s/n 08071217 - Makineri ushqimore: foto 4
Alto Pack ADN-P1 s/n 08071217 - Makineri ushqimore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Alto Pack ADN-P1 s/n 08071217

Makineri ushqimore
Itali, Via Paolo Borsellino, 35/37, 25038 Rovato BS
Botuar: 4orë 56minNumri i referencës 8478_16

8 000EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

22% TVSH

Ankandi
 • ≈ 801 976 ALL
 • ≈ 8 709 USD
Itali, Via Paolo Borsellino, 35/37, 25038 Rovato BS
Kontakto shitësin
Ricciarelli - Makineri ushqimore: foto 1
Ricciarelli - Makineri ushqimore: foto 2
Ricciarelli - Makineri ushqimore: foto 3
Ricciarelli - Makineri ushqimore: foto 4
Ricciarelli - Makineri ushqimore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Ricciarelli

Makineri ushqimore
Itali, Via Paolo Borsellino, 35/37, 25038 Rovato BS
Botuar: 5orë 3minNumri i referencës 8478_12

100 000EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

22% TVSH

Ankandi
 • ≈ 10 024 700 ALL
 • ≈ 108 871 USD
Itali, Via Paolo Borsellino, 35/37, 25038 Rovato BS
Kontakto shitësin
Zamboni - Makineri ushqimore: foto 1
Zamboni - Makineri ushqimore: foto 2
Zamboni - Makineri ushqimore: foto 3
Zamboni - Makineri ushqimore: foto 4
Zamboni - Makineri ushqimore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Zamboni

Makineri ushqimore
Itali, Via Paolo Borsellino, 35/37, 25038 Rovato BS
Botuar: 5orë 22minNumri i referencës 8478_3

50 000EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

22% TVSH

Ankandi
 • ≈ 5 012 350 ALL
 • ≈ 54 435 USD
Itali, Via Paolo Borsellino, 35/37, 25038 Rovato BS
Kontakto shitësin
M.G Braibanti - Makineri ushqimore: foto 1
M.G Braibanti - Makineri ushqimore: foto 2
M.G Braibanti - Makineri ushqimore: foto 3
M.G Braibanti - Makineri ushqimore: foto 4
M.G Braibanti - Makineri ushqimore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (35)

M.G Braibanti

Makineri ushqimore
Itali, Via Paolo Borsellino, 35/37, 25038 Rovato BS
Botuar: 5orë 31minNumri i referencës 8478_2

140 000EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

22% TVSH

Ankandi
 • ≈ 14 034 580 ALL
 • ≈ 152 419 USD
Itali, Via Paolo Borsellino, 35/37, 25038 Rovato BS
Kontakto shitësin
M.G. Braibanti - Makineri ushqimore: foto 1
M.G. Braibanti - Makineri ushqimore: foto 2
M.G. Braibanti - Makineri ushqimore: foto 3
M.G. Braibanti - Makineri ushqimore: foto 4
M.G. Braibanti - Makineri ushqimore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (37)

M.G. Braibanti

Makineri ushqimore
Itali, Via Paolo Borsellino, 35/37, 25038 Rovato BS
Botuar: 6orë 52minNumri i referencës 8478_1

150 000EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

22% TVSH

Ankandi
 • ≈ 15 037 050 ALL
 • ≈ 163 306 USD
Itali, Via Paolo Borsellino, 35/37, 25038 Rovato BS
Kontakto shitësin
Kylbänk med ränna ca 206x65x88 cm Porkka - Makineri ushqimore: foto 1
Kylbänk med ränna ca 206x65x88 cm Porkka - Makineri ushqimore: foto 2
Kylbänk med ränna ca 206x65x88 cm Porkka - Makineri ushqimore: foto 3
Kylbänk med ränna ca 206x65x88 cm Porkka - Makineri ushqimore: foto 4
Kylbänk med ränna ca 206x65x88 cm Porkka - Makineri ushqimore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Kylbänk med ränna ca 206x65x88 cm Porkka

Makineri ushqimore
Suedi, Västra Götaland, Göteborg
Botuar: 11orë 44minNumri i referencës 953151
Ankandi
Suedi, Västra Götaland, Göteborg
Kontakto shitësin
Riskokare 2st - Makineri ushqimore: foto 1
Riskokare 2st - Makineri ushqimore: foto 2
Riskokare 2st - Makineri ushqimore: foto 3

