Reja dhe përdorur Makina sitëse në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 27
FABO Mobile Screening Plant - Makinë sitëse: foto 1
FABO Mobile Screening Plant - Makinë sitëse: foto 2
FABO Mobile Screening Plant - Makinë sitëse: foto 3
FABO Mobile Screening Plant - Makinë sitëse: foto 4
FABO Mobile Screening Plant - Makinë sitëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (36)
TOP

FABO Mobile Screening Plant

Makinë sitëse
E re2024
Turqia, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Botuar: 23orë 56min
Pyet për çmimin
E re2024
Turqia, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Kontakto shitësin
Sandvik QA 441 - Makinë sitëse: foto 1
Sandvik QA 441 - Makinë sitëse: foto 2
Sandvik QA 441 - Makinë sitëse: foto 3
Sandvik QA 441 - Makinë sitëse: foto 4
Sandvik QA 441 - Makinë sitëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Sandvik QA 441

Makinë sitëse
20172656 orëtPesha neto: 30300 kg
Poloni, Boguszyce
Botuar: 1orë 58min
Pyet për çmimin
20172656 orëtPesha neto: 30300 kg
Poloni, Boguszyce
Kleemann MS 953 EVO - Makinë sitëse: foto 1
Kleemann MS 953 EVO - Makinë sitëse: foto 2
Kleemann MS 953 EVO - Makinë sitëse: foto 3
Kleemann MS 953 EVO - Makinë sitëse: foto 4
Kleemann MS 953 EVO - Makinë sitëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Kleemann MS 953 EVO

Makinë sitëse
2021633 orëtPesha neto: 38580 kg
Poloni, Boguszyce
Botuar: 1orë 58min
Pyet për çmimin
2021633 orëtPesha neto: 38580 kg
Poloni, Boguszyce
McCloskey S190 3D - Makinë sitëse: foto 1
McCloskey S190 3D - Makinë sitëse: foto 2
McCloskey S190 3D - Makinë sitëse: foto 3
McCloskey S190 3D - Makinë sitëse: foto 4
McCloskey S190 3D - Makinë sitëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

McCloskey S190 3D

Makinë sitëse
20148700 orëtPesha neto: 36000 kg
Poloni, Janikowo
Botuar: 4orë 16min
Pyet për çmimin
20148700 orëtPesha neto: 36000 kg
Poloni, Janikowo
Kontakto shitësin
Powerscreen Chieftain 2100 - Makinë sitëse: foto 1
Powerscreen Chieftain 2100 - Makinë sitëse: foto 2
Powerscreen Chieftain 2100 - Makinë sitëse: foto 3
Powerscreen Chieftain 2100 - Makinë sitëse: foto 4
Powerscreen Chieftain 2100 - Makinë sitëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Powerscreen Chieftain 2100

Makinë sitëse
2007
Poloni, Janikowo
Botuar: 4orë 16min

98 700EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 9 898 425 ALL
 • ≈ 107 127 USD
2007
Poloni, Janikowo
Kontakto shitësin
TEREX FINLAY 694 Supertrack - Makinë sitëse: foto 1
TEREX FINLAY 694 Supertrack - Makinë sitëse: foto 2
TEREX FINLAY 694 Supertrack - Makinë sitëse: foto 3
TEREX FINLAY 694 Supertrack - Makinë sitëse: foto 4
TEREX FINLAY 694 Supertrack - Makinë sitëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

TEREX FINLAY 694 Supertrack

Makinë sitëse
20048572 orët
Luksemburg, 38, RUE DES MARTYRS L-3739 RUMELANGE, Luxembourg
Botuar: 6orë 20min
Pyet për çmimin
20048572 orët
Luksemburg, 38, RUE DES MARTYRS L-3739 RUMELANGE, Luxembourg
Kontakto shitësin
Terex Finlay 863 - Makinë sitëse: foto 1
Terex Finlay 863 - Makinë sitëse: foto 2
Terex Finlay 863 - Makinë sitëse: foto 3
Terex Finlay 863 - Makinë sitëse: foto 4
Terex Finlay 863 - Makinë sitëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Terex Finlay 863

Makinë sitëse
20123218 orët67 hp
Holandë, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Botuar: 15orë 20minNumri i referencës 70247010

