Reja dhe përdorur Vegla makinerie në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 7
Biomasser Maxi Multi - Vegël makinerie: foto 1
Biomasser Maxi Multi - Vegël makinerie: foto 2
Biomasser Maxi Multi - Vegël makinerie: foto 3
Biomasser Maxi Multi - Vegël makinerie: foto 4
Biomasser Maxi Multi - Vegël makinerie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)
Elektrike
TOP

Biomasser Maxi Multi

Vegël makinerie
Letoni, Viļāni
Botuar: 4d
45 000EUR

-22,2%

35 000EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

21% TVSH

 • ≈ 3 544 240 ALL
 • ≈ 37 323 USD
Letoni, Viļāni
Kontakto shitësin
AVIA FNF40P FREZARKA - Vegël makinerie: foto 1
AVIA FNF40P FREZARKA - Vegël makinerie: foto 2
AVIA FNF40P FREZARKA - Vegël makinerie: foto 3
AVIA FNF40P FREZARKA - Vegël makinerie: foto 4
AVIA FNF40P FREZARKA - Vegël makinerie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

AVIA FNF40P FREZARKA

Vegël makinerie
Poloni, KOMORNIKI LIPOWA 2 55-300 ŚRODA ŚLĄSKA, POLAND
Botuar: 11orë 10minNumri i referencës 1988/PL/AU/2024

5 657EUR

Ankandi
 • ≈ 572 850 ALL
 • ≈ 6 032 USD
Poloni, KOMORNIKI LIPOWA 2 55-300 ŚRODA ŚLĄSKA, POLAND
Kontakto shitësin
Bankeryds maskin BM45 - Makinë për përpunimin e metalit: foto 1
Bankeryds maskin BM45 - Makinë për përpunimin e metalit: foto 2
Bankeryds maskin BM45 - Makinë për përpunimin e metalit: foto 3
Bankeryds maskin BM45 - Makinë për përpunimin e metalit: foto 4
Bankeryds maskin BM45 - Makinë për përpunimin e metalit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

Bankeryds maskin BM45

Makinë për përpunimin e metalit
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Botuar: 17orë 46min

85EUR

Ankandi
 • ≈ 8 607 ALL
 • ≈ 90 USD
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Kontakto shitësin
Schechtl - Vegël makinerie: foto 1
Schechtl - Vegël makinerie: foto 2
Schechtl - Vegël makinerie: foto 3
Schechtl - Vegël makinerie: foto 4
Schechtl - Vegël makinerie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Schechtl

Vegël makinerie
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Botuar: 17orë 51min

429EUR

Ankandi
 • ≈ 43 442 ALL
 • ≈ 457 USD
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Kontakto shitësin
ASCORERO PRODUCTIQUE MACHINE DE CONTROLE ET DE CLASSIFICATION DE - Vegël makinerie: foto 1

ASCORERO PRODUCTIQUE MACHINE DE CONTROLE ET DE CLASSIFICATION DE

Vegël makinerie
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Botuar: 3dNumri i referencës 312281

12 500EUR

Ankandi
 • ≈ 1 265 800 ALL
 • ≈ 13 329 USD
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Kontakto shitësin
Colly PS PRO 50/2 - Makinë për përpunimin e metalit: foto 1
Colly PS PRO 50/2 - Makinë për përpunimin e metalit: foto 2

Colly PS PRO 50/2

Makinë për përpunimin e metalit
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Botuar: 3dNumri i referencës 321256

1 770EUR

Ankandi
 • ≈ 179 237 ALL
 • ≈ 1 887 USD
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Kontakto shitësin
Qty of Cutting Machine - Vegël makinerie: foto 1
Qty of Cutting Machine - Vegël makinerie: foto 2
Qty of Cutting Machine - Vegël makinerie: foto 3
Qty of Cutting Machine - Vegël makinerie: foto 4
Qty of Cutting Machine - Vegël makinerie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Qty of Cutting Machine

Vegël makinerie
Itali, CAORSO, ITA
Botuar: 3d
Ankandi
Itali, CAORSO, ITA
Kontakto shitësin
TOS VHN 10 CNC - Vegël makinerie: foto 1
TOS VHN 10 CNC - Vegël makinerie: foto 2
TOS VHN 10 CNC - Vegël makinerie: foto 3
TOS VHN 10 CNC - Vegël makinerie: foto 4
TOS VHN 10 CNC - Vegël makinerie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

