Reja dhe përdorur Buldozerë në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 57
Caterpillar D5C - Buldozer: foto 1
Caterpillar D5C - Buldozer: foto 2
Caterpillar D5C - Buldozer: foto 3
Caterpillar D5C - Buldozer: foto 4
Caterpillar D5C - Buldozer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)
TOP

Caterpillar D5C

Buldozer
20085000 orët167 hp
Kinë, No. 1599, Pingzhuang West Road, Fengxian District, Shanghai, China
Botuar: 3d

23 077EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 338 346 ALL
 • ≈ 24 718 USD
20085000 orët167 hp
Kinë, No. 1599, Pingzhuang West Road, Fengxian District, Shanghai, China
Case 2050M - Buldozer: foto 1
Case 2050M - Buldozer: foto 2
Case 2050M - Buldozer: foto 3
Case 2050M - Buldozer: foto 4
Case 2050M - Buldozer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)
TOP

Case 2050M

Buldozer
20154450 orët
Danimarkë, Katkjærvej 5, 7800 Skive, Denmark
Botuar: 2dNumri i referencës 000121874
Pyet për çmimin
20154450 orët
Danimarkë, Katkjærvej 5, 7800 Skive, Denmark
Kontakto shitësin
Caterpillar D6D - Buldozer: foto 1
Caterpillar D6D - Buldozer: foto 2
Caterpillar D6D - Buldozer: foto 3
Caterpillar D6D - Buldozer: foto 4

Caterpillar D6D

Buldozer
2007
Kinë, Minhang District
Botuar: 2orë 24min

25 000EUR

 • ≈ 2 533 200 ALL
 • ≈ 26 778 USD
2007
Kinë, Minhang District
Caterpillar D8R (XUANGONG D8) - Buldozer: foto 1
Caterpillar D8R (XUANGONG D8) - Buldozer: foto 2
Caterpillar D8R (XUANGONG D8) - Buldozer: foto 3
Caterpillar D8R (XUANGONG D8) - Buldozer: foto 4
Caterpillar D8R (XUANGONG D8) - Buldozer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Caterpillar D8R (XUANGONG D8)

Buldozer
2015
Kinë, Minhang District
Botuar: 2orë 24min

55 000EUR

 • ≈ 5 573 040 ALL
 • ≈ 58 912 USD
2015
Kinë, Minhang District
Caterpillar D7H - Buldozer: foto 1
Caterpillar D7H - Buldozer: foto 2
Caterpillar D7H - Buldozer: foto 3
Caterpillar D7H - Buldozer: foto 4
Caterpillar D7H - Buldozer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Caterpillar D7H

Buldozer
Kinë, Minhang District
Botuar: 2orë 28min

42 000EUR

 • ≈ 4 255 776 ALL
 • ≈ 44 987 USD
Kinë, Minhang District
Shantui SD32 - Buldozer: foto 1
Shantui SD32 - Buldozer: foto 2
Shantui SD32 - Buldozer: foto 3
Shantui SD32 - Buldozer: foto 4
Shantui SD32 - Buldozer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Shantui SD32

Buldozer
20221500 orët
Kinë, 合肥市
Botuar: 2orë 51min

49 727EUR

 • ≈ 5 038 737 ALL
 • ≈ 53 264 USD
20221500 orët
Kinë, 合肥市
FIAT ALLIS FD14C (PIEZAS / DESGUACE) - Buldozer: foto 1
FIAT ALLIS FD14C (PIEZAS / DESGUACE) - Buldozer: foto 2
FIAT ALLIS FD14C (PIEZAS / DESGUACE) - Buldozer: foto 3
FIAT ALLIS FD14C (PIEZAS / DESGUACE) - Buldozer: foto 4
FIAT ALLIS FD14C (PIEZAS / DESGUACE) - Buldozer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

FIAT ALLIS FD14C (PIEZAS / DESGUACE)

Buldozer
Spanjë, Uxes
Botuar: 2orë 52minNumri i referencës 19D0928-0
Pyet për çmimin
Spanjë, Uxes
Kontakto shitësin
FIAT ALLIS AD9 - Buldozer: foto 1

FIAT ALLIS AD9

Buldozer
Spanjë, Uxes
Botuar: 2orë 52minNumri i referencës 20D1025-1
Pyet për çmimin
Spanjë, Uxes
Kontakto shitësin
CATERPILLAR 963C - Buldozer: foto 1
CATERPILLAR 963C - Buldozer: foto 2
CATERPILLAR 963C - Buldozer: foto 3
CATERPILLAR 963C - Buldozer: foto 4
CATERPILLAR 963C - Buldozer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

CATERPILLAR 963C

Buldozer
1997
Sllovenia
Botuar: 8orë 45min
Ankandi
1997
Sllovenia
Kontakto shitësin
Cat D 6 N LGP  2015  9972 hours CE - Buldozer: foto 1
Cat D 6 N LGP  2015  9972 hours CE - Buldozer: foto 2
Cat D 6 N LGP  2015  9972 hours CE - Buldozer: foto 3
Cat D 6 N LGP  2015  9972 hours CE - Buldozer: foto 4
Cat D 6 N LGP  2015  9972 hours CE - Buldozer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Cat D 6 N LGP 2015 9972 hours CE

Buldozer
20159972 orëtPesha neto: 17300 kg175 hp
Holandë, RANDWEG 00001 6045JK ROERMOND, the Netherlands
Botuar: 18orë 42min

112 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 11 439 931 ALL
 • ≈ 120 930 USD
20159972 orëtPesha neto: 17300 kg175 hp
Holandë, RANDWEG 00001 6045JK ROERMOND, the Netherlands
Kontakto shitësin
Komatsu D39PX-21 with Laser - Buldozer: foto 1
Komatsu D39PX-21 with Laser - Buldozer: foto 2
Komatsu D39PX-21 with Laser - Buldozer: foto 3
Komatsu D39PX-21 with Laser - Buldozer: foto 4
Komatsu D39PX-21 with Laser - Buldozer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Komatsu D39PX-21 with Laser

Buldozer
20077330 orëtPesha neto: 9200 kg
Belgjikë, Peetersstraat 6, 2830 Willebroek, A12 Brussel - Antwerpen, Belgium
Botuar: 20orë 4minNumri i referencës 59

41 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 205 112 ALL
 • ≈ 44 451 USD
20077330 orëtPesha neto: 9200 kg
Belgjikë, Peetersstraat 6, 2830 Willebroek, A12 Brussel - Antwerpen, Belgium
Kontakto shitësin
CAT D 6 N - Buldozer: foto 1
CAT D 6 N - Buldozer: foto 2
CAT D 6 N - Buldozer: foto 3
CAT D 6 N - Buldozer: foto 4
CAT D 6 N - Buldozer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

CAT D 6 N

Buldozer
2011148 hp
Rumani, Rumänien
Botuar: 21orë 54min

65 000EUR

 • ≈ 6 586 320 ALL
 • ≈ 69 623 USD
2011148 hp
Rumani, Rumänien
Kontakto shitësin
Liebherr PR 736 LGP - Buldozer: foto 1
Liebherr PR 736 LGP - Buldozer: foto 2
Liebherr PR 736 LGP - Buldozer: foto 3
Liebherr PR 736 LGP - Buldozer: foto 4
Liebherr PR 736 LGP - Buldozer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Liebherr PR 736 LGP

Buldozer
20159200 orët
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 21orë 55min

115 000EUR

 • ≈ 11 652 720 ALL
 • ≈ 123 179 USD
20159200 orët
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
Liebherr PR 716 LGP - Buldozer: foto 1
Liebherr PR 716 LGP - Buldozer: foto 2
Liebherr PR 716 LGP - Buldozer: foto 3
Liebherr PR 716 LGP - Buldozer: foto 4
Liebherr PR 716 LGP - Buldozer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Liebherr PR 716 LGP

Buldozer
2021742 orët124 hp
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 21orë 56min

170 000EUR

 • ≈ 17 225 760 ALL
 • ≈ 182 092 USD
2021742 orët124 hp
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
Liebherr PR 742 BL - Buldozer: foto 1
Liebherr PR 742 BL - Buldozer: foto 2
Liebherr PR 742 BL - Buldozer: foto 3
Liebherr PR 742 BL - Buldozer: foto 4
Liebherr PR 742 BL - Buldozer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Liebherr PR 742 BL

Buldozer
1996
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 21orë 56min

32 000EUR

 • ≈ 3 242 496 ALL
 • ≈ 34 276 USD
1996
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
CAT D6RII - Buldozer: foto 1
CAT D6RII - Buldozer: foto 2
CAT D6RII - Buldozer: foto 3
CAT D6RII - Buldozer: foto 4
CAT D6RII - Buldozer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

CAT D6RII

Buldozer
2005
Rumani, Rumänien
Botuar: 21orë 56min

47 000EUR

 • ≈ 4 762 416 ALL
 • ≈ 50 343 USD
2005
Rumani, Rumänien
Kontakto shitësin
CAT D 6 N LGP - Buldozer: foto 1
CAT D 6 N LGP - Buldozer: foto 2
CAT D 6 N LGP - Buldozer: foto 3
CAT D 6 N LGP - Buldozer: foto 4
CAT D 6 N LGP - Buldozer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

CAT D 6 N LGP

Buldozer
2017
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 21orë 58min

125 000EUR

 • ≈ 12 666 000 ALL
 • ≈ 133 891 USD
2017
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
Komatsu D 85-18 - Buldozer: foto 1
Komatsu D 85-18 - Buldozer: foto 2
Komatsu D 85-18 - Buldozer: foto 3
Komatsu D 85-18 - Buldozer: foto 4
Komatsu D 85-18 - Buldozer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Komatsu D 85-18

Buldozer
1989
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 22orë 5min

32 000EUR

 • ≈ 3 242 496 ALL
 • ≈ 34 276 USD
1989
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
CAT D 6 N LGP - Buldozer: foto 1
CAT D 6 N LGP - Buldozer: foto 2
CAT D 6 N LGP - Buldozer: foto 3
CAT D 6 N LGP - Buldozer: foto 4
CAT D 6 N LGP - Buldozer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

CAT D 6 N LGP

Buldozer
2008
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 22orë 7min

76 000EUR

 • ≈ 7 700 928 ALL
 • ≈ 81 405 USD
2008
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
New Holland D 150 - Buldozer: foto 1
New Holland D 150 - Buldozer: foto 2
New Holland D 150 - Buldozer: foto 3
New Holland D 150 - Buldozer: foto 4
New Holland D 150 - Buldozer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

New Holland D 150

Buldozer
20053500 orët
Rumani, Rumänien
Botuar: 22orë 9min

35 000EUR

 • ≈ 3 546 480 ALL
 • ≈ 37 489 USD
20053500 orët
Rumani, Rumänien
Kontakto shitësin
CAT D 8 L - Buldozer: foto 1
CAT D 8 L - Buldozer: foto 2
CAT D 8 L - Buldozer: foto 3
CAT D 8 L - Buldozer: foto 4
CAT D 8 L - Buldozer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

CAT D 8 L

Buldozer
1987
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 22orë 11min

82 000EUR

 • ≈ 8 308 896 ALL
 • ≈ 87 832 USD
1987
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
Komatsu D 38 P-1 - Buldozer: foto 1
Komatsu D 38 P-1 - Buldozer: foto 2
Komatsu D 38 P-1 - Buldozer: foto 3
Komatsu D 38 P-1 - Buldozer: foto 4
Komatsu D 38 P-1 - Buldozer: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Komatsu D 38 P-1

Buldozer
19965900 orët
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 22orë 11min

26 000EUR

 • ≈ 2 634 528 ALL
 • ≈ 27 849 USD
19965900 orët
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 57
1 / 57
T1 new listing page - Buldozerë
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.