62 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 6 313 129 ALL
 • ≈ 68 325 USD
20123218 orët67 hp
Holandë, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Kontakto shitësin
Compact Screeners CS10-30 - Makinë sitëse: foto 1
Compact Screeners CS10-30 - Makinë sitëse: foto 2
Compact Screeners CS10-30 - Makinë sitëse: foto 3
Compact Screeners CS10-30 - Makinë sitëse: foto 4
Compact Screeners CS10-30 - Makinë sitëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Compact Screeners CS10-30

Makinë sitëse
E re2024
Francë, 25 rue du hangy 88160 Fresse sur Moselle France
Botuar: 21orë 16min
Pyet për çmimin
E re2024
Francë, 25 rue du hangy 88160 Fresse sur Moselle France
Compact Screeners CS20-60 - Makinë sitëse: foto 1
Compact Screeners CS20-60 - Makinë sitëse: foto 2
Compact Screeners CS20-60 - Makinë sitëse: foto 3
Compact Screeners CS20-60 - Makinë sitëse: foto 4
Compact Screeners CS20-60 - Makinë sitëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Compact Screeners CS20-60

Makinë sitëse
E re2024
Francë, 25 rue du hangy 88160 Fresse sur Moselle France
Botuar: 21orë 16min
Pyet për çmimin
E re2024
Francë, 25 rue du hangy 88160 Fresse sur Moselle France
Xrok Rotator 380 - Makinë sitëse: foto 1
Xrok Rotator 380 - Makinë sitëse: foto 2
Xrok Rotator 380 - Makinë sitëse: foto 3
Xrok Rotator 380 - Makinë sitëse: foto 4
Xrok Rotator 380 - Makinë sitëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Xrok Rotator 380

Makinë sitëse
E re2024Pesha neto: 8000 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 23orë 25minNumri i referencës E04964
Pyet për çmimin
E re2024Pesha neto: 8000 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
FABO Mobile Screening Plant - Makinë sitëse: foto 1
FABO Mobile Screening Plant - Makinë sitëse: foto 2
FABO Mobile Screening Plant - Makinë sitëse: foto 3
FABO Mobile Screening Plant - Makinë sitëse: foto 4
FABO Mobile Screening Plant - Makinë sitëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (36)
TOP

FABO Mobile Screening Plant

Makinë sitëse
E re2024
Turqia, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Botuar: 23orë 56min
Pyet për çmimin
E re2024
Turqia, YAZIBASI MAH. 231/1 SOK. NR: 1 TORBALI IZMIR/TURKEY 35875, Turkey
Kontakto shitësin
Kleemann MS 15 Z - Makinë sitëse: foto 1
Kleemann MS 15 Z - Makinë sitëse: foto 2
Kleemann MS 15 Z - Makinë sitëse: foto 3
Kleemann MS 15 Z - Makinë sitëse: foto 4
Kleemann MS 15 Z - Makinë sitëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Kleemann MS 15 Z

Makinë sitëse
20165933 orëtPesha neto: 33000 kg
Norvegji, Vikersund
Botuar: 1dNumri i referencës 60007

108 027EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 10 833 811 ALL
 • ≈ 117 251 USD
20165933 orëtPesha neto: 33000 kg
Norvegji, Vikersund
Kontakto shitësin
Kërko fotografi të disponueshme

McCloskey S190 2D

Makinë sitëse
20203006 orët134 hp
Danimarkë, Katkjærvej 5, 7800 Skive, Denmark
Botuar: 1dNumri i referencës 000122309
Pyet për çmimin
20203006 orët134 hp
Danimarkë, Katkjærvej 5, 7800 Skive, Denmark
Kontakto shitësin
Powerscreen Warrior 2400 - Makinë sitëse: foto 1
Powerscreen Warrior 2400 - Makinë sitëse: foto 2
Powerscreen Warrior 2400 - Makinë sitëse: foto 3
Powerscreen Warrior 2400 - Makinë sitëse: foto 4
Powerscreen Warrior 2400 - Makinë sitëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Powerscreen Warrior 2400

Makinë sitëse
20176369 orëtPesha neto: 46200 kg
Holandë, BIG 5 De Tweede Geerden 35 Velddriel
Botuar: 1dNumri i referencës 00032811

