Reja dhe përdorur Makineri ndërtimi Ankandi në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Makineri ndërtimi

8387
Ankandi
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 420
Ankandi
2018 CASE CX210D BELTEGRAVER - GRAVEMASKIN - ENCON TILTROTATOR - Ekskavator: foto 1
2018 CASE CX210D BELTEGRAVER - GRAVEMASKIN - ENCON TILTROTATOR - Ekskavator: foto 2
2018 CASE CX210D BELTEGRAVER - GRAVEMASKIN - ENCON TILTROTATOR - Ekskavator: foto 3
2018 CASE CX210D BELTEGRAVER - GRAVEMASKIN - ENCON TILTROTATOR - Ekskavator: foto 4
2018 CASE CX210D BELTEGRAVER - GRAVEMASKIN - ENCON TILTROTATOR - Ekskavator: foto 5
Shiko të gjitha fotot (31)

2018 CASE CX210D BELTEGRAVER - GRAVEMASKIN - ENCON TILTROTATOR

Ekskavator
20182135 orët
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Botuar: 14orë 26min
Ankandi
20182135 orët
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Kontakto shitësin
2005 Nokian tri 420/65- R24 - Fadrom me goma: foto 1
2005 Nokian tri 420/65- R24 - Fadrom me goma: foto 2
2005 Nokian tri 420/65- R24 - Fadrom me goma: foto 3

2005 Nokian tri 420/65- R24

Fadrom me goma
2005
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Botuar: 14orë 26min
Ankandi
2005
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Kontakto shitësin
Diverse brukte stropper I kurv. - Pajisje ndërtimi: foto 1

Diverse brukte stropper I kurv.

Pajisje ndërtimi
1900
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Botuar: 14orë 26min
Ankandi
1900
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Kontakto shitësin
4 stk dekk størrelse 18.00-33 - Pajisje ndërtimi: foto 1
4 stk dekk størrelse 18.00-33 - Pajisje ndërtimi: foto 2
4 stk dekk størrelse 18.00-33 - Pajisje ndërtimi: foto 3
4 stk dekk størrelse 18.00-33 - Pajisje ndërtimi: foto 4
4 stk dekk størrelse 18.00-33 - Pajisje ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

4 stk dekk størrelse 18.00-33

Pajisje ndërtimi
1900
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Botuar: 14orë 27min
Ankandi
1900
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Kontakto shitësin
Diverse brukte stropper i kurv. - Pajisje ndërtimi: foto 1

Diverse brukte stropper i kurv.

Pajisje ndërtimi
1900
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Botuar: 14orë 27min
Ankandi
1900
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Kontakto shitësin
2006 Komatsu  PC 210 lC MED TO SKUFFER / EKSTRALYS ++ - Ekskavator: foto 1
2006 Komatsu  PC 210 lC MED TO SKUFFER / EKSTRALYS ++ - Ekskavator: foto 2
2006 Komatsu  PC 210 lC MED TO SKUFFER / EKSTRALYS ++ - Ekskavator: foto 3
2006 Komatsu  PC 210 lC MED TO SKUFFER / EKSTRALYS ++ - Ekskavator: foto 4
2006 Komatsu  PC 210 lC MED TO SKUFFER / EKSTRALYS ++ - Ekskavator: foto 5
Shiko të gjitha fotot (40)

2006 Komatsu PC 210 lC MED TO SKUFFER / EKSTRALYS ++

Ekskavator
200611851 orët147 hp
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Botuar: 14orë 27min
Ankandi
200611851 orët147 hp
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Kontakto shitësin
2020 Demag 16 tonns traverskran - Vinç: foto 1
2020 Demag 16 tonns traverskran - Vinç: foto 2
2020 Demag 16 tonns traverskran - Vinç: foto 3
2020 Demag 16 tonns traverskran - Vinç: foto 4
2020 Demag 16 tonns traverskran - Vinç: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

2020 Demag 16 tonns traverskran

Vinç
2020
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Botuar: 14orë 27min
Ankandi
2020
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Kontakto shitësin
1994 Hanix H45 beltegraver med pusseskuffe og graveskuffe MVA-fri - Ekskavator: foto 1
1994 Hanix H45 beltegraver med pusseskuffe og graveskuffe MVA-fri - Ekskavator: foto 2
1994 Hanix H45 beltegraver med pusseskuffe og graveskuffe MVA-fri - Ekskavator: foto 3
1994 Hanix H45 beltegraver med pusseskuffe og graveskuffe MVA-fri - Ekskavator: foto 4
1994 Hanix H45 beltegraver med pusseskuffe og graveskuffe MVA-fri - Ekskavator: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

1994 Hanix H45 beltegraver med pusseskuffe og graveskuffe MVA-fri

Ekskavator
1994
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Botuar: 14orë 27min
Ankandi
1994
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Kontakto shitësin
2019 Takeuchi TB280FR Beltegraver med rototilt og 2 skuffer - Ekskavator: foto 1
2019 Takeuchi TB280FR Beltegraver med rototilt og 2 skuffer - Ekskavator: foto 2
2019 Takeuchi TB280FR Beltegraver med rototilt og 2 skuffer - Ekskavator: foto 3
2019 Takeuchi TB280FR Beltegraver med rototilt og 2 skuffer - Ekskavator: foto 4
2019 Takeuchi TB280FR Beltegraver med rototilt og 2 skuffer - Ekskavator: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

