Reja dhe përdorur Pajisje HVAC në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 5
Aspiration double sac - Pajisje HVAC: foto 1
Aspiration double sac - Pajisje HVAC: foto 2
Aspiration double sac - Pajisje HVAC: foto 3
Aspiration double sac - Pajisje HVAC: foto 4
Aspiration double sac - Pajisje HVAC: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Aspiration double sac

Pajisje HVAC
Belgjikë, Le Rœulx
Botuar: 4dNumri i referencës 7906-010

50EUR

Ankandi
 • ≈ 5 027 ALL
 • ≈ 53 USD
Belgjikë, Le Rœulx
Kontakto shitësin
- Pajisje HVAC: foto 1
- Pajisje HVAC: foto 2
- Pajisje HVAC: foto 3
- Pajisje HVAC: foto 4

Pajisje HVAC

Belgjikë, Halle
Botuar: 6dNumri i referencës 7796-005

250EUR

Ankandi
 • ≈ 25 139 ALL
 • ≈ 267 USD
Belgjikë, Halle
Kontakto shitësin
- Pajisje HVAC: foto 1
- Pajisje HVAC: foto 2
- Pajisje HVAC: foto 3

Pajisje HVAC

Belgjikë, Halle
Botuar: 6dNumri i referencës 7796-014

200EUR

Ankandi
 • ≈ 20 111 ALL
 • ≈ 214 USD
Belgjikë, Halle
Kontakto shitësin
Höcker Polytechnik PTE60 - Pajisje HVAC: foto 1
Höcker Polytechnik PTE60 - Pajisje HVAC: foto 2
Höcker Polytechnik PTE60 - Pajisje HVAC: foto 3
Höcker Polytechnik PTE60 - Pajisje HVAC: foto 4
Höcker Polytechnik PTE60 - Pajisje HVAC: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Höcker Polytechnik PTE60

Pajisje HVAC
Belgjikë, Halle
Botuar: 6dNumri i referencës 7796-023

50EUR

Ankandi
 • ≈ 5 027 ALL
 • ≈ 53 USD
Belgjikë, Halle
Kontakto shitësin
Calvet Ivision - Pajisje HVAC: foto 1
Calvet Ivision - Pajisje HVAC: foto 2
Calvet Ivision - Pajisje HVAC: foto 3

Calvet Ivision

Pajisje HVAC
Belgjikë, Gouvy
Botuar: 6dNumri i referencës 7760-007

30EUR

Ankandi
 • ≈ 3 016 ALL
 • ≈ 32 USD
Belgjikë, Gouvy
Kontakto shitësin
Comfort - Pajisje HVAC: foto 1
Comfort - Pajisje HVAC: foto 2
Comfort - Pajisje HVAC: foto 3
Comfort - Pajisje HVAC: foto 4
Comfort - Pajisje HVAC: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Comfort

Pajisje HVAC
Belgjikë, Halle
Botuar: 6dNumri i referencës 7796-072

50EUR

Ankandi
 • ≈ 5 027 ALL
 • ≈ 53 USD
Belgjikë, Halle
Kontakto shitësin
THERMOBILE ITA-75 - Pajisje HVAC: foto 1
THERMOBILE ITA-75 - Pajisje HVAC: foto 2
THERMOBILE ITA-75 - Pajisje HVAC: foto 3
THERMOBILE ITA-75 - Pajisje HVAC: foto 4
THERMOBILE ITA-75 - Pajisje HVAC: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

THERMOBILE ITA-75

Pajisje HVAC
Gjermani, MEPPEN, DEU
Botuar: 6d
Ankandi
Gjermani, MEPPEN, DEU
Kontakto shitësin
THERMOBILE ITA-75 - Pajisje HVAC: foto 1
THERMOBILE ITA-75 - Pajisje HVAC: foto 2
THERMOBILE ITA-75 - Pajisje HVAC: foto 3
THERMOBILE ITA-75 - Pajisje HVAC: foto 4
THERMOBILE ITA-75 - Pajisje HVAC: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