210 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 21 060 480 ALL
 • ≈ 227 931 USD
20176369 orëtPesha neto: 46200 kg
Holandë, BIG 5 De Tweede Geerden 35 Velddriel
Kontakto shitësin
McCloskey S130 - Makinë sitëse: foto 1
McCloskey S130 - Makinë sitëse: foto 2
McCloskey S130 - Makinë sitëse: foto 3
McCloskey S130 - Makinë sitëse: foto 4
McCloskey S130 - Makinë sitëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

McCloskey S130

Makinë sitëse
20212600 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Botuar: 3dNumri i referencës 7716

140 203EUR

 • ≈ 14 060 678 ALL
 • ≈ 152 174 USD
20212600 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Kontakto shitësin
General Makina Mobile Screening Plant For Sale - Makinë sitëse: foto 1
General Makina Mobile Screening Plant For Sale - Makinë sitëse: foto 2
General Makina Mobile Screening Plant For Sale - Makinë sitëse: foto 3
General Makina Mobile Screening Plant For Sale - Makinë sitëse: foto 4
General Makina Mobile Screening Plant For Sale - Makinë sitëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)
Elektrike

General Makina Mobile Screening Plant For Sale

Makinë sitëse
E re2024Pesha neto: 18000 kg
Turqia, Yazıbaşı Mahallesi Balkan caddesi Torbalı / Ticaret Sicil no: 3230 / İzmir, Turkey
Botuar: 5d
Pyet për çmimin
E re2024Pesha neto: 18000 kg
Turqia, Yazıbaşı Mahallesi Balkan caddesi Torbalı / Ticaret Sicil no: 3230 / İzmir, Turkey
McCloskey S110 - Makinë sitëse: foto 1

McCloskey S110

Makinë sitëse
20221000 orët
Mbretëria e Bashkuar, Maltby
Botuar: 6dNumri i referencës 77809

146 340EUR

Ankandi
 • ≈ 14 676 145 ALL
 • ≈ 158 835 USD
20221000 orët
Mbretëria e Bashkuar, Maltby
Kontakto shitësin
Powerscreen Warrior 1200 - Makinë sitëse: foto 1
Powerscreen Warrior 1200 - Makinë sitëse: foto 2
Powerscreen Warrior 1200 - Makinë sitëse: foto 3
Powerscreen Warrior 1200 - Makinë sitëse: foto 4
Powerscreen Warrior 1200 - Makinë sitëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

Powerscreen Warrior 1200

Makinë sitëse
2023
Norvegji, Østfold, 1820
Botuar: 6dNumri i referencës 17869

165 400EUR

 • ≈ 16 587 635 ALL
 • ≈ 179 523 USD
2023
Norvegji, Østfold, 1820
Kontakto shitësin
1500 x 4400 - Makinë sitëse: foto 1
1500 x 4400 - Makinë sitëse: foto 2
1500 x 4400 - Makinë sitëse: foto 3
1500 x 4400 - Makinë sitëse: foto 4
1500 x 4400 - Makinë sitëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

1500 x 4400

Makinë sitëse
Itali, CAORSO, ITA
Botuar: 6d
Ankandi
Itali, CAORSO, ITA
Kontakto shitësin
1200 x 3000 - Makinë sitëse: foto 1
1200 x 3000 - Makinë sitëse: foto 2
1200 x 3000 - Makinë sitëse: foto 3
1200 x 3000 - Makinë sitëse: foto 4
1200 x 3000 - Makinë sitëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

1200 x 3000

Makinë sitëse
Itali, CAORSO, ITA
Botuar: 6d
Ankandi
Itali, CAORSO, ITA
Kontakto shitësin
Rubble Master RM3500M - Makinë sitëse: foto 1
Rubble Master RM3500M - Makinë sitëse: foto 2
Rubble Master RM3500M - Makinë sitëse: foto 3
Rubble Master RM3500M - Makinë sitëse: foto 4
Rubble Master RM3500M - Makinë sitëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Rubble Master RM3500M

Makinë sitëse
2023411 orëtPesha neto: 16500 kg
Francë, 02100 Neuville Saint Amand FRANCE
Botuar: 7dNumri i referencës 1202763

155 900EUR

 • ≈ 15 634 899 ALL
 • ≈ 169 212 USD
2023411 orëtPesha neto: 16500 kg
Francë, 02100 Neuville Saint Amand FRANCE
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 27
1 / 27
T1 new listing page - Makina sitëse
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.