2019 Takeuchi TB280FR Beltegraver med rototilt og 2 skuffer

Ekskavator
20192431 orët
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Botuar: 14orë 28min
Ankandi
20192431 orët
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Kontakto shitësin
Diverse brukte stropper I kurv - Pajisje ndërtimi: foto 1

Diverse brukte stropper I kurv

Pajisje ndërtimi
1900
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Botuar: 14orë 28min
Ankandi
1900
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Kontakto shitësin
NY Felg til CAT 988K 35/65R33 - Fadrom me goma: foto 1
NY Felg til CAT 988K 35/65R33 - Fadrom me goma: foto 2

NY Felg til CAT 988K 35/65R33

Fadrom me goma
2022
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Botuar: 14orë 28min
Ankandi
2022
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Kontakto shitësin
Diverse brukte stropper I kurv - Pajisje ndërtimi: foto 1

Diverse brukte stropper I kurv

Pajisje ndërtimi
1900
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Botuar: 14orë 28min
Ankandi
1900
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Kontakto shitësin
Korg med diverse brukte stropper - Pajisje ndërtimi: foto 1

Korg med diverse brukte stropper

Pajisje ndërtimi
1900
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Botuar: 14orë 28min
Ankandi
1900
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Kontakto shitësin
2017 Solmec EXP5025 - Ekskavator me goma: foto 1
2017 Solmec EXP5025 - Ekskavator me goma: foto 2
2017 Solmec EXP5025 - Ekskavator me goma: foto 3
2017 Solmec EXP5025 - Ekskavator me goma: foto 4
2017 Solmec EXP5025 - Ekskavator me goma: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

2017 Solmec EXP5025

Ekskavator me goma
2017
Mbretëria e Bashkuar, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Botuar: 16orë 43minNumri i referencës 100318119
Ankandi
2017
Mbretëria e Bashkuar, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Kontakto shitësin
Takeuchi TB175 - Miniekskavator: foto 1
Takeuchi TB175 - Miniekskavator: foto 2
Takeuchi TB175 - Miniekskavator: foto 3
Takeuchi TB175 - Miniekskavator: foto 4
Takeuchi TB175 - Miniekskavator: foto 5
Shiko të gjitha fotot (40)

Takeuchi TB175

Miniekskavator
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Botuar: 16orë 43minNumri i referencës 140415428
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Kontakto shitësin
2017 JCB VMT260-120 - Rul rrugësh: foto 1
2017 JCB VMT260-120 - Rul rrugësh: foto 2
2017 JCB VMT260-120 - Rul rrugësh: foto 3
2017 JCB VMT260-120 - Rul rrugësh: foto 4
2017 JCB VMT260-120 - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (44)

2017 JCB VMT260-120

Rul rrugësh
2017265 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Botuar: 16orë 43minNumri i referencës 140414103
Ankandi
2017265 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Kontakto shitësin
Petrol Power Float, Honda Engine - Makineri asfalti: foto 1
Petrol Power Float, Honda Engine - Makineri asfalti: foto 2
Petrol Power Float, Honda Engine - Makineri asfalti: foto 3
Petrol Power Float, Honda Engine - Makineri asfalti: foto 4
Petrol Power Float, Honda Engine - Makineri asfalti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Petrol Power Float, Honda Engine

Makineri asfalti
Mbretëria e Bashkuar, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Botuar: 16orë 43minNumri i referencës 100318391
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Kontakto shitësin
Heavy Springs - Pajisje ndërtimi: foto 1
Heavy Springs - Pajisje ndërtimi: foto 2
Heavy Springs - Pajisje ndërtimi: foto 3
Heavy Springs - Pajisje ndërtimi: foto 4
Heavy Springs - Pajisje ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Heavy Springs

Pajisje ndërtimi
Mbretëria e Bashkuar, BT78 3AJ, Dromore, Dromore, Co. Tyrone
Botuar: 16orë 43minNumri i referencës 100317804
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar, BT78 3AJ, Dromore, Dromore, Co. Tyrone
Kontakto shitësin
Petrol Lawnmower, Bosch Pressure Washer (2 of) - Pajisje ndërtimi: foto 1
Petrol Lawnmower, Bosch Pressure Washer (2 of) - Pajisje ndërtimi: foto 2
Petrol Lawnmower, Bosch Pressure Washer (2 of) - Pajisje ndërtimi: foto 3
Petrol Lawnmower, Bosch Pressure Washer (2 of) - Pajisje ndërtimi: foto 4
Petrol Lawnmower, Bosch Pressure Washer (2 of) - Pajisje ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Petrol Lawnmower, Bosch Pressure Washer (2 of)

Pajisje ndërtimi
Mbretëria e Bashkuar, BT78 3AJ, Dromore, Dromore, Co. Tyrone
Botuar: 16orë 43minNumri i referencës 100318393
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar, BT78 3AJ, Dromore, Dromore, Co. Tyrone
Kontakto shitësin
FG Wilson P150P1 - Set gjeneratori: foto 1
FG Wilson P150P1 - Set gjeneratori: foto 2
FG Wilson P150P1 - Set gjeneratori: foto 3
FG Wilson P150P1 - Set gjeneratori: foto 4
FG Wilson P150P1 - Set gjeneratori: foto 5
Shiko të gjitha fotot (29)

FG Wilson P150P1

Set gjeneratori
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Botuar: 16orë 43minNumri i referencës 140415315
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 420
1 / 420
T1 new listing page - Makineri ndërtimi
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.