Reja dhe përdorur Kompresorë ajri në shitje - Truck1 Shqipëri
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 56
Atlas-Copco XAS58-7 - Kompresor ajri: foto 1
Atlas-Copco XAS58-7 - Kompresor ajri: foto 2
Atlas-Copco XAS58-7 - Kompresor ajri: foto 3
Atlas-Copco XAS58-7 - Kompresor ajri: foto 4
Atlas-Copco XAS58-7 - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Atlas-Copco XAS58-7

Kompresor ajri
202224 hp
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Botuar: 2orë 13min

4 500EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 451 111 ALL
 • ≈ 4 899 USD
202224 hp
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Kontakto shitësin
Atlas-Copco XAS58 - Kompresor ajri: foto 1
Atlas-Copco XAS58 - Kompresor ajri: foto 2
Atlas-Copco XAS58 - Kompresor ajri: foto 3
Atlas-Copco XAS58 - Kompresor ajri: foto 4
Atlas-Copco XAS58 - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Atlas-Copco XAS58

Kompresor ajri
201835 hp
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Botuar: 2orë 13min

3 500EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 350 864 ALL
 • ≈ 3 810 USD
201835 hp
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Kontakto shitësin
Atlas-Copco Qax20 - Kompresor ajri: foto 1
Atlas-Copco Qax20 - Kompresor ajri: foto 2
Atlas-Copco Qax20 - Kompresor ajri: foto 3
Atlas-Copco Qax20 - Kompresor ajri: foto 4
Atlas-Copco Qax20 - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Atlas-Copco Qax20

Kompresor ajri
201022 hp
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Botuar: 2orë 17min

2 000EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 200 494 ALL
 • ≈ 2 177 USD
201022 hp
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Kontakto shitësin
Atlas-Copco xahs426 - Kompresor ajri: foto 1
Atlas-Copco xahs426 - Kompresor ajri: foto 2
Atlas-Copco xahs426 - Kompresor ajri: foto 3
Atlas-Copco xahs426 - Kompresor ajri: foto 4
Atlas-Copco xahs426 - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Atlas-Copco xahs426

Kompresor ajri
2006305 hp
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Botuar: 2orë 19min

3 500EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 350 864 ALL
 • ≈ 3 810 USD
2006305 hp
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Kontakto shitësin
Atlas-Copco XAS58-7 - Kompresor ajri: foto 1
Atlas-Copco XAS58-7 - Kompresor ajri: foto 2
Atlas-Copco XAS58-7 - Kompresor ajri: foto 3
Atlas-Copco XAS58-7 - Kompresor ajri: foto 4
Atlas-Copco XAS58-7 - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Atlas-Copco XAS58-7

Kompresor ajri
2021
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Botuar: 2orë 27min

4 000EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 400 988 ALL
 • ≈ 4 354 USD
2021
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Kontakto shitësin
Atlas-Copco XAS58 - Kompresor ajri: foto 1
Atlas-Copco XAS58 - Kompresor ajri: foto 2
Atlas-Copco XAS58 - Kompresor ajri: foto 3
Atlas-Copco XAS58 - Kompresor ajri: foto 4
Atlas-Copco XAS58 - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Atlas-Copco XAS58

Kompresor ajri
201835 hp
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Botuar: 2orë 27min

3 500EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 350 864 ALL
 • ≈ 3 810 USD
201835 hp
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Kontakto shitësin
Atlas-Copco XATS 376 CD - Kompresor ajri: foto 1
Atlas-Copco XATS 376 CD - Kompresor ajri: foto 2
Atlas-Copco XATS 376 CD - Kompresor ajri: foto 3
Atlas-Copco XATS 376 CD - Kompresor ajri: foto 4
Atlas-Copco XATS 376 CD - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Atlas-Copco XATS 376 CD

Kompresor ajri
20073960 orëtPesha neto: 5000 kg253 hp
Lituani, Kirtimu street 17A, Vilnius
Botuar: 9orë 35min

18 600EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 864 594 ALL
 • ≈ 20 250 USD
20073960 orëtPesha neto: 5000 kg253 hp
Lituani, Kirtimu street 17A, Vilnius
Kontakto shitësin
Quincy Diving Compressor - Kompresor ajri: foto 1
Quincy Diving Compressor - Kompresor ajri: foto 2
Quincy Diving Compressor - Kompresor ajri: foto 3
Quincy Diving Compressor - Kompresor ajri: foto 4
Quincy Diving Compressor - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Quincy Diving Compressor

Kompresor ajri
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Botuar: 13orë 1minNumri i referencës 200243462
Ankandi
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Kontakto shitësin
Kaeser Single Axle Compressor - Kompresor ajri: foto 1
Kaeser Single Axle Compressor - Kompresor ajri: foto 2
Kaeser Single Axle Compressor - Kompresor ajri: foto 3
Kaeser Single Axle Compressor - Kompresor ajri: foto 4
Kaeser Single Axle Compressor - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Kaeser Single Axle Compressor

Kompresor ajri
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Botuar: 13orë 2minNumri i referencës 200247123
Ankandi
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Kontakto shitësin
2010 Kaeser Single Axle Compressor - Kompresor ajri: foto 1
2010 Kaeser Single Axle Compressor - Kompresor ajri: foto 2
2010 Kaeser Single Axle Compressor - Kompresor ajri: foto 3
2010 Kaeser Single Axle Compressor - Kompresor ajri: foto 4
2010 Kaeser Single Axle Compressor - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

2010 Kaeser Single Axle Compressor

Kompresor ajri
2010822 orët
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Botuar: 13orë 2minNumri i referencës 200247122
Ankandi
2010822 orët
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Kontakto shitësin
2018 Doosan 7/20 65CFM - Kompresor ajri: foto 1
2018 Doosan 7/20 65CFM - Kompresor ajri: foto 2
2018 Doosan 7/20 65CFM - Kompresor ajri: foto 3
2018 Doosan 7/20 65CFM - Kompresor ajri: foto 4
2018 Doosan 7/20 65CFM - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

2018 Doosan 7/20 65CFM

Kompresor ajri
2018
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Botuar: 13orë 2minNumri i referencës 200247124
Ankandi
2018
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Kontakto shitësin
Atlas Copco GA 7 - Kompresor ajri: foto 1
Atlas Copco GA 7 - Kompresor ajri: foto 2
Atlas Copco GA 7 - Kompresor ajri: foto 3
Atlas Copco GA 7 - Kompresor ajri: foto 4
Atlas Copco GA 7 - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Atlas Copco GA 7

Kompresor ajri
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Botuar: 13orë 2minNumri i referencës 200246952
Ankandi
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Kontakto shitësin
2014 Atlas Copco XAS97 195CFM - Kompresor ajri: foto 1
2014 Atlas Copco XAS97 195CFM - Kompresor ajri: foto 2
2014 Atlas Copco XAS97 195CFM - Kompresor ajri: foto 3
2014 Atlas Copco XAS97 195CFM - Kompresor ajri: foto 4
2014 Atlas Copco XAS97 195CFM - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

2014 Atlas Copco XAS97 195CFM

Kompresor ajri
2014
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Botuar: 13orë 3minNumri i referencës 200246937
Ankandi
2014
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Kontakto shitësin
2019 Doosan 7/20 65CFM - Kompresor ajri: foto 1
2019 Doosan 7/20 65CFM - Kompresor ajri: foto 2
2019 Doosan 7/20 65CFM - Kompresor ajri: foto 3
2019 Doosan 7/20 65CFM - Kompresor ajri: foto 4
2019 Doosan 7/20 65CFM - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

2019 Doosan 7/20 65CFM

Kompresor ajri
2019
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Botuar: 13orë 4minNumri i referencës 200247125
Ankandi
2019
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Kontakto shitësin
Quincy Diving Compressor - Kompresor ajri: foto 1
Quincy Diving Compressor - Kompresor ajri: foto 2
Quincy Diving Compressor - Kompresor ajri: foto 3
Quincy Diving Compressor - Kompresor ajri: foto 4
Quincy Diving Compressor - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Quincy Diving Compressor

Kompresor ajri
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Botuar: 13orë 4minNumri i referencës 200243463
Ankandi
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Kontakto shitësin
ABAC - Kompresor ajri: foto 1

ABAC

Kompresor ajri
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Botuar: 15orë 47minNumri i referencës 313707

1 035EUR

Ankandi
 • ≈ 103 755 ALL
 • ≈ 1 126 USD
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Kontakto shitësin
Atlas XAS35DD - Kompresor ajri: foto 1
Atlas XAS35DD - Kompresor ajri: foto 2
Atlas XAS35DD - Kompresor ajri: foto 3
Atlas XAS35DD - Kompresor ajri: foto 4

Atlas XAS35DD

Kompresor ajri
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Botuar: 15orë 47minNumri i referencës 336977

512EUR

Ankandi
 • ≈ 51 326 ALL
 • ≈ 557 USD
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Kontakto shitësin
Kaeser M20 - Kompresor ajri: foto 1
Kaeser M20 - Kompresor ajri: foto 2
Kaeser M20 - Kompresor ajri: foto 3
Kaeser M20 - Kompresor ajri: foto 4
Kaeser M20 - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Kaeser M20

Kompresor ajri
20082460 orët14 hp
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Botuar: 15orë 52minNumri i referencës 336577

2 990EUR

Ankandi
 • ≈ 299 738 ALL
 • ≈ 3 255 USD
20082460 orët14 hp
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Kontakto shitësin
Kaeser M21 - Kompresor ajri: foto 1
Kaeser M21 - Kompresor ajri: foto 2
Kaeser M21 - Kompresor ajri: foto 3
Kaeser M21 - Kompresor ajri: foto 4
Kaeser M21 - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Kaeser M21

Kompresor ajri
2759 orët
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Botuar: 15orë 54minNumri i referencës 335577

3 500EUR

Ankandi
 • ≈ 350 864 ALL
 • ≈ 3 810 USD
2759 orët
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Kontakto shitësin
2016 Doosan 741 - Kompresor ajri: foto 1
2016 Doosan 741 - Kompresor ajri: foto 2
2016 Doosan 741 - Kompresor ajri: foto 3
2016 Doosan 741 - Kompresor ajri: foto 4
2016 Doosan 741 - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)

2016 Doosan 741

Kompresor ajri
2016772 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Botuar: 16orë 12minNumri i referencës 140420039
Ankandi
2016772 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 56
1 / 56
T1 new listing page - Kompresorë ajri
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.