Riskokare 2st

Makineri ushqimore
Suedi, Skåne, Lund
Botuar: 11orë 44minNumri i referencës 1152119
Ankandi
Suedi, Skåne, Lund
Kontakto shitësin
Rostfri arbetsbänk med innehåll - Makineri ushqimore: foto 1
Rostfri arbetsbänk med innehåll - Makineri ushqimore: foto 2
Rostfri arbetsbänk med innehåll - Makineri ushqimore: foto 3
Rostfri arbetsbänk med innehåll - Makineri ushqimore: foto 4

Rostfri arbetsbänk med innehåll

Makineri ushqimore
Suedi, Västra Götaland, Göteborg
Botuar: 11orë 44minNumri i referencës 1178235
Ankandi
Suedi, Västra Götaland, Göteborg
Kontakto shitësin
Möbler på uteservering - 21 stolar, 11 bord & lampor samt markis - Makineri ushqimore: foto 1
Möbler på uteservering - 21 stolar, 11 bord & lampor samt markis - Makineri ushqimore: foto 2
Möbler på uteservering - 21 stolar, 11 bord & lampor samt markis - Makineri ushqimore: foto 3
Möbler på uteservering - 21 stolar, 11 bord & lampor samt markis - Makineri ushqimore: foto 4
Möbler på uteservering - 21 stolar, 11 bord & lampor samt markis - Makineri ushqimore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Möbler på uteservering - 21 stolar, 11 bord & lampor samt markis

Makineri ushqimore
Suedi, Skåne, Lund
Botuar: 11orë 44minNumri i referencës 1152131
Ankandi
Suedi, Skåne, Lund
Kontakto shitësin
Rostfri bänk med 6st draglådor - Makineri ushqimore: foto 1
Rostfri bänk med 6st draglådor - Makineri ushqimore: foto 2
Rostfri bänk med 6st draglådor - Makineri ushqimore: foto 3
Rostfri bänk med 6st draglådor - Makineri ushqimore: foto 4
Rostfri bänk med 6st draglådor - Makineri ushqimore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Rostfri bänk med 6st draglådor

Makineri ushqimore
Suedi, Västra Götaland, Göteborg
Botuar: 11orë 44minNumri i referencës 953145
Ankandi
Suedi, Västra Götaland, Göteborg
Kontakto shitësin
Grillkylbänk Tefcold - Makineri ushqimore: foto 1
Grillkylbänk Tefcold - Makineri ushqimore: foto 2
Grillkylbänk Tefcold - Makineri ushqimore: foto 3
Grillkylbänk Tefcold - Makineri ushqimore: foto 4

Grillkylbänk Tefcold

Makineri ushqimore
Suedi, Skåne, Lund
Botuar: 11orë 44minNumri i referencës 1152112
Ankandi
Suedi, Skåne, Lund
Kontakto shitësin
Grönsaksskärare - Makineri ushqimore: foto 1
Grönsaksskärare - Makineri ushqimore: foto 2
Grönsaksskärare - Makineri ushqimore: foto 3
Grönsaksskärare - Makineri ushqimore: foto 4
Grönsaksskärare - Makineri ushqimore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Grönsaksskärare

Makineri ushqimore
Suedi, Västra Götaland, Göteborg
Botuar: 11orë 44minNumri i referencës 1178257
Ankandi
Suedi, Västra Götaland, Göteborg
Kontakto shitësin
Storköksugn/restaurangugn Capo G14LÅ (Reparationsobjekt) - Makineri ushqimore: foto 1
Storköksugn/restaurangugn Capo G14LÅ (Reparationsobjekt) - Makineri ushqimore: foto 2
Storköksugn/restaurangugn Capo G14LÅ (Reparationsobjekt) - Makineri ushqimore: foto 3
Storköksugn/restaurangugn Capo G14LÅ (Reparationsobjekt) - Makineri ushqimore: foto 4
Storköksugn/restaurangugn Capo G14LÅ (Reparationsobjekt) - Makineri ushqimore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Storköksugn/restaurangugn Capo G14LÅ (Reparationsobjekt)

