Oferta të ngjashme

Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch JT 1720
Ditch Witch JT 1720
2001, 4 431 orët
Suedi, Malmö
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch JT 1720, 2001
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch JT 922
Ditch Witch JT 922
2010
Poloni, Iwanowice
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch JT 922, 2010
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch JT 922
Ditch Witch JT 922
2010
Poloni, Iwanowice
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch JT 922, 2010
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve DITCH-WITCH JT60
DITCH-WITCH JT60
2015, 2 725 orët
Holandë, Goes
199 000 EUR
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve DITCH-WITCH JT60, 2015
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch JT 2720 Mach 1
Ditch Witch JT 2720 Mach 1
2001
Poloni, Iwanowice
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch JT 2720 Mach 1, 2001
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch JT3020 Mach 1
Ditch Witch JT3020 Mach 1
2010, 5 000 orët
Lituani, Vilniaus
125 000 EUR
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch JT3020 Mach 1, 2010
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch JT 2720 Mach 1
Ditch Witch JT 2720 Mach 1
2001
Poloni, Iwanowice
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch JT 2720 Mach 1, 2001
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve DITCH WITCH JT920 Crawler
DITCH WITCH JT920 Crawler
2003, 3 172 orët
Emiratet e Bashkuara Arabe, Dubai
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve DITCH WITCH JT920 Crawler, 2003
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch 4020 Mach1
Ditch Witch 4020 Mach1
2008
Poloni, Iwanowice
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch 4020 Mach1, 2008
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch 4020 mach1
Ditch Witch 4020 mach1
2006
Poloni, Iwanowice
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch 4020 mach1, 2006
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch 2720 mach1
Ditch Witch 2720 mach1
2006
Poloni, Iwanowice
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch 2720 mach1, 2006
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch 3020 Mach1
Ditch Witch 3020 Mach1
2010
Poloni, Iwanowice
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch 3020 Mach1, 2010

Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch JT1720 , JT1720M1 Drill pipes, Żerdzie wiertnicze

Marka DITCH WITCH
Vendndodhja Poloni, Polen
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch JT1720 , JT1720M1 Drill pipes, Żerdzie wiertnicze

Dërgo reklamën "Po kërkoj..."

Dërgo reklamën "Po kërkoj...": makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Ditch Witch JT1720 , JT1720M1 Drill pipes, Żerdzie wiertnicze

Zgjidh kategorinë: çfarë po kërkon?

 • Kamioni
 • Gjysmë-kamion
 • Gjysmë rimorkio
 • Rimorkio
 • Kamioncine
 • Autobus
 • Kamper
 • Makineri ndërtimi
 • Pajisje për trajtimin e materialeve
 • Makineri bujqësore
 • Pajisje pylltarie
 • Mjet bujqësor/special
 • Kokë
 • Karroceri/kontejner i ndërrueshëm
 • Pjesë këmbimi
 • Makineritë e tjera

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.