Oferta të ngjashme

Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D20x22 Series II
VERMEER D20x22 Series II
2 517 orët
Holandë, Goes
62 500 EUR
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D20x22 Series II
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D20x22 Series II
VERMEER D20x22 Series II
3 363 orët
Holandë, Goes
69 000 EUR
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D20x22 Series II
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D16x20II
VERMEER D16x20II
2008, 3 057 orët
Holandë, Goes
52 500 EUR
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D16x20II, 2008
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D20x22S3
VERMEER D20x22S3
2015, 2 910 orët
Holandë, Goes
89 500 EUR
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D20x22S3, 2015
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D20x22 Series II
VERMEER D20x22 Series II
2011, 1 935 orët
Holandë, Goes
72 500 EUR
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D20x22 Series II, 2011
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D20x22 Series II
VERMEER D20x22 Series II
2008, 2 517 orët
Holandë, Goes
62 500 EUR
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D20x22 Series II, 2008
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D20x22S3
VERMEER D20x22S3
2015, 2 996 orët
Holandë, Goes
79 000 EUR
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D20x22S3, 2015
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER 18x22
VERMEER 18x22
2005, 3 100 orët
Poloni, Szczecin
29 050 EUR
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER 18x22, 2005
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D60x90
VERMEER D60x90
2012, 2 485 orët
Holandë, Goes
199 000 EUR
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D60x90, 2012
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D 6X6
VERMEER D 6X6
2012, 9 185 orët
Poloni, Szczecin
32 410 EUR
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D 6X6, 2012
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D36x50
VERMEER D36x50
2007, 2 718 orët
Holandë, Goes
89 500 EUR
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D36x50, 2007
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D50x100
VERMEER D50x100
1999, 10 000 orët
Poloni, Szczecin
51 390 EUR
Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve VERMEER D50x100, 1999

Makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Vermeer D16x20,D16x22 Drill pipes, żerdzie wiertnicze

Marka VERMEER
Vendndodhja Poloni, Polen
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Vermeer D16x20,D16x22 Drill pipes, żerdzie wiertnicze

Dërgo reklamën "Po kërkoj..."

Dërgo reklamën "Po kërkoj...": makineri e drejtuar për hapjen e rrugëve Vermeer D16x20,D16x22 Drill pipes, żerdzie wiertnicze

Zgjidh kategorinë: çfarë po kërkon?

 • Kamioni
 • Gjysmë-kamion
 • Gjysmë rimorkio
 • Rimorkio
 • Kamioncine
 • Autobus
 • Kamper
 • Makineri ndërtimi
 • Pajisje për trajtimin e materialeve
 • Makineri bujqësore
 • Pajisje pylltarie
 • Mjet bujqësor/special
 • Kokë
 • Karroceri/kontejner i ndërrueshëm
 • Pjesë këmbimi
 • Makineritë e tjera

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.