THERMOBILE ITA-75

Pajisje HVAC
Gjermani, MEPPEN, DEU
Botuar: 6d
Ankandi
Gjermani, MEPPEN, DEU
Kontakto shitësin
THERMOBILE ITA-75 - Pajisje HVAC: foto 1
THERMOBILE ITA-75 - Pajisje HVAC: foto 2
THERMOBILE ITA-75 - Pajisje HVAC: foto 3
THERMOBILE ITA-75 - Pajisje HVAC: foto 4
THERMOBILE ITA-75 - Pajisje HVAC: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

THERMOBILE ITA-75

Pajisje HVAC
Gjermani, MEPPEN, DEU
Botuar: 6d
Ankandi
Gjermani, MEPPEN, DEU
Kontakto shitësin
THERMOBILE ITA-75 - Pajisje HVAC: foto 1
THERMOBILE ITA-75 - Pajisje HVAC: foto 2
THERMOBILE ITA-75 - Pajisje HVAC: foto 3
THERMOBILE ITA-75 - Pajisje HVAC: foto 4
THERMOBILE ITA-75 - Pajisje HVAC: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

THERMOBILE ITA-75

Pajisje HVAC
Gjermani, MEPPEN, DEU
Botuar: 6d
Ankandi
Gjermani, MEPPEN, DEU
Kontakto shitësin
Sovelor C15 - Ngrohës ndërtimi: foto 1
Sovelor C15 - Ngrohës ndërtimi: foto 2
Sovelor C15 - Ngrohës ndërtimi: foto 3
Sovelor C15 - Ngrohës ndërtimi: foto 4

Sovelor C15

Ngrohës ndërtimi
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Botuar: 6dNumri i referencës 332094

2 010EUR

Ankandi
 • ≈ 202 121 ALL
 • ≈ 2 151 USD
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Kontakto shitësin
Ticab INFRARED ASPHALT HEATER MIRA-1 - Ngrohës ndërtimi: foto 1
Ticab INFRARED ASPHALT HEATER MIRA-1 - Ngrohës ndërtimi: foto 2
Ticab INFRARED ASPHALT HEATER MIRA-1 - Ngrohës ndërtimi: foto 3
Ticab INFRARED ASPHALT HEATER MIRA-1 - Ngrohës ndërtimi: foto 4
Ticab INFRARED ASPHALT HEATER MIRA-1 - Ngrohës ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Ticab INFRARED ASPHALT HEATER MIRA-1

Ngrohës ndërtimi
Poloni, 35-322 , ul.Spichlerzowa 38C Rzeszow, Poland
Botuar: 9d

3 740EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 376 086 ALL
 • ≈ 4 003 USD
Poloni, 35-322 , ul.Spichlerzowa 38C Rzeszow, Poland
Kontakto shitësin
Delta NEU - Pajisje HVAC: foto 1
Delta NEU - Pajisje HVAC: foto 2
Delta NEU - Pajisje HVAC: foto 3
Delta NEU - Pajisje HVAC: foto 4
Delta NEU - Pajisje HVAC: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Delta NEU

Pajisje HVAC
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Botuar: 10dNumri i referencës 330978

1 545EUR

Ankandi
 • ≈ 155 362 ALL
 • ≈ 1 653 USD
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Kontakto shitësin
Sovelor STAR 2 - Ngrohës ndërtimi: foto 1
Sovelor STAR 2 - Ngrohës ndërtimi: foto 2
Sovelor STAR 2 - Ngrohës ndërtimi: foto 3
Sovelor STAR 2 - Ngrohës ndërtimi: foto 4

Sovelor STAR 2

Ngrohës ndërtimi
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Botuar: 10dNumri i referencës 330079

805EUR

Ankandi
 • ≈ 80 949 ALL
 • ≈ 861 USD
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Kontakto shitësin
2002 / 3x ALLEGRA AB-H 150 - Ngrohës ndërtimi: foto 1
2002 / 3x ALLEGRA AB-H 150 - Ngrohës ndërtimi: foto 2
2002 / 3x ALLEGRA AB-H 150 - Ngrohës ndërtimi: foto 3
2002 / 3x ALLEGRA AB-H 150 - Ngrohës ndërtimi: foto 4
2002 / 3x ALLEGRA AB-H 150 - Ngrohës ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

