Kompresor ajri CS1200IC nga Poloni, 6000 EUR në shitje - ID: 6809774
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: CS1200IC

Paraqisni një kërkesë "Po kerkoj"
Hapni katalogun

Hmm, duket se artikulli është shitur

View this ad in the archive
Compresor RONNEBERG HR 1200 - Kompresor ajri: foto 1

1 000EUR

 • ≈ 103 829 ALL
 • ≈ 1 085 USD
Rumani
Kontakto shitësin
Kompresor śrubowy KAESER CS 76 45 kw - Kompresor ajri: foto 1
Kompresor śrubowy KAESER CS 76 45 kw - Kompresor ajri: foto 2
Kompresor śrubowy KAESER CS 76 45 kw - Kompresor ajri: foto 3
Kompresor śrubowy KAESER CS 76 45 kw - Kompresor ajri: foto 4
Kompresor śrubowy KAESER CS 76 45 kw - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

3 996EUR

 • ≈ 414 900 ALL
 • ≈ 4 336 USD
60 hp
Poloni
Kontakto shitësin
2013 Doosan 731 - Kompresor ajri: foto 1
2013 Doosan 731 - Kompresor ajri: foto 2
2013 Doosan 731 - Kompresor ajri: foto 3
2013 Doosan 731 - Kompresor ajri: foto 4
2013 Doosan 731 - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (31)

Kompresor ajri 2013 Doosan 731

2013
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 14dNumri i referencës 140394434
Ankandi
2013
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2013 Doosan 731 - Kompresor ajri: foto 1
2013 Doosan 731 - Kompresor ajri: foto 2
2013 Doosan 731 - Kompresor ajri: foto 3
2013 Doosan 731 - Kompresor ajri: foto 4
2013 Doosan 731 - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (30)

Kompresor ajri 2013 Doosan 731

2013
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 14dNumri i referencës 140394428
Ankandi
2013
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2013 Doosan 741 - Kompresor ajri: foto 1
2013 Doosan 741 - Kompresor ajri: foto 2
2013 Doosan 741 - Kompresor ajri: foto 3
2013 Doosan 741 - Kompresor ajri: foto 4
2013 Doosan 741 - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Kompresor ajri 2013 Doosan 741

2013
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 26dNumri i referencës 140392775
Ankandi
2013
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2013 Doosan 731 - Kompresor ajri: foto 1
2013 Doosan 731 - Kompresor ajri: foto 2
2013 Doosan 731 - Kompresor ajri: foto 3
2013 Doosan 731 - Kompresor ajri: foto 4
2013 Doosan 731 - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (34)

Kompresor ajri 2013 Doosan 731

2013790 orët
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 14dNumri i referencës 140394424
Ankandi
2013790 orët
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2013 Doosan 741 - Kompresor ajri: foto 1
2013 Doosan 741 - Kompresor ajri: foto 2
2013 Doosan 741 - Kompresor ajri: foto 3
2013 Doosan 741 - Kompresor ajri: foto 4
2013 Doosan 741 - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)

Kompresor ajri 2013 Doosan 741

2013532 orët
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 2dNumri i referencës 140396969
Ankandi
2013532 orët
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2013 CPS 185 CFM 14114 - Kompresor ajri: foto 1
2013 CPS 185 CFM 14114 - Kompresor ajri: foto 2
2013 CPS 185 CFM 14114 - Kompresor ajri: foto 3
2013 CPS 185 CFM 14114 - Kompresor ajri: foto 4
2013 CPS 185 CFM 14114 - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (25)

Kompresor ajri 2013 CPS 185 CFM 14114

2013
Meksikë
Botuar: 9m 35dNumri i referencës 14114

9 239EUR

 • ≈ 959 276 ALL
 • ≈ 10 026 USD
2013
Meksikë
Kontakto shitësin
2013 DOOSAN HP1600 14923 - Kompresor ajri: foto 1
2013 DOOSAN HP1600 14923 - Kompresor ajri: foto 2
2013 DOOSAN HP1600 14923 - Kompresor ajri: foto 3
2013 DOOSAN HP1600 14923 - Kompresor ajri: foto 4
2013 DOOSAN HP1600 14923 - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (47)

Kompresor ajri 2013 DOOSAN HP1600 14923

2013
Meksikë
Botuar: 9m 35dNumri i referencës 14923

78 537EUR

 • ≈ 8 154 418 ALL
 • ≈ 85 232 USD
2013
Meksikë
Kontakto shitësin
2013 Atlas Copco XAS47 - Kompresor ajri: foto 1
2013 Atlas Copco XAS47 - Kompresor ajri: foto 2
2013 Atlas Copco XAS47 - Kompresor ajri: foto 3
2013 Atlas Copco XAS47 - Kompresor ajri: foto 4
2013 Atlas Copco XAS47 - Kompresor ajri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (31)

Kompresor ajri 2013 Atlas Copco XAS47

2013
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 6dNumri i referencës 140396338
Ankandi
2013
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin

Kompresor ajri CS1200IC

Botuar: 10m 7d

Hmm, duket se artikulli është shitur
Kompresor ajri CS1200IC: foto 1

Gjeni oferta të reja në katalog

Hapni katalogun
zoom in
Kompresor ajri CS1200IC: foto 1
See what's in stock now

Botuar: 10m 7d

SHITUR

6 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 622 974 ALL
 • ≈ 6 511 USD

19 Maj 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: CS1200IC

Paraqisni një kërkesë "Po kerkoj"
Viti i prodhimit

2013
Vendndodhja

Poloni, Goświnowice
Më shumë informacion

Na sprzedaż kompresor śrubowy do wydmuchu. rok produkcji 2013. Stan odnowiony przez autoryzowanego dystrybutora. Po przeglądzie. Z 6 miesięczną gwarancją.

Kompresor CS1200 IC to najnowsze rozwiązanie zaprojektowane do montaŜu modułu

śrubowego o wydajności do 1150 m3 /godzinę w ramie ciągnika siodłowego. Dostępne z

modułowym układem wlotu powietrza, tłumika na ssaniu oraz chodnicy końcowej

spręŜonego powietrza. Agregat moŜe być instalowany w róŜnych kombinacjach, co

pozwala na duŜą elastyczność montaŜu w niemal wszystkich europejskich typach

samochodów cięŜarowych. Długie Ŝycie i niewielka ilość miejsca demontaŜu to tylko dwie z

licznych zalet tego nowego rozwiązania SILU® do rozładunku materiałów sypkich.

Dostępne 2szt - 5300€ i 5400€ netto.

SHITUR

6 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 622 974 ALL
 • ≈ 6 511 USD

19 Maj 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: CS1200IC

Paraqisni një kërkesë "Po kerkoj"
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.
t1 old test archive
t1 test archive - Construction machinery
t1 test archive - EURO-TRAK-NYSA KRYSTYNA FUŁAT