Makineri ushqimore
Suedi, Västra Götaland, Göteborg
Botuar: 11orë 44minNumri i referencës 1178243
Ankandi
Suedi, Västra Götaland, Göteborg
Kontakto shitësin
Löst innehåll i baren - Makineri ushqimore: foto 1
Löst innehåll i baren - Makineri ushqimore: foto 2
Löst innehåll i baren - Makineri ushqimore: foto 3
Löst innehåll i baren - Makineri ushqimore: foto 4
Löst innehåll i baren - Makineri ushqimore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Löst innehåll i baren

Makineri ushqimore
Suedi, Skåne, Lund
Botuar: 11orë 44minNumri i referencës 1152138
Ankandi
Suedi, Skåne, Lund
Kontakto shitësin
Rostfria hyllor 2st med innehåll - Makineri ushqimore: foto 1
Rostfria hyllor 2st med innehåll - Makineri ushqimore: foto 2
Rostfria hyllor 2st med innehåll - Makineri ushqimore: foto 3
Rostfria hyllor 2st med innehåll - Makineri ushqimore: foto 4
Rostfria hyllor 2st med innehåll - Makineri ushqimore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Rostfria hyllor 2st med innehåll

Makineri ushqimore
Suedi, Västra Götaland, Göteborg
Botuar: 11orë 44minNumri i referencës 1178234
Ankandi
Suedi, Västra Götaland, Göteborg
Kontakto shitësin
Grönsaksskärare/Snabbhack Robot Coupe R 401 A - Makineri ushqimore: foto 1
Grönsaksskärare/Snabbhack Robot Coupe R 401 A - Makineri ushqimore: foto 2
Grönsaksskärare/Snabbhack Robot Coupe R 401 A - Makineri ushqimore: foto 3

Grönsaksskärare/Snabbhack Robot Coupe R 401 A

Makineri ushqimore
Suedi, Skåne, Lund
Botuar: 11orë 44minNumri i referencës 1152123
Ankandi
Suedi, Skåne, Lund
Kontakto shitësin
Rostfri avlastningsbänk - Makineri ushqimore: foto 1
Rostfri avlastningsbänk - Makineri ushqimore: foto 2
Rostfri avlastningsbänk - Makineri ushqimore: foto 3

Rostfri avlastningsbänk

Makineri ushqimore
Suedi, Västra Götaland, Göteborg
Botuar: 11orë 44minNumri i referencës 1178222
Ankandi
Suedi, Västra Götaland, Göteborg
Kontakto shitësin
Komplett diskstation med diskmaskin Wexiödisk WD-6C - Makineri ushqimore: foto 1
Komplett diskstation med diskmaskin Wexiödisk WD-6C - Makineri ushqimore: foto 2
Komplett diskstation med diskmaskin Wexiödisk WD-6C - Makineri ushqimore: foto 3
Komplett diskstation med diskmaskin Wexiödisk WD-6C - Makineri ushqimore: foto 4
Komplett diskstation med diskmaskin Wexiödisk WD-6C - Makineri ushqimore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Komplett diskstation med diskmaskin Wexiödisk WD-6C

Makineri ushqimore
Suedi, Västra Götaland, Göteborg
Botuar: 11orë 44minNumri i referencës 1178241
Ankandi
Suedi, Västra Götaland, Göteborg
Kontakto shitësin
Potatisskalare Pastaline ARROTONDATR. Kali -2009 - Makineri ushqimore: foto 1
Potatisskalare Pastaline ARROTONDATR. Kali -2009 - Makineri ushqimore: foto 2
Potatisskalare Pastaline ARROTONDATR. Kali -2009 - Makineri ushqimore: foto 3
Potatisskalare Pastaline ARROTONDATR. Kali -2009 - Makineri ushqimore: foto 4
Potatisskalare Pastaline ARROTONDATR. Kali -2009 - Makineri ushqimore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Potatisskalare Pastaline ARROTONDATR. Kali -2009

Makineri ushqimore
Suedi, Västra Götaland, Göteborg
Botuar: 11orë 44minNumri i referencës 1178261
Ankandi
Suedi, Västra Götaland, Göteborg
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 32
1 / 32
T1 new listing page - Makineri ushqimore
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.