2002 / 3x ALLEGRA AB-H 150

Ngrohës ndërtimi
Gjermani, Hammer Str. 19, 40219 Düsseldorf
Botuar: 10d

7EUR

Ankandi
 • ≈ 703 ALL
 • ≈ 7 USD
Gjermani, Hammer Str. 19, 40219 Düsseldorf
Kontakto shitësin
Ventilation unit / system GEA type model AT plus - Pajisje HVAC: foto 1
Ventilation unit / system GEA type model AT plus - Pajisje HVAC: foto 2
Ventilation unit / system GEA type model AT plus - Pajisje HVAC: foto 3
Ventilation unit / system GEA type model AT plus - Pajisje HVAC: foto 4
Ventilation unit / system GEA type model AT plus - Pajisje HVAC: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

Ventilation unit / system GEA type model AT plus

Pajisje HVAC
Belgjikë, Liersesteenweg 203, 2200, Heist-op-den-Berg, BE
Botuar: 11dNumri i referencës A3-21162-164

2 500EUR

Ankandi
 • ≈ 251 395 ALL
 • ≈ 2 676 USD
Belgjikë, Liersesteenweg 203, 2200, Heist-op-den-Berg, BE
Kontakto shitësin
Ventilation unit / system GEA type model AT plus - Pajisje HVAC: foto 1
Ventilation unit / system GEA type model AT plus - Pajisje HVAC: foto 2
Ventilation unit / system GEA type model AT plus - Pajisje HVAC: foto 3
Ventilation unit / system GEA type model AT plus - Pajisje HVAC: foto 4
Ventilation unit / system GEA type model AT plus - Pajisje HVAC: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Ventilation unit / system GEA type model AT plus

Pajisje HVAC
Belgjikë, Liersesteenweg 203, 2200, Heist-op-den-Berg, BE
Botuar: 11dNumri i referencës A3-21162-163

2 500EUR

Ankandi
 • ≈ 251 395 ALL
 • ≈ 2 676 USD
Belgjikë, Liersesteenweg 203, 2200, Heist-op-den-Berg, BE
Kontakto shitësin
Ventilation unit / system GEA type model AT plus - Pajisje HVAC: foto 1
Ventilation unit / system GEA type model AT plus - Pajisje HVAC: foto 2
Ventilation unit / system GEA type model AT plus - Pajisje HVAC: foto 3
Ventilation unit / system GEA type model AT plus - Pajisje HVAC: foto 4
Ventilation unit / system GEA type model AT plus - Pajisje HVAC: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Ventilation unit / system GEA type model AT plus

Pajisje HVAC
Belgjikë, Liersesteenweg 203, 2200, Heist-op-den-Berg, BE
Botuar: 11dNumri i referencës A3-21162-59

2 500EUR

Ankandi
 • ≈ 251 395 ALL
 • ≈ 2 676 USD
Belgjikë, Liersesteenweg 203, 2200, Heist-op-den-Berg, BE
Kontakto shitësin
REFRIGERATION UNIT BlueBox type model Tetris 2 A 57.6 - Pajisje HVAC: foto 1
REFRIGERATION UNIT BlueBox type model Tetris 2 A 57.6 - Pajisje HVAC: foto 2
REFRIGERATION UNIT BlueBox type model Tetris 2 A 57.6 - Pajisje HVAC: foto 3
REFRIGERATION UNIT BlueBox type model Tetris 2 A 57.6 - Pajisje HVAC: foto 4
REFRIGERATION UNIT BlueBox type model Tetris 2 A 57.6 - Pajisje HVAC: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

REFRIGERATION UNIT BlueBox type model Tetris 2 A 57.6

Pajisje HVAC
Belgjikë, Liersesteenweg 203, 2200, Heist-op-den-Berg, BE
Botuar: 11dNumri i referencës A3-21162-105

4 000EUR

Ankandi
 • ≈ 402 232 ALL
 • ≈ 4 281 USD
Belgjikë, Liersesteenweg 203, 2200, Heist-op-den-Berg, BE
Kontakto shitësin
Evaporator - Pajisje HVAC: foto 1
Evaporator - Pajisje HVAC: foto 2
Evaporator - Pajisje HVAC: foto 3
Evaporator - Pajisje HVAC: foto 4
Evaporator - Pajisje HVAC: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Evaporator

Pajisje HVAC
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 11d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 5
1 / 5
T1 new listing page - Pajisje HVAC
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.