TOS VHN 10 CNC

Vegël makinerie
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Botuar: 3d

2 832EUR

Ankandi
 • ≈ 286 779 ALL
 • ≈ 3 019 USD
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Kontakto shitësin
Biomasser Maxi Multi - Vegël makinerie: foto 1
Biomasser Maxi Multi - Vegël makinerie: foto 2
Biomasser Maxi Multi - Vegël makinerie: foto 3
Biomasser Maxi Multi - Vegël makinerie: foto 4
Biomasser Maxi Multi - Vegël makinerie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)
Elektrike
TOP

Biomasser Maxi Multi

Vegël makinerie
Letoni, Viļāni
Botuar: 4d
45 000EUR

-22,2%

35 000EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

21% TVSH

 • ≈ 3 544 240 ALL
 • ≈ 37 323 USD
Letoni, Viļāni
Kontakto shitësin
Akros Henschel CIC 1100-1400 14L - Makinë për përpunimin e metalit: foto 1
Akros Henschel CIC 1100-1400 14L - Makinë për përpunimin e metalit: foto 2
Akros Henschel CIC 1100-1400 14L - Makinë për përpunimin e metalit: foto 3
Akros Henschel CIC 1100-1400 14L - Makinë për përpunimin e metalit: foto 4

Akros Henschel CIC 1100-1400 14L

Makinë për përpunimin e metalit
Francë
Botuar: 4d
Pyet për çmimin
Francë
Kontakto shitësin
Conqueror 600 - Makinë për përpunimin e metalit: foto 1
Conqueror 600 - Makinë për përpunimin e metalit: foto 2
Conqueror 600 - Makinë për përpunimin e metalit: foto 3
Conqueror 600 - Makinë për përpunimin e metalit: foto 4
Conqueror 600 - Makinë për përpunimin e metalit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Conqueror 600

Makinë për përpunimin e metalit
Mbretëria e Bashkuar, Pontypool
Botuar: 4d
Pyet për çmimin
Mbretëria e Bashkuar, Pontypool
Kontakto shitësin
Cyclop AXTROL - Vegël makinerie: foto 1
Cyclop AXTROL - Vegël makinerie: foto 2
Cyclop AXTROL - Vegël makinerie: foto 3
Cyclop AXTROL - Vegël makinerie: foto 4
Cyclop AXTROL - Vegël makinerie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Cyclop AXTROL

Vegël makinerie
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 4d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
PTV X-Y CNC WJ2015 - Vegël makinerie: foto 1
PTV X-Y CNC WJ2015 - Vegël makinerie: foto 2
PTV X-Y CNC WJ2015 - Vegël makinerie: foto 3
PTV X-Y CNC WJ2015 - Vegël makinerie: foto 4
PTV X-Y CNC WJ2015 - Vegël makinerie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

PTV X-Y CNC WJ2015

Vegël makinerie
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Botuar: 5d

1 716EUR

Ankandi
 • ≈ 173 769 ALL
 • ≈ 1 829 USD
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Kontakto shitësin
HT HAITIAN MA 3200 II / 1700 - Pozioma wtryskarka do plastiku - Vegël makinerie: foto 1
HT HAITIAN MA 3200 II / 1700 - Pozioma wtryskarka do plastiku - Vegël makinerie: foto 2
HT HAITIAN MA 3200 II / 1700 - Pozioma wtryskarka do plastiku - Vegël makinerie: foto 3
HT HAITIAN MA 3200 II / 1700 - Pozioma wtryskarka do plastiku - Vegël makinerie: foto 4
HT HAITIAN MA 3200 II / 1700 - Pozioma wtryskarka do plastiku - Vegël makinerie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

HT HAITIAN MA 3200 II / 1700 - Pozioma wtryskarka do plastiku

Vegël makinerie
Poloni, KOMORNIKI LIPOWA 2 55-300 ŚRODA ŚLĄSKA, POLAND
Botuar: 6dNumri i referencës 1669/ML/AU/2024

40 863EUR

Ankandi
 • ≈ 4 137 950 ALL
 • ≈ 43 575 USD
Poloni, KOMORNIKI LIPOWA 2 55-300 ŚRODA ŚLĄSKA, POLAND
Kontakto shitësin
IXION TLF1004-1 WIERTARKO-FREZARKA - Makinë për përpunimin e metalit: foto 1
IXION TLF1004-1 WIERTARKO-FREZARKA - Makinë për përpunimin e metalit: foto 2
IXION TLF1004-1 WIERTARKO-FREZARKA - Makinë për përpunimin e metalit: foto 3
IXION TLF1004-1 WIERTARKO-FREZARKA - Makinë për përpunimin e metalit: foto 4
IXION TLF1004-1 WIERTARKO-FREZARKA - Makinë për përpunimin e metalit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

IXION TLF1004-1 WIERTARKO-FREZARKA

Makinë për përpunimin e metalit
Poloni, KOMORNIKI LIPOWA 2 55-300 ŚRODA ŚLĄSKA, POLAND
Botuar: 6dNumri i referencës 1930/PL/AU/2024

11 482EUR

Ankandi
 • ≈ 1 162 713 ALL
 • ≈ 12 244 USD
Poloni, KOMORNIKI LIPOWA 2 55-300 ŚRODA ŚLĄSKA, POLAND
Kontakto shitësin
KRAUSS-MAFFEI 1000-17200 MX WTRYSKARKA - Vegël makinerie: foto 1
KRAUSS-MAFFEI 1000-17200 MX WTRYSKARKA - Vegël makinerie: foto 2
KRAUSS-MAFFEI 1000-17200 MX WTRYSKARKA - Vegël makinerie: foto 3
KRAUSS-MAFFEI 1000-17200 MX WTRYSKARKA - Vegël makinerie: foto 4
KRAUSS-MAFFEI 1000-17200 MX WTRYSKARKA - Vegël makinerie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

KRAUSS-MAFFEI 1000-17200 MX WTRYSKARKA

Vegël makinerie
Poloni, KOMORNIKI LIPOWA 2 55-300 ŚRODA ŚLĄSKA, POLAND
Botuar: 6dNumri i referencës 1924/PL/AU/2024

73 340EUR

Ankandi
 • ≈ 7 426 701 ALL
 • ≈ 78 208 USD
Poloni, KOMORNIKI LIPOWA 2 55-300 ŚRODA ŚLĄSKA, POLAND
Kontakto shitësin
VISSER FX- 40 - Vegël makinerie: foto 1
VISSER FX- 40 - Vegël makinerie: foto 2
VISSER FX- 40 - Vegël makinerie: foto 3
VISSER FX- 40 - Vegël makinerie: foto 4
VISSER FX- 40 - Vegël makinerie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

VISSER FX- 40

Vegël makinerie
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 6d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
MAYER 2102-01 / 2150 - Vegël makinerie: foto 1
MAYER 2102-01 / 2150 - Vegël makinerie: foto 2
MAYER 2102-01 / 2150 - Vegël makinerie: foto 3
MAYER 2102-01 / 2150 - Vegël makinerie: foto 4
MAYER 2102-01 / 2150 - Vegël makinerie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

MAYER 2102-01 / 2150

Vegël makinerie
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 6d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
ARC ECO - Vegël makinerie: foto 1
ARC ECO - Vegël makinerie: foto 2
ARC ECO - Vegël makinerie: foto 3
ARC ECO - Vegël makinerie: foto 4
ARC ECO - Vegël makinerie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

ARC ECO

Vegël makinerie
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 6d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Ultrarex UXD-P 2000 ESAB - Vegël makinerie: foto 1
Ultrarex UXD-P 2000 ESAB - Vegël makinerie: foto 2
Ultrarex UXD-P 2000 ESAB - Vegël makinerie: foto 3
Ultrarex UXD-P 2000 ESAB - Vegël makinerie: foto 4
Ultrarex UXD-P 2000 ESAB - Vegël makinerie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Ultrarex UXD-P 2000 ESAB

Vegël makinerie
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Botuar: 6d

429EUR

Ankandi
 • ≈ 43 442 ALL
 • ≈ 457 USD
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Kontakto shitësin
RAS TURBOBEND PLUS 62.25 - Vegël makinerie: foto 1
RAS TURBOBEND PLUS 62.25 - Vegël makinerie: foto 2
RAS TURBOBEND PLUS 62.25 - Vegël makinerie: foto 3
RAS TURBOBEND PLUS 62.25 - Vegël makinerie: foto 4
RAS TURBOBEND PLUS 62.25 - Vegël makinerie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

RAS TURBOBEND PLUS 62.25

Vegël makinerie
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Botuar: 6d

3 948EUR

Ankandi
 • ≈ 399 790 ALL
 • ≈ 4 210 USD
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 7
1 / 7
T1 new listing page - Vegla makinerie
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.