Reja dhe përdorur Ekskavatorë me goma në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Ekskavatorë me goma

1072
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 54
Caterpillar M 316 F 3D / 2 BUCKETS / CENTRAL LUBRICATION / AC - Ekskavator me goma: foto 1
Caterpillar M 316 F 3D / 2 BUCKETS / CENTRAL LUBRICATION / AC - Ekskavator me goma: foto 2
Caterpillar M 316 F 3D / 2 BUCKETS / CENTRAL LUBRICATION / AC - Ekskavator me goma: foto 3
Caterpillar M 316 F 3D / 2 BUCKETS / CENTRAL LUBRICATION / AC - Ekskavator me goma: foto 4
Caterpillar M 316 F 3D / 2 BUCKETS / CENTRAL LUBRICATION / AC - Ekskavator me goma: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator me goma Caterpillar M 316 F 3D / 2 BUCKETS / CENTRAL LUBRICATION / AC

20168723 orëtPesha neto: 17700 kg150 hp
Estoni
Botuar: 59min Numri i referencës M668-8771

84 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 8 800 649 ALL
 • ≈ 92 041 USD
20168723 orëtPesha neto: 17700 kg150 hp
Estoni
Kontakto shitësin
CAT M 313 C Klima all Hydr. lines German Machine!!! - Ekskavator me goma: foto 1
CAT M 313 C Klima all Hydr. lines German Machine!!! - Ekskavator me goma: foto 2
CAT M 313 C Klima all Hydr. lines German Machine!!! - Ekskavator me goma: foto 3
CAT M 313 C Klima all Hydr. lines German Machine!!! - Ekskavator me goma: foto 4
CAT M 313 C Klima all Hydr. lines German Machine!!! - Ekskavator me goma: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Ekskavator me goma CAT M 313 C Klima all Hydr. lines German Machine!!!

20044854 orët
Gjermani, Kaltenkirchen
Botuar: 1orë 2min

37 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 928 676 ALL
 • ≈ 41 088 USD
20044854 orët
Gjermani, Kaltenkirchen
Hyundai 210w-9t - Ekskavator me goma: foto 1
Hyundai 210w-9t - Ekskavator me goma: foto 2
Hyundai 210w-9t - Ekskavator me goma: foto 3
Hyundai 210w-9t - Ekskavator me goma: foto 4

Ekskavator me goma Hyundai 210w-9t

2016Pesha neto: 21000 kg
Kinë
Botuar: 1orë 39min

39 000EUR

 • ≈ 4 042 701 ALL
 • ≈ 42 280 USD
2016Pesha neto: 21000 kg
Kinë
Hyundai R160W-9A - Ekskavator me goma: foto 1
Hyundai R160W-9A - Ekskavator me goma: foto 2
Hyundai R160W-9A - Ekskavator me goma: foto 3
Hyundai R160W-9A - Ekskavator me goma: foto 4
Hyundai R160W-9A - Ekskavator me goma: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Ekskavator me goma Hyundai R160W-9A

201610109 orët164 hp
Holandë
Botuar: 2orë 9minNumri i referencës 17437

54 800EUR

 • ≈ 5 680 513 ALL
 • ≈ 59 409 USD
201610109 orët164 hp
Holandë
Kontakto shitësin
Hidromek HMK 150WR-5 *Uthyres* - Ekskavator me goma: foto 1
Hidromek HMK 150WR-5 *Uthyres* - Ekskavator me goma: foto 2
Hidromek HMK 150WR-5 *Uthyres* - Ekskavator me goma: foto 3
Hidromek HMK 150WR-5 *Uthyres* - Ekskavator me goma: foto 4
Hidromek HMK 150WR-5 *Uthyres* - Ekskavator me goma: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)
Pyet për çmimin
2023
Suedi
Hyundai DH60W [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] - Ekskavator me goma: foto 1
Hyundai DH60W [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] - Ekskavator me goma: foto 2
Hyundai DH60W [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] - Ekskavator me goma: foto 3
Hyundai DH60W [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] - Ekskavator me goma: foto 4
Hyundai DH60W [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] - Ekskavator me goma: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Ekskavator me goma Hyundai DH60W [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ]

20161200 orët
Kinë, Shanghai
Botuar: 3orë 33min

16 384EUR

 • ≈ 1 698 349 ALL
 • ≈ 17 762 USD
20161200 orët
Kinë, Shanghai
Doosan DH 210 W-7 [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] - Ekskavator me goma: foto 1
Doosan DH 210 W-7 [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] - Ekskavator me goma: foto 2
Doosan DH 210 W-7 [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] - Ekskavator me goma: foto 3
Doosan DH 210 W-7 [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] - Ekskavator me goma: foto 4
Doosan DH 210 W-7 [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] - Ekskavator me goma: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

31 857EUR

 • ≈ 3 302 264 ALL
 • ≈ 34 536 USD
20181200 orët
Kinë
Hyundai EX210w-9 [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] - Ekskavator me goma: foto 1
Hyundai EX210w-9 [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] - Ekskavator me goma: foto 2
Hyundai EX210w-9 [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] - Ekskavator me goma: foto 3
Hyundai EX210w-9 [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] - Ekskavator me goma: foto 4
Hyundai EX210w-9 [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] - Ekskavator me goma: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Ekskavator me goma Hyundai EX210w-9 [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ]

20181800 orët156 hp
Kinë
Botuar: 3orë 49min

31 857EUR

 • ≈ 3 302 264 ALL
 • ≈ 34 536 USD
20181800 orët156 hp
Kinë
Case WX210T - Ekskavator me goma: foto 1
Case WX210T - Ekskavator me goma: foto 2
Case WX210T - Ekskavator me goma: foto 3
Case WX210T - Ekskavator me goma: foto 4
Case WX210T - Ekskavator me goma: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Ekskavator me goma Case WX210T

Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 5orë 13minNumri i referencës 140394906
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
Fuchs MHL350 - Ekskavator me goma: foto 1
Fuchs MHL350 - Ekskavator me goma: foto 2
Fuchs MHL350 - Ekskavator me goma: foto 3
Fuchs MHL350 - Ekskavator me goma: foto 4
Fuchs MHL350 - Ekskavator me goma: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Ekskavator me goma Fuchs MHL350

Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 5orë 25minNumri i referencës 140394909
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
Volvo EW60E | 2018 | 3930h | 30 kmh - Ekskavator me goma: foto 1
Volvo EW60E | 2018 | 3930h | 30 kmh - Ekskavator me goma: foto 2
Volvo EW60E | 2018 | 3930h | 30 kmh - Ekskavator me goma: foto 3
Volvo EW60E | 2018 | 3930h | 30 kmh - Ekskavator me goma: foto 4
Volvo EW60E | 2018 | 3930h | 30 kmh - Ekskavator me goma: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator me goma Volvo EW60E | 2018 | 3930h | 30 kmh

20183930 orëtPesha neto: 5600 kg64 hp
Holandë, Overijssel
Botuar: 19orë 34min

55 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 753 074 ALL
 • ≈ 60 168 USD
20183930 orëtPesha neto: 5600 kg64 hp
Holandë, Overijssel
Kontakto shitësin
Volvo EWR 170 E - Ekskavator me goma: foto 1
Volvo EWR 170 E - Ekskavator me goma: foto 2
Volvo EWR 170 E - Ekskavator me goma: foto 3
Volvo EWR 170 E - Ekskavator me goma: foto 4
Volvo EWR 170 E - Ekskavator me goma: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator me goma Volvo EWR 170 E

20194732 orëtPesha neto: 20100 kg156 hp
Norvegji
Botuar: 19orë 37minNumri i referencës 10254

144 602EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 14 989 298 ALL
 • ≈ 156 765 USD
20194732 orëtPesha neto: 20100 kg156 hp
Norvegji
Kontakto shitësin
Kërko fotografi të disponueshme

Ekskavator me goma 2015 Liebherr A 918 Compact

20158140 orët1496 hp
Gjermani
Botuar: 20orë 42minNumri i referencës L031192-79889
Pyet për çmimin
20158140 orët1496 hp
Gjermani
Kontakto shitësin
Caterpillar 313 D2GC [ Copy ] - Ekskavator me goma: foto 1
Caterpillar 313 D2GC [ Copy ] - Ekskavator me goma: foto 2
Caterpillar 313 D2GC [ Copy ] - Ekskavator me goma: foto 3
Caterpillar 313 D2GC [ Copy ] - Ekskavator me goma: foto 4
Caterpillar 313 D2GC [ Copy ] - Ekskavator me goma: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Ekskavator me goma Caterpillar 313 D2GC [ Copy ]

20161200 orët
Kinë
Botuar: 20orë 44min

27 306EUR

 • ≈ 2 830 512 ALL
 • ≈ 29 602 USD
20161200 orët
Kinë
Liebherr A 918 G6.0-D - Ekskavator me goma: foto 1
Liebherr A 918 G6.0-D - Ekskavator me goma: foto 2
Liebherr A 918 G6.0-D - Ekskavator me goma: foto 3
Liebherr A 918 G6.0-D - Ekskavator me goma: foto 4
Liebherr A 918 G6.0-D - Ekskavator me goma: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Ekskavator me goma Liebherr A 918 G6.0-D

2022431 orët
Gjermani, Rotenburg
Botuar: 23orë 1min

214 800EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 22 265 953 ALL
 • ≈ 232 868 USD
2022431 orët
Gjermani, Rotenburg
Liebherr A 918 Compact G 6.0-D Litronic - Ekskavator me goma: foto 1
Liebherr A 918 Compact G 6.0-D Litronic - Ekskavator me goma: foto 2
Liebherr A 918 Compact G 6.0-D Litronic - Ekskavator me goma: foto 3

Ekskavator me goma Liebherr A 918 Compact G 6.0-D Litronic

202351 orët
Gjermani, Rotenburg
Botuar: 23orë 1min
Pyet për çmimin
202351 orët
Gjermani, Rotenburg
Volvo EW 140 B - Ekskavator me goma: foto 1
Volvo EW 140 B - Ekskavator me goma: foto 2
Volvo EW 140 B - Ekskavator me goma: foto 3
Volvo EW 140 B - Ekskavator me goma: foto 4
Volvo EW 140 B - Ekskavator me goma: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator me goma Volvo EW 140 B

200616999 orëtPesha neto: 15700 kg120 hp
Lituani, Vilnius
Botuar: 1d

17 800EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 845 130 ALL
 • ≈ 19 297 USD
200616999 orëtPesha neto: 15700 kg120 hp
Lituani, Vilnius
Kontakto shitësin
Caterpillar M 318 F, 2015 ROK, 8000 MTH - Ekskavator me goma: foto 1
Caterpillar M 318 F, 2015 ROK, 8000 MTH - Ekskavator me goma: foto 2
Caterpillar M 318 F, 2015 ROK, 8000 MTH - Ekskavator me goma: foto 3
Caterpillar M 318 F, 2015 ROK, 8000 MTH - Ekskavator me goma: foto 4
Caterpillar M 318 F, 2015 ROK, 8000 MTH - Ekskavator me goma: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator me goma Caterpillar M 318 F, 2015 ROK, 8000 MTH

20158000 orët
Poloni, 63-405 Strzyżew
Botuar: 1d

82 391EUR

 • ≈ 8 540 568 ALL
 • ≈ 89 321 USD
20158000 orët
Poloni, 63-405 Strzyżew
2011 Fuchs MHL340 - Ekskavator me goma: foto 1
2011 Fuchs MHL340 - Ekskavator me goma: foto 2
2011 Fuchs MHL340 - Ekskavator me goma: foto 3
2011 Fuchs MHL340 - Ekskavator me goma: foto 4
2011 Fuchs MHL340 - Ekskavator me goma: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Ekskavator me goma 2011 Fuchs MHL340

2011
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 1dNumri i referencës 140394168
Ankandi
2011
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
Kërko fotografi të disponueshme

Ekskavator me goma CAT M315F IVC

20185862 orët
Francë
Botuar: 1dNumri i referencës F4D00580

115 000EUR

 • ≈ 11 920 785 ALL
 • ≈ 124 673 USD
20185862 orët
Francë
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 54
1 / 54
T1 new listing page - Ekskavatorë me goma
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.