Reja dhe përdorur Makina niveluese në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 33
Volvo Bolinder – Munktell VHK-510 - Makinë niveluese: foto 1
Volvo Bolinder – Munktell VHK-510 - Makinë niveluese: foto 2
Volvo Bolinder – Munktell VHK-510 - Makinë niveluese: foto 3
Volvo Bolinder – Munktell VHK-510 - Makinë niveluese: foto 4
Volvo Bolinder – Munktell VHK-510 - Makinë niveluese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Volvo Bolinder – Munktell VHK-510

Makinë niveluese
1973Pesha neto: 16600 kg
Poloni, Nakło n/Notecią
Botuar: 12orë 22min

9 000EUR

 • ≈ 911 376 ALL
 • ≈ 9 597 USD
1973Pesha neto: 16600 kg
Poloni, Nakło n/Notecią
CATERPILLAR 16G - Makinë niveluese: foto 1
CATERPILLAR 16G - Makinë niveluese: foto 2
CATERPILLAR 16G - Makinë niveluese: foto 3
CATERPILLAR 16G - Makinë niveluese: foto 4
CATERPILLAR 16G - Makinë niveluese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

CATERPILLAR 16G

Makinë niveluese
20133500 orët250 hp
Kinë, Add: 1003# Fortune Plaza, Jin Yuan Rd.Hefei Anhui Province China
Botuar: 15orë 36min

34 227EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 465 962 ALL
 • ≈ 36 498 USD
20133500 orët250 hp
Kinë, Add: 1003# Fortune Plaza, Jin Yuan Rd.Hefei Anhui Province China
Kontakto shitësin
Caterpillar 12H - Makinë niveluese: foto 1
Caterpillar 12H - Makinë niveluese: foto 2
Caterpillar 12H - Makinë niveluese: foto 3
Caterpillar 12H - Makinë niveluese: foto 4
Caterpillar 12H - Makinë niveluese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Caterpillar 12H

Makinë niveluese
200414136 orëtPesha neto: 14200 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 17orë 7minNumri i referencës E05576
Pyet për çmimin
200414136 orëtPesha neto: 14200 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Volvo G940B - Makinë niveluese: foto 1
Volvo G940B - Makinë niveluese: foto 2
Volvo G940B - Makinë niveluese: foto 3
Volvo G940B - Makinë niveluese: foto 4
Volvo G940B - Makinë niveluese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Volvo G940B

Makinë niveluese
20146530 orëtPesha neto: 16980 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 17orë 8minNumri i referencës E06027
Pyet për çmimin
20146530 orëtPesha neto: 16980 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Caterpillar 130G Ex-army - Makinë niveluese: foto 1
Caterpillar 130G Ex-army - Makinë niveluese: foto 2
Caterpillar 130G Ex-army - Makinë niveluese: foto 3
Caterpillar 130G Ex-army - Makinë niveluese: foto 4
Caterpillar 130G Ex-army - Makinë niveluese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Caterpillar 130G Ex-army

Makinë niveluese
2007423 orëtPesha neto: 12365 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 17orë 8minNumri i referencës E06013
Pyet për çmimin
2007423 orëtPesha neto: 12365 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Caterpillar 130G - Makinë niveluese: foto 1
Caterpillar 130G - Makinë niveluese: foto 2
Caterpillar 130G - Makinë niveluese: foto 3
Caterpillar 130G - Makinë niveluese: foto 4
Caterpillar 130G - Makinë niveluese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Caterpillar 130G

Makinë niveluese
19793484 orëtPesha neto: 12365 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 17orë 8minNumri i referencës E05284
Pyet për çmimin
19793484 orëtPesha neto: 12365 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Mitsubishi MG300 - Makinë niveluese: foto 1
Mitsubishi MG300 - Makinë niveluese: foto 2
Mitsubishi MG300 - Makinë niveluese: foto 3
Mitsubishi MG300 - Makinë niveluese: foto 4
Mitsubishi MG300 - Makinë niveluese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Mitsubishi MG300

Makinë niveluese
19846974 orëtPesha neto: 11500 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 17orë 8minNumri i referencës E05435
Pyet për çmimin
19846974 orëtPesha neto: 11500 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Komatsu GD555-5 Ex-army - Makinë niveluese: foto 1
Komatsu GD555-5 Ex-army - Makinë niveluese: foto 2
Komatsu GD555-5 Ex-army - Makinë niveluese: foto 3
Komatsu GD555-5 Ex-army - Makinë niveluese: foto 4
Komatsu GD555-5 Ex-army - Makinë niveluese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Komatsu GD555-5 Ex-army

Makinë niveluese
20132075 orëtPesha neto: 15135 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 17orë 9minNumri i referencës E06008
Pyet për çmimin
20132075 orëtPesha neto: 15135 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Caterpillar 12H - Makinë niveluese: foto 1
Caterpillar 12H - Makinë niveluese: foto 2
Caterpillar 12H - Makinë niveluese: foto 3
Caterpillar 12H - Makinë niveluese: foto 4
Caterpillar 12H - Makinë niveluese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Caterpillar 12H

Makinë niveluese
200714575 orëtPesha neto: 14200 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 17orë 9minNumri i referencës E05677
Pyet për çmimin
200714575 orëtPesha neto: 14200 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Caterpillar 160H - Makinë niveluese: foto 1
Caterpillar 160H - Makinë niveluese: foto 2
Caterpillar 160H - Makinë niveluese: foto 3
Caterpillar 160H - Makinë niveluese: foto 4
Caterpillar 160H - Makinë niveluese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Caterpillar 160H

Makinë niveluese
200611604 orëtPesha neto: 17500 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 17orë 9minNumri i referencës E05635
Pyet për çmimin
200611604 orëtPesha neto: 17500 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Caterpillar 140H - Makinë niveluese: foto 1
Caterpillar 140H - Makinë niveluese: foto 2
Caterpillar 140H - Makinë niveluese: foto 3
Caterpillar 140H - Makinë niveluese: foto 4
Caterpillar 140H - Makinë niveluese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Caterpillar 140H

Makinë niveluese
199812908 orëtPesha neto: 14600 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 17orë 9minNumri i referencës E06025
Pyet për çmimin
199812908 orëtPesha neto: 14600 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Volvo G930B - Makinë niveluese: foto 1
Volvo G930B - Makinë niveluese: foto 2
Volvo G930B - Makinë niveluese: foto 3
Volvo G930B - Makinë niveluese: foto 4
Volvo G930B - Makinë niveluese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Volvo G930B

Makinë niveluese
20138976 orëtPesha neto: 16070 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 17orë 9minNumri i referencës E06026
Pyet për çmimin
20138976 orëtPesha neto: 16070 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Caterpillar 12H - Makinë niveluese: foto 1
Caterpillar 12H - Makinë niveluese: foto 2
Caterpillar 12H - Makinë niveluese: foto 3
Caterpillar 12H - Makinë niveluese: foto 4
Caterpillar 12H - Makinë niveluese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Caterpillar 12H

Makinë niveluese
200715234 orëtPesha neto: 14200 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 17orë 10minNumri i referencës E05676
Pyet për çmimin
200715234 orëtPesha neto: 14200 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Komatsu GD555-5 Ex-army - Makinë niveluese: foto 1
Komatsu GD555-5 Ex-army - Makinë niveluese: foto 2
Komatsu GD555-5 Ex-army - Makinë niveluese: foto 3
Komatsu GD555-5 Ex-army - Makinë niveluese: foto 4
Komatsu GD555-5 Ex-army - Makinë niveluese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Komatsu GD555-5 Ex-army

Makinë niveluese
20142349 orëtPesha neto: 15135 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 17orë 10minNumri i referencës E06038
Pyet për çmimin
20142349 orëtPesha neto: 15135 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Komatsu GD555-5 Ex-army - Makinë niveluese: foto 1
Komatsu GD555-5 Ex-army - Makinë niveluese: foto 2
Komatsu GD555-5 Ex-army - Makinë niveluese: foto 3
Komatsu GD555-5 Ex-army - Makinë niveluese: foto 4
Komatsu GD555-5 Ex-army - Makinë niveluese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Komatsu GD555-5 Ex-army

Makinë niveluese
20131548 orëtPesha neto: 15135 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 17orë 10minNumri i referencës E06007
Pyet për çmimin
20131548 orëtPesha neto: 15135 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Caterpillar 140M - Makinë niveluese: foto 1
Caterpillar 140M - Makinë niveluese: foto 2
Caterpillar 140M - Makinë niveluese: foto 3
Caterpillar 140M - Makinë niveluese: foto 4
Caterpillar 140M - Makinë niveluese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Caterpillar 140M

Makinë niveluese
20119445 orëtPesha neto: 19000 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 17orë 11minNumri i referencës E05980
Pyet për çmimin
20119445 orëtPesha neto: 19000 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
CAT 120 H - Makinë niveluese: foto 1
CAT 120 H - Makinë niveluese: foto 2
CAT 120 H - Makinë niveluese: foto 3
CAT 120 H - Makinë niveluese: foto 4
CAT 120 H - Makinë niveluese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

CAT 120 H

Makinë niveluese
20182300 orët
Kinë, shanghai, 上海
Botuar: 17orë 54min

25 329EUR

 • ≈ 2 564 915 ALL
 • ≈ 27 010 USD
20182300 orët
Kinë, shanghai, 上海
Kontakto shitësin
XCMG GR 2153 - Makinë niveluese: foto 1
XCMG GR 2153 - Makinë niveluese: foto 2
XCMG GR 2153 - Makinë niveluese: foto 3
XCMG GR 2153 - Makinë niveluese: foto 4
XCMG GR 2153 - Makinë niveluese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

XCMG GR 2153

Makinë niveluese
20221200 orët
Kinë, shanghai, 上海
Botuar: 17orë 55min

30 770EUR

 • ≈ 3 115 893 ALL
 • ≈ 32 812 USD
20221200 orët
Kinë, shanghai, 上海
Kontakto shitësin
CAT 120 K - Makinë niveluese: foto 1
CAT 120 K - Makinë niveluese: foto 2
CAT 120 K - Makinë niveluese: foto 3
CAT 120 K - Makinë niveluese: foto 4
CAT 120 K - Makinë niveluese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

CAT 120 K

Makinë niveluese
20182300 orët
Kinë, shanghai, 上海
Botuar: 17orë 55min

26 267EUR

 • ≈ 2 659 901 ALL
 • ≈ 28 010 USD
20182300 orët
Kinë, shanghai, 上海
Kontakto shitësin
CAT 12 H - Makinë niveluese: foto 1
CAT 12 H - Makinë niveluese: foto 2
CAT 12 H - Makinë niveluese: foto 3
CAT 12 H - Makinë niveluese: foto 4
CAT 12 H - Makinë niveluese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

CAT 12 H

Makinë niveluese
20153800 orët
Kinë, shanghai, 上海
Botuar: 17orë 56min

26 267EUR

 • ≈ 2 659 901 ALL
 • ≈ 28 010 USD
20153800 orët
Kinë, shanghai, 上海
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 33
1 / 33
T1 new listing page - Makina